Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy vagy (444 db)

Mindent összevetve mennyibe kerül egy vagy két ékszerteknős tartása?

gondolok itt kajára, karbantartásra, stb-re.

Legjobb válasz: Nekem 2 teknõsöm van.Egyszer mikor megveszed akkor kerül többe.Kell egy akvárium akkora hogy egy vagy két teknõs bõven elférjenek,de majd az eladó segít!kell egy part amire kitudnak feküdni,én vettem bele nekik mûanyagból készült virágot is, köveket az akvárium aljába nem tanácsos tenni, mert úgy is sûrün kell takarítani õket, és akkor minden alkalommal átmoshatnád a köveket is!meg teknõs tápokat vehetsz nekik az elég sokáig elég!Én ezekért fizettem:akvárium,2teknõs,part,növény,kaja,kb:8000Ft ot!Utána már nem sokba vannak havi szinten ha többféle kaját veszel akkor kb:1500ft max és akkor nagyon sokat mondtam

Nekem 2 teknõsöm van.Egyszer mikor megveszed akkor kerül többe.Kell egy akvárium akkora hogy egy vagy két teknõs bõven elférjenek, de majd az eladó segít!kell egy part amire kitudnak feküdni, én vettem bele nekik mûanyagból készült virágot is, köveket az akvárium aljába nem tanácsos tenni, mert úgy is sûrün kell takarítani õket, és akkor minden alkalommal átmoshatnád a köveket is!meg teknõs tápokat vehetsz nekik az elég sokáig elég!Én ezekért fizettem:akvárium, 2teknõs, part, növény, kaja, kb:8000Ft ot!Utána már nem sokba vannak havi szinten ha többféle kaját veszel akkor kb:1500ft max és akkor nagyon sokat mondtam
Ha már meg van az akvárium meg a viztisztító akkor évente kb 5000ft-od fogja bánni az akvárium literenként álltalábann "100ft +- 20ft" viztisztító max 4000ft a viz melegítõ ha kell a tekinek "pl ékszer teki 28°C-os viz" 1800ft a leg kissebb "15W"
Szerintem egy szûrõ is kéne a vízbe. A tesómnak volt tekije és 1 hét alatt nagyon koszos lett a víz, hiába takarította. Késõbb olvastam, hogy szûrõ kellett volna.
nekem mindent összeszámolval (kaja, terráruium, teknõs, vízmelegítõ, sziget) 9000 Ft volt.
hát elõször is kell egy terrárium. Mellé nem árt egy vízmelegítõ, vagy legalább egy infralámpa, bele kõ, vagy felület amin tud sütkérezni. Vedd figyelembe, hogy az aranyos pici teknõcök egy-két hónap alatt tenyérnyire nõnek, így lassan kicsi lesz nekik a terrárium és hamar bekoszolódik. Ha elég nagy terráriumot választasz vásárolhatsz bele egy kis akváriumi szûrõt, az valamennyire megelõzi a szagokat. A teknõs szereti a lisztkukacot, a halat, és néha kell neki vitamindús ételeket is adni. A halat fagyasztva tudod megvásárolni. Ha értesz a villanyszereléshez tegyél a teknõc terráriuma fölé egy kis spotlámpát (vagy egy egyszerû ikeás íróasztali lámpát) ha elég közel van és nagy hõleadású ki fogja váltani az infra égõt aminek a fénye zavarhatja az állatot. Vedd figyelembe mindenképp azt, hogy büdös, így vagy szûrõ, vagy naponta vízcsere és azt is, hogy haamr nagyra nõ !
terrárium 150000 kaja egy évre 1300 vízszürõ 2000 vízmelegítõ 1000+ a teknõsök 2000

Amikor egy kennel oldalát megnézem ott hogy lehet megtudni hogy mennyibe kerül egy kutya? Vagy valahonnan meg lehet nézni hogy mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem, nem szokták kiírni.De esetleg itt gyk. -on is megkérdezheted hogy valaki vett-e onnan kutyát és hogy mennyibe került.És a tenyésztõnek lehet emailt írni, érdeklõdni majd pár email után rákérdezni az árra.

Nem, nem szokták kiírni.De esetleg itt gyk. -on is megkérdezheted hogy valaki vett-e onnan kutyát és hogy mennyibe került.És a tenyésztõnek lehet emailt írni, érdeklõdni majd pár email után rákérdezni az árra.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Üdv, én szerbiai vagyok, az egy csík alatt mit értesz??
Nem, Mohol!! Zenta, Ada, Mohol! Mohol egy kis falu, lehet azt nem találod meg
A kérdező hozzászólása: Azon a néven én nem találtam semmit...:D Nem irhattad rosszul?
Szerbiában :D
A kérdező hozzászólása: És az hol van??:-)
Jaaah :) Gondolj rám ha Moholon leszel :D
A kérdező hozzászólása: Átutazoba leszünk csak, valahol megállunk:-)Görögországba megyünk.Csak elötte veszünk cigit meg piát.régebben is onnan hoztak nekem sok mindent, szegedre jártam suliba, virágzott a cigikereskedelem:-)))
Próbáltam képet is keresni róla, de azt nem találtam :) Nincs mit, nincs mit, nincs mit :) Amúgy melyik városba jöttök ide Szerbiába? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi köszi!!!
Jajj bocs, a mentolt nem láttam, vékony itt szerintem nincs csak normál, és az Best Menthol, 80 dinár(240Ft, max)
Nem tudom, én amit láttam, az 20 darabos volt, a legolcsóbb az 100 dinár, de lehet h van valamivel olcsóbb is (300Ft max. a 100 din) Van itt Ronhill, Monus, MC, Eve, meg még egy jópár, csak most ennyi jut eszembe, de ha érdekel több, akkor holnapra szétnézek, Normál cigikbõl meg van minden fajta :)
A kérdező hozzászólása: 10 darabot értek.tudtommal annyi van egybe csomagolva.
Eurot szarul váltják és nem euroba kapsz vissza. Mindegyik az itthoni fele kb.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam:-)))

Mennyibe kerül egy KFT (1személyes ill. többszemélyes) és mennyibe kerül egy BT. Elindítása? Mi a következő lépés? melyikkel milyen előnyök vannak. Alapból beleszek jelentve ha KFTm vagy BTm van?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást. és ennek a menete az,hogy elõszõr bemegyek a cégalapítóhoz,elintézem az intéznivalókat,vagy elõtte kell létrehozni a számlaszámot? "beltag a magánvagyonával is korlátlanul felel." ezt hogy érted? BT-t 18éves kortól lehet alapítani? köszi

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást. és ennek a menete az, hogy elõszõr bemegyek a cégalapítóhoz, elintézem az intéznivalókat, vagy elõtte kell létrehozni a számlaszámot? "beltag a magánvagyonával is korlátlanul felel." ezt hogy érted? BT-t 18éves kortól lehet alapítani? köszi
A kérdező hozzászólása: Egy BT.-nek ma mivel a legérdemesebb foglalkozni?
A KFT önálló jogi személy, a BT pedig jogi személyiség nélküli gazdasági társaság - mindkettõnek SAJÁT vagyona van, amelyet a tulajdonosok nem használhatnak sajátjukként, mert akkor sikkasztást követnek el. A sikkasztás bûncselekmény, a btk. szerint büntetik. Rendõrség és bíróság jár el. Leginkább a NAV ellenõriz.
A Kft. is önálló (jogi) személy? Milyen büntetés jár annak a Kft. alapítónak aki sikkasztást végez? Ki ellenõrzi, hogy ezek a vállalkozók sikkasztanak-e vagy sem? Nyílván a beosztottak látják a sikkasztást, de nem mernek ellene tenni ellene, mert ha lebukik a fõnök akkor az õ munkahelyüknek is vége.
Olyan fizetéssel jelented be magadat, ahogy akarod. Ez minden vállalkozóra igaz. De az adók miatt el kell gondolkodni ezen (persze minimálisra sem érdemes, mivel akkor meg a nyugdíjad lesz kevés.) Aki naponta vesz ki 40.000, - Ft-okat, az valószínûleg sikkasztja a társaság pénzét. Sok cégtulajdonos azt hiszi, hogy a társaság pénzét használhatja, mivel a társaság az övé. Csakhogy ez nem igaz, mivel a társaság önálló (jogi) személy, ezért sikkasztásnak minõsül, amit csinálnak.
A kérdező hozzászólása: igen, de minnél több fizetésre jelented be magad annál többet kell adózni vagy járulékot fizetni.
És ha én vagyok az alapító, a saját fizetésemet én határozom meg, vagy van erre valamilyen törvény. Például ismerek egy vállalkozót, aki a saját zsebébe naponta beletesz 40 ezer forintot, viszont amikor az alkalmazottakat kell kifizetni, húzza a száját, meg részletekben adja oda a pénzt.
Ugyanúgy, mintha nem te alapítanád. Ennek ahhoz semmi köze, onnantól a társaság önálló (jogi) személy (bt esetében jogi személyiség nélküli, de ez itt mindegy), és az alapítóktól független "életet él".
De ha én alapítom a társaságot, akkor hogy kerülök munkaviszonyba?
Munkaviszonyba akkor kerülhetsz, ha a társaság felvesz téged mint munkavállalót. Akár az ügyvezetés is ellátható munkaviszonyban. (De ez lehet megbízás alapján is - az alapításkor ezt is el kell dönteni.)
És hogyan kerülhetek munkaviszonyba, azáltal, hogy alapítok magamnak egy Kft.-t?
Nem hiszem, hogy ezt így meg lehet mondani, lehet az bármi. És ilyen szempontból tök mindegy, hogy bt, kft, kkt vagy rt... lehetsz akár egyéni vállalkozó is... Szóval érted, a sikeresség nem a vállalkozási formán múlik.

Valaki megtudná nekem mondani hogy nyiregyházán a korházban mennyibe kerül egy abortusz? Én 20 éves vagyok még tanulok és nemállok sem én sem barátom olyan anyagi helyzetben.

Legjobb válasz: Amennyiben nem egészségügyi ok indokolja a terhesség-megszakítást, a beavatkozásért fizetni kell. A díjat átutalási postautalványon kell befizetni, amelyet a terhesség-megszakítási kérõlap kitöltésekor kap meg a kérelmezõ. Az ára 26 193 Ft. A térítési díjnak csak 30%-át kell megfizetni azonban, ha a terhesség megszakítását kérõ személy vagy a vele egy háztartásban élõ házastársa, élettársa, illetõleg az eltartója rendkívüli szociális segélyben vagy átmeneti segélyben részesül. Bõvebben itt: http://www.terhesseg.com/terhesseg_megszakitasa

Amennyiben nem egészségügyi ok indokolja a terhesség-megszakítást, a beavatkozásért fizetni kell. A díjat átutalási postautalványon kell befizetni, amelyet a terhesség-megszakítási kérõlap kitöltésekor kap meg a kérelmezõ. Az ára 26 193 Ft. A térítési díjnak csak 30%-át kell megfizetni azonban, ha a terhesség megszakítását kérõ személy vagy a vele egy háztartásban élõ házastársa, élettársa, illetõleg az eltartója rendkívüli szociális segélyben vagy átmeneti segélyben részesül. Bõvebben itt: http://www.terhesseg.com/terhesseg_megszakitasa
Szia! Én ugyanilyen idõs voltam, amikor teherbe estem, de annak ellenére, hogy az akkori párom, és a családom is mellettem állt, elvetettem!!!Akkor a párom sírva próbált visszatartani a kórház ajtóban, és soha nem felejtem el a szavait!Azt mondta, egyszer majd mindent megadnék érte, hogy itt álhassak a kórház ajtóban, és újból dönthessek!Akkor nem így láttam, nem érdekelt, nem akartam azt a babát.Ma 40 évesen talán az életemet adnám egy babáért, évek óta küzdünk sikertelenül, lelkileg elgyötörve, megtörve, és igen, valóban visszaforgatnám az idõ kerekét, és soha nem mentem volna be azon az ajtón!Nem telik el úgy nap, hogy ne jusson eszembe a meg nem születtett babám, és könyörgök a sorsnak, hogy még egyszer, csak egyetlen egyszer adja meg ismét nekem! (Ezt a választ tegnap írtam egy 17 éves lánynak...)
Mindig oda megy a gólya ahova nem kéne...:(((
Jaj, gondold át ezt a dolgot, mert lehet évek múlva mikor már "úgy álltok"akkor a karodat adnád ezért az állapotért!Kell, hogy legyen megoldás, akár az örökbeadás is....
Nagyon sok segítséget kaphatsz az alábbi helyen: http://www.valsagterhesseg.hu/abortusz01.html

Mennyibe kerül egy heg kezelése szteroidos injekcióval? Hol végeznek ilyen eljárást Szolnokon, vagy környékén? Mennyire fájdalmas? Van a hasamon egy keloid, ami eléggé zavar. Úgy tudom, hogy ez az eljárás a leghatásosabb ennek kezelésére.

Legjobb válasz: Igen,mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül,akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel,de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos,hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért,de ez sem garantált! :(

A kérdező hozzászólása: Igen, mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül, akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel, de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos, hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért, de ez sem garantált! :(
Mitõl keletkezett neked? Mûtéti heg után? Páromnak is van a mellkasán és nagyon zavarja! Ez engem is érdekelne, bár mi úgy halottuk hogy 10ezer fölött van egy injekció és többször kell visszamenni olyan 5-6 alkalom:S

Mivel tudok rendesen lefesteni egy kocsit házilag és mennyibe kerül? (milyen festék, szórófesték vagy ecset) Mennyibe kerül egy festőműhelyben az autó fényezése?

Arra lennék kíváncsi hogy tudok jó festést csinálni minnél olvsóbban.

Legjobb válasz: köszke mindenkinek

A kérdező hozzászólása: köszke mindenkinek
Attól is függ mit akarsz csináltatni, milyen színnel (sima/metál), kell-e karosszériázni, kell-e bontani... Ha van pontos elképzelésed, akkor bármelyik fényezõ tud egy hozzávetõleges árat mondani. Otthon? Kell kopresszor (mondjuk 25E), olajleválasztó (5-10E), egy rendes pisztoly (10E alatt lehet talán kapni) és ez még nagyon amatõr felszerelés + anyag + szakértelem. Utóbbit a legnehezebb megszerezni, mert a festék lelkes amatõrök munkálkodásától (mint amilyen én is vagyok) kiválóan meg tud folyni a felületen, szép csíkokat hagyva, amiket száradás után vissza kell javítani, esetleg megint fújni.. Nem beszélve az elõkészítésrõl, ami mosás, csiszolás, még több csiszolás, zsírtalanítás, alapozás, még csiszolás, és nem kevés munkaóra...
Festõmûhelyben komplett festés kb 200 000 Ft. Én otthon csak akkor állnék neki kocsit festeni, ha ezt kitanultam volna suliban. (+ van hozzá mûhely, kompresszor stb.)
Az rendben, hogy van aki nem ért egyet a hozzászólásommal, és ezért lepontoz. De akkor miért nem bírja leírni a saját véleményét vagy tapasztalatát? Mert még sosem fogott a kezében se ecsetet, se pisztolyt? Meg nem maszkolt még ki fújáshoz kocsit? Nem csiszolt még be egyetlen árva lökhárítót sem? Ja igen, úgy nehéz is lenne...

Mennyibe kerül nagyságrendileg egy-egy elem fényezése? Pl. Bal első és hátsó ajtó (astra f caravan)? A másik, hogy nagyjából mennyibe kerül egy komplett 1.7es dízel opel vagy isuzu motorblokk és váltó?

F?leg használt, de felújított motor-váltó érdekelne, de az új árára is kíváncsi lennék.

Legjobb válasz: Fényezõtõl,festéktõl és az elem állapotától függ a dolog.Általában 5-25.000Ft a fényezés elemenkénti ára. A motorról nem tudok árat mondani.

Fényezõtõl, festéktõl és az elem állapotától függ a dolog.Általában 5-25.000Ft a fényezés elemenkénti ára. A motorról nem tudok árat mondani.
Daewoo Kalos elsõ ajtó fényezése, gyári színre (metálkék) 35k volt. Szerintem nyugodtan számíthatsz te is ekkora összegre.
Ne vedd meg azt az autót:)

Mennyibe kerül egy átlátszó fogszabályzó vagy mennyibe kerül egy olyan fogszabályzó amit a fogak hátuljára tesznek be?

Akiknek voltak már ilyen fogszabályzóik véleményt is írhatnak :)

Legjobb válasz: Nekem rendes fogszabályzóm van, az enyém 240.000Ftba került ( alsó, felsõ együtt ). De ez helytõl változik és magánorvosi rendelõben csináltattam (specialistánál), a barátnõmét 140.000ért megcsinálták, de nem túl szépre.. Nagyon fontos a jó hely megválasztása!:) Egyébként én a hátsó fogszabit nem ajánlom..:) De miért kell ennyire eldugni? Nem ciki..:)

Nekem rendes fogszabályzóm van, az enyém 240.000Ftba került ( alsó, felsõ együtt ). De ez helytõl változik és magánorvosi rendelõben csináltattam (specialistánál), a barátnõmét 140.000ért megcsinálták, de nem túl szépre.. Nagyon fontos a jó hely megválasztása!:) Egyébként én a hátsó fogszabit nem ajánlom..:) De miért kell ennyire eldugni? Nem ciki..:)
Sokba. Az átlátszóval (Invisalign) egy komplett kezelés kb. 1 milla.... Tájékozódj a lap alján: http://www.vitalpoint.hu/arlista
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.:) asszem maradok akkor a sima fémnél... egyébként azért akartam ilyeneket, mert van egy olyan elfoglaltságom amin nem mutat jól a fém fogszabi(ezt most így nem akarom közzé tenni) de akkor arra a 2 évre abbahagyom és majd folytatom utána :DD

Mennyibe kerül egy párterápia (empátiahiány, ingerültség, veszekedés. ) szakembernél? Tudom sok mindentől függ, de aki egy átlagot, vagy intervallumot tud írni, kérem tegye meg.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok, nem azért, hogy ez alapján kérik a dijat, csak úgy kiváncsi vagyok, hogy hány éves kapcsolat után hidegültetek el egymástól.

Hány évesek vagytok, nem azért, hogy ez alapján kérik a dijat, csak úgy kiváncsi vagyok, hogy hány éves kapcsolat után hidegültetek el egymástól.
Nekem hálistennek nem volt még ilyenben részem, de a barátnõm és a párja 5000 forintot fizettek alkalmanként.
7.000.Ft./óra
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, de egy közeli hozzátartozóról. Kb. 6 éves kapcsolat, abból nagyjából már 4 év házasságban és már közelebb vannak a negyvenhez, mint a harminchoz. Még azt sem tudom hogyan mondom meg nekik, hogy szakemberre van szükségük. Köszönöm az eddigi infókat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!