Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül cserediáknak szeretnék (1 db)

Mennyibe kerül ha cserediáknak szeretnék menni?

Szeretnék cserediáknak menni 1 évre vagy félévre pl. Angliába, Amerikába, Írországba vagy Kanadába. Kb. mennyibe kerül ez az alapítványoktól függ?en?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1,5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.

Szia! Sajnos nagyon sok pénz kell ehhez. 1, 5-2 millió forint!! Én valami pályázatot írnék a helyedben, és ha megnyered kapsz támogatást.
Milyen suliba jársz? Ha egyetemre, fõiskolára akkor az Erasmuson keresztül viszonylag könnyen megoldható, persze lehet, hogy pályázni kell, és kevés helyre sokan jelentkeznek. Meg kell keresni a tanszéki / kari / egyetemi külügyeseket.
Szia! en az USA-ban vagyok mert Angliaba dragabb lett volna mint 2millio. Arany Oroszlan Bp-i ceggel jottem 100%-ig megbizhato de sajna tanulmanyi utam vegosszege 2millio.
http://www.yfu.hu/yfu.htm Õk szerveznek gimis cserediákprogramokat, és ezen az oldalon minden infót megtalálsz. De elég drága, viszont van lehetõség ösztöndíjra.
Én a Rotary Diákcsere Programmal voltam, még évekkel ezelõtt. Itt olvashatsz róla: http://www.rotary.hu/digitalcity/hmpRightLeftMid.jsp?dom=AAA.. Szólj, ha van kérdésed, szívesen segítek.
sziasztok. engem is érdekel ez a téma, szeretnék egy évet amerikában tanulni, most 9.-es vagyok (0.). elég sok oldalt megnéztem, már evvel a témával kapcsolatban és ahogy mondtátok is nagyon drága, egyes helyeken 2 millió is akár. az ösztöndíjjal a teljes összeget állják, vagy csak egy részét? vagy hogyan? tanulmányi eredmény mennyire számít? (pl: kettõ 3-mas, 3 4-es (tesi, szorgalom benne) többi 5, angol 5 dicsérettel. ha valaki írt már ösztöndíjra pályázatot tudna segíteni, hogy mégis hogyan kezdjem el? köszönöm hogy végigolvastátok és a válaszokat. (:
A kérdező hozzászólása: Még középiskolába járok (gimnázium), de anyukám azt szeretné ha 11.-ben elmennék 1 évre cserediáknak.
ja es 11.evre jottem ki de tehetsz potvizsgat es mehetsz 12.-be de en inkabb leszek otthon meg1x 11.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Törökországban miért írják kisbetűvel a neveket?

6

Németországban a magyar érettségit hogyan számolják, hogyan "konvertálják" át németté?

Az érdekelne, hogy csak a jegy számít vagy a százalék is? Tehát ha van egy 60%os emelt érettségim azt ugyan úgy elfogadják a legjobbnak mint egy 100%-osat?

Esetleg valaki tudja, hogy "numerus clausus" szakon (orvosi) hogyan jön ki az "NC" érték? Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban?

1

Orvosi egyetem Moszkvában?

Tegyük fel, hogy felvesznek az egyetemre. Középszintű orosz nyelvvizsgával el tudnék boldogulni a tananyaggal? Milyenek a moszkvai egyetemek?

3

Amerikában a 10. -11. évfolyamos tanulók mit tanulnak?

Írok egy kisebb történetet. Amerika a helyszín. Szeretnék beleírni pár dolgot,amit a diákok órán művelnek. Pl: Angol, Történelem,Matematika,Biológia...stb.
Előre is köszi a válaszokat :)!
Kérlek írjátok meg,hogy melyik évfolyam amilyen tárgyhoz írtok.

1

Fogtechnikus képzés, labor, ár Londonban?

Családi okok miatt, Londonba kell költöznöm. És nagyon érdekel a fogtechnika. Találtam egy iskolát, a Lambeth College-t(

0

Madrid vagy Málaga?

Ha lehetőségetek lenne rá, Ti hova mennétek 6 hetes spanyol nyelvtanfolyamra és miért?

7

Továbbtanuláson gondolkodom, hogy Szegedre, pszichológia szakra iratkozom, azonban nem tudom a teljes folyamatot. Tudtok erről valamit?

Közgazdasági iskolába járok, tehát nekem nem az általános érettségim van (nem matek, töri, - hanem minden közgazdaság, pl; vállalatgazdaságtan, számvitel, stb. Magyar természetesen van). (Szerbiában élek).Érdekelne, hogy akkor a továbbiakban mit kellene tennem, hogyan? Valószinűleg különbözetit tenni, vagy?
Van esetleg Valaki, aki Szegedre jár, vagy hasonlók, hogy elmagyarázza, hogyan is megy ez?
Valamint.. államkasszára hogy kerülsz? (külföldiként persze)
Előre is köszönöm.

6

Mesterszakon is lehet jelentkezni Erasmusra? Ha igen, melyik félévben érdemes?

1

Milyen cserediák programok vannak olaszországba?

Olaszországba szeretnék cserediák lenni. Melyik szervezettel lehetséges és mennyibe kerülne ha szeptembertől decemberig mennék?

2

Szerintetek be tudok majd illeszkedni a holland középiskolába? 13/F

Apám valószínűleg ott kap munkát ezért követjük. Itthon vannak barátaim minden társaságban ahol mozgok. Ott viszont meg a nyelvet se tudom. Lányok olyanok mint itthon valószínűleg? Meg fogom tudni szokni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!