Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül bmw (35 db)

Egy 4-5 éves 3-mas BMW-t kb mennyibe kerül fenttartani?

Legjobb válasz: Kérdezõ, maradjunk annyiban, hogy ha te megkérdezed mennyibe kerül fenntartani egy BMW-t, akkor nem neked való.

Kérdezõ, maradjunk annyiban, hogy ha te megkérdezed mennyibe kerül fenntartani egy BMW-t, akkor nem neked való.
óccsóba ván. ha válámi bájá ván, a zsigá megszereli okosba!
Egy 5 éves dízelben már benne lehet 200 000km, onnan lehetnek húzósabb költségek. Januárban fõnököm 320d-jében behalt a turbó és cserélnie kellett a 2 jobb oldali ajtót (parkolásnál lezúzta) egy misi volt kompletten. Nyilván ez a rosszabbik véglet. A biztosítást és a súlyadót ki tudod kalkulálni a neten. 4 téligumi 120 000 minimum, a 4 nyári is. Ha nem a Wallisnál csináltatod akkor egy olajcsere mondjuk 30 000k, egy xenonizzó 10 fölött. Pollenszûrõ 5-20 000ig, légszûrõ 3-6000. Ehhez jön még a tankolás ami nagyobb tétel, a többi már nem vészes ablakmosó, légfrissitõ, mosás. Szerintem kompletten havi minimum 40 000rel számolhatsz(casco nélkül, mert az is becsúszhat havi 20k fölé ).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes választ.És pl egy 150ezer km-t megtett 3-mas BMW?
A válasz megírásának idõpontja: ma 09:51 << Ott a pont! 150 000valós kilóméter egy normálisan szervizelt és nem gyilkolt kocsinál nemsok. Amit itthon hirdetnek azt kb duplázni lehet. Onnan azért már magas a szopófaktor.. Leírhatnád mennyit tudsz rászánni egy autóra havonta.

A BMW múzeumban mennyibe kerül a belépő? Érdemes megejteni ha Münchenben járok?

Legjobb válasz: http://www.bmw-welt.com/de/visitor_information/entry_prices... 9 euró. Szerintem érdekes, pedig én lány vagyok. Mikor aupair voltam, elvitt a család. Hogy érdemes e, azt neked kell tudnod, közvetlen ott van mellette a bmw welt, ahol csak autók vannak, és az ingyenes. Sétálj elõször ott körbe, aztán ha nagyon magával ragad, még bemehetsz a múzeumba is. Ha fizetni kellett volna érte, sose mentem volna be, de mondom, érdekes volt.

http://www.bmw-welt.com/de/visitor_information/entry_prices... 9 euró. Szerintem érdekes, pedig én lány vagyok. Mikor aupair voltam, elvitt a család. Hogy érdemes e, azt neked kell tudnod, közvetlen ott van mellette a bmw welt, ahol csak autók vannak, és az ingyenes. Sétálj elõször ott körbe, aztán ha nagyon magával ragad, még bemehetsz a múzeumba is. Ha fizetni kellett volna érte, sose mentem volna be, de mondom, érdekes volt.
Nekem, mint autószeretõ ember, úgy is megéri elmenni odáig, ha csak azért megyek. De vannak itt olyanok, akik utálják a BMW-ket, és messzirõl kerülik az ilyen helyet. Gondolom te nem ilyen vagy. Szerintem nagyon megéri elmenni a múzeumba.
én szívesen megnézném, eddig csak a mercedes múzeumban voltam
Én szerintem helyben elélveznék a második autócsodánál...de komolyan!

BMW M10 mennyibe kerül? Úgy kb?

Legjobb válasz: Széles skálán változhat az ára. Az egyszerû, karburátoros, másfél literes kis M10-eseket már pár tízezer forintért meg lehet kapni, míg az M10-alapú Forma-1-es motorok, amiket a Brabham-BMW használt, csillagászati összegekbe kerülnének, ha egyáltalán kereskednének velük. Az M10 ugyanis egy motorcsalád a BMW-nél, nem pedig egy autó típusa.

Széles skálán változhat az ára. Az egyszerû, karburátoros, másfél literes kis M10-eseket már pár tízezer forintért meg lehet kapni, míg az M10-alapú Forma-1-es motorok, amiket a Brabham-BMW használt, csillagászati összegekbe kerülnének, ha egyáltalán kereskednének velük. Az M10 ugyanis egy motorcsalád a BMW-nél, nem pedig egy autó típusa.


Mennyibe kerül szerintetek egy BMW Z4 3. 0i vagy 3. 0is tehát a 230 vagy a 265 lóerős havi fenntartása? És körülbelül mennyit fogyaszt városban vagy úgy átlagosan. Havi 1000 km-et ha megy vele az ember.

Gondolok itt biztosítás,különféle adók és egy ilyen autóra lopás védelem is kellhet.

Legjobb válasz: Azt szokták mondani ilyen autóknál, hogy ha meg kell kérdezned, mennyibe kerül, akkor nem engedheted meg magadnak. És annyiban igaz ez, hogy az ilyen autókat nem megvenni meg tankolni drága, hanem fenntartani. A kötelezõ szervizek, a gumi, stb, sokkal többe kerül rá, mint egy átlagos autóra. És ha valami elromlik, akkor már félmilliós számlák is jöhetnek.

Azt szokták mondani ilyen autóknál, hogy ha meg kell kérdezned, mennyibe kerül, akkor nem engedheted meg magadnak. És annyiban igaz ez, hogy az ilyen autókat nem megvenni meg tankolni drága, hanem fenntartani. A kötelezõ szervizek, a gumi, stb, sokkal többe kerül rá, mint egy átlagos autóra. És ha valami elromlik, akkor már félmilliós számlák is jöhetnek.
A kérdező hozzászólása: Hát én havi 1200km-el számoltam.12 literes fogyasztással. Az 144 liter benzin.Tehát mondjuk 65.000 forint.Biztosítás 5000 forint.Szervízre ha jól tudom, kb. 2 évente elég lenne vinni még akkor is ha havi 1200-at megy vele az ember.Ahogy hallottam a z4 egy nagyon olcsó fenntarthatóságú autó.A régiek biztosan.Sokat nem kell költeni rájuk.Úgy gondolom havi 20-at eltesz az ember a 24 havi szervízre akkor meg van rá 480.000 forint.Úgy tudom 90-150-bõl kijön általában.De legyen 480 ezer rá.Tehát eddig 65 a benzin 5 a biztosítás, havonta 20 a szervízre.Ez 90 ezer.Ennyibõl szerintem ki kellene , hogy jöjjön.Más kérdés ha lopás biztosítást köt rá az ember az szerintem olyan havi 50 ezerbe benne lenne.Viszont akkor ez már nagyon drága.150 ezer havonta.És még kell ennyi egy jó élethez.Tehát havi 300 ezer kell.nem elég a 200 ezer.De lehet , hogy nagyon túláraztam mident és ennyibe azért nem lenne havonta.Azért tettem fel a kérdést érdeklõdés szintjén.Forexezem már jó ideje és jól is megy.Majd lehet beruházok egy ilyenre.De még nem most. Lehet sosem.Ki tudja?Csak érdeklõdés szintjén tettem fel a kérdést, hátha van akinek van egy ilyen gépe, vagy ismeri és tudja mi a dörgés egy Z4-el.
lábtól függõen 10-12 literes fogyasztás, havi 60ezer biztosítás, téli gumi 650ezer, elsõ 30ezres szervíz 350ezer. más gond nincs vele. de talán azóta ezt már saját tapasztalatból tudod.

Mennyibe kerül egy BMW M6-os Cabrio? Forintban? Lehet egyáltalán kapni Magyarországon?

Legjobb válasz: Csak neked, csak ma( ha már annyi eszed nem volt, hogy a forgalmazónál megnézd): http://www.bmw.hu/hu_rb/hu/newvehicles/_downloads/aktualis_a..

Csak neked, csak ma( ha már annyi eszed nem volt, hogy a forgalmazónál megnézd): http://www.bmw.hu/hu_rb/hu/newvehicles/_downloads/aktualis_a..
A kérdező hozzászólása: Sajnos valami miatt nem tudom megnézni, de nyugi, volt annyi eszem hogy ott próbálkoztam elõször. Köszi a választ! :) Majd megnézem nagygéprõl ha odajutok.

Ezt a 3 éves bmw mennyibe kerül havonta fentartani?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318d_xenon_navi_.. Elég jó árban van amit illet bmw között hogy csak 3éves

Legjobb válasz: Rá van írva hogy BMW. Az az embléma azért minõséget is takar. [email protected] kocsiból nem lehetett volna presztizs autó.

Rá van írva hogy BMW. Az az embléma azért minõséget is takar. [email protected] kocsiból nem lehetett volna presztizs autó.
Hát egyáltalán nem szar autó, mert gyönyörû, és éppen elég ahhoz, hogy a szabályokat meg tudd szegni akár akaratodon kivül is. Szinte semmivel sem drágább a fenntartása, max az alkatrészek 30-40 százalékkal többe kerülnek, mint egy tucatautóba.
A kérdezõt az érdekelte, mennyi fenntartani. A biztosítsa elég húzós, pláne ha nem rég óta van jogsid, avagy friss, és még fiatal is vagy. 105Kw, az a teljesítmény adónál is lóvé. Továbbá a kötelezõ szerviz sem két forint. Ismerõs 525-öse nem igazán éri be 5-6 literrel.Városban közel 10.
Hát elég durván szervizigényesek a BMW-k, én nem mondanám azokat olyan jónak. Egyébként meg a kérdezõ által linkelt példány oké, hogy 3 éves, na de nekem épp ezért sántít, hogy máris 300 ezret költöttek nagy szervizre. Meg ott az a kampó hátul. Km-t meg már le se írnak. Plusz dízel.. Én 100%, hogy nem venném meg, biztos csomó km van benne, csomó nehéz szart húztak vele, 3 év alatt is kilehet a lelke bõven. Fõleg ha már 300 ezret rá kell költeni!!! Kérdezõ inkább nézz mást
A kérdező hozzászólása: 5-6litert esszik
1-2 évvel, de a lényeg, hogy szerintem nézz még körül. Itt tényleg csak a márkát fizeted meg. Rá van írva h BMW, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: persze értem csak ezek már több évesek ez a bmw csak 3
Nekem ilyen sok pénzem lenne, tuti h még körül néznék, ez egy full átlag autó, csak rá van írva h bmw, azt már 4 és fél az ára.. Nem is néz ki jól, külsõleg-belsõleg full átlag, ennyiért SOKKAL jobb autókat lehet kapni, csak nem bmw van ráírva, ennyi
Na most az elég kétértelmû, hogy 300.000-res nagy szerviz, lehet hogy 300 ezer Ft-ot költöttek a nagy szervizre, vagy hogy 300.000km-res nagy szervíz, de ahogy elnézem az elsõ ülések eléggé kivannak ülve, lehetséges hogy nincs benne 300.000 km, nem én nem zárnám ki azt sem.

E36-os bmw gyári rádiónak mennyibe kerül a kikódolása és Budapesten belül ezt hol tudják megcsinálni?

Legjobb válasz: Nem kikódolás, hanem megmondják a gyári PIN kódot. Szakszervízben(BMW) a tulajdonviszony igazolása után kérheted. Három éve nekem ötezerbe került!

Nem kikódolás, hanem megmondják a gyári PIN kódot. Szakszervízben(BMW) a tulajdonviszony igazolása után kérheted. Három éve nekem ötezerbe került!
Kedves 1-es válaszoló. Nem tartom kizártnak hogy ki lehet kódolni, az én Opel vectrámban lévõ gyári rádió sem kért még egyszer sem kódot, pedig volt már kivéve is.
Bocs, én értettem félre a kérdezõt! Ha a "kikódolás" azt jelenti, mint a mobilnál a kártyafüggetlenítés, akkor passz! Azt hittem, hogy akksicsere vagy egyéb kiszerelés miatt kéri a kódot a rádió!
A kérdező hozzászólása: Elnézést pontatlan voltam, ugyvan ahogy mondod, ki lett véve az akksi és Code Wait - kiíráson kívül nem hajlandó együtt mûködni. Erre probálok megoldást találni
Akkor az van amit az elsõ írt: Hivatalos márkaszervíz, tulajdonjog igazolás, alvázszám alapján le tudják kérni a kódot.

Mennyibe kerül egy BMW Zagato Roadster?

És általános jellemz?ket is tudnátok írni?

Legjobb válasz: A BMW Zagato Roadster egyedi példány, ára nincs neki. De ha nagyon szeretnéd, megrendelhetsz egy másolatot a Zagatotól, bár nem biztos, hogy legyártják (ez már a jóindulatukon és az általad felajánlott összeg nagyságán múlik). Egyébként meg a Z4 platformjára épül és az abban is alkalmazott háromliteres turbómotor hajtja. Az egyéb jellemzõket ezzel le is tudtuk, hiszen csak meg kell nézni a Z4 adatait és nagyjából ugyanazokat tudja. Lehet, hogy a méretek kicsit eltérnek és a tömeg sem ugyanakkora, de nagy különbség nincs, hiszen a mûszaki alapok onnan jönnek.

A BMW Zagato Roadster egyedi példány, ára nincs neki. De ha nagyon szeretnéd, megrendelhetsz egy másolatot a Zagatotól, bár nem biztos, hogy legyártják (ez már a jóindulatukon és az általad felajánlott összeg nagyságán múlik). Egyébként meg a Z4 platformjára épül és az abban is alkalmazott háromliteres turbómotor hajtja. Az egyéb jellemzõket ezzel le is tudtuk, hiszen csak meg kell nézni a Z4 adatait és nagyjából ugyanazokat tudja. Lehet, hogy a méretek kicsit eltérnek és a tömeg sem ugyanakkora, de nagy különbség nincs, hiszen a mûszaki alapok onnan jönnek.

Újonnan egy BMW Z4 mennyibe kerül?

Legjobb válasz: http://www.bmw.hu/hu/hu/newvehicles/z4/z4/2009/allfacts/pric.. Innen tudod letölteni az árlistát

a 2, 5-es benzines 12 Milliotol kezdodik, de ha megpakolod extrakkal vagy a nagyobbat valasztod akkor egy 20 M korul raszalad. Annyit nem er meg(szerintem).

Mennyibe kerül kb fenntartani egy bmw 120d-t? Mûszakilag. Sok gond van vele?

Legjobb válasz: Többe lesz a fenntartása, mint egy VW/Toyota/Seat, stb. autónak. Ez közhelyesen hangzik, de sajnos igaz. De aki le tudja tenni az autó átlagárát az asztalra, hogy egy normális darabot vegyen (ami most olyan 2.7 millió), annak nem lesz probléma a fenntartás. Mûszakilag mennyi gond lenne vele? Attól függ, milyen állapotban van, mennyit használták már, stb. Ideális esetben, ha megkímélték, akkor nem lesz sok gond. De bármi bármikor jöhet.

Többe lesz a fenntartása, mint egy VW/Toyota/Seat, stb. autónak. Ez közhelyesen hangzik, de sajnos igaz. De aki le tudja tenni az autó átlagárát az asztalra, hogy egy normális darabot vegyen (ami most olyan 2.7 millió), annak nem lesz probléma a fenntartás. Mûszakilag mennyi gond lenne vele? Attól függ, milyen állapotban van, mennyit használták már, stb. Ideális esetben, ha megkímélték, akkor nem lesz sok gond. De bármi bármikor jöhet.
A kérdező hozzászólása: Értem hát eu egy 2006-os 260 ezer km-el csak attól tartok hogy nagyon drága lenne szervizelni ha valami tönkre megy benne persze attól függetlenül hogy kímélve van vagy sem
A 20d motorokban (N47-es motorkód) hajlamos tönkremenni a vezérmûlánc. Ez egy típushiba -tele van a net panasszal- amit a BMW nem javít garanciában. És ha már a vezérmûlánc tönkremegy akkor a motorban is keletkeznek károk. Ennek a költsége a tulajdonost terheli. https://www.youtube.com/watch?v=Ut7-vYB3nOQ
A kérdező hozzászólása: Az meg gondolom nem olcsó mulatság
Egyrészt nem olcsó mulatság, másrészt állati kellemetlen ha valahol az úton maradsz az autóval.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet maradok egy vw-nél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!