Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy perzsa (4 db)

Mennyibe kerül egy perzsa agár?

Persze törzykönyvesre gondoltam amivel lehet (és fogok is) kiállításra járni.Lehet Magyarországon kapni??

Legjobb válasz: Lehet kapni Magyarországon persze, az ára szerintem 200 ezer és efölött, de kenneltõl függ, meg kell kérdezni.

Lehet kapni Magyarországon persze, az ára szerintem 200 ezer és efölött, de kenneltõl függ, meg kell kérdezni.
3 embert is ismerek, akiknek salukijuk van, azt mondjuk nem tudom, hogy hol vették, de tudom, hogy az egyik tavaly volt fedeztetve (természetesen törzskönyves kutyákról beszélünk) és a kölykök Mo-n kerültek gazdihoz. Szóval minden bizonnyal lehet kapni.

Mennyibe kerül egy Macska kozmetikusnál egy perzsa macska szőrének kibogozása ill. levágása?

Örököltem egy perzsa macskát (elég öreg már), de a szőre mintha egy páncél lenne. Esetleg valaki meg tudná mondani hogy mennyibe kerül a kozmetikus, és hogy körül-belül mennyi idő alatt nő vissza a szőre?

Legjobb válasz: Nekem van egy perzsa cicám 13 éves, és mostanában nem tûri a fésülés így évente 2x levágatom neki. Nállunk egy kozmetikus válalja de ö is csak bódítában, ehhez az álatorvos ad pasztát, vagy õ adja be neki. 2500 ft vágja le neki, a bontást szerintem most hagyd mert nagyon nehéz lenne, és iszonyat sokba kerûlne. Kb 5 hónap alatt visszanõ neki mindenhol.

Nekem van egy perzsa cicám 13 éves, és mostanában nem tûri a fésülés így évente 2x levágatom neki. Nállunk egy kozmetikus válalja de ö is csak bódítában, ehhez az álatorvos ad pasztát, vagy õ adja be neki. 2500 ft vágja le neki, a bontást szerintem most hagyd mert nagyon nehéz lenne, és iszonyat sokba kerûlne. Kb 5 hónap alatt visszanõ neki mindenhol.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! :)

Egy fajtiszta perzsa cica mennyibe kerül? És honnan tudok venni? És miket kell még vásárolnom? Körülbelül milyen árakban?

Legjobb válasz: Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam,ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz,plusz érdemes a google segítségéért folyamodni,beütve hogy perzsa cicák,vagy perzsa cicát vennék,és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is,de az nem fajtatiszta,vagy ha valaki annyiért adja,akkor minõsíthetetlen ember,minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.

Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam, ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz, plusz érdemes a google segítségéért folyamodni, beütve hogy perzsa cicák, vagy perzsa cicát vennék, és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is, de az nem fajtatiszta, vagy ha valaki annyiért adja, akkor minõsíthetetlen ember, minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.
Perzsa cicát hírdetésoldalakon ingyenesen tudsz böngészni.Pl: expressz.hu , startapro.hu Ez a két oldal, ahova a legtöbb hírdetést adják fel.Törzskönyv nélküli cicákat általában 20-40.000ft-ért vehetsz, de ki lehet fogni szerencsével, hogy 10.000ft-ért árul valaki fajtisztát. Sok sikert!
80 tól fölfelé


Mennyibe kerül most egy perzsa macsek?

Nem kell,h törzskönyvezett legyen,és az sem,h a szülei azok legyenek.Június környékén szeretnék cicát,és leginkább oroszkék perzsa áll közel a szívemhez.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de a menhelyeken szebbnél-szebb macsekok vannak tök ingyen, vagy jelképes összegért. Még perzsák is elõfordulnak. Hidd el, a "turmixolt" cicák vannak olyan aranyosak mag lusták, meg bújósak mint a pedigrések.

Azt nem tudom, de a menhelyeken szebbnél-szebb macsekok vannak tök ingyen, vagy jelképes összegért. Még perzsák is elõfordulnak. Hidd el, a "turmixolt" cicák vannak olyan aranyosak mag lusták, meg bújósak mint a pedigrések.
Én is a keveréket javaslom. De ha mindenképp fajcicát akarsz, keress rá a google-ben "oroszkék perzsa kiscica eladó" vagy hasonló szöveggel. Macska magazinokban is vannak hirdetések tenyésztõktõl, persze árat nem írnak, de felhívhatod õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!