Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy autót új tulajdonosra (1 db)

Mennyibe kerül átiratni egy autót új tulajdonosra?

Legjobb válasz: cm3 ként 150 ft aszem.

cm3 ként 150 ft aszem.
Gépjármû átíratás és költségei A tulajdonjogi bejegyzéshez a hatályos jogszabályok szerint az alábbiakra lesz szükségünk: - tulajdonszerzést igazoló okmány (adás-vételi szerzõdés) ill. törzskönyv, ha a jogszabály alapján már rendelkeznie kell az autónak vele - a vevõ részére megkötött kötelezõ felelõsségbiztosítás - elõzetes eredetiségvizsgálat (60 napig érvényes!!!) o 1400 cm3-ig 14.300 Ft o 1401-2000 cm3-ig 15.300Ft o 2000 cm3 felett 16.100Ft - forgalmi engedély - vagyonszerzési illeték (15 Ft/cm3) - személyi igazolvány, meghatalmazás - 8000 Ft eljárási díj (4000 Ft új forgalmi + 4000 Ft törzskönyv) Az átiratást az okmányirodákban lehet elintézni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a yamaha yz 450 f 2012 / 12 és a 2013 / 9 motornál? F/23

0

Az Audi TTRS plus 4 üléses van ugye? Annak mekkora a csomagatartója?

Esetleg tudtok még monadni olyan audi sport kocsikat amiknek van csomagtartója és 4 üléses ? Meg bármilyen női autókat, amik azért jól néznek ki !

2

Milyen CNG kompresszort érdemes venni?

Nézegettem a cng kompresszorokat és nem tudom mit érdemes venni. A búvárkompresszorok mennyire veszélyesek? Mennyire hangos egy ilyen? Néztem egy Phill töltőt is, de arról azt hallottam hogy kevés üzemórát bír egy szervízzel, és nagyon drága a szervizelés, igaz ez?

2

Mekkora a különbsg a reg. Adó és az auto honositás költségei között?

Otthon szeretném forgalomba helyezni egy német autot, ugy hallottam hogy ha egy külföldi auto 1 évig a nevemen van honositani tudom és nem kell reg adot fizetni, mennyivel olcsobb ez a megoldás?

4

Az ilyen 2-3 sávos körfogalmakban sokszor Ti is csak néztek, hogy most hirtelen mi is van?

Pl. ami Győrben is van.

12

Ha nektek kéne egy 2013-as, tehát új s nem használt TEREPJÁRÓ, mit vennétek?

Nagyon elharapóztak ezek a SUV-ok.. Jeep Cherokee, Range Rover, stb. Mind átmentek divat SUV gyártóvá. Van még egyáltalán igazi terepjáró?

5

Szerintetek jó autó a Ford Mondeo?

Mi a véleményetek róla?

6

Gumiabroncsoknál mit jelent a DOT jelzés betüvel?

Az én autómon a dot felirat után nem számok vannak, hanem betük (GGMX AVFM). Kíváncsi vagyok hány évesek de betükből nem tudom, hogyan kell kiolvasni.. Amúgy Flamingo márkájuak, M+S.

6

A buszokon miért homorú valamelyik felni, másik meg nem?

2

Yamaha dt 125-hoz jo lenne az YZ 125 idomjai?

at akarom epiteni yamaha dt125osom,es gondoltam YZ 125 idomokkal jol mutatna

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!