Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy kb (1197 db)

newhosting-nál csak domaint kell venned, grátisz a tárhely több giga
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Mennyibe kerül egy kb 20-25 képből álló fotósorozat?

Páromat szeretném meglepni karácsonyra. Illetve Vörösvár környékén ki foglalkozik ilyesmivel?

Legjobb válasz: Bp-en, nevesebb fotóssal (pl. Nánási) olyan 50-80 ezer egy profi portfolio sorozat, ebben kb. 20-30 kép van, és a 4-5 legjobbat retusálják magazin minõségre. Van ahol a retus plusz költség képenként számolva. Egy nem neves de profi fotóssal egy ilyen sorozat 30-50, vidéken szerintem ez olyan 20-30 ezerbõl kijöhet. Sminkest és fodrászt is lehet kérni a nagyobb stúdióknál, ez plusz költség, de a fotózás közben többféle hajat és sminket kapsz, így változatos lesz, nem ugyanabban a ruhában, ugyanazzal a frizurával lesznek a képek. Ha elõtte magad mész fodrászhoz és sminkeshez, akkor viszont legalább több különbözõ ruhát vigyél magaddal a fotózásra. A fotózás eltarthat 3-4 órát is, a nagyfotózás (sminkessel, fodrászzal) pedig akár 10-12 óra is lehet, úgyhogy vizet meg ennivalót vigyél magaddal, nem nagyon szokott szünet lenni. :)

Bp-en, nevesebb fotóssal (pl. Nánási) olyan 50-80 ezer egy profi portfolio sorozat, ebben kb. 20-30 kép van, és a 4-5 legjobbat retusálják magazin minõségre. Van ahol a retus plusz költség képenként számolva. Egy nem neves de profi fotóssal egy ilyen sorozat 30-50, vidéken szerintem ez olyan 20-30 ezerbõl kijöhet. Sminkest és fodrászt is lehet kérni a nagyobb stúdióknál, ez plusz költség, de a fotózás közben többféle hajat és sminket kapsz, így változatos lesz, nem ugyanabban a ruhában, ugyanazzal a frizurával lesznek a képek. Ha elõtte magad mész fodrászhoz és sminkeshez, akkor viszont legalább több különbözõ ruhát vigyél magaddal a fotózásra. A fotózás eltarthat 3-4 órát is, a nagyfotózás (sminkessel, fodrászzal) pedig akár 10-12 óra is lehet, úgyhogy vizet meg ennivalót vigyél magaddal, nem nagyon szokott szünet lenni. :)
Én bárhol lefényképezlek, ingyen is :) Komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs mennyibe kerülhet egy képsorozat, de ha profival csináltatod, akkor nagy drága lesz. Abból indulok ki, hogy egyik barátom esküvõjén tényleg profi fotózás volt és iszony pénzt elkértek. De az ugye speciális eset, mert esküvõnél minden háromszor drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ válaszokat, tanulságosak. Lehet, hogy hülye kérdés, de akt/félakt képekhez férfi vagy nõi fotóst jobb keresni?
Nem tudom, tíz éve modellkedem de sem aktot, sem félaktot nem vállaltam soha.

Mennyibe kerül egy kb egy 20 és egy kb 15 nm-es szobába az álmennyezet építése?

Legjobb válasz: A neten megnézed mik kellenek hozzá majd megnézed az árakat aztán még rádobsz egy adag munkadíjat. Egyébként hívsz egy szakembert és majd az megmondja a tutit.

A neten megnézed mik kellenek hozzá majd megnézed az árakat aztán még rádobsz egy adag munkadíjat. Egyébként hívsz egy szakembert és majd az megmondja a tutit.


Átlagosan mennyibe kerül egy kb 40nm-es albérlet kelet-németországban? Illetve hány euró egy átlagos hónap rezsivel, kajával, amiből meg lehet élni minimálisan?

Természetesen nem kérek pontos összeget, mindenki más. Tól, ig határ is jó, csak úgy sacc per kb. Olyanok válaszát várom, akik azért voltak már kint, vagy vannak kint rokonai, szóval aki nagyjából ismerik az ottlétet. Nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Helló! Én Potsdam-ban élek, így az itteni költségekrõl tudok csak írni. Egyedül bérlek egy 45 m2-es lakás, aminek a bérleti díja: 420 €/hó, a rezsim pedig kb. állandó, olyan 120 - 125 €/hó A kajára szerintem minimum 150 €-t kell számolni, annál kevesebbõl kijönni már mûvészet. De egy normális, változatos étrendhez már kell legalább 200 €.(De ekkor még mindig figyelned kell az akciókat.) Mivel én sokat eszem házon kívül, ezért én 250 € - t is elszoktam költeni kajára. Összességében azt mondanám, hogyha csak egy minimális életszínvonalra törekszel, akkor is kell legalább 800-950 €. Annál kevesebbõl szerintem nem lehet megélni.

Helló! Én Potsdam-ban élek, így az itteni költségekrõl tudok csak írni. Egyedül bérlek egy 45 m2-es lakás, aminek a bérleti díja: 420 €/hó, a rezsim pedig kb. állandó, olyan 120 - 125 €/hó A kajára szerintem minimum 150 €-t kell számolni, annál kevesebbõl kijönni már mûvészet. De egy normális, változatos étrendhez már kell legalább 200 €.(De ekkor még mindig figyelned kell az akciókat.) Mivel én sokat eszem házon kívül, ezért én 250 € - t is elszoktam költeni kajára. Összességében azt mondanám, hogyha csak egy minimális életszínvonalra törekszel, akkor is kell legalább 800-950 €. Annál kevesebbõl szerintem nem lehet megélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. És enyi költség mellett mennyit keresel?
Rokonunk dusseldorfi 45nm-es lakás bérlete kb 1100 euró rezsivel együtt (cég fizeti). Olyan 400 eurótól kezdõdnek a bérleti díjak.

Mennyibe kerül egy kb 2, 0 - 2, 5 kg-os postai csomag utánvételes feladása?

nagyon szeretném tudni, de nem találok rá sehol táblázatot ...

Legjobb válasz: Hát sajnos a Magyar Posta oldalai szinte a használhatatlanságig túlbonyolítottak. A standard postai csomag 1190, a nem standard mérteû 1770, 20 kg.-ig. Ehhez jön hozzá az ajánlás díja 250,- a tértivevény 165,- . Mindez értéknyilvánítás nélkül, ha azt is kérsz, akkor az még plusz pénz, és nem is kevés. összesen kb. olyan 2220-2500-bólúszod meg. ( Csak halkan mondom, 5 kg-os postacsomag Németországból Magyarországra 4 euro volt!)

Hát sajnos a Magyar Posta oldalai szinte a használhatatlanságig túlbonyolítottak. A standard postai csomag 1190, a nem standard mérteû 1770, 20 kg.-ig. Ehhez jön hozzá az ajánlás díja 250, - a tértivevény 165, - . Mindez értéknyilvánítás nélkül, ha azt is kérsz, akkor az még plusz pénz, és nem is kevés. összesen kb. olyan 2220-2500-bólúszod meg. ( Csak halkan mondom, 5 kg-os postacsomag Németországból Magyarországra 4 euro volt!)
1190 + 545 ft-tól, értéktõl függõen. http://www.posta.hu/static/internet/download/ASZF_KUSZ_5_fug..
A postaköltségen FELÜL az utánvétel minimum 845 forint (10 000-ig) vagy 1245 forint (30 000-ig)

Mennyibe kerül egy kb.50nm-es panel lakás rezsije?

Mennyibe jön ki havi szinten a gáz, ha csak a konyhában f?t?nk konvektorral 2-esen, az egyik szobában 2-4 között, a kis szobában csak ?rláng megy, és még megy a átfolyós melegít? meg fürdés el?tt 1 órát a fürd?szobai f?t?test 1-esen. A ház régebbi tipusú nyílászárókkal van. A lakás 1. emeleten van.

Legjobb válasz: kb. 100e forint

kb. 100e forint
Panelben is van konvektoros? Attól is függ, mennyire vesznek körbe a szomszédok, mert õk is melegítenek. Ha nincs szomszéd, akkor többet kell fûteni, mintha körbefûtenek. Én 40 körül tippelem, téglában ilyesmi paraméterekkel laktunk, és ott csak egy szomszéd volt, a felettünk lakó, a többi fal utcára nézett. 20C volt nagyjából.
"kb. 100e forint" Ha te ennyit fizetsz egy 50 nm-es panel rezsijére, akkor nagy balek lehetsz. Én az 55 m2-es lakásomban 12.000 a gáz, 9.0000 a villany, víz+közösköltség 8.000.
ma 17:20 Tévedsz. A szomszédok pont ennyit fizetnek azért, hogy felfûtsék a lakásom. Itt még nem volt idén télen bekapcsolva a fûtés, de így is olyan meleg van, hogy meg lehet sülni.
A kérdező hozzászólása: 17:20-as! És hány fok van nálatok a lakásban?
#4 Jól csinálod, a felújított panelekben a szabályozható fûtéssel rengeteget lehet spórolni, ha jó helyen van a lakás és körbefûtik a többiek.
Ez nem is felújított ráadásul, hanem kevesebb mint 5 éve épült. Lehetne lelkiismeret furdalásom, mert a többiek fûtik fel, de kapcsolnám fel én is a fûtést, amikor így is olyan meleg van, hogy pólóban is melegem van? Pedig nekik is pont olyan a lakás szigetelése, mint itt, szóval nem tudom, õk milyen iszonyatos meleget szeretnek... Gondolom úgy van megcsinálva hogy az emeleti padlók hõszegetelése direkt gyenge. Így minél fentebb lakik valaki, annál több hõt kap alulról.
Kb 40 ezer ft-ba jön ki. Ja és 5 éve nem épülhetett, az utolsó panelok a 90'es évek elején-közepén épültek.
kb 10-12 milla
220 000/nm árral számolj.. építési költségre. További : építésznek tervezés, statikusnak tervezés, engedélyeztetési eljárás.

Mennyibe kerül egy kb 3-4 centi széles, 8-10 centi hosszú tetoválás, amit derékra szeretnék varratni? Sima fekete, de díszes.

Legjobb válasz: kb 10-15ezer forint átlagosan,de függ a bonyolultságától,színétõl,és nagyban attól,hogy hol csináltatod.

kb 10-15ezer forint átlagosan, de függ a bonyolultságától, színétõl, és nagyban attól, hogy hol csináltatod.
Igen valahol itt van az ára és a kolléga már mondta a szalontól függ igazán, de szerintem pesten sem drágább mint vidéken. Inkább attól függ milyen híres a szalon.

Mennyibe kerül egy kb 40m2 lakás teljeskörű gázfűtés felújítása? Nektek mennyibe került?

Egy harmadik, legfelső emeleti emeleti, kb 40 m2 lakásban kell teljes gázfűtés cserét megejteni (régi konvektorról radiátoros fűtésre)

Legjobb válasz: Szerintem: gázterv: drága kombi készülék: o.k. gázóra le/fel: ha megváltozik a helye, akkor nincs mit tenni, bár leszerelésnek drága, a felszerelés meg meo után alighanem ingyenes. gáz meo: meg kéne nézni a fõgáz oldalán, mert elég soknak tûnik. anyagköltség: ?!? nem tudom, mekkora és milyen radiátoraid, illetve hány méter milyen csõ lesz beépítve, de ez az átlagos duplájának tûnik. kémény: indító+ellenõrzõ+4 m turbó kémény+külsõ idom ~ 80-90 000 anyagár. A többi munkadíjnak kicsit erõs.

Szerintem: gázterv: drága kombi készülék: o.k. gázóra le/fel: ha megváltozik a helye, akkor nincs mit tenni, bár leszerelésnek drága, a felszerelés meg meo után alighanem ingyenes. gáz meo: meg kéne nézni a fõgáz oldalán, mert elég soknak tûnik. anyagköltség: ?!? nem tudom, mekkora és milyen radiátoraid, illetve hány méter milyen csõ lesz beépítve, de ez az átlagos duplájának tûnik. kémény: indító+ellenõrzõ+4 m turbó kémény+külsõ idom ~ 80-90 000 anyagár. A többi munkadíjnak kicsit erõs.
Megy a feltartott hüvelykujj az elsõnek. A helyedben körülnéznék az aktuális és a hamarosan induló pályázatok között (vannak!!!). Viszont én nem a fûtéssel, hanem a hõszigeteléssel és a nyílászárók cseréjével/felújításával kezdenék – hamarabb megtérül. A másik: egy vízteres pellet-kandallóval is érdemes lehet számolni. Az általad felsorolt összegbe beleférne, kevesebb vele a macera (engedélyeztetés, kémény, stb.) és az üzemeltetése is olcsóbb – és akár mobilon keresztül is vezérelhetõ. Lakások, házak felújításával foglalkozunk. Több, mint egy évre tele vagyunk munkával, úgyhogy nem tudunk téged is bevállalni, de adhatok pár kontaktot gyártókhoz, forgalmazókhoz, kivitelezõkhöz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nálunk idén tavasszal készült el, igaz kétszer ekkora házba. A terv egy tízessel olcsóbb volt. A kazán bõ 100 -al drágább (pedig az olcsók közül válogattam, nem tudom 150 -ért mit adnak, bár 40 négyzetméterre nem kell erõmû, de azért üzembiztos legyen, ne valami no name, ez az egy amin nem spórolnék, mert az alkatrész, a szerelés, meg ha idõ elõtt cserélni kell az drága). Nálunk nem kéménybe került a csõ, a turbócsõ magában megy fel, állítólag kéménybe tenni drágább lett volna. Így ez a rész 100 volt. Kb. 25 -ért vették át a kéményseprõk. Az anyag, a csövek 560 volt nálunk (ez 8 radiátor + csövek, idomok, de természetesen nem mindegy milyen, mi török radiátorokat rakattunk, de ettõl vannak jobbak, drágábbak is - szinte csak drágábbak pontosabban, nem tudom nálad milyen minõségû radiátorokkal számoltak, vagy számoltak -e termo szelepeket, talán egy tizes radiátoronként egy jobb, mi nem is tettünk fel, csak csapokat. Illetve még egy termosztát szükséges, nem tudom az is bele van-e számolva valamelyik tételbe, kb. 10-15ezerbe kerül egy normálisabb, de a legegyszerûbb már 4-5 ezerbõl meglehet. A meo és a gázóra levétel kb. ennyi, vissza már ingyen tették ha jól emlékszem. + munkadíj a szerelõnek persze Úgy emlékszem kellett egy papír még villanyszerelõtõl is, un. eph nyilatkozat. Ez 5ezer forint volt, úgy hogy a mester otthonról nézte meg, gondolom van valami falakon átlátó jó messzire hordó távcsöve, ha kijött volna akkor drágább. Amit én most utólag másképp csinálnék, hogy olyat bíznék meg aki egy személyben mindent elintéz (ha nem is feltétlen egy ember, de egy cég), azaz van jogosultsága tervezni, aláírni, átadja a kéményt, ott van a nyomáspróbán, van jó forrása az anyagokra, idehoz mindent és összerakja a fûtéskört is. Adhat olcsóbb ajánlatot és nem kell futkosni. Ha meg valamin változtatni kell könnyebben elintézi, minden hivatalos ügyben tudja kit és hol kell keresni, mit hogy intézni, ez nagy könnyebbség lett volna.

Mennyibe kerül egy kb.1cm2-s fekete tetoválás?

Egy egyszer? kis mintát szeretnék, de fogalmam sincs hogy mennyibe kerül

Legjobb válasz: http://invictus-tattoo.uw.hu/ Itt óránként(5-6centis) 5 ezer egy tetkó de írj nekik emailt és megmondják mert lehet hogy olcsóbb lesz egy olyan pici!

http://invictus-tattoo.uw.hu/ Itt óránként(5-6centis) 5 ezer egy tetkó de írj nekik emailt és megmondják mert lehet hogy olcsóbb lesz egy olyan pici!
Invistus-t tudom én is ajánlani, de szerintem az alap órabér marad, magyarul 5000.-, hiába olyan kicsi. Ezt meg is írták a honlapon, hogy elõre kiszámítják, hogy kb mennyi idõbe telik az adott tetoválás elkészítése, és ennek megfelelõen az ár fix, ha hamarabb, ha késõbb készül el a tetoválás. Én mikor voltam, kb 40 perc alatt készült el a tetoválásom, ettõl függetlenül nem kellett kevesebbet fizetnem. De szerintem nem is baj, máshol eleve 10.000.- alatt még csak egy pöttyöt sem tesznek az emberrel. :D
08:39 Te kinél voltál??? Én még csak most készülök hozzájuk de a két csajszi munkái a legszimpatikusabbak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!