Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy BKV (12 db)

Mennyibe kerül egy BKV menetrend könyvecske?

Biztosan lehet kapni a bérletárusítóknál, de vajon mennyiért adják?

Legjobb válasz: Nem lehet kapni. Ez nem olyan mint a MÁV, akár havonta is változhat a menetrend. Okostelefonra, vagy a BKK honlapján van fönt naprakész menetrend.

Nem lehet kapni. Ez nem olyan mint a MÁV, akár havonta is változhat a menetrend. Okostelefonra, vagy a BKK honlapján van fönt naprakész menetrend.
Túl gyakran változnak ahhoz a városi menetrendek, hogy kiadják nyomtatott formában és igazából nem is lenne túl praktikus a hatalmas mennyiségû információ miatt. Szerencsére ma már minden okostelefonra van elérhetõ menetrendi alkalmazás, méghozzá ingyenesen. Ezen kívül a BKK honlapja is elég jól használható a legtöbb mobiltelefonról. Menetrendi lapot egyébként is találsz majdnem minden megállóban, persze rongálás miatt itt-ott hiányozhat, de ma már ez nem olyan gyakori, mint régebben volt. Ezen kívül végszükség esetén fel is hívhatod az éjjel-nappal elérhetõ BKK Ügyfélszolgálatot.
Én gyûjtöm a menetrendkönyveket, nálam a legfrisebb kiadás BKV-ból 1988-as. Újabbról nem tudok. Nem is csoda mert akkora mint egy telefonkönyv. Ráadásul a menetrendek többsége fél éven belül megváltozott. Nem sok gyakorlati értelme lehetett már akkor sem.

Mennyibe kerül egy trolibuszvezetői tanfolyam a BKV-nál? Tényleg csak B kategóriás jogosítvány kell hozzá?

Legjobb válasz: Önmagában lehet, hogy elég ( volt ) a TR-hez a B kategória is. Tavaly márciusban, amikor a BKV hirdetett trolis tanfolyamot (akkor nézegettük az állásokat a neten, haver gondolkozott rajta, hogy megy), akkor a felvételhez a BKV elõírta a C kategória meglétét.

Önmagában lehet, hogy elég ( volt ) a TR-hez a B kategória is. Tavaly márciusban, amikor a BKV hirdetett trolis tanfolyamot (akkor nézegettük az állásokat a neten, haver gondolkozott rajta, hogy megy), akkor a felvételhez a BKV elõírta a C kategória meglétét.
Tavaly C kategória kellett a trolitanfolyamhoz.
A trékávénál bizonyára így is akarták kicsit szûrni a jelentkezõket! A trolihoz sose volt elõírás a C, de mivel egyedül a BKV szervez troli tanfolyamot (legalábbis Pesten) így õk írják a szabályokat is.
Így van! Bizony, hogy elõ volt írva a C kategória!
A trolira nem kell D, csak TR kategória. De január 19-tõl kezdve a D-hez sem kell csak B kategória, és betöltött 24. életév, kivéve a rendvédelmi szervek és a tûzoltóság. Olvasgasd a 326/2011-es rendeletet!
A kérdező hozzászólása: Van ahhol azt írják hogy kell C kategóriás jogsi a D-hez, és van ahhol azt írják hogy nem, mert 2013-tól valami új törvény jött be. :S Most melyik az igaz? Mert mindenképpen szeretnék majd egy buszsofõr jogsit szerezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Gyakorlatilag semmibe sem kerül, sõt a képzés idejére is bért fizetnek. Sikeres vizsgát és kb. 2 év hûséget kérnek, ellenkezõ esetben idõarányosan visszafizettetik a tanfolyam költségeit.
Mindig is elég volt a TR-hez a B-s jogsi, már tavaly se kellett a C. Idéntõl már a D-hez se szükséges a C, ahhoz is elég a B és megfelelõ életkor.
Nem elõírás ez igaz, hanem feltétel. A feltételeket mindig úgy adják meg, hogy várható-e 30 jelentkezõ C-vel. Mivel most várható volt, ezért kötötték ki.

Budapesten mennyibe kerűl egy diák BKV-bérlet?

Nekem ez lessz az els? szóval ha valaki le tudja írni hogyan megy, gondolok itt arra hogy csak a diákigazolványt elkérik és kapok is bérletet vagy esetleg kell csináltatni pl:bérletváltókártyát, igazolólapot stb.???

Legjobb válasz: http://www.bkv.hu/hu/ketheti_es_havi_berletek/havi_budapest_.. Ennyire nehéz lett volna ezt megnézned az interneten? Nekem kb. 30 másodperc volt még megtaláltam.

http://www.bkv.hu/hu/ketheti_es_havi_berletek/havi_budapest_.. Ennyire nehéz lett volna ezt megnézned az interneten? Nekem kb. 30 másodperc volt még megtaláltam.
A kérdező hozzászólása: Azért KÖSZÖNÖM


Budapestiek! Mennyibe kerül a BKV-ra egy 10 jegyet tartalmazó "köteg"?

Sajnos nem tudom a nevét. Illetve a Népligetben lehet venni ilyet?

Legjobb válasz: ez kell neked http://www.bkk.hu/10-db-os-gyujtojegy/

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyibe kerül egy havi diák BKV bérlet?

A bérlet egyébként mindenre jó?(metro,busz, villamos) vagy mindegyikre külön bérlet kell?

Legjobb válasz: 3850, és mindenre jó. Város határain belül még vonatra is :)

3850, és mindenre jó. Város határain belül még vonatra is :)
meg volánra

Mennyibe kerül egy kismama bérlet? (BKV)

Legjobb válasz: 3600 körül van asszem

3600 körül van asszem
Kell vinned vagy az eredeti határozatot arról, hogy gyesen vagy, vagy ha ez valami miatt nincs meg, akkor a MÁK-tól kell kérni egy igazolást. Az elsõ vásárláskor be kell mutatni.
Az OTP-s utalási papir nem jó nekik? Mert akkor ma meg kell nekem is keresni az eredeti papirt..
3850, de amikor legelõször állítják ki neked, kell hozzá kisgyerek bérletes szelvény is, amin a fényképed lesz, így az elsõ vásárlásnál, kb, 4400 ft
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!És mit szükséges magammal vinnem , hogy kiállitsák?Vagy kell valami igazolást adnom, hogy Gyesen vagyok?
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mennyibe kerül egy éjszakai menetjegy a BKV közlekedési eszközein? A sofőr is értékesíti vagy hol lehet ezt megvenni?

Legjobb válasz: Nincsen már külön éjszakai menetjegy, a sima 320 forintos vonaljeggyel utazhatsz. Megvásárolhatod nagyon sok automatából, vagy ha esetleg nem tudsz venni, és van a buszon ellenõr, akkor Õ is ad, csak drágábban, 400 ft-ért. (Ez a helyszínen váltott vonaljegy ára.) Ha jegyed nincs, és ellenõr sincsen akitõl vehetnél akkor nem tudok mit javasolni, utazz bliccelve... :S A buszsofõrnél szinte kizárt hogy lesz eladó jegy, nappal is csak elég ritka a jegyet árusító sofõr, fõleg a trolikon adnak jegyet.

Nincsen már külön éjszakai menetjegy, a sima 320 forintos vonaljeggyel utazhatsz. Megvásárolhatod nagyon sok automatából, vagy ha esetleg nem tudsz venni, és van a buszon ellenõr, akkor Õ is ad, csak drágábban, 400 ft-ért. (Ez a helyszínen váltott vonaljegy ára.) Ha jegyed nincs, és ellenõr sincsen akitõl vehetnél akkor nem tudok mit javasolni, utazz bliccelve... :S A buszsofõrnél szinte kizárt hogy lesz eladó jegy, nappal is csak elég ritka a jegyet árusító sofõr, fõleg a trolikon adnak jegyet.

Mennyibe kerül most egy BKV jegy?

Legjobb válasz: a.) az egy utazásra érvényes vonaljegy ára 230 Ft b.) a jármûvezetõnél vagy a jármûvön elhelyezett jegyeladó gépbõl váltott vonaljegy ára 260 Ft c.) az egyszeres átszállójegy ára 380 Ft d.) a napijegy ára 1 350 Ft e.) három naptári napra érvényes turistajegy ára 3 100 Ft f.) a hét naptári napra érvényes hetijegy ára 3 600 Ft g.) a tíz utazásra jogosító 10 darabos gyûjtõjegy ára 2 050 Ft h.) a húsz utazásra jogosító 20 darabos gyûjtõjegy ára 3 900 Ft i.) a hétvégi családi jegy ára 2 220 Ft A metró és földalatti vasút vonalain: a metrószakaszjegy ára 180 Ft

a.) az egy utazásra érvényes vonaljegy ára 230 Ft b.) a jármûvezetõnél vagy a jármûvön elhelyezett jegyeladó gépbõl váltott vonaljegy ára 260 Ft c.) az egyszeres átszállójegy ára 380 Ft d.) a napijegy ára 1 350 Ft e.) három naptári napra érvényes turistajegy ára 3 100 Ft f.) a hét naptári napra érvényes hetijegy ára 3 600 Ft g.) a tíz utazásra jogosító 10 darabos gyûjtõjegy ára 2 050 Ft h.) a húsz utazásra jogosító 20 darabos gyûjtõjegy ára 3 900 Ft i.) a hétvégi családi jegy ára 2 220 Ft A metró és földalatti vasút vonalain: a metrószakaszjegy ára 180 Ft
290 :/ szakaszjegy pedig 230 :@. érdemesebb a bérlet.
Vonaljegy:350 Ft Helyszínen váltott vonaljegy: 450 Ft 10 darabos gyûjtõjegy: 3 000 Ft Metrószakaszjegy: 300 Ft Átszállójegy 530: Ft http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/jegy-es..
a metró úgy tudom 280 ft
Vonaljegy: 290 Ft Helyszínen váltva: 400 Ft 10 db-os gyûjtõ: 2600 Ft Napijegy: 1500 Ft Hát elég drágák, az biztos :( OFF Az vajon miért van, hogy "hetijegy", de "kétheti bérlet"? Egy hétnél még jegynek hívjuk, két héttõl felfelé már bérlet? :)
de még olcsóbb a bliccelés, fõleg, h a buszok negyede-fele kimaradt a mai napon
320 Ft :D

Mennyibe kerül Bp-en egy BKV vonaljegy?

Legjobb válasz: 350 Ft. A 10-es gyûjtõ jobban megéri, az csak 300-ra jön ki.

350 Ft. A 10-es gyûjtõ jobban megéri, az csak 300-ra jön ki.

Mennyibe kerül most egy BKV vonaljegy ha a Nyugatiban veszem az aluljáróban?

Legjobb válasz: 400 ft, ha buszon veszed, ahol lehet venni vezetõtõl, vagy éjszakain a biztonsági szolgálatos emberektõl.

400 ft, ha buszon veszed, ahol lehet venni vezetõtõl, vagy éjszakain a biztonsági szolgálatos emberektõl.
320 Ft
A kérdező hozzászólása: 320? és mikor 400?
Helyszínen váltott vonaljegy Ára: 400Ft http://www.bkv.hu/hu/vonaljegy_tipusu_jegyek
A kérdező hozzászólása: de ha aluljáróban akkor 320? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!