Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy autót új (2 db)

Mennyibe kerül átiratni egy autót új tulajdonosra?

Legjobb válasz: cm3 ként 150 ft aszem.

cm3 ként 150 ft aszem.
Gépjármû átíratás és költségei A tulajdonjogi bejegyzéshez a hatályos jogszabályok szerint az alábbiakra lesz szükségünk: - tulajdonszerzést igazoló okmány (adás-vételi szerzõdés) ill. törzskönyv, ha a jogszabály alapján már rendelkeznie kell az autónak vele - a vevõ részére megkötött kötelezõ felelõsségbiztosítás - elõzetes eredetiségvizsgálat (60 napig érvényes!!!) o 1400 cm3-ig 14.300 Ft o 1401-2000 cm3-ig 15.300Ft o 2000 cm3 felett 16.100Ft - forgalmi engedély - vagyonszerzési illeték (15 Ft/cm3) - személyi igazolvány, meghatalmazás - 8000 Ft eljárási díj (4000 Ft új forgalmi + 4000 Ft törzskönyv) Az átiratást az okmányirodákban lehet elintézni.

Mennyibe kerül új rendszámot igényelni egy autóra?

Van egy régi rendszámom, és szeretném hogy úniós legyen, meg elhagytam az egyiket, és ha úgyis pótolni kell, akkor lehetne M-mel kezdõdõ. Kivéve ha nagyon drága az új. Mennyibe kerülne 2 új rendszám?

Legjobb válasz: http://www.budapest13.hu/ugyintezes/okmanyiroda/rendszamtabl..

A kérdező hozzászólása: akkor ennyi az egész?? Ha rendszámot kell cserélni: Új típusú forgalmi engedély esetén az illeték 6.000, -Ft Magyar Államkincstár illeték-bevételi számlán befizetve Régi típusú forgalmi engedély esetén az illeték: 12.000, -Ft Magyar Államkincstár illeték-bevételi számlán befizetve A rendszámtábla ára 1 pár esetén 8.500, -Ft KEK KH postai feladóvevényen befizetve (más esetben ld. külön tájékoztató lapon) Az érvényesítõ címke díja 585, -Ft önkormányzati feladóvevényen befizetve
EU-sítás: 56.000, - Ft KEKKH postai feladóvevényen 23.500, - Ft KEKKH postai feladóvevényen (ha nem volt elõzõleg bejelentve a rendõrségen a rendszám elvesztése, ill. minkét rendszámtábla megvan, csak az EU-sítás miatt kérik a cserét)
Ha csak az egyiket veszítetted el, akkor azt fogják újra legyártatni a régi formájában! Ha viszont mindkettõt "ellopták" akkor kapsz egy új garnitúrát a jelenlegi sorozatból! Az árak felsorolásából kimaradt a regisztrációs matrica a szélvédõre 3000 Ft körüli áron mérik azt is.
A kérdező hozzászólása: és akkor az 56 ot meg a 23-at is ki kell fieztni vagy csak az egyiket? és ha csak az egyiket akkor melyiket? a drággábbikat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!