Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül cserediáknak szeretnék (1 db)

Mennyibe kerül ha cserediáknak szeretnék menni?

Szeretnék cserediáknak menni 1 évre vagy félévre pl. Angliába, Amerikába, Írországba vagy Kanadába. Kb. mennyibe kerül ez az alapítványoktól függ?en?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1,5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.

Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1, 5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.
Milyen suliba jársz? Ha egyetemre, fõiskolára akkor az Erasmuson keresztül viszonylag könnyen megoldható, persze lehet, hogy pályázni kell, és kevés helyre sokan jelentkeznek. Meg kell keresni a tanszéki / kari / egyetemi külügyeseket.
Szia! en az USA-ban vagyok mert Angliaba dragabb lett volna mint 2millio. Arany Oroszlan Bp-i ceggel jottem 100%-ig megbizhato de sajna tanulmanyi utam vegosszege 2millio.
http://www.yfu.hu/yfu.htm Õk szerveznek gimis cserediákprogramokat, és ezen az oldalon minden infót megtalálsz. De elég drága, viszont van lehetõség ösztöndíjra.
Én a Rotary Diákcsere Programmal voltam, még évekkel ezelõtt. Itt olvashatsz róla: http://www.rotary.hu/digitalcity/hmpRightLeftMid.jsp?dom=AAA.. Szólj, ha van kérdésed, szívesen segítek.
sziasztok. engem is érdekel ez a téma, szeretnék egy évet amerikában tanulni, most 9.-es vagyok (0.). elég sok oldalt megnéztem, már evvel a témával kapcsolatban és ahogy mondtátok is nagyon drága, egyes helyeken 2 millió is akár. az ösztöndíjjal a teljes összeget állják, vagy csak egy részét? vagy hogyan? tanulmányi eredmény mennyire számít? (pl: kettõ 3-mas, 3 4-es (tesi, szorgalom benne) többi 5, angol 5 dicsérettel. ha valaki írt már ösztöndíjra pályázatot tudna segíteni, hogy mégis hogyan kezdjem el? köszönöm hogy végigolvastátok és a válaszokat. (:
A kérdező hozzászólása: Még középiskolába járok (gimnázium), de anyukám azt szeretné ha 11.-ben elmennék 1 évre cserediáknak.
ja es 11.evre jottem ki de tehetsz potvizsgat es mehetsz 12.-be de en inkabb leszek otthon meg1x 11.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cserediák szeretnék lenni. Mi kell hozzá? Melyik program a jó?

1

Az angliai A-Levelt betudom váltani Magyarországon érettségire?

10.-ben hagytam ott a sulit otthon, szakmunkásképzőbe jártam így nincs se érettségim, se semmim és mivel hangmérnöknek szeretnék tanulni itt kint, le kell tennem az A-Levelt. Ha sikerül és ha hazamegyek vele, adnak érte normál Magyar érettségit?
Köszönöm a válaszokat!

1

! Külföldön állami iskolába (gimi) mehetek tanulni?

Oroszországba szeretnék menni jövőre tanulni és nem tudom,hogy lehetséges e. Mert ugye az állami iskolákat ugye az állam fizeti én meg kiskorú bevándorlóként ott tanulhatok?

2

Hogyan lehetek Ausztriába vagy Németországban mentős?

Az jó, ha itthon elvégzem a mentőtiszti képzést?

0

Valaki segítene hogy is van ez?

Gimnázium után ki szeretnék menni Németországba vagy Ausztriába tanulni (Gyógyszerésznek) és nem tudom, hogy hogyan is mennek ilyenkor a dolgok.Ha valaki külföldi ott, akkor ki kell fizetnem a tanulmányi költségeket(mindent).Mennyire lesz nehéz? Pénzügyi és tanulási tanácsokat szeretnék kérni.Gondolom az elején nehéz lesz tanulni, de egy ídő után belerázódnék szerintem.Ti mit mondtok?

2

Saasról és Skóciai egyetemekről részletes leírás, tapasztalatok?

1

Van olyan orvosi egyetem Finnországban, ahol magyarul lehet tanulni?

17

Mit kell tennem azért, hogy kijussak egy angliai orvosi egyetemre?

Milyen szintű angol tudás kell és azt hol tudom bebizonyítani h én azon a szinten vagyok? Mennyi pénz szükséges?

4

Bécs Uni (egyetemen) van idegenforgalmi-turizmus-vendéltási kar/szak?

Vagy ehhez hasonló?

1

Ha érettségi után Londonban szeretnék tanulni, ott milyen képzésekben vehetek részt? Az egyetemig kellenek még kiegészítő dolgok is, nem? Milyen lehetőségeim vannak?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!