Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egy 100 (29 db)

Mennyibe kerül egy 100×50-es ketrec? (törpenyúlhoz)

Legjobb válasz: 5000 forintba kerülne egy ekkora ketrecet megvásárolni.

5000 forintba kerülne egy ekkora ketrecet megvásárolni.
Mi 8 körül vettük a Freshnapfs ban.
Nézz körül a Vaterán v. a TeszVeszen. :)
én eladom...100x70es asszem 9000 volt. nhekem eladó....4000ft

Nagyjából mennyibe kerül egy 100-120nm-es kétszintes házat építeni?

Igényeset, jól kinézőt, de nem a legdrágább anyagokból. Lenne 2 hálószoba, 2 fürdő, konyha, nappali. A telek megvan, csak, hogy egy ilyen ház kulcsrakész állapotba kerüljön az mennyi be kerülhet? Nem kell, nem is lehet pontosan megmondani, csak egy közelítő értéket szeretnék megtudni.

Legjobb válasz: 200ezer/nm

200ezer/nm
Ha Magyarországon 8-10 millióból lehetne építeni egy 100m2 - es házat , akkor mi a fenének vásárolnak az emberek 8-10 millióért városi 30 éves 55 m2 - es panelt , meg 12-16 millióért szintén városi új építésû 55 m2 - es tégla lakást ?
A kérdező hozzászólása: A környék miatt.
Rendben , ok , akkor építs 12 millióért házat.... Az építõanyagot megveszed használtan , a fuvarosok elhozzák hitelbe , a kõmûvesek felhúzzák ingyen a falakat , az engedélyek , tervek a fenének se kellenek , építészre sose volt szükségünk , használatbavételi minek , a fürdõt lepadlólapozza a sógor , kazánt hozunk a MÉH teleprõl , a rokonok összeadják a bútorokat , a szomszéd összeüti a vízvezetéket , födémnek jó az OSB lap , a szigetelés amúgy is hülyeség , a mesteremberek meg dolgozzanak ingyen , örüljenek , hogy van elfoglaltságuk...
A kérdező hozzászólása: Na így gondoltam én is. Akkor jössz parkettázni?
A kérdező hozzászólása: Amúgy ki hallott a kompozit anyagokról? Azok elvileg baromi olcsóak és nagyon strapabíróak meg szigetelnek is. Ez egy eléggé új technológia, nem nagyon engedik/szorgalmazzák magánérdekekbõl... Én csak "futólag" hallottam róla. Valaki bõvebben?
Ok , megyek parkettázni , a laminált padlóból még maradt pár darab , majd elviszem , lehet , hogy elüt egy kicsit , de majd rátesszük a szekrényt. Még van egy szegélylécem is , némi csempe, meg téglák a kert végében.
16-os, te teljesen hülye vagy? Egy 100 nm-es könnyûszerkezetes ház 12-14 millából simán megépíthetõ és még ha jól tudom állami támogatást is lehet rá igényelni.
Nem nem vagyok teljesen hülye , viszont most fejeztünk be egy építkezést. Tégláról volt szó , de nincsen jelentõs árkülönbség a tégla és a könnyûszerkezetes között , viszont a könnyûszerkezetes élettartama fele a tégláénak. Gondolom te egy " elméleti " építkezõ vagy , szerintem megtaláltad életed hivatását , építs 100-110 m2 - es házakat 12 millióért , 15-16 millióért simán eladhatod õket , milliomos leszel.
Nos "kedves68%-os". Én írtam a 12 millát könnyûszerkezetesbõl. Nagyon tudlak sajnálni a világnézeted végett. Szívesen küldök privibe képeket. Az állad esne le a háztól. Fele annyi munka és idegeskedés, kevesebb kosz, mint egy hagyományos építkezés. Nyugodtan olvass csak utána az élet tartamnak rád fér... és igen azóta ezzel is foglalkozunk.... nem panaszkodok... :-DDDD Télen a gázszámlám nincs 10-ezer felett hála a vízteres kandallónak ami az egész rendszert fûti.... Nyáron nem kell meghalni a melegtõl, bár a tetõtérbe vettünk légkondit. A házon bramac cserép, fenti füdõben is csempe járólap annak ellenére, hogy a födém is fából van... és még sorolhatnám ... de csak egy pl. http://kp.hu/a-konnyuszerkezetes-haz-elettartama/ te nem csak idegeskedtél az építkezésen, hanem bele is keseredtél az egészbe....
Ingyen van a munkaerõ ? Olyan hol van ? Egyenesági rokonok segíthetnek , de más nem , emberenként 100 e Forint a bírság alsó határa , minket 2 nem hivatalos munkásért 200 ezerre vágtak meg !
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet 8 - 12 milliából kihozni? Vannak megbízható, de olcsóbb anyagok/technológiák?
Ha van segítség (tehát a munkaerõt nem kell megfizetned, max etetned/itatnod) akkor anyagköltség áron kb 8mFt-ból ki lehet hozni!
átlagosan 20-25 milla, de rengeteg mindentõl függ
25 milla inkább
Attól is függ, hogy az ország melyik részére gondoltad. Nyugaton kb 35, Keleten kb 25 Mihály :)
szüleim tíz évvel ezelõtt faházat építtettek, akor 6 millióért, gyakorlatilag nem kétszintes a ház, de van egy beépíthetõ padlás része a házunk 100 négyzetméter+ugyanennyi a padlás
25 milka körül van rá a biztosítási összeg, tehát gyanítom, h felépíteni is ennyibe kerül, ha csak az aktuáriusok el nem bactak valamit :D de nem hinném :)
4 éve könnyûszerkezetest húztunk fel 12 millából. 48 nm az alsó szint, amerikai konyhás nappali, spejz, fürdõ. Fönnt 3 háló, nagy fürdõ, gardrób, közlekedõ. Télen 10 ezer a gázszámla, mert az egész házat vízteres kandalló fûti, ami igaz, hogy másfél millát vitt el az elején. Ha van kérdésed írj privit, írok tapasztalatokról.
Kb. 20 millió , meg sok idegeskedés.
A kérdező hozzászólása: Na az jó! Idegeskedni szeretek! Köszönöm a válaszokat!
12millió
Nem kell sajnálnod , csak idegesítenek a hülye hozzászólások... A házad élettartamát meg nem egy cikk fogja meghatározni , hanem a valóság.

Kb mennyibe kerül egy 100 L-es aksi?

Tudom,hogy mindenütt másak az árak,egy átlagot mondjatok,ha tudtok,akinek van,az mondhatja :) Felszerelés nélkül kérdem,csak az üveg,esetleg tetővel

Legjobb válasz: Szerintem itt a legolcsóbb: http://www.akvariumplus.hu/webshop/product/szogletes-akvariu.. http://www.akvariumplus.hu/webshop/product/szogletes-akvariu..

9000-11000Ft
Hasonlót linkeltem, mint az elsõ. Csak azért írok, hogy ha tetõset veszel, világítással, akkor ne a 96-osat vedd meg, hanem a 112-eset, mert abban 2×18 watt van, a 96-osban meg csak 1×18 watt. Arányaiban sokkal rosszabb!
én 112 lityiset vettem nálunk 11.200 forint volt azt hiszem a sima aksi +1450 az üvegtetõ hozzá sínekkel.


Mennyibe kerül egy 100 nm-es ház szigetelése?

maximum 100 nm,pontosan nem tudom.érdekelne minden,anyag ár,munkadíj.és az is mivel érdemes szigetelni.

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani. Számold ki, hány m2 a FAL és munkadíjjal, anyaggal olyan 4000 Ft/m2--rel számolhatsz.

Ebbõl nem lehet megmondani. Számold ki, hány m2 a FAL és munkadíjjal, anyaggal olyan 4000 Ft/m2--rel számolhatsz.
Dryvit szigetelés a mai trend.Egy 100négyzetméteres ház 3 méteres külsõ magassággal számolva kb 120négyzetméter oldalfalnak felel meg ezt szorozd meg 4000 forinttal.Ebben az összegben már a ház színe is benne van.

Nagyságrendileg mennyibe kerül egy 100 m2-es lakás teljes újrafestetése különböző színekkel?

Anyagár és munkadíj is érdekel. Nyilván távolról nem lehet pontosan megmondani, de úgy kb sem vagyok képben. 50.000 vagy 500.000?

Legjobb válasz: Sok mindentõl függ, tapétázott-e a fal, vagy sima fal és glettelni kell, milyen fajta festéket szeretnél, kész színt, vagy kevertetni. Sokat számít az is , hogy ki fogja a munkát elvégezni, mert festõk között is vannak árkülönbségek.Nekünk 3 évvel ezelõtt kb: 70m2 kifestése, ennek a fele tapétázva volt így itt nem kellett a falat javítani, anyagköltséggel 180 ezer volt, a festéket színskálán keverték. Ennyit tudtam segíteni.

Sok mindentõl függ, tapétázott-e a fal, vagy sima fal és glettelni kell, milyen fajta festéket szeretnél, kész színt, vagy kevertetni. Sokat számít az is , hogy ki fogja a munkát elvégezni, mert festõk között is vannak árkülönbségek.Nekünk 3 évvel ezelõtt kb: 70m2 kifestése, ennek a fele tapétázva volt így itt nem kellett a falat javítani, anyagköltséggel 180 ezer volt, a festéket színskálán keverték. Ennyit tudtam segíteni.
200-250 ezer alatt nem nagyon úszod meg. De ha pontosabb képet akarsz, akkor nézd meg néhány festõ honlapját. Sokaknál van árlista, külön lebontva, mennyibe kerül egy m2-re a tapétaleszedés, glettelés, stb. Azok alapján már tudsz kalkulálni (ugye az se mindegy, hogy 2.5 vagy 5 méteres a belmagasság, megduplázza a költségeket).
A kérdező hozzászólása: 2, 5 belmagasság, fûrészporos tapétára kéne csak festeni.
Függ attól hogy milyen festéket veszel. Vehetsz gyárilag színezett festéket ha erõs színt szeretnél. Ha valami világosabbat akkor az olcsóbb fehér festéket be lehet színezni. A diszperziós festékek közt sokféle van. Függ még attól is hogy kivel csináltatod. A vállalkozók drágán dolgoznak, aki feketén csinálja az olcsóbban. Számolj úgy hogy a festés munkadíja kb 300ft/m2(értelem szerûen nem alapterület hanem falfelület). Van ennél olcsóbb is és drágább is. Azt mondod hogy 100m2 és 2, 5m belmagasság. De azt nem tudjuk hogy mennyi fal van... Így látatlanban szerintem ~250.000ft de ne lepõdj meg ha sima fehér festékkel se festik ki neked ennyiért.
Ha ez a helyzet, akkor szerintem egyszerûbb, ha magatok kifestitek. Egy jó minõségû hengerbe érdemes invesztálni, akkor szép lesz a végeredmény. 2-3 napos munka, és kb. 150 ezret spóroltok (ha úgy tetszik: kerestek) vele.

Mennyibe kerül egy 100-200L akvárium?

Legjobb válasz: Attól függ, készletben veszed vagy csináltatod. Ha csináltatod, azt hiszem 100Ft/liter. Nekem legalább is ennyi volt, nekem is 200l-es van.

Attól függ, készletben veszed vagy csináltatod. Ha csináltatod, azt hiszem 100Ft/liter. Nekem legalább is ennyi volt, nekem is 200l-es van.

Mennyibe kerul egy 100 eves HOHNER Harmonika?

kb 100 eves , nagyon jo allapotban van ,regi meg abban az idoben hasznalt pappir doboz/taskaja meg megvan, mukodik 100%

Legjobb válasz: Én nem adnám el a helyedben. Néha sajnálom, hogy a tárgyak nem képesek beszélni, és mesélni a velük történt dolgokról.

Én nem adnám el a helyedben. Néha sajnálom, hogy a tárgyak nem képesek beszélni, és mesélni a velük történt dolgokról.
passz, becsültesd fel.

Mennyibe kerül egy 100-nm -es ház (3 szoba konyha fürdő) központi fűtés szerelése? Jelenleg cserépkályha van benn.

Legjobb válasz: A szomszédom most csináltatott, és 500 környékén volt!Nagy totya kazánt vettek, és 7 radiátor került be!3 szoba, konyha fürdõ, folyosó!

A szomszédom most csináltatott, és 500 környékén volt!Nagy totya kazánt vettek, és 7 radiátor került be!3 szoba, konyha fürdõ, folyosó!
Ki ne dobd a cserépkályhát, mert ha nem lesz gáz (ha gáz lesz Ukrajnában)akkor nagyon megbánod! Mint én!!! Üdv
Hát sok mindentõl függ, szerintem 1.2 millió alatt nem jön ki, de inkább a másfél jön be, kollégáméknál 1.1 millió volt a 75 nm-es lakás 3 éve! De ugye mennyiért veszel kazánt az sem mindegy stb.
A cserépkályhát hagyd meg, ha van hely, meg illik oda, mert kezd divatos lenni, rohadt drága csináltatni, és semmihez sem hasonlítható, ha be van gyújtva és nekidöntöd a hátad.
Mi most akarunk központi helyett cserépkályhát :D Ilyen gázárak mellett...
newhosting-nál csak domaint kell venned, grátisz a tárhely több giga
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Mennyibe kerül egy kb.100 nm2-es épület beton alapzatának a bontása, telekről való elvitele?

Egy telket akarok venni és a teleken van egy régi épület beton alapzata. A területet építésre alkalmas állapotba hozatalának költsége érdekel.

Legjobb válasz: Üdv! Egy épület bontása sose olcsó mulatság. Önkormányzattól engedély kérése ha engedély köteles a bontás Az sok mindentõl függ, kézi erõvel történik a bontás vagy géppel. A teherautóknak kell-e behajtási engedély és erre kell e fizetni. Szerintem 500 ezer alatt nem úszod meg. Üdv Halász Zsolt

Üdv! Egy épület bontása sose olcsó mulatság. Önkormányzattól engedély kérése ha engedély köteles a bontás Az sok mindentõl függ, kézi erõvel történik a bontás vagy géppel. A teherautóknak kell-e behajtási engedély és erre kell e fizetni. Szerintem 500 ezer alatt nem úszod meg. Üdv Halász Zsolt
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Biztos hogy geppel lesz a bontas mert beton az alapzat. Telek egy faluban van talan azert ennyi nem lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!