Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy 100 m2-es ház (2 db)

Mennyibe kerül kb egy 100 m2-es házat felépíteni munkásokkal együtt? Minimum árat kérek.

Valamint, ha veszek 1 telket ami építési telek, akkor mind1, hogy mikor építkezek rá? Tehát mondjuk 4-5 év múlva is lehet?

Legjobb válasz: 25 milla

25 milla
4 éven belül kell rá építeni. Ha nem fizetni kell néhány száz ezer ft-ot
Mi egy kis telekre (már nem emlékszem pontosan, mekkora volt, kb. ami megfelel egy négytagú családnak, pár gyümölcsfával és kis veteményeskerttel), rajta egy 80 m2- es házzal, 19 milliót kalkuláltunk ki. De ez akkor egy "olcsóbb", 5 milliós telek volt, mert még belterületbe csatolás elõtt állt. Ehhez tartozik, hogy sok rokoni segítséget, ismerõs, olcsó mestereket, és rengeteg saját munkát vettünk számításba. Ebbõl kiindulva, min. 20- 25 millióval érdemes számolni. Persze ez nagyrészt függ az építési telkek árától. Mi Bp közelében, ilyen szempontokból elég drága helyen lakunk.

Mennyibe kerül kb egy 100 m2-es ház felépítése?

Tudom, hogy ez igényekt?l függ, de úgy minden extra igény nélkül. Telek már van.

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járunk, mint ti. Most tartunk a kivitelezõi árajánlatoknál. Hát, mit ne mondjak, kicsit padlót fogtam, és picit (de titkolom) kétségbe is estem. Drága, nagyon. Írj privátba, ha gondolod. Esetleg tudunk ötleteket cserélni. :)

Hasonló cipõben járunk, mint ti. Most tartunk a kivitelezõi árajánlatoknál. Hát, mit ne mondjak, kicsit padlót fogtam, és picit (de titkolom) kétségbe is estem. Drága, nagyon. Írj privátba, ha gondolod. Esetleg tudunk ötleteket cserélni. :)
Mi most építkezünk, már tetõ alatt van benne a nyílászárók. A költségvetés 13.5 millióról szól. 107 m2 tetõtérbeépítéssel. De mesterért nem kell(ett) fizetnünk, mert van kõmûves a családban.
Nézzétek meg a dreamhomes.hu honlapot, ott vannak kész tervek is. Ismerõsöm azt mondja, hogy 120e/m2 tud építeni könnyûszerkezetes házat. Tehát 12M lenne a 100m2. És a könnyûszerkezetes háznak nagyon minimális a rezsije.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!