Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül betétes (2 db)

Mennyibe kerül egy acél betétes cipő, úgy 42-43-as (esetleg 44-es) méretben?

Azt is szeretnetém megtudni, hogy melyik boltban lehet kapni!

Legjobb válasz: 10ezertõl a csillagos ég a határ. Egy normális acélbetétes újonnan 16 környékétõl kezdõdik. van egy csomó olnine oldal ahol megnézegetheted hogy milyenek vannak és google térképen kersheted is õket http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl

10ezertõl a csillagos ég a határ. Egy normális acélbetétes újonnan 16 környékétõl kezdõdik. van egy csomó olnine oldal ahol megnézegetheted hogy milyenek vannak és google térképen kersheted is õket http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Mit kell a google térképbe beírni?
elég annyit hogy katona bolt vagy army stb majd keresés, a térképen ráközelítesz a kis piros kijelölt helyekre az kidobja a boltok címét, telefonját, weblapját és azokon árak is vannak. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Mennyibe kerül a betétes ruginadrág? És ha azt mondta az orvos h legyen rajta egész nap, az oké, de meddig? Több hétig, vagy hogy szokták?

Legjobb válasz: A gyógyszertárban vettem kb. 800 Ft-ért. Nekünk 4 hónapos korig kell hordani és akkor kell visszamenni ellenõrzésre (de a baba kiskönyvébe nekünk beleírták).

A gyógyszertárban vettem kb. 800 Ft-ért. Nekünk 4 hónapos korig kell hordani és akkor kell visszamenni ellenõrzésre (de a baba kiskönyvébe nekünk beleírták).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!