Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy fogorvos (12 db)

Mennyibe kerül egy fogorvos által való viszonylag tartós fogfehérítés?

Legjobb válasz: Nincs tartós fogfehérítés, akárki akármit mond. A fogaid pár hónap után visszaállnak a saját színükre.

Nincs tartós fogfehérítés, akárki akármit mond. A fogaid pár hónap után visszaállnak a saját színükre.

Mennyibe kerül egy egyszerű fogorvosi vizsgálat magánrendelésen? Ajánlanátok jó pécsi fogorvost?

Legjobb válasz: 1-2 ezertõl 5-7 ezerig max. A kamarai jav. ár 4e.Ez vizsgálat és árajánlat, sok helyen , ha kérsz ezután valamit, pl.egy tömést, akkor a vizsgálat ingyenes:-)

1-2 ezertõl 5-7 ezerig max. A kamarai jav. ár 4e.Ez vizsgálat és árajánlat, sok helyen , ha kérsz ezután valamit, pl.egy tömést, akkor a vizsgálat ingyenes:-)

Debrecenben Dr. Mauks Leventénél (fogorvos) mennyibe kerül egy fogtömés?

Legjobb válasz: :DDDDDD Mennyibe kerül két csomag pisztácia Lübeck külvárosában?

:DDDDDD Mennyibe kerül két csomag pisztácia Lübeck külvárosában?
írd be a googlebe hát ha valamit be ad...


Mennyibe kerül egy széket bérelni egy magánpraxisban? Fogorvos!

Minden költségével együtt, mennyi a havidíja egy széknek?

Legjobb válasz: Nekem van egy fogászati szolgáltatásokat nyújtó rendelõm. 3 szék,külön rendelõk, korszerû felszereléssel (Top Dental) Rendelõ lízing van, minimum 1 évre. A havidíj tartalmazza a "szék" bérleti díját, havi egyéb költségeket (közös költség,területi szorzó, személyzet fizetése illetve a létesítmény fenntartást takarítás-parkgondozás stb.) Amit biztosítok mint tulajdonos: korszerû és innovatív hátteret. Jelentõs ügyfél kört. Egyebeket privátban.

Nekem van egy fogászati szolgáltatásokat nyújtó rendelõm. 3 szék, külön rendelõk, korszerû felszereléssel (Top Dental) Rendelõ lízing van, minimum 1 évre. A havidíj tartalmazza a "szék" bérleti díját, havi egyéb költségeket (közös költség, területi szorzó, személyzet fizetése illetve a létesítmény fenntartást takarítás-parkgondozás stb.) Amit biztosítok mint tulajdonos: korszerû és innovatív hátteret. Jelentõs ügyfél kört. Egyebeket privátban.

Mennyibe kerül egy ALtatós fogorvos?

Nem bírom a fogorvost. Az a baj hogy rettegek a fogorvostól és jogosan, amiket a körzeti fogorvos velem tett: Letörte a fogam tömés közben, rosszúl tömte be a fogam és begennyedzett a tömés alatt, húzásnál a gyökeret az ínyembe hagyta és hozáteszem azzal a keszty?vel nyúl a számba amivel WC-n volt. Rettegek szószerint és ezért arra folyamodtam hogy altató fogorvost keressek. Mondanátok egy átlag árat. Elég szarak a fogaim ami nagyrészben az én hibám... :(

Legjobb válasz: Altalaban egy alkalommal 2 orat altatnak max., es ez atlagban 80 ezer korul van. Kerdes, hogy a ket ora alatt meg tudnak-e csinalni mindent.

Altalaban egy alkalommal 2 orat altatnak max., es ez atlagban 80 ezer korul van. Kerdes, hogy a ket ora alatt meg tudnak-e csinalni mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :)
A kérdező hozzászólása: És .. 8ezer csak az altatás ugye?
80 ezer, igen. Van, ahol 40 ezerért hirdetik az egy óra altatást, de az ugyanaz, mert általában nagy munkáknál altatnak vagy éber szedálnak és ahhóz úgyis kell a 2 óra, ugyanaz. Persze, a 80 ezer csak az altatás, mert ugye ehhez bejön egy aneszteziológus orvos külön, neki kell kifizetni a 2 óra munkát, a gyógyszert, illetve ugye a haszon. Olcsóbban sehol nem találsz szerintem. És, olyan helyeken, ahol van erre lehetõség, az árak sem alacsonyak. De, ha aktuális, akkor keress rá a googleben, hogy altatásos vagy éber szedációs fogászat, az összes fogászat weboldalán kint van az árlista, illetve, ha kiválasztottál egyet, akkor érdemes elmenni oda és kérni árajánlatot, kezelési tervet, ez általában a röntgennel együtt úgy 6 ezerbe körül (plusz-minusz pár ezer), de ennek is kinn van az ára. Szerintem, érdemes elmenni egy konzultációra. De arra készülj föl, hogy nem lesz olcsó. Az altatás lesz a legkevésbé drága.

Tudnátok ajánlani jó fogorvost (fogszabályzás kapcsán) Budapesten, és hogy mennyibe kerül egy kezelés?

Eddig Debrecenben jártam gyerekfogászatra, de most már át kell iratkoznom fizetősre és Budapesten kersnék újat.

Fogínysorvadás (már kialakult) ellen mit tehet egy fogorvos, kb. mennyibe kerül a kezelése, és mit tehetek én ellene? Elmex vagy a paradontax fogkrémet használjam? Vitaminok? Helyesen hogyan kell fogat mosni?

Legjobb válasz: A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.

A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, dohányozni nem dohányzok
én annyit tennék hozzá, hogy nõvéremnek is ez a problémája õ havonta jár fogkõleszedésre.
Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, r
...rengeteg C vitamint (Rutascorbin tablettát). Az íny masszízozása is fontos, a legjobb lenne, ha vennél szájzuhany berendezést és napjában minimum 3-szor alkalmaznád.

Mennyit kér körülbelül egy fogorvos, hogy nála gyakorlatozhass, ha fogtechnikus akarsz lenni?

Pécsett szeretnék tanulni a Comeniusban és fogtechnikus szeretnék lenni, de nem tudom körülbelül mennyi pénzbe kerülhet...

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy fogorvosin hogy van, de máshol nem kell fizetni a gyakorlatért.

Nem tudom, hogy fogorvosin hogy van, de máshol nem kell fizetni a gyakorlatért.
kb. az összes költség 300 ezer ft körül megáll. Barátnõm a felénél van, õ ennyire becsüli

Mennyibe kerül berendezni egy fogorvosi rendelőt?

Legjobb válasz: Jó pár millió. Maga a röntgen több mint egy millió ha jót akarsz. Plusz a szék hozzá, a kiegészítõ dolgok, a fertõtlenítõ, a szekrények, fogók csipeszek és még millió egy dolog.

Jó pár millió. Maga a röntgen több mint egy millió ha jót akarsz. Plusz a szék hozzá, a kiegészítõ dolgok, a fertõtlenítõ, a szekrények, fogók csipeszek és még millió egy dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!