Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül belső fogszabályzó, (4 db)

Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó, és mi a hátránya?

Legjobb válasz: nem tudom, mennyibe kerül (de nagyon drága az tuti) viszont azt hallottam róla, hogy sokkal nehezzebb a fogak tisztításam, így pl egy kiskamasznak nem is ajánlják, mert még nem olan felelõsségteljesek. ha nem vigyázol kellõképpen rá, akkor könnyebben kilyukadhat egy fogad, mert nem is látod a fogszabályzót és benne rohad egy kis maradék...

nem tudom, mennyibe kerül (de nagyon drága az tuti) viszont azt hallottam róla, hogy sokkal nehezzebb a fogak tisztításam, így pl egy kiskamasznak nem is ajánlják, mert még nem olan felelõsségteljesek. ha nem vigyázol kellõképpen rá, akkor könnyebben kilyukadhat egy fogad, mert nem is látod a fogszabályzót és benne rohad egy kis maradék...
Kérlek nekem is küldjétek el a címet/telefonszámot, ahol ennyiért csináltattátok!Elég fontos lenne, köszönöm elõre is :)
Nekem is lökhetitek! :D
Nekem is eltudnátok küldeni a címeket? Ahol 55 meg 26 a fogszabi?
Nekem normális fogszabom van.(14 éves vagyok 4 éve van fent mostfogják levenni aug.-ban) az egyik oszt.társamnak belsõ van(az apja fogtechnikus XD) és sokkal rosszab a nyelvetjobban sérti és a tsztitás nehezebb.
Én ma kaptam meg a belsõ fogszabályzómat. 55.000 Ft, ami szerintem nem drága, mert az egyik oszitársamnak rendes van és csak a fölsõ 100.000 volt. Egyenlõre kényelmetlen, de mindent meg lehet szokni. Nekem tetszik :)
Bátyám gödöllõn csináltatta, 30ezerért. Azthittük nem fog beválni, de most 20 éves, 2éve leszedték neki, és a tökéletesen egyenletlen fogait teljesen rendbehozta. Azóta sem állt vissza neki, most keztem el én is, és semmi problémám nincsen vele, sõt kifejezetten szeretem, és már látom a változást. Nekem 25ezerért csinálja gödöllõn. Ne az nyilatkozzon aki nem tudja hogy van ez.
én voltam a 55000 ft-os belsõ fogszabályzós :D Vácon kaptam, és úgy kerülhetett ilyen olcsóba, mert én voltam az elsõ, akinek ilyet csinált, és azt mondta, olyan bonyolult kezelni neki, hogy többet nem nagyon vállal ilyet. Egyébként nekem kényelmes volt. :) Doktornõ: Dr. Pétery Zsuzsanna Cím: Vác, Hattyú u. 47/a De az csak az a költség volt, hogy kb 6 alsó fogamra kellett és még pluszba jött a 2-3 év során vagy 20000ft.
lécci nekem is küldjétek el hol találtatok 55ezer ért belsõ fogszabályzót meret télleg nagyon kéne!!!! elõre is köszi
amiket mondtok 55e meg 26e az nem a belsõ fogszabira vonatkozik, az egyszer biztos.. azok a készülékek méregdrágák, félmillába kerülnek. A legolcsóbb készülék (hagyományos, fém) kerül 26ezerbe TB támogatással, ami csak a 18 éves kor alattiaknak van..
Hogyhogy 55.000ft? Megmondanád hova jársz?
Bnõm felszaggatta a nyelvével a fogszabályzót, aztán ömlött a szájából a vér, s majd más nap mehetett csak orvoshoz.... Árat nem tudok.
Én is örömmel venném a fenti két hozzászóló (55, 26e Ft) segítségét. [email protected] - re küldjetek légyszi elérhetõséget. Köszi!
Legyetek szívesek, akik azt írtátok, h 55000 meg 26000 Ft a belsõ fogszabályzó, adjatok információt, hogy hova jártok fogszabályozásra! Nagyon fontos lenne! [email protected] Nagyon szépen köszönöm
Nekem csak 26.000. :)
Tudsz nekem elérhetõséget írni a Gödöllöi fogszabishoz?? :) Fontos lenne! Köszi!

Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó?

Legjobb válasz: Azthiszem olyan 5000ft körül van, szóval nem drága a külsõ viszont annál inkább, nekem 75.000 volt.

Azthiszem olyan 5000ft körül van, szóval nem drága a külsõ viszont annál inkább, nekem 75.000 volt.
5 ezer???? inkább 500 :DD a külsõ az 18 év alatt támogatott, az "csak" 70-80 ezer.
Nekem támogatott volt, a belsõ 7000 volt.
hidd el, az nem az volt, arra még megy egy rakat költség :) ha ilyen olcsó lenne, mindenki olyat kérne. Vagy azt hiszed, hogy passzióból fizeti mindenki a többet? a jóval többet???
A kérdező hozzászólása: Atyavilág, nem drága ez egy kicsit???
de az. de ennyibe kerül. a brilliáns gyûrû is drága. sõt, a fogtömésért is sok a minimum 15 ezer. ennyibe kerül.
A kérdező hozzászólása: Nálunk 30 euro a fogtömés!
Nekem külsõ volt alul-felül összesen 100.000 volt. A belsõ szerintem 30.000 lehet, de nem tudom... :/


Mennyibe kerül kb egy, a fogsor belső felére rögzített fogszabályzó?

Legjobb válasz: Fogorvosonként változó, de drágább a kívül lévõnél, ráadásul macerásabb, kényelmetlenebb is. Mikor én néztem szét, akkor láttam háromszázezertõl egy millióig. Ívenként.

Fogorvosonként változó, de drágább a kívül lévõnél, ráadásul macerásabb, kényelmetlenebb is. Mikor én néztem szét, akkor láttam háromszázezertõl egy millióig. Ívenként.
nekem egy ívre 150ezer volt, plusz havi 5000 ft kontrolldíj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!