Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül cserediáknak szeretnék (1 db)

Mennyibe kerül ha cserediáknak szeretnék menni?

Szeretnék cserediáknak menni 1 évre vagy félévre pl. Angliába, Amerikába, Írországba vagy Kanadába. Kb. mennyibe kerül ez az alapítványoktól függ?en?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1,5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.

Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1, 5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.
Milyen suliba jársz? Ha egyetemre, fõiskolára akkor az Erasmuson keresztül viszonylag könnyen megoldható, persze lehet, hogy pályázni kell, és kevés helyre sokan jelentkeznek. Meg kell keresni a tanszéki / kari / egyetemi külügyeseket.
Szia! en az USA-ban vagyok mert Angliaba dragabb lett volna mint 2millio. Arany Oroszlan Bp-i ceggel jottem 100%-ig megbizhato de sajna tanulmanyi utam vegosszege 2millio.
http://www.yfu.hu/yfu.htm Õk szerveznek gimis cserediákprogramokat, és ezen az oldalon minden infót megtalálsz. De elég drága, viszont van lehetõség ösztöndíjra.
Én a Rotary Diákcsere Programmal voltam, még évekkel ezelõtt. Itt olvashatsz róla: http://www.rotary.hu/digitalcity/hmpRightLeftMid.jsp?dom=AAA.. Szólj, ha van kérdésed, szívesen segítek.
sziasztok. engem is érdekel ez a téma, szeretnék egy évet amerikában tanulni, most 9.-es vagyok (0.). elég sok oldalt megnéztem, már evvel a témával kapcsolatban és ahogy mondtátok is nagyon drága, egyes helyeken 2 millió is akár. az ösztöndíjjal a teljes összeget állják, vagy csak egy részét? vagy hogyan? tanulmányi eredmény mennyire számít? (pl: kettõ 3-mas, 3 4-es (tesi, szorgalom benne) többi 5, angol 5 dicsérettel. ha valaki írt már ösztöndíjra pályázatot tudna segíteni, hogy mégis hogyan kezdjem el? köszönöm hogy végigolvastátok és a válaszokat. (:
A kérdező hozzászólása: Még középiskolába járok (gimnázium), de anyukám azt szeretné ha 11.-ben elmennék 1 évre cserediáknak.
ja es 11.evre jottem ki de tehetsz potvizsgat es mehetsz 12.-be de en inkabb leszek otthon meg1x 11.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mondja mindenki, hogy Angliában megfizethetőbbek az egyetemek és jobban megéri, mint itthon?

Most néztem meg jópár egyetem honlapját, és már csak egy tanévre is csillagászati összegeket kérnek.

6

Valaki információt adna Dortmundi óvodáról? Valakinek a gyermeke jár vagy járt oda? Hány óvoda van itt?

0

Ha elvégzem a BME-n a Gépész kart akkor tovább tanulhatok valahol Amerikában?

ÉS ha igen akkor hol?Mert szeretnék egyszer oda költözni és gondolom ha egy ottani egyetemet is elvégzek akkor több esélyem van munkát találni.

2

SOS! Ezeken a főiskolákon mennyi a tandíj szemeszterenként?

http://www.hs-bremen.de/internet/de/studium/stg/nautik/


1

Nyiregyházi Főiskola Tanulmányi osztályának mi az e-mail címe?

2

Mi a román "Anca" név magyar megfelelője?

1

Van-e ingyenes cserediák program?

Azt szeretném kérdezni hogy van e lehetőség ingyenes cserediák programra vagy olcsóbbra (100 ezer alatt), mert nézegettem, de azok milliókba kerültek x_x

0

Ha az USA-ban járok egyetemre és utána kint találok munkát, akkor kaphatok zöldkártyát?

USA-ban szeretnék orvosi egyetemre járni és utána kint dolgozni. Így kaphatok zöldkártyát? És ha igen akkor mennyi idő után? 17/L

2

Hogyan lehet kijutni Phenjanba a Kim Ir Szen Egyetemre tanulni?

0

Érdemes lenne Ausztriába mérnöknek továbbtanulnom? (lehetőleg olyanok írjanak akiknek van tapasztalata)

Egy ideje nézegetem a TU-Wien Maschinenbauingenieuer szakát és lenne 1-2 kérdésem.

Tudom, hogy nehéz ezt megmondani de még is mennyire nehéz, milyen szinten áll a bécsi műszaki egyetem a pesti vagy miskolcihoz képest? Ezt úgy értem, hogy ha azt nem nézzük, hogy németül kellene hallgatni az előadást. Vagy egyáltalán nem lehet összehasonlítani azt az egyetemet egy magyarhoz képest?

A németen nem múlna, felsőfokom van már. De az nagyon érdekelne, hogy nehezebb-e a milskolcnál...

Másik, hogy a megélhetést mennyire lehet magadnak intézni? Az reális elképzelés, hogy ha az ember dolgozik hétvégén napi 8 órában 10€ órabérért, akkor 1 hónap alatt összejön 640€. Ennyiből már meglehet élni? Mennyire nehét hétvégi munkát találni, vagy ilyen részmunkaidős állást? Mindenképpen kéne valamennyire a szülők pénzére majd támaszkodnom?

Tehát az egyetem nehézsége (ha azt nem nézzük, hogy németül megy az oktatás) és a megélhetés kérdése érdekelne.

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!