Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül cserediáknak szeretnék (1 db)

Mennyibe kerül ha cserediáknak szeretnék menni?

Szeretnék cserediáknak menni 1 évre vagy félévre pl. Angliába, Amerikába, Írországba vagy Kanadába. Kb. mennyibe kerül ez az alapítványoktól függ?en?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1,5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.

Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1, 5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.
Milyen suliba jársz? Ha egyetemre, fõiskolára akkor az Erasmuson keresztül viszonylag könnyen megoldható, persze lehet, hogy pályázni kell, és kevés helyre sokan jelentkeznek. Meg kell keresni a tanszéki / kari / egyetemi külügyeseket.
Szia! en az USA-ban vagyok mert Angliaba dragabb lett volna mint 2millio. Arany Oroszlan Bp-i ceggel jottem 100%-ig megbizhato de sajna tanulmanyi utam vegosszege 2millio.
http://www.yfu.hu/yfu.htm Õk szerveznek gimis cserediákprogramokat, és ezen az oldalon minden infót megtalálsz. De elég drága, viszont van lehetõség ösztöndíjra.
Én a Rotary Diákcsere Programmal voltam, még évekkel ezelõtt. Itt olvashatsz róla: http://www.rotary.hu/digitalcity/hmpRightLeftMid.jsp?dom=AAA.. Szólj, ha van kérdésed, szívesen segítek.
sziasztok. engem is érdekel ez a téma, szeretnék egy évet amerikában tanulni, most 9.-es vagyok (0.). elég sok oldalt megnéztem, már evvel a témával kapcsolatban és ahogy mondtátok is nagyon drága, egyes helyeken 2 millió is akár. az ösztöndíjjal a teljes összeget állják, vagy csak egy részét? vagy hogyan? tanulmányi eredmény mennyire számít? (pl: kettõ 3-mas, 3 4-es (tesi, szorgalom benne) többi 5, angol 5 dicsérettel. ha valaki írt már ösztöndíjra pályázatot tudna segíteni, hogy mégis hogyan kezdjem el? köszönöm hogy végigolvastátok és a válaszokat. (:
A kérdező hozzászólása: Még középiskolába járok (gimnázium), de anyukám azt szeretné ha 11.-ben elmennék 1 évre cserediáknak.
ja es 11.evre jottem ki de tehetsz potvizsgat es mehetsz 12.-be de en inkabb leszek otthon meg1x 11.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Felsőoktatás Kanadában, Angliában, Egyesült Államokban?

Itthon melyik ország a felkapotabb? Melyik az 'olcsóbb', esetleg tapasztalatok vannak?

2

Mit gondoltok erről az ügynökségről/nyelviskoláról/közvetítőről?

http://www.kolumbusnyelviutaztato.hu/nyelvtanfolyamok-angol/..

0

Lehet jelentkezni Ausztriába v Németországba Gazdasági elemző diplomás szakra vmelyik egyetemre, fősulira?

0

Mit gondoltok az EF ( Education First ) tanfolyamairól?

http://www.ef.co.hu/

1

Ausztriában milyen lehetőségei vannak az egyetemistáknak az olcsóbb lakhatásra? A kollégiumok milyen árban vannak? És mennyire nehéz bejutni?

2

A Havarod mennyibe kerül egy szemeszter?

3

Mit kell tanulni ha kulfoldon (Anglia) akarok jarni muveszetire?

ajz,grafika....ugy ertem meg mit kell tanulni a rajzolason kivul, milyen tantargyak vannak meg?

2

Európa mely országaiban tandíjmentes/ingyenes a felsőoktatás?

Skóciával és Ausztriával mi most a helyzet? Úgy hallottam, hogy itt újra lesz tandíj, vagy legalábbis tervben van. Mikortól várható vagy egyáltalán van ilyen elképzelés?

7

Amennyiben lediplomázok a NKE-RTK pénzügynyomozó szakán, valamilyen úton-módon ki tudnék menni külföldre dolgozni ezzel a végzettséggel?

0

Miért olyan rohadt drágák az Amerikai egyetemek? 9 meg 10 millió forintok évente. Vagy ez a pénz összeg csak itthon hangzik soknak?

Kint ez teljesen átlag pénz?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!