Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy könyvet postán (4 db)

Mennyibe kerül elküldeni egy könyvet postán Debrecenből Hajósra?

Legjobb válasz: A királyi postával csomagként értékbiztosítás nélkül 830 Ft. A többi variáció itt: http://www.posta.hu/object.248945d3-606a-4cf2-94d5-35a9dac04..

A királyi postával csomagként értékbiztosítás nélkül 830 Ft. A többi variáció itt: http://www.posta.hu/object.248945d3-606a-4cf2-94d5-35a9dac04..

Mennyibe kerül Pestről Nyíregyházára elküldeni egy könyvet postai utánvéttel?

Konkrét összeget írjatok légy szíves!

Legjobb válasz: Ahhoz tudni kellene a tömegét csomagolással együtt. Valamint az utánvét összegétõl is függ, bár gondolom nem lesz ötezer forint fölött. Használd a posta díjkalkulatorát. De 1500 körül lesz. Jobban jársz, ha elutalja a pénzt és simán ajánlott levélként küldöd.

Ahhoz tudni kellene a tömegét csomagolással együtt. Valamint az utánvét összegétõl is függ, bár gondolom nem lesz ötezer forint fölött. Használd a posta díjkalkulatorát. De 1500 körül lesz. Jobban jársz, ha elutalja a pénzt és simán ajánlott levélként küldöd.

Egy könyvet szeretnék küldeni postán. Mennyibe kerül?

Itt próbáltam kiszámolni:

Legjobb válasz: Mérd meg milyen nehéz. És a posta honlapjára menjél fel, keresd ki a táblázatban, ne ilyen ingyenes magánszemélyes szar oldalt nézegessél.

Mérd meg milyen nehéz. És a posta honlapjára menjél fel, keresd ki a táblázatban, ne ilyen ingyenes magánszemélyes szar oldalt nézegessél.
Természetesen a postán derül ki. 2 kiló alatt, ha a könyv méretei is megfelelõek, "buborékos" levélben is feladhatod. Csomagként 1050 Ft. A posta honlapján nézd meg a kalkulátorokat
Mennyi a súlya?
A kérdező hozzászólása: köszi! 1, 4 kg egyébként a csomagolás az hogy van? nekem kell becsomagolni vagy a postán csinálják?
Harmadik vagyok: Így már pontosan meglehet mondani mi mennyi. A postai díjszabás szerint mivel 750g és 2000g közé esik így a feladási díja 735 Ft, ehhez hozzá teszel még egy ajánlási díja +225FT. Összesen: 960Ft. A posta nem csomagol. Egy bélelt A4-es boríték csomagolásnak kb. 120 Ft papír írószerbe, de van amikor a postán is kapható. Az ajánlás azért kell, hogy iktassák és ha valami van a küldeménnyel kerestetni lehessen. Így tokkal-vonóval 1080Ft a könyved feladása. Hétfõn délután 3-ig feladod másnap ott van. Ha csomagként adod fel akkor alapból 1050Ft + 120 Ft bélelt boríték. Azaz 1170 Ft.
Neked kell becsomagolni. 1 és 2 kiló között 960 Ft ajánlottan (1 kiló alatt 810, 500g alatt 580, 250 g alatt 420). Én buborékos borítékba csomagolom. Egy ekkora könyvnél az kb +60-100 Ft költség (guglizz rá: buborékos boríték, ár).
Bocs kimaradt: levélpostai küldemény tarifa az elsõ verzió. Tehát levélpostai küldeményként adod fel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! ment a mancs


Ha rendelek a netről egy könyvet és postán akarom átvenni, mennyibe kerül a szállítás díja?

Komáromból jönne Veszprémbe, ha ez számít

Legjobb válasz: Ha GLS szállítja akkor azthiszem 500 Ft

Ha GLS szállítja akkor azthiszem 500 Ft
Attól függ melyik oldalról rendeled, de általában le van írva ott hogy mennyi lesz.
Igen, az oldaltól függ. A vásárlási infónál általában megtalálod. Kb. 700 forint szokott lenni, de van, ahol a vásárlás értékétõl, vagy a csomag súlyától is függ.
A kérdező hozzászólása: Nem írta a szállítási díjat, csak annyit, hogy átvehetem személyesen vagy a postán. De már megvettem máshol :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!