Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül doboz cigi (28 db)

Mennyibe kerül 1doboz cigi ha én töltöm? Példának egy 160grammos dohány 2500ft az kb hány doboz?

cigitöltés , dohányzás , cigarettaár

Legjobb válasz: Hát úgy körülbelül fele annyi, vagy még kevesebb mint a bolti. Én legdrágább hüvellye töltöm (kék szofi, de ezis a legjobb: 300 Ft/ 200 db) meg kék Golden dohánnyal (ez a leggazdaságosabb, 720 Ft-ért veszem a 40 gramos dohányt és 59-60 szál cigi szokott kijönni belõle. Így kiszámolva nekem nagyon olcsóra, egy szál 13,5 Ft-ra, egy doboz pedig 256,5 Ft-ra jön ki. Így a leggazdaságosabb és a szofi hüvellyel nagyon jó cigit is tudsz csinálni.

Hát úgy körülbelül fele annyi, vagy még kevesebb mint a bolti. Én legdrágább hüvellye töltöm (kék szofi, de ezis a legjobb: 300 Ft/ 200 db) meg kék Golden dohánnyal (ez a leggazdaságosabb, 720 Ft-ért veszem a 40 gramos dohányt és 59-60 szál cigi szokott kijönni belõle. Így kiszámolva nekem nagyon olcsóra, egy szál 13, 5 Ft-ra, egy doboz pedig 256, 5 Ft-ra jön ki. Így a leggazdaságosabb és a szofi hüvellyel nagyon jó cigit is tudsz csinálni.
a kulcsszavakat nem ide kell:) a legjobb hüvely a mascotte

Mennyibe kerül Ukrajnában egy doboz cigi (Marlboro, Pall Mall), és hány dobozzal lehet fejenként vámmentesen behozni?

Még az is érdekelne, hogy vodkából mennyit lehet behozni fejenként, és kb. mennyibe kerül kint egy üveggel? Légyszi ha tudtok pontos árat, akkor hryvna-ban irjátok. köszi :)

Legjobb válasz: A jobb cigik 9-10 hrivnya 1 db, de csak 2 dobozzal lehet behozni, szeszes italt személyenként 1 l-t lehet, van nagyon olcsó vodka is de sok a hamisítvány, a 18-25 hr-ást érdemes megvenni azok már nagyon finomak, 1000 ft most 39 hrivnya.

A jobb cigik 9-10 hrivnya 1 db, de csak 2 dobozzal lehet behozni, szeszes italt személyenként 1 l-t lehet, van nagyon olcsó vodka is de sok a hamisítvány, a 18-25 hr-ást érdemes megvenni azok már nagyon finomak, 1000 ft most 39 hrivnya.

Mennyibe kerül egy doboz cigi?

olcsóbb fajta,és a nevét is jó lenne tudni.

Legjobb válasz: amíg magyarországon éltem, akkor a viceroy meg a bond volt nagyon olcsó, kevesebb mint 400(de szerintem még midnig ezek a legolcsóbbak a jók közül, és ennél olcsóbbat nem tudok). egyébként ha olcsó cigi kell akkor menj el a lidl-be ott vannak ilyen noname cigik 200ft-ért, de leírhatatlanul szarok. egyébként pedig olyan 400-600ft körül van a cigi. meg persze vannak az elitek, de a kérdésedbõl gondolva az téged nem érdekel

amíg magyarországon éltem, akkor a viceroy meg a bond volt nagyon olcsó, kevesebb mint 400(de szerintem még midnig ezek a legolcsóbbak a jók közül, és ennél olcsóbbat nem tudok). egyébként ha olcsó cigi kell akkor menj el a lidl-be ott vannak ilyen noname cigik 200ft-ért, de leírhatatlanul szarok. egyébként pedig olyan 400-600ft körül van a cigi. meg persze vannak az elitek, de a kérdésedbõl gondolva az téged nem érdekel
priluki a ferencvárosinál v a volt fáynál boztos van valami olccsóé!
nálunk még 510 :P a pall mall-es válaszolo voltam :D
a pall mall már 530
Egyébként pont most volt emelés (szép csöndben). A Viceroy 444 Ft. Gondolom a társai (Bond, Golden Gate stb) is ennyibe kerül.
a lidl-s cigi már 400ft?????? de hát az annyira nagyon szar!!!!
pall mall 510ft közepes ár, nem olcsó, de jó.
A Lidl-s cigi is most már 400ft!Tudtommal a legolcsóbb 425ft a Bond!És szerintem jó az árához képest!Mi ezt szivjuk már 3 éve! Van van még Mustang meg a társai de azok olyanok is szerintem!
A cigire jobb nem rászokni, mert utána elég nehéz leállni vele. Végül jó kis tüdõ vagy gégerákod lehet.
Mennyibe kerül egy doboz cigi? Kedves kérdezõ: -az életedbe -több betegségbe, rákba -sok pénzbe -hogy állandóan görény büdös leszel -hogy gyakorlatilag függõ leszel - mint a narkósok; a cigi is narkó. :S Szóval akármit is szívsz a végén sokba fog kerülni, hagyd inkább abba, szerintem.
Marlboro 810 ...
1 évvel késõbb: Már 600 a Pall Mall...
már 635
Jézusom..lassan két éve csak 540 volt a multigilter mostmeg már 670..
multifilter****
most meg 700 valamennyi már!
de durva
több millio ftba amit egy életen át csengetsz
Viceroy, Bond - 500ft -.-" Miéééért??? :'(
Drága büdös és semmi elõnye.
A legolcsóbban úgy hogy jó cigit szívj, venned kell úgynevezett koporsós cigarettatekerõt, lehet venni light cigarettapapírt /hüvelyt/ és cigarettadohányt. Pl Primus. Szerintem ugyanolyan jó mint sok más készen vásárolt cigi, és kb 300ft körül kijössz 1 dobozra.
én kék multifiltert szivok az most 540.-, de van még Bond ami 445.- de szerintem leginkább a töltött cigi éri meg! azzal egy csomagbol ami kb 500forint körül van és két doboz cigit kihozol belõle!
Én Viceroyt szívok, az 444. Vagyis 445 a kerekítés szabályai szerint :D
Bond és Viceroy 445 valahol még 425
ha már el akarsz kezdeni bagózni, akkor szürkével kezd, az a leggyengébb. attól tuti rászoksz (én is azzal kezdtem :D)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
dunhill 860....

Mennyibe kerül Horvátországban egy doboz cigi (marlboro)?

Legjobb válasz: Kár kiutazni egy doboz cigiért!

Kár kiutazni egy doboz cigiért!
Ne vegyél:)
25kuna volt márciusban. kb. 1010Ft :)

Mennyibe kerűl most Angliában és Németországban egy doboz cigi átlagban?

Legjobb válasz: szia, egy doboz Marlboro White Fresh 5.20 euro Németországban. 19 szál van benne.

szia, egy doboz Marlboro White Fresh 5.20 euro Németországban. 19 szál van benne.

Mennyibe kerül egy doboz mentolos cigi?

És melyik a legjobb? Ha van még, mert nem dohányzom, csak szeretném kipróbálni, de nem értem ezt a betiltósdit se, úgyhogy bocsi ha hülyeséget mondtam.

Legjobb válasz: Dunhill Switch messze a legjobb, habár ma reggel már 950 volt. De hamarosan minden cigi ennyi lesz minimum...rosszkor szoksz rá.

Dunhill Switch messze a legjobb, habár ma reggel már 950 volt. De hamarosan minden cigi ennyi lesz minimum...rosszkor szoksz rá.
A kérdező hozzászólása: Nem rászokni szeretnék, csak kipróbálni:)
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17, hivatalosan csak fél év múlva vehetnék, de majd megkérek valakit. Egy doboz cigiért nem fogok fél évet várni :D
Miért szeretnéd kipróbálni?
A kérdező hozzászólása: Mert a menta minden formáját szeretem, és mert kíváncsi vagyok.
ma 15:07 Az szép! Én tegnap 870Ft-ért vettem egy dobozzal. - Viszont nekem nem jött be, egyrészt nehezebb szívni a kis golyótól, ami a szûrõben van. Más részt számomra émelyítõ volt szét pattintva. Hûs, de nem az igazi mentás. Ezen kívül még a zöld pall mall próbáltam még, mint mentás cigi, de az se jött be. Egy biztos maradok a hagyományosnál.

Mennyibe kerül kb ukrajnában 1 doboz/karton cigi?

kék pallmall

Legjobb válasz: Kb fele annyi ott a cigi, mint itt. ( Kicsit annál is kevesebb.)

Kb fele annyi ott a cigi, mint itt. ( Kicsit annál is kevesebb.)
Igen, kb. a fele. De fejenként vámmentesen 2 (azaz kettõ) doboz hozható be fejenként.

Mennyibe kerül egy zacskó dohány? Vagy egy doboz cigi?

GoldenGate(szürke) vagy Marlbro(blue)

Legjobb válasz: Általában mindegyik 1000 ft körül mozog, +- néhány forint. Én csak a Djarumról tudok amelyik több mint 2000.

Általában mindegyik 1000 ft körül mozog, +- néhány forint. Én csak a Djarumról tudok amelyik több mint 2000.
A Marlboro dohány 1250, majdnem 3 doboz cigi (55-56 szál), eddig piros és arany színût láttam belõle. Egy doboz cigi pár száz forinttal olcsóbb ettõl.
A golden gate dohány kereken egy ezres, és abból jön ki a legtöbb cigi (nem csak azért, mert ezt írták rá, tényleg!! min. 3doboz). Doboz cigi 950-tõl van a csillagos égig, asszem annyi a legolcsóbb.
Csak EGY doboz!!??

Mennyibe kerül egy doboz cigi Tunéziában?

Legjobb válasz: 400- 700 Ft Mindegyik

400- 700 Ft Mindegyik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!