Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy kenguru (2 db)

Mennyibe kerül újonnan egy 100 % pamut hálózsák? A Kenguru Gold jó minőségű?

Legjobb válasz: Tescos hálózsák, akcióban 1500 szokott lenni. Kenguru goldos méreg drága volt, mosás után nagyon bolyhis elnyúlt lett!

Tescos hálózsák, akcióban 1500 szokott lenni. Kenguru goldos méreg drága volt, mosás után nagyon bolyhis elnyúlt lett!
Mi a tescosat szoktuk venni. A vastag 3-4000 ft. körül volt legutóbb. A vékony valamivel olcsóbb. A Kenguru Goldos biztosan nagyon jó, de az árától majdnem szívrohamot kaptam.
Hát nekem a Kenguru Goldos ruhák nem jöttek be. Igaz én rugdalózót vettem ott. Hazahoztam, kimostam és mikor kivettem a mosógépbõl a 30 fokos kímélõ programos mosás után úgy néztek ki, mintha a kutya szájából húztam volna elõ õket. Az áruk különben tényleg nagyon ott van. :-( A Tescos babaruhák sokkal jobb minõségûek, de ez csak az én véleményem.

Mennyibe kerül boltban egy kenguru?

A legolcsóbb kb. mennyi?

Legjobb válasz: én nagyon jót vettem 18.000-ert. ez nagyon jó vételnek számít, mivel a minõségi (csak azt érdemes venni) sokszor 20-40 ezerbe kerül.

én nagyon jót vettem 18.000-ert. ez nagyon jó vételnek számít, mivel a minõségi (csak azt érdemes venni) sokszor 20-40 ezerbe kerül.
Én vettemegyet 6000-ért és tökéletes!(2006-ban, bocsi) igaz akciós volt, de ki lehet fogni. Valóban csak akkor vedd meg ha sokat akarjátok használni, ha autóval közlekedtek szinet szükségteln. amilyenk még új, talán 3-4szer használtam. Ha gondolod neked adom, mondjuk 5000?
Szia! Én nem tudom milyen a kenguru, de a hordozókendõt csak ajánlani tudom.rengeteg lehetõség van a hordozásra benne és csak 6000ft.Totyis koráig hordhatod benne.Én nandut vettem és nagyon bevállt.nézd meg ezt..www.bababolt.com ott tudsz is venni és tanfolyam is van a használatról ami ingyenes ha ezt a fajta kendõt veszed.De jó leírást adnak amúgy hozzá, nem is szükséges menni rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!