Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy pedikűr (2 db)

Szeretnék, elvégezni egy tanfolyamot:manikűr, pedikűr, műkörömépítő. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam? Van a távoktatásnak "értelme"? Mert ha nem értek valamit akkor aztán hiába.

Legjobb válasz: Szia! Én januárban fogok végezni,mindenképp olyat válassz ahol gyakorlat is van!Igy is keves amit adnak nem hogy tavoktatásban!

Szia! Én januárban fogok végezni, mindenképp olyat válassz ahol gyakorlat is van!Igy is keves amit adnak nem hogy tavoktatásban!
Biztos van értelme. MIért ne lenne??? A lényeg, hogy legyen egy olyan szakmád, amit szeretni fogsz. Ha meg nem értesz valamit, majd utána jársz. Gondolj arra, hogy már sokan szereztek szakmát távoktatással, miért neked is sikerülni fog.
Azért ehhez gyakorlat is kéne, egy szakértõ, aki már ezt csinálja. De mondjuk nem bíztatlak nagyon ezzel a képzéssel, nem biztos, hogy ma ezzel el lehet helyezkedni, csak ha olyan helyen próbálkozol, ahol nincs minden 2. sarkon egy szalon.
Távoktatással sajnos nem tudod megszerezni a szükséges gyakorlatot ahhoz, hogy letedd a gyakorlati vizsgát. Én mindenképpen javasolnám, hogy nappali képzésre jelentkezz, már ha megteheted...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!!!a...van-e értelme...úgy gondoltam, ahogy a harmadik válaszoló írta!!!én is attól tartok, hogy nem lesz alapos a tudás, ha csak füzetekbõl látom a dolgokat.végülis lenne lehetõségem nappalin elvégezni.mégegyszer köszönöm

Mennyibe kerül átlagban egy pedikűr?

Legjobb válasz: Hozzánk házhoz jön a pedikûrös, 1200-t kér egy pedikûrözésért. Bár gondolom belvárosban jóval többet elkérnek.

Hozzánk házhoz jön a pedikûrös, 1200-t kér egy pedikûrözésért. Bár gondolom belvárosban jóval többet elkérnek.
Szalonban, itt Pesten egy átlag helyen 1800-1900 + lakkozás és díszités olyan 600-800 ft körül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!