Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül egész (80 db)

Ha fényképezésbe szeretnék kezdeni, mit érdemes tudnom róla? Mennyibe kerül az egész, milyen eszközök kellenek hozzá, milyet érdemes venni?

Legjobb válasz: Amit tudni érdemes: http://pixinfo.com/cikkek/kategoria/fotoelmelet/2 http://pixinfo.com/cikkek/kategoria/fotoelmelet/1 Valamint azt, hogy ebbõl piszkosul nehéz megélni. Jobban jársz, ha van egy rendes szakmád, ami esetleg közel áll a témához (informatika, villamos mérnöki dolgok, hasonló) és ez egy hobbi marad. Az, hogy mennyibe kerül, csak rajtad áll. Használható bridge gépek vannak már 40 ezer forinttól, jó amatõr DSLR szettek félmillióért, a profi minõséghez pedig több milliós cucc kell.

Amit tudni érdemes: http://pixinfo.com/cikkek/kategoria/fotoelmelet/2 http://pixinfo.com/cikkek/kategoria/fotoelmelet/1 Valamint azt, hogy ebbõl piszkosul nehéz megélni. Jobban jársz, ha van egy rendes szakmád, ami esetleg közel áll a témához (informatika, villamos mérnöki dolgok, hasonló) és ez egy hobbi marad. Az, hogy mennyibe kerül, csak rajtad áll. Használható bridge gépek vannak már 40 ezer forinttól, jó amatõr DSLR szettek félmillióért, a profi minõséghez pedig több milliós cucc kell.
Nem is tudom, nekem ahány szenvedélyes fotós ismerõsöm van, egyik sem úgy kezdte, hogy összeírta és megvette a felszerelést, meg beírta a wikipédiába hogy fotózás. Az én esetemben ez úgy zajlott, hogy elkezdtem a telefonnal kattingatni. Aztán találkoztam véletlenül egy szuper könyvvel (Scott Kelby: A digitális fotóskönyv - neten fenn van), majd olvasgattam mást is, és közben lelkesen elkezdtem gyûjteni egy kompakt gépre, kb. 13 évesen. Abból a gépbõl a lehetõ legtöbbet kihoztam, de egy idõ után éreztem, hogy kevés. Így vettem használtan egy komolyabb dslr-t. Amúgy javasolnám, hogy ha meg akarod kímélni a tárcád, ne vedd meg újonnan a legfrissebb modelt, mert egy kezdõ számára egy pár éves is bõven megfelel. Az, hogy milyen gépet vegyél, teljesen azon múlik, hogy milyen irányba akarsz elindulni. Ha leírod ezt privátban, esetleg tudok segíteni.

Szuka kutya ivartalanitása? Hogyan folyik le az egész műtét? Mennyibe kerül? Mik a pozitiv vagy negativ változások? A műtét után hány napig kell vigyázni a kutya sebére? Mennyire kockázatos?

Szóval minden érdekelne, egyébként Huskyról van szó.

Legjobb válasz: Az ára mindenhol más. Nekem 20 ezer volt 10 kg-os kutyára. Ebben benne volt: egy chip a kutyába, további kontrolok ára. Változás azon kívül, hogy nem tüzelt nincs, és nem is akarnám, hogy legyen. A sebére addig figyeltem amíg ki nem szedték a varratokat. Az egy gét volt. Nyáron csinálták, szünet volt, így direkt egész nap figyeltem rá. Kockázata mindennek van (altatás) de egy egészséges kutyánál ez rutinmûtét.

Az ára mindenhol más. Nekem 20 ezer volt 10 kg-os kutyára. Ebben benne volt: egy chip a kutyába, további kontrolok ára. Változás azon kívül, hogy nem tüzelt nincs, és nem is akarnám, hogy legyen. A sebére addig figyeltem amíg ki nem szedték a varratokat. Az egy gét volt. Nyáron csinálták, szünet volt, így direkt egész nap figyeltem rá. Kockázata mindennek van (altatás) de egy egészséges kutyánál ez rutinmûtét.
azt azért tudnod kell, hogy a szóbeszéd ellenére, nem egyszerû mûtét, és fáj a kutyának. utána napokig fájdalomcsillapitót, és antibiotikumot kell kapnia. Elsõ nap még kába szegény, általában másnap szoktak magukhoz térni. kimélni kell az elsõ 2 hétben. Egy lehetséges mellékhatása van, elõfordulhat utána vizeletcsepegés. (inkontinencia).
Az én labradorom nem kapott utána sem antibiotikumot, se fájdalomcsillapítót. A mûtét napján támolygott, de egyébként semmi baja nem volt, csak a gallért nehezen szokta meg. Szegényke azelején nekiment mindennek. Azért jó, mert álatlában tovább élnek a kutyák, nem csöpögtetnek tüzeléskor, nem jár át a környék összes nyálazó kan kutyája, a méh kivétele miatt nem lehet méhgyulladása és méhnyakrákja, amibe rengeteg szuka belehal.
80%-os, egy szóval nem mondtuk, hogy nem fáj! De nem is annyira durva, hogy állatkínzás legyen. Gondolj bele, ha a természetben egy ilyen sérülés miatt hónapokig lábadoznának, mennyi esélyük lenne a túlélésre... De egy rákos daganat, na az fáj igazán.
6 szuka (és két nõstény macska, ha ez számít) ivartalanításán vagyunk túl. Egyiküknek sem kellett fájdalomcsillapító, másnap már együtt voltak a kertben a többiekkel. Gallért nem adtam senkire csak egy pólót. Senki nem szenved inkontinenciában. Legnagyobb kockázata a mûtõasztalon van, az altatás mindig veszélyes. És ha nem jó az orvos, még az a veszély is fennáll, hogy valamit bennhagy vagy nem jól varrja el és vérzik. Ha ezeket megúszta, akkor már semmilyen kockázat nincs.
Felvágják a hasát, és kiveszik a méhét. Ki ne találjátok már, hogy az nem fáj!!!!! meg kell nézni az ambuláns lapot, rá van irva, hogy kapja a Rymadilt a kutya. Az egyik legerõsebb fájdalomcsillapitó. És igen lehet inkontinencia, de ugytudom nem gyakori mellékhatás. Az ivartalanitás tényleg hasznos mûtét. De ne essünk már át a ló tulsó oldalára, igenis fájdalmas mûtét.
De vicces, és nekem is mûtöttek a szememnél, mondjuk nekem nem felszívódó varrat volt :D
Csatlakozom, az én kutyám tõlem semmi fájdalomcsillapítót sem kapott, és már órákkal késõbb házat akart õrizni. A varratán csak egy tapasz volt és sosem vérzett vagy váladékozott.
(3 szuka helyett 4, elírtam:) )
81%-os, te mikori mûtétnél tapasztaltál ilyet? mert nálam (a 3 szukás vagyok) egyik állatnak sem kellett fájdalomcsillapító meg antibiotikum, és már aznap este aktívak voltak. Inkontinencia egyáltalán nem volt. (Amúgy az enyémek nem is hánytak.) És persze, valamennyi fájdalommal jár, de ez csak embertesttel tûnik olyan durvának, hidd el, sokkal nagyobb a fájdalomküszöbük, mint nekünk. (például a macskáknak a fülük alatt szinte nincsenek is idegek.) Engem is mûtöttek már meg, ráadásul a szememet, ami kicsit érzékenyebb terület, és nem lézerrel, hanem vágtak, varrtak. (A felszívódó varrat ráadásul hetekig irritálta a szemem.) Túléltem. Már másnap elvoltam. 1 hét kötelezõ nyugi, 2 hónap pihentetõ életmód, és minden visszatért a régi kerékvágásba. Fájt az elsõ nap, kicsit a második nap is, de éltem már át sokkal nagyobb fájdalmat is. Ha én emberként ezt mondom a szememrõl, hidd el a kutyának nem fáj ez annyira. A mai állatorvosok meg (hacsak nem valami i.ten háta mögötti falucskában praktizálnak 70 évesen) már nagyon fejlett technikával végzik a mûtétet. De kérdezõ, a legtutibb információt magától a dokitól kapod! Ha érdekel, én Dr. Soós Ferenchez járok, Biatorbágyon rendel, Budapest pesti csücskébõl is járnak hozzá, annyira jó, és ráadásul még olcsó és szerény is.:) Ha vele csináltatod a mûtétet (ha nálatok esetleg rosszabb lenne a doki) nem lehet gáz.
A kérdező hozzászólása: És ennek a vizelet csepegésnek mekkora az esélye?
A kérdező hozzászólása: Igen? Végre valaki elmondta azért a rossz hatásokat is.. átgondolom még...
Ja igen, ezt kihagytam, hogy természetesen betegségek megelõzésére is jó! (Az egyik szukámnak (2 évesen került hozzám, KÁJ) azért kellett ivartalaníttatás, mert a méhe olyan volt belül, mint az odakozmált rántotta...) ahogy az embernél is a méhnyakrák a 2. leggyakoribb rákos megbetegedés, a kutyáknál is elég gyakran elõfordul sajnos, + az emlõdaganat is gyakori - úgy tudom, az ivartalaníttatás erre is megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Chipje már van neki.:) Szóval ez nekem nem lényeges. Avval sincs gondom, hogy vigyázni kell rá mikor tüzel, meg a természetével sincsen semmi baj, nagyon okos és szófogadó kutyus, persze néha makacs.Szökni pedig egyáltalán nem szökik még nyitott kapunál sem, megvan neki tanitva. Ami miatt eszembe jutott az ivartalanitás az a betegségek elkerülése lenne, mert hallottam, hogy elég sok betegség megeshet, ha nincs ivartalanitva.
Az en kutyamat a tegnap ivartalanitottak (szuka), a hasfalan kb.15 cm-es vagas van, egesz nap aludt, estere ebredt fel. Nem evett, nem ivott, ejjel ketszer is hanyt. Nem adtak semmi fajdalomcsillapitot neki.Ma reggel mar nem akart bent ulni a hazban, kiment es csak fekszik egy helyben, nem eszik, nem iszik, lehangolt. Remelem jobban lesz hamarosan. Nem megremiteni akarlak, csak leirtam a mi esetunket.

Mennyibe kerül egy áramkört ki cserélni régi paraszt házban? Van elõszoba, két szoba nyílt gang. Hátsó részén a konyha amiben meglehet hogy leégett a vezeték. Akkor szükséges az egészet áthúzni?

Legjobb válasz: Csak annak van értelme, ha az egész vezetékrendszert kicserélteted. Az árat egy jó villanyszerelõtõl kérdezd meg. Pár százezer biztosan lesz.

Csak annak van értelme, ha az egész vezetékrendszert kicserélteted. Az árat egy jó villanyszerelõtõl kérdezd meg. Pár százezer biztosan lesz.
Az egészet ki kell.kb 15000 plusz munkadíj

Szerintem hüvelygombám van, de csak pöttyös az egész nemiszervem, meg sok fehér váladékom van. Nőgyogyászhoz megyek majd . De mennyibe kerül?

a dezodorral masztizok és még sz?z vagyok! Gáz ha megmondom neki ,hogy 15 évesen kielégitem magam?

Legjobb válasz: Ha viszket, csíp akkor van hüvelygombád, menjél is, de nem kerül pénzbe ha SZTK- ba mész, nem tudom,h ciki-e,én tiniként nem mondtam el a nõgyógyászomnak.....:)

Ha viszket, csíp akkor van hüvelygombád, menjél is, de nem kerül pénzbe ha SZTK- ba mész, nem tudom, h ciki-e, én tiniként nem mondtam el a nõgyógyászomnak.....:)
Simán kiröhög ha 15 évesen dezodort dugdosol fel ahelyett hogy agyondugatnád magad.
Nem kell elmondani, miért kéne? Nem is fogja kérdezni!
Tartozol annyival az orvosnak a saját egészséged érdekében, hogy a kérdéseire õszintén válaszolsz!!!
Nem fogja megkérdezni, hogy "Kedves ..., mit gondol, mitõl/hol kapta el a hg-t?"... :D Tõlem egyszer sem kérdezték. Szerintem a dezodor helyett valami professzionálisabb megoldás kéne hosszútávon, illetve figyelj oda arra is, hogy megfelelõ szerekkel tisztálkodj.

A parom eformatus en katolikus vagyok. Nem szeretnenk ezen valtoztatni. Hogyan oldhato meg ez a valosagban? Mindenkeppen szeretnenk templomi eskuvot! Es videken ( Veszprem megye) mennyibe kerul az egesz templomi ceremonia? Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Hát megbeszélitek, hol legyen, és kész, ez nem gondolom, hogy olyan roppant nagy probléma lenne. A templomi esküvõ meg változó, elvileg nem kér pénzt a pap, annyit adsz, amennyit gondolsz, én anno egy 10-est adtam.

Hát megbeszélitek, hol legyen, és kész, ez nem gondolom, hogy olyan roppant nagy probléma lenne. A templomi esküvõ meg változó, elvileg nem kér pénzt a pap, annyit adsz, amennyit gondolsz, én anno egy 10-est adtam.
Biztosan megoldható, egy ismerõsömnek most a nyáron volt ökumenikus esküvõje. Lényegében katolikus igeliturgiát tartottak, és a katolikus fél a katolikus, a református fél a református szövegeket mondta. Próbálj utánajárni, ha nem megy, írj privit és megkérdezem õket, hogy csinálták.
Nyáron voltam az egyik barátnõm esküvõjén, õk reformátusok, a párja katolikus, és református szertartás szerint, református templomban esküdtek. Tudtommal a szervezés során nem merült fel ezzel kapcsolatban probléma!
Hát elég fura hozzáállása van ennek a papnak! Keressetek másik papot/templomot. Lehetne akár ökumenikus esküvõtök is, ahol mindkét felekezet papja/lelkésze jelen van.
Ez olyan volna mint ha valaki a Fidesz és az MSZP tagja lenne és elindulna a választáson, hogy szavazzanak rá!
Mindketten egyistenhívõk vagytok menjetek el egy Rabbihoz. Nem lehet mindenki tökéletes. Ökörköri
református templomban tudtok csak esküdni, a katolikusok nem fogják vállalni.
Bármelyik templomban összeadnak titeket, nálunk is ugyanez volt a felállás, mi katolikus templomban esküdtünk. A katolikusoknál alá kell írnod elõtte egy papírt, meg ha szigorúan veszik, akkor a párodnak kb. háromszor el kell mennie jegyesoktatásra, enni. A reformátusoknál nem tudom, mi a szokás, de lehet, ott még ezt sem kell.
Nálunk párom református én katolikus. Katolikus templomban esküdtünk, minden további nélkül össze KELL, hogy adjon egy katolikus pap akár más vallásúval, akár olyannal, aki nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ezt mondja az egyházjog. Minket is teljesen simán összeadtak, annyi van, hogy a református fél aláír egy papírt, hogy nem akadályozza a katolikus felet a vallásgyakorlásában és a katolikus fél meg nyilatkozik, hogy a születendõ gyerekeket katolikus hitben fogja nevelni. A szertartásban meg annyi a különbség, hogy a református féllel nem ígértetik meg a gyerekek katolikus nevelését és az eskütételnél kihagyhatja a Szûz Máriát és a Szenteket (ahogy érzi). Lehet persze ökumenikus esküvõ is, de akkor készüljetek fel, hogy lehet, hogy két helyre kell járni jegyesoktatásra :) . Ha az a pap nem akar összeadni, keressetek másikat, mert csak kukacoskodott! Sok boldogságot és vidám készülõdést!
Létezik olyan, hogy ökumenikus esküvõ, tarthatjátok református templomban is, de katolikusban is. Jelen van rajta a katolikus pap és a ref. lelkész is, sõt általában ilyenkor a pár tagjai a saját felekezetük szerinti esküt mondják. Pénzbe a házasság nem kerül, azoktól szoktak csak kérni pénzt, akik nem tartják a hitüket, és kb. ugyanolyan "szolgáltatásnak" tartják a templomi házasságot, mint a polgárit. De aki jár templomba amúgy is, attól nem kérnek.
A kérdező hozzászólása: *reformatus :)
A kérdező hozzászólása: Katolikus templomban lenne az eskuvo, de azt mondta a pap, hogy csak 2 katolikust ad ossze, tehat a parom is katolikus kell legyen mikor az oltar ele allunk. ezert van a kerdesem, nem ertem miert nem lehet 2 kulonbozo vallasu embert osszeadni templomi eskuvon? :(
Miért nem tartotok közös ceremóniát:voltam olyan esküvõn, hogy két pap adta õket össze, két felekezetû természetesen.

Milyen vizsgálatok kellenek az EÜ kiskönyv kiváltásához? Illetve körülbelül mennyibe kerül? Hogy megy ez az egész?

Legjobb válasz: én most váltottam ki. el kellett menni az omfi-ba,(a honlapjukon meg tudod nézni, hogy hol vannak a központok). és egy regisztráció után behívtak. vettek fel anamnézist, egyszerû vizsgálatokat csináltak(szem, megtapogatták a hasam, gerinc, szájüreg vizsgálat, vérnyomás) Vigyél magaddal tüdõszûrõ leletet és laboratóriumi leletet is(teljes vér és vizelet) Elvileg 3500 Ft-ba kerül, gyakorlatilag nekem ingyen volt.

én most váltottam ki. el kellett menni az omfi-ba, (a honlapjukon meg tudod nézni, hogy hol vannak a központok). és egy regisztráció után behívtak. vettek fel anamnézist, egyszerû vizsgálatokat csináltak(szem, megtapogatták a hasam, gerinc, szájüreg vizsgálat, vérnyomás) Vigyél magaddal tüdõszûrõ leletet és laboratóriumi leletet is(teljes vér és vizelet) Elvileg 3500 Ft-ba kerül, gyakorlatilag nekem ingyen volt.

Hol lehet Miskolcon jó számológépet venni? Olyat ami megfelel egészen 12. -ig? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: nekem 15 éve megvan a casio számológépem,egyetemen is ezt használom,3-4 ezerbe kerül most http://www.tertisco-alexandru.com/images/casio-fx82tl.jpg igy néz ki de ami hasonlot tud,az jó gyakorlatilag,csak a casio,ami tényleg jó...és elemet is 1x kellett eddig cserélni,pedig én mûszakis vagyok,használom... sétálón a budmilos bolt mellett van papirisrószer,ott már láttam ezt,de gyakorlatilag sztem bármelyik papiriroszerben megtudod venni

nekem 15 éve megvan a casio számológépem, egyetemen is ezt használom, 3-4 ezerbe kerül most http://www.tertisco-alexandru.com/images/casio-fx82tl.jpg igy néz ki de ami hasonlot tud, az jó gyakorlatilag, csak a casio, ami tényleg jó...és elemet is 1x kellett eddig cserélni, pedig én mûszakis vagyok, használom... sétálón a budmilos bolt mellett van papirisrószer, ott már láttam ezt, de gyakorlatilag sztem bármelyik papiriroszerben megtudod venni
az enyém is Casio márkájú, hasonló, mint az elsõ hozzászólónak. 12-es vagyok, és teljesen jó volt mind a 4 évben, és könnyû kezelni. Anno 4000 forint körül mozgott az ára, és egy papírírószerboltban vettem.
én most ilyet vennék: http://www.depo.hu/sharp/el-w506 (ha minden jól megy akkor egyetemre lehet veszek is egyet, és ezt oda adom hugomnak úgy is fog már neki is kelleni jövõre.) most is sharp-om van: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/sh/sharp-el--531v.. és teljesen meg vagyok vele elégedve. egyik osztálytárs ilyet használ: http://www.depo.hu/casio/fx-82es én ezt ajánlanám neked, a több soros kijelzõ nagyon hasznos, fõleg az hogy tudsz rendesen törteket írni benne.

SOTE I. -en szült kismamák! Éjszakára elviszik a babát, vagy egész nap veled van? Illetve hány ágyas szobák vannak? Van-e esetleg kétágyas, s mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Nem viszik el éjszakára a babát, csak ha külön kéred. De nem ajánlom, majd meglátod, hogy "tárolják" a babákat! Egyébként éjjel-nappal veled van, csak fürcsizni viszik el tõled! A szobák 4 ágyasak. Azt hiszem van kétágyas, de nem tudok róla semmit.

Szia! Nem viszik el éjszakára a babát, csak ha külön kéred. De nem ajánlom, majd meglátod, hogy "tárolják" a babákat! Egyébként éjjel-nappal veled van, csak fürcsizni viszik el tõled! A szobák 4 ágyasak. Azt hiszem van kétágyas, de nem tudok róla semmit.
Én voltam a második. Hát a csecsemõsükrõl tényleg ne beszéljünk. A 3. nap könyörögtem, hogy engedjenek haza, mert nem birom tovább. 4 ágyasban voltam, valakinek a babája folyton sirt, a 3 nap alatt nem aludtam összesen 2 órát. A tejem is lassan indult és nekem sem segitettek a csecsemõsök, pedig látták, hogy szenvedek, mert csak bimbóvédõvel tudtam szoptatni, mert befele fordul a mellbimbóm. Sajan nekünk is befuccsolt a szopi hamar, de nekm a védõnõm is egy bunkó, és õ sem segitett. Ennek ellenére ne keseredj el. Annyira nem borzalmas, ki lehet birni. DE ha valami nem megy mindenképp kérj segitséget. Nekem pl csak a fogadott szülésznõm segitett mig bent voltunk. Ha van szülésznõd kérd meg õt. Mikor fogsz szülni? És ki a dokid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár bevallom, egy kicsit tartok tõle, hogy -tapasztalatlan elsõ gyerekes anyukaként- hogyan fogom tudni, hogy mit "kell" csinálni, ha a csecsmõsök bunkók és nem mutatnak meg semmit, nem foglalkoznak az emberrel:(
4 ágyasak a szobák, két szobához van egy wc, és egy zuhanyzó. Szerintem sem fogod a babát beadni a csecsemõsöknek. Van egyágyas alapitványi szoba. Na nekem erre azt mondta a doki, hogy szinte lehetetlen megkapni, mert mindig le van foglalva valakinek, pl. ott szülõ "sztár"oknak, vagy egészségügyben dolgozó kismamáknak. Sajna én sem tudtam bejutni, pedig a szülésznõm és a dokim is közbenjárt. Ha jól emlékszem 9000 ft/éjszaka.
09:21-es vagyok. hát nehéz, én eléggé ki voltam borulva mert nem ment a szoptatás, én odahívtam az egyiket no abból nem volt köszönet, már vér jött a mellbimbómból, akkor mondták, hogy hanyagoljam 1 napra a szoptatást, de semmit nem mondta, nem segítettek, no aztán sajnos otthon sem fordult jobbra a helyzet...azért pár százalékban nekik is köszönhetõ, nem megy ez mindenkinek olyan könnyen mint mások(fõleg szoptatós anyukák)gondolják... én még pelenkázni is odahívtam az egyiket (azt sem tudtam), nem is tetszett nekik, meg az sem hogy állandóan mentem teáért(magamnak).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)
A kérdező hozzászólása: SZia! Aug.végére vagyok kiírva és Dr. Krasznai dokim.Õ nagyon jó fej, többektõl hallottam. Invitált is be a kórházba, hogy majd a vége felé nézzünk be, hogy milyen a hely. Szülésznõ ügyben nem tudok nyilatkozni, igazándiból nem gondoltam, hogy külön fogadok. Illetve nem tudom, hogy esetleg a dokihoz tartozik-e szülésznõ, vagy éppen ahogy esik a beosztás...
Szia! Megint én. Krasznai engem csak vizsgált, de tényleg jó fej volt. Szülésznõ, mindig az van, aki épp aznap be van osztva. Néha többet segit a szülésznõ, mint a doki. Igaz engem császároztak, de a szülésznõm végig ott volt mellettem, fogta a kezem, és bátoritott, utána is tarottuk a kapcsolatot, és sokat segitett. Ha gondolod, irj privit, tudok adni számot. Ja és én neki csak jelképes összeget adtam, pedig jobban megérdemelte, mint a doki.
Az elsõ vagyok! A részletekben csatlakozom az utánam szólókhoz. Borzalmas volt az ottlét, de én 3 nap után hazakönyörögtem magam ( császároztak) A Krasznai meg tényleg nagyon jó doki. Bár nekem nem õ volt az orvosom, de õ vizsgált mikor be kellet volna feküdnöm vérnyomás beállításra. És õ irányított sürgõséggel a mûtõbe, mert gáz volt! Egyébként a magánrendelõjébe jársz Zúglóba? Úgy tudom Õ is ott rendel ahol az én dokim. Nagyon profi magánrendelõ!
Én júniusban szültem és kétágyas szobában voltam nem kell érte fizetni, de nehéz bekerülni elõre kell jelezni, hogy te oda szeretnél menni a szülés után és ha szerencséd van lesz hely.Szerintem nem olyan borzalmas a helyzetmint itt sokan írják nálunk nagyon rendes csecsemõs nõvér volt a nevét sajnos nem tudom mindig segített ha kértük , ugyanis a szobatársamnak nehezen ment a szoptatás sokat segítettek neki.A babák éjjel is kint vannak az anyukáknál, de ha akarod beviheted, hát az nem egy szálloda de szerintem azt nem is lehet elvárni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!