Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy perzsa macsek (2 db)

Mennyibe kerül egy Macska kozmetikusnál egy perzsa macska szőrének kibogozása ill. levágása?

Örököltem egy perzsa macskát (elég öreg már), de a szőre mintha egy páncél lenne. Esetleg valaki meg tudná mondani hogy mennyibe kerül a kozmetikus, és hogy körül-belül mennyi idő alatt nő vissza a szőre?

Legjobb válasz: Nekem van egy perzsa cicám 13 éves, és mostanában nem tûri a fésülés így évente 2x levágatom neki. Nállunk egy kozmetikus válalja de ö is csak bódítában, ehhez az álatorvos ad pasztát, vagy õ adja be neki. 2500 ft vágja le neki, a bontást szerintem most hagyd mert nagyon nehéz lenne, és iszonyat sokba kerûlne. Kb 5 hónap alatt visszanõ neki mindenhol.

Nekem van egy perzsa cicám 13 éves, és mostanában nem tûri a fésülés így évente 2x levágatom neki. Nállunk egy kozmetikus válalja de ö is csak bódítában, ehhez az álatorvos ad pasztát, vagy õ adja be neki. 2500 ft vágja le neki, a bontást szerintem most hagyd mert nagyon nehéz lenne, és iszonyat sokba kerûlne. Kb 5 hónap alatt visszanõ neki mindenhol.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! :)

Mennyibe kerül most egy perzsa macsek?

Nem kell,h törzskönyvezett legyen,és az sem,h a szülei azok legyenek.Június környékén szeretnék cicát,és leginkább oroszkék perzsa áll közel a szívemhez.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de a menhelyeken szebbnél-szebb macsekok vannak tök ingyen, vagy jelképes összegért. Még perzsák is elõfordulnak. Hidd el, a "turmixolt" cicák vannak olyan aranyosak mag lusták, meg bújósak mint a pedigrések.

Azt nem tudom, de a menhelyeken szebbnél-szebb macsekok vannak tök ingyen, vagy jelképes összegért. Még perzsák is elõfordulnak. Hidd el, a "turmixolt" cicák vannak olyan aranyosak mag lusták, meg bújósak mint a pedigrések.
Én is a keveréket javaslom. De ha mindenképp fajcicát akarsz, keress rá a google-ben "oroszkék perzsa kiscica eladó" vagy hasonló szöveggel. Macska magazinokban is vannak hirdetések tenyésztõktõl, persze árat nem írnak, de felhívhatod õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!