Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy liter (19 db)

Mennyibe kerül egy liter csapvíz? És mennyit kell fizetni egy 40wattos izzóért, ha egy órán át áram alatt van?

Igaz, hogy éjszaka olcsóbb a víz és az áram?

Legjobb válasz: Változó, hogy hol mennyibe kerül a víz.Nálunk 286 ft köbmétere=1000 liter, tehát 1 liter= 0,286 ft ehhez még hozzájön a csatorna-díj ez még egyszer ennyi legalább. 1kW áram az ELMÛ-nél most 47 ft, 40W=0,04kW, tehát 0,04*47=1,88 ft. Az áram olcsóbb éjszaka, de akkor külön kell kérni mérõórát ami az éjjelit külön méri. A vízrõl nem tudok, hogy ilyen lenne.

Változó, hogy hol mennyibe kerül a víz.Nálunk 286 ft köbmétere=1000 liter, tehát 1 liter= 0, 286 ft ehhez még hozzájön a csatorna-díj ez még egyszer ennyi legalább. 1kW áram az ELMÛ-nél most 47 ft, 40W=0, 04kW, tehát 0, 04*47=1, 88 ft. Az áram olcsóbb éjszaka, de akkor külön kell kérni mérõórát ami az éjjelit külön méri. A vízrõl nem tudok, hogy ilyen lenne.
A kérdező hozzászólása: , , kannásbor"
Kb 600 forint 2 liter olcsó (kannás) bor. Ez is szõlõbõl készül, de igénytelenebb technológiával. A kicsit jobb (üveges) borok ennyinél kezdõdik a legolcsóbból 1 liter. A felsõ határ a csillagos ég.
kannás: 250-tõl rendes: elég relatív, szerintem 800-tól
Az attól is függ hogy mit értessz rendes alatt, kannásból metroban a legolcsóbb 550Ft/2 liter körül van, üvegesek is vannak 400/liter vagy az alatt is, az nem kannás hiszen üvegben van, de a minõsége ugyanolyan sz*r, egy normálisann üveges talán olyan 800-1000Ft/liter áron kezdõdik.

Kb. mennyibe kerül egy liter tápszer?

Mondjuk Beba ha 2.

Legjobb válasz: igazából nem érthetõ a kérdésed,de egy dobozban 2 csomag van,2400-2900 között,attól függ hol veszed!?napi 2*7 kanalast eszünk,2 hétig elég kb a doboz. 1 kanál+30 ml víz az adag.de hogy literre mennyi???nehéz megmondani

igazából nem érthetõ a kérdésed, de egy dobozban 2 csomag van, 2400-2900 között, attól függ hol veszed!?napi 2*7 kanalast eszünk, 2 hétig elég kb a doboz. 1 kanál+30 ml víz az adag.de hogy literre mennyi???nehéz megmondani
Szia! Tényleg érdekes kérdés! Több mindentõl függ, mennyit, hányszor esztek!A dobozon is fel van tüntetve, hogy hány liter készíthetõ belõle! Mi a Beba HA Start Aktívot esszük, ebbõl 5, 7 liter tápszer készíthetõ! Nekem egy doboznyi elég kb. 8-10 napig elég, napi 2* 210 ml-t eszik a kisfiam! Ezt neked kell kiszámolnod! :)
Ja az elõzõ vok! Egy dogoz tápszer, receptre 2048 Ft. :) Szerintem DRÁGA!!!


Kb mennyibe kerül egy liter bodzaszörp?

Házit szeretnék venni 1 liter mennyibe kerül kb? Vagy esetleg ha házilag csinálom meg mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Õstermelõi piacon (Hunyadi tér) én 600Ft-ért vettem fél litert.

Õstermelõi piacon (Hunyadi tér) én 600Ft-ért vettem fél litert.
KB egy kiló cukor ára...
2 voltam, és a válasz arra vonatkozik ha te csinálod akkor egy liter annyiba kerül.
Inkább keress egy kamionost vagy buszost aki feketén adhat gázolajat. Az étolajat nem minden diesel csípi.
A kérdező hozzászólása: olyanba raknám amirõl tudom hogy csípi (Merci w123)
Van 100 vmennyi literem ha erdekel :)

Mennyibe kerül egy liter 96%os alkohol, és hol tudok venni? Bodzapálinkáhz kell. Esetleg recept?

Legjobb válasz: Régebben patikában kapható volt a tiszta (90% körüli)alkohol.

Csak egy deciliterrel szolgálnak ki a patikában. Többet nem adhatnak. Járj patikáról-patikára, hogy összejöjjön a kívánt mennyiség!
Régebben patikában kapható volt a tiszta (90% körüli)alkohol.
Elviekben a gyógyszertárakban van tiszta alkohol de úgy tudom hogy 70%-nál magasabb alkoholtartalmû tiszta szeszt nem adnak ki. Egyébként nem is olcsó. Esetleg nem próbáltad meg hogy helyettesíted a tiszta alkoholt ginnel, vagy natur vodkával, ha nagyon tömény kell akkor esetleg tequilával.
Gombákkal és penészekkel jár együtt a munkám. Egy textilkesztyûn és egy gumikesztyûn keresztül is olyan lesz a kezem. Ezért vettem Szolnokon az egyik gyógyszertárban egy deci 96%-os tiszta szeszt, amivel elég naponta kétszer bekenni a kezem. Olyan 500 ft körül volt, simán kiadták, nem kérdeztek semmit sem.
Egy liter nagyon sokba, pontos árat én sem tudok sajnos. Engem csak elutasítottak a patikákban, mert elviekben nem adhatják ki - nekem fokhagyma-tinktúrához kellett, de szerencsére dolgozott akkoriban laborban ismerõsöm, õ hozott(bár nekem csak 3 deci kellett).
Régen kapható volt tisztaszesz boltokban, ha jól tudom fél literes kiszerelésben.Ma már csak patikában kapható, 70%-os formában, és drága.38-40 százalékos formáját még mindig kapni, és az a neve, hogy vodka
5000 ft körül van 1 liter.
Ha van desztillálód akkor víz+élesztõ+cukor! és egy olyan 10-20%-os oldat lesz amit le kell desztillálni.
A kérdező hozzászólása: Bodzapálinka. 1, 5 kg szemezett bodzabogyót 1/4 l vízzel, 1/2 kg cukorral, 1 db vaníliarúddal 1 óra hosszat közepes lángon fõzünk. Ha kész, szitán fazékba szûrjük. Kb. 1 napig csepegtetjük. Következõ nap a szûrletet felfõzzük, majd lehûtjük. 1/2 l 96%-os alkohollal összekeverjük, palackokba töltjük, lezárjuk. 1-2 hónapig érleljük. Nemcsak koccintásra jó, a szakácsmûvészetben flambírozásra, ecetek ízesítésére, esetleg mártás készítésére is használhatjuk. EZ TUTI NEM ILLEGÁLIS:) :)
Tisztaszeszt - elvileg a 96%-ost - a Nagyvárad melletti Real nagybevásárló-központban lehet megvásárolni. Az ára 59, 26 RON, ami a forint-lej napi árfolyamát figyelembe véve úgy körülbelül 4000 forintra jön ki. Amióta Románia az EU tagja, a határon egyáltalán nem kell vele foglalkozni, egyébként pedig uniós országok között vámmentesen 10 liter/fõ hozható be. Aki nagyban dolgozik a finomszesszel, annak bátran ajánlhatom.
kb 160 ft liter ez egy 250 literesnél kb 40 ezer
Néz szét a vaterán, a használt is jó, és olcsobb.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Én egy 300-ast vettem 4 éve 25eFt-ért. De mire megvettem hozzá mindent, bõven 100 fölött lett a vége. Igaz próbáltam igényességre törekedni, nem az ár volt a fõ szempont, pl alu tetõ, Eheim szûrõ, igényes bútor, stb.

Valaki megtudná nekem mondani, hogy mennyibe kerül Skóciában egy liter benzin? Egyáltalán literben vagy gallonban mérik ott? Van valami olyan oldal ahol megtudnám nézni, hogy melyik országban mennyi a benzin ára?

Legjobb válasz: Egyesült Királyságbeli benzin és dízelárakat itt találsz: Város és/vagy irányítószám alapján lehet keresni. Literben mérik. http://www.petrolprices.com/

Egyesült Királyságbeli benzin és dízelárakat itt találsz: Város és/vagy irányítószám alapján lehet keresni. Literben mérik. http://www.petrolprices.com/
Gallonban mérik de mindegy.
A kérdező hozzászólása: Akkor gallon vagy liter?
Mondom, hogy Gallon!
Literben mérik! Az USA-ban mérik gallonban!
A gallonos válaszolónak: miért okoskodsz körmödszakadtáig? Fõleg, amikor nincs igazad... Igen, literben mérik ott is, Amerikában gallonban. Attól, hogy kétszer leírod, még nem lesz igaz, Okos Tóbi

Mennyibe kerül most egy liter üzemanyag Angliában?

Benzines vagy diesel autót érdemes venni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: pontosan nem tudom, de a diesel dragabb, mint a benzin jelenleg. fugg attol is, hogy az autok mennyit fogyasztanak.

pontosan nem tudom, de a diesel dragabb, mint a benzin jelenleg. fugg attol is, hogy az autok mennyit fogyasztanak.
1 font alatt van, 90valamennyi p, nem tudom mert most éppen rokonlátogatóban vagyok magyarországon, de pár hete még 95pvolt, állítólag lemegy 90 alá.
83p a benzin, 92p a diesel
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! :-)

Ha egy liter oxidálószer 2299Ft, akkor 1dl mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Általános iskola 4. osztály... 1l=10dl 1l=2299Ft 1dl=2299/10=229,9Ft ...

Általános iskola 4. osztály... 1l=10dl 1l=2299Ft 1dl=2299/10=229, 9Ft ...
A kérdező hozzászólása: Pont hiányoztam a mértékegység váltásnál.. hahaha de köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!