Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy koton (2 db)

Mennyibe kerül ma egy koton?

Szükségem lenne a válaszra, mert egy cikk megírásához kell. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: a Durex a 3db-s kiszerelésû 300-350. a barátom sokta veni, és asszem, hoy ennyi.van családi9 vagy 12 db-s (nem tudom pontosan) 12000FT

a Durex a 3db-s kiszerelésû 300-350. a barátom sokta veni, és asszem, hoy ennyi.van családi9 vagy 12 db-s (nem tudom pontosan) 12000FT
Kb 5-600FT!
A kérdező hozzászólása: 500-600 Ft egy darab vagy több?
Durex 3db-os kiszerelésû csomag helytõl függõen 500-700 forint körül van.
10 darabos masculan 800ft kb

Mennyi anyag kell egy 100 négyzetméteres ház felépitéséhez tetõtéri szobákkal ( Mansart) téglából, kötõanyagokból stb. aki ért hozzá és meg tudja saccolni azt kérem irjon?

Mennyi anyag kell egy 100 négyzetméteres ház felépitéséhez tetõtéri szobákkal ( Mansart) téglából,kötõanyagokból stb.. aki ért hozzá és meg tudja saccolni azt kérem irjon ?

Legjobb válasz: ez nem sacc kérdése! kell 1 tervrajz, mit-milyet, mibõl ...stb szeretnél! Ha ez +van akkor kérjél ép,vállalkozótól Árajánlatot! Ez így mûxik! (Mj: írhatok neked 1,2 mill/m2 is.)

ez nem sacc kérdése! kell 1 tervrajz, mit-milyet, mibõl ...stb szeretnél! Ha ez +van akkor kérjél ép, vállalkozótól Árajánlatot! Ez így mûxik! (Mj: írhatok neked 1, 2 mill/m2 is.)
Te is érthetsz hozzá. Számold ki, hány m2 fõfalad és válaszfalad van, a gyártó oldalán lesz adat, hogy 1 m2 falba hány db tégla kell, onnan már könnyû lesz.
Bonyolultságtól és felszereltségtõl függõen nettó kb 130e / m2-tõl a csillagos ég. Ez kb zalakárámia, laminált, mûanyag ablak, tégla fal, fa födém, alacsony dõlésszögû tetõ. Kis olvasnivaló: [link] Vállalkozók pl neten kutatva: [link] [link]
Hopp az elõzõeket nem ide szántam :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!