Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy uh (24 db)

Dr Hajdu Krisztina elérhetőségét megirná valaki? És mennyibe kerül egy uh nálla?

El kéne mennem hozzá megnyugvásképpen ugy hallottam ő a legjobb...2 hét mulva mennék.

Legjobb válasz: -Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nõgyógyászati és Családtervezési Centrum 06 1 224 5442 Ez a központi száma, idõpontot itt kérhetsz, ha a doktornõt kéred, hozzá adnak idõpontot. De legalább 3-4 héttel a tervezett uh elõtt érdemes hívni õket.

-Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nõgyógyászati és Családtervezési Centrum 06 1 224 5442 Ez a központi száma, idõpontot itt kérhetsz, ha a doktornõt kéred, hozzá adnak idõpontot. De legalább 3-4 héttel a tervezett uh elõtt érdemes hívni õket.
Jól írja az elsõ! A központot keresztül tudsz idõpontot kérni, de pár hét várakozási idõre számíthatsz. Szerintem 15 ezer az uh!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!És tényleg Õ a legjobb?
Dolgozik a Praxis rendelõben is a XI. kerületben, ott fele ennyibe kerül a vizsgálat. És tényleg õ a legjobb, én 2x voltam nála, teljesen megbízom benne.

A szolnoki Hetényi Géza kórházba mennyibe kerül egy uh-s kép?

Olvastam már hogy egyes helyeken csekken előre kell befizetni x összeget és utána adnak képet.. Ez a Hetényibe hogy működik? Remélem tud valaki segíteni! Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Nekem mindig ingyen adtak. igaz nem minden alkalommal, de szepen kertem es az uh nenik gyongyszemek voltak;)) En Uri-Szabohoz jartam, o is csaszarozott meg. Sosem vartam egy percet sem. Mindig egybol mentunk uh-ra. Sosem szolt azert, hogy kepet kunyeralok ;))

Nekem mindig ingyen adtak. igaz nem minden alkalommal, de szepen kertem es az uh nenik gyongyszemek voltak;)) En Uri-Szabohoz jartam, o is csaszarozott meg. Sosem vartam egy percet sem. Mindig egybol mentunk uh-ra. Sosem szolt azert, hogy kepet kunyeralok ;))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!:)

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Dr. Sobel Gábornál mennyibe kerül egy UH vizsgálat a magánrendelésén? Ajánljátok őt?

Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyibe kerül de nagyon nagyon nagyon jó doki!!!:-) Ismerem a sógornõm orvosa, a férjem jó barátja (nem reklám) én egyéb okok miatt nem járok hozzá.

Azt nem tudom mennyibe kerül de nagyon nagyon nagyon jó doki!!!:-) Ismerem a sógornõm orvosa, a férjem jó barátja (nem reklám) én egyéb okok miatt nem járok hozzá.
Õ volt, az egyik orvos, aki megmentette az életem. De miért magánrendelésre akarsz menni?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Az az igazság, hogy nem is gondoltam, hogy "nem magánrendelésére" is lehet menni:) Azt tudom, hogy a Sote II-n dolgozik, de oda símán bejelentkezhetek? Ilyen esetben is kell gondolom fizetni, de talán kevesebbet...Jókat hallottam róla én is eddig, azért is gondoltam rá. A mostani orvosom is jó, de 1 hónapos várólista van nála egy sima vizsgálatra is, és ezt nem mindig lehet kivárni...


Mennyibe kerül egy uh kép a Debreceni klinikán? Ill 2 vagy 3D-s uh szokott lenni?

Alacsony afp miatt kell egy barátnõmnek odamennie.

Legjobb válasz: 1000 ft 1 db fekete-fehér kép szerintem 2D de lehet hogy 3D

1000 ft 1 db fekete-fehér kép szerintem 2D de lehet hogy 3D
Szia! Április 25-én voltam 12 hetes UH-n. A klinikán 2D-s ultrahangot csinálnak. Ha szeretnél képet akkor amikor csinálják az ultrahangot akkor szólni kell. 2 ezer forintba kerül és nem valami jó minõségû magyarul az ég világon semmi nem látszik tök homályos!
Nekünk nem lett homályos igaz mi a 18 hetes uh-ról kértünk képet egyet oldalról egyet meg az arcáról, igaz 2D de már olyan szépen látszott minden :) akkor még 1000 Ft/db volt mi februárban voltunk. 1. voltam
Szia, nekünk 2 000 Ft volt par hónapja, es 2D-s.

Székesfehérváron a Család és Nővédelmi Központban mennyibe kerül egy UH vizsgálat? Lent a többi.

14 hetes terhes vagyok és 3 hete voltam a kötelező vizsgálaton. A következő UH vizsgálat 18.héten lesz.Az nagyon messze van még és előtte szeretnék elmenni még egyre, hogy megnyugodjak és hogy láthassam a bébit. Mennyibe kerül ott ha csak magamtól szeretnék csináltatni? Mert úgy hallottam lehet,de fizetni kell érte

Legjobb válasz: Szia ! Hívd fel õket, ott tutira meg tudják mondani !

Szia ! Hívd fel õket, ott tutira meg tudják mondani !
A kérdező hozzászólása: Felhívnám õket ha felvennék a telefont... :( vagy mindig foglalt vagy nem veszik fel :(
Nekem is csináltak és ingyenes :)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek. Kíváncsi leszek
Na mi volt ingyenes volt ?
A kérdező hozzászólása: Nem csináltak külön UH-ot :((( azt mondta a doki, hogy ne költsek feleslegesen.... :((( és meg sem mondta mennyibe kerül..

Dr. Vincze Emőkénél (Szeged) mennyibe kerül egy rendelés UH nélkül és UH-val?

Csütörtökön megyünk 4D UH-ra, utána a magánrendelésre, akkor csak nem fog megint megultrahangozni...nem?

Legjobb válasz: Elég régi a kérdés, talán már tudod is a választ, de azért beírom, hátha mást is érdekel. Emõkénél (magánrendelésen) egy havi terhesgondozás 5.000.-Ft. Ha UH is van (általában kérés alapján), akkor az még plusz 2.000.-Ft. Ha voltál valahol UH-n és van róla papírod, akkor biztosan nem UH-z meg újra, neki elegendõek az eredmények. Egyébként 2 hónapja szültem nála, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert rendkívül jó orvos. Precíz, figyelmes, kedves és mindenben segít, lehet rá számítani.

Elég régi a kérdés, talán már tudod is a választ, de azért beírom, hátha mást is érdekel. Emõkénél (magánrendelésen) egy havi terhesgondozás 5.000.-Ft. Ha UH is van (általában kérés alapján), akkor az még plusz 2.000.-Ft. Ha voltál valahol UH-n és van róla papírod, akkor biztosan nem UH-z meg újra, neki elegendõek az eredmények. Egyébként 2 hónapja szültem nála, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert rendkívül jó orvos. Precíz, figyelmes, kedves és mindenben segít, lehet rá számítani.

Most vagyok 8 hetes terhes, és ma megyek ujra az orvosomhoz Uh-ra a debreceni klinikára. Kérhetek Uh képet a babáról? Mennyibe kerül egy kép?

Legjobb válasz: Persze,hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat,hogy ezért pénzt kéne adni!

Persze, hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat, hogy ezért pénzt kéne adni!
Én mindig kértem, 1.000, - Ft-ba került tavaly a sima fekete-fehér hasi UH kép (gondolom 8 hetesen már hasit csinálnak, nem hüvelyit), nem tudom emelkedett-e a tarifa. Lehet 3D-s képet is kérni, de azt elõre be kell jelenteni és még most lehet, hogy korai, arra már nem emlékeszem mennyi, talán 2-3.000, - Ft. Szintén a Klinikára jártam. De az OTI-ban is van UH, ott nem tudom lehet-e képet kérni, de sokkal kevesebben vannak!
Nálunk 500 Ft egy kép, és, 1500 a videó. Sima 2D-s UH-on.
Lehet kérni, de nem ingyen van!Ezer forint.Amugy nagyon kedvesek.Ott csinálnak 4d-t is, felvételt, 10.000.-.De azzal még bõven ráérsz!Jó babavárást!

Kecskeméten Bérczi Ildikó magánrendelésén mennyibe kerül egy sima uh? Azaz nem 4d.

Legjobb válasz: Májusban voltam nála, 6000ft-ot kért. A kórházban ha idõpontot kérsz, nem kell fizetni a vizsgálatért.

Májusban voltam nála, 6000ft-ot kért. A kórházban ha idõpontot kérsz, nem kell fizetni a vizsgálatért.

Mennyibe kerül egy 4D UH vizsgálat ha nem kérek sem képet, sem babamozit, semmit még most?

Debrecenben tudtok olyan helyet ahol egyáltalán lehet olyat kérni, hogy csak vizsgálat és képet még most nem kérünk? Most vagyok 15 hetes és nagyon szeretném már tudni a baba nemét de ami még fontosabb természetesen, hogy egy átfogó vizsgálat készüljön róla. Babamozizni majd mennénk kés?bb. Amiket itt találtam a neten, csak olyanok ahol adnak képet is a sima vizsgálat mellé, és így 5-6000 körül van az ára. Nem tudtok olyan helyet, ahol picit olcsóbban lehetne csak a vizsgálatot megcsináltatni? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: 5-6ezernél olcsóbban??? Nemhogy 4D-t, de még sima 2D-t se tudok ennél olcsóbban. Én 7ezret fizetek a normál ultrahangért magánban, és az nem 4D!

5-6ezernél olcsóbban??? Nemhogy 4D-t, de még sima 2D-t se tudok ennél olcsóbban. Én 7ezret fizetek a normál ultrahangért magánban, és az nem 4D!
nálunk amikor 2x is terhes voltam, a magándokim 9.000 ft-ot kért alkalmanként (vizsgálat+sima 2D UH)... a 4D-uh nálunk 10.000-12.000 ft. volt.
Akkor neked nem 4d-re van szükséged, ha jól értem. Akkor bemész a kórházba, és kamuzol valamit, hogy nem vagy jól...stb és csinálnak ingyen egy ultrahangot. Kezedbe kapod az orvosi szakvéleményt, és talán a nemét is látni fogják, de erre nincs garancia. Nem egy túl szép dolog ugyan kamuzni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!! Tényleg nem szép dolog a hazugság, ezért nem is teszem!! :) Azért köszönöm mindenkinek!! Tulajdonképpen arra gondoltam, hogy mindenhol az alap 4D UH-nál egy magánrendelõben adnak 2 fotót ha kéred, ha nem. Arra értettem a kérdést, hogy van-e olyan hely, ahol alapból nem adják a két képet és így mondjuk csak 3-4000-et kell fizetni. Majd ha 22-24 hetet betöltjük úgy is megyünk babamozira, de még most nem látják sima 2D-n a nemét!!

Pénteken megyek a 4D Genesisbe Bp-re, mennyibe kerül az UH és a CD? Én még egy kérdés, duci kismamáknak mennyire lehetett látni a babájukat? Tényleg bezavar a vastagabb hasfal?

Köszönöm szépen a válaszokat! :))

Legjobb válasz: Az árat elfelejtettem megkérdezni, a honlapon 10500 van, de nekem az kevésnek tûnik, vagy valóban ilyen olcsó lenne?

A kérdező hozzászólása: Az árat elfelejtettem megkérdezni, a honlapon 10500 van, de nekem az kevésnek tûnik, vagy valóban ilyen olcsó lenne?
Szia, tényleg 10500, de ebben csak a dvd van benne. Ha kérsz cd-t a képekkel, akkor az még 1500 ft. Nem fogsz csalódni bennük, én mindkét terhességemmel odajártam!!! Nagyon nagy élmény lesz! Nagyon jó hely!
szia! az uh30perc vizsgálat+dvd felvétel+1dbfotó=10500ft ez ennyibe kerül, sztem is nagyon jó áron van. A honlapon megtudod még nézni, h mi mennyibe kerül még. Én ma megyek, már voltam máskor is, és jó helyre mész az tuti!! A vastagabb hasfalról sokat nem tudok írni, de az biztos, h itt nagyon jó gép van, nem hinném h van amit nem látnának vele! a másik meg, h a terhesség elõrehaladtával mivel nagyobb a baba egyre jobban látni. Uhogy nyugi, biztos jól fog látszódni! te amúgy hány hetes vagy? szia 22 hetes
Nekünk majdnem egy órás volt a dvd (a vizsgálat) 2008-ban. Barátnõméknek 2010-ben szintén. Én majd novemberben megyek a második gyerkõccel újra. Ne aggódj, nagyon profi és igen kedves a hölgy, a gép meg tényleg nagyon jó minõségû. 10500 Ft a vizsgálat, dvd, lelet, kép + 1500 Ft-ért kérhesz (nem muszáj) cd-t képekkel, kb. 40 db kép van rajta.
Szia! Én, mint túlsúlyos kismama (20 kg plusszal) nyilatkozom: nagyon jó képek lettek a babymrõl a 25. héten. Tehát nem zavaró a vastagabb hasfal. És tényleg csak ennyibe kerül. Vagy igényelj babamamatudakozós klubkártyát és 10% kedvezményt is kapsz belõle :) )) http://www.babamamatudakozo.hu egy 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Tényleg nagyon olcsó, és milyen sokan dícsérik õket, már nagyon várom az elsõ "olyan" találkozást a kisbabámmal. :) Minden jót kívánok mindenkinek! :) Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!