Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül cserediáknak szeretnék (1 db)

Mennyibe kerül ha cserediáknak szeretnék menni?

Szeretnék cserediáknak menni 1 évre vagy félévre pl. Angliába, Amerikába, Írországba vagy Kanadába. Kb. mennyibe kerül ez az alapítványoktól függ?en?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1,5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.

Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1, 5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.
Milyen suliba jársz? Ha egyetemre, fõiskolára akkor az Erasmuson keresztül viszonylag könnyen megoldható, persze lehet, hogy pályázni kell, és kevés helyre sokan jelentkeznek. Meg kell keresni a tanszéki / kari / egyetemi külügyeseket.
Szia! en az USA-ban vagyok mert Angliaba dragabb lett volna mint 2millio. Arany Oroszlan Bp-i ceggel jottem 100%-ig megbizhato de sajna tanulmanyi utam vegosszege 2millio.
http://www.yfu.hu/yfu.htm Õk szerveznek gimis cserediákprogramokat, és ezen az oldalon minden infót megtalálsz. De elég drága, viszont van lehetõség ösztöndíjra.
Én a Rotary Diákcsere Programmal voltam, még évekkel ezelõtt. Itt olvashatsz róla: http://www.rotary.hu/digitalcity/hmpRightLeftMid.jsp?dom=AAA.. Szólj, ha van kérdésed, szívesen segítek.
sziasztok. engem is érdekel ez a téma, szeretnék egy évet amerikában tanulni, most 9.-es vagyok (0.). elég sok oldalt megnéztem, már evvel a témával kapcsolatban és ahogy mondtátok is nagyon drága, egyes helyeken 2 millió is akár. az ösztöndíjjal a teljes összeget állják, vagy csak egy részét? vagy hogyan? tanulmányi eredmény mennyire számít? (pl: kettõ 3-mas, 3 4-es (tesi, szorgalom benne) többi 5, angol 5 dicsérettel. ha valaki írt már ösztöndíjra pályázatot tudna segíteni, hogy mégis hogyan kezdjem el? köszönöm hogy végigolvastátok és a válaszokat. (:
A kérdező hozzászólása: Még középiskolába járok (gimnázium), de anyukám azt szeretné ha 11.-ben elmennék 1 évre cserediáknak.
ja es 11.evre jottem ki de tehetsz potvizsgat es mehetsz 12.-be de en inkabb leszek otthon meg1x 11.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az amerikai közoktatás?

Valószínüleg két év múlva ki fogunk utazni egy tanévre amerikába. Az a kérdésem, hogy ott milyen az oktatás színvonala? Állami sulikban.
Ha itthon erős négyes vagyok és a nyelvet jól ismerem akkor kint mennyire fog menni a suli?

4

Matek tanárnak szeretnék tanulni, hol éri meg Magyarországon vagy Angliában? Ha itt elvégzem utána külön valami iskola kell hogy Angliában taníthassak? Fizetésben mennyi a különbség a 2 ország között?

2

Milyen Amerikában az iskola? Milyenek a gyerekeknek a napjaik?

2-ban voltam kint 1 évig és eléggé tetszett. Most 6-os leszek és érdekel ott kint milyen a felső. Milyen órák vannak. Hogy vannak ezek a választott tantárgyak? Pénzbe kerül a suli? Ha igen mennyibe? 12/L

2

Az összes jegyet számolni kell középiskolai GPA számításnál?

Hogy tudom átszámítani a jegyeimet? Már annyi mindent kerestem a neten.. Tudom hogy az amerikai középiskolások 10-11.-be olyan tantárgyakat vesznek fel amilyeneket akarnak, de akkor nekem az összes tanult tantárgyat számítanom kell? Mind a 11-et?

1

Au-pair párként, ki lehet menni Amerikába?

Melyek a legmegbizhatóbb ügynökségek, akik foglalkoztatnak párokat ?
Ha esetleg házas lennék a párommal úgy is van esélyünk?
Minden információ érdekel ami az au-pair témával kapcsolatos.

3

Hogyan diplomázhatnék angol vagy francia nyelvterületen?

Van egy régi rendszerben (nem bolognai) befejezett magyarországi egyetemi 4 évem s akkor nem diplomáztam, azaz nem írtam szakdolgozatot és nem tettem záróvizsgát. Akkoriban még bármikor folytathattam, viszont az új felsőoktatási törvény szerint a befejezéstől számított 10 éven belül be kellett volna fejezni és ezen épp egy kicsivel túl vagyok...
Szóval kérdésem: külföldön hogyan lehetne a korábban letett vizsgákat beszámítva mégiscsak lediplomáznom ?
Korábban jártam már egy franciaországi egyetemre egy másik szakon, szóval van egy talán még érvényes felvételim oda...de nem akarok 3 vagy 4 évet újrajárni sehol...
Valami ötlet a megoldásra ???

3

Körülbelül mennyi idő az europass bizonyítvány kézbe kapása, a kérelem beküldését követően?

0

Goethe Gymnasium Bécs vélemény/tapasztalat?

0

Miért mondja mindenki, hogy Angliában megfizethetőbbek az egyetemek és jobban megéri, mint itthon?

Most néztem meg jópár egyetem honlapját, és már csak egy tanévre is csillagászati összegeket kérnek.

6

Valaki információt adna Dortmundi óvodáról? Valakinek a gyermeke jár vagy járt oda? Hány óvoda van itt?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!