Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül belső (14 db)

Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó, és mi a hátránya?

Legjobb válasz: nem tudom, mennyibe kerül (de nagyon drága az tuti) viszont azt hallottam róla, hogy sokkal nehezzebb a fogak tisztításam, így pl egy kiskamasznak nem is ajánlják, mert még nem olan felelõsségteljesek. ha nem vigyázol kellõképpen rá, akkor könnyebben kilyukadhat egy fogad, mert nem is látod a fogszabályzót és benne rohad egy kis maradék...

nem tudom, mennyibe kerül (de nagyon drága az tuti) viszont azt hallottam róla, hogy sokkal nehezzebb a fogak tisztításam, így pl egy kiskamasznak nem is ajánlják, mert még nem olan felelõsségteljesek. ha nem vigyázol kellõképpen rá, akkor könnyebben kilyukadhat egy fogad, mert nem is látod a fogszabályzót és benne rohad egy kis maradék...
Kérlek nekem is küldjétek el a címet/telefonszámot, ahol ennyiért csináltattátok!Elég fontos lenne, köszönöm elõre is :)
Nekem is lökhetitek! :D
Nekem is eltudnátok küldeni a címeket? Ahol 55 meg 26 a fogszabi?
Nekem normális fogszabom van.(14 éves vagyok 4 éve van fent mostfogják levenni aug.-ban) az egyik oszt.társamnak belsõ van(az apja fogtechnikus XD) és sokkal rosszab a nyelvetjobban sérti és a tsztitás nehezebb.
Én ma kaptam meg a belsõ fogszabályzómat. 55.000 Ft, ami szerintem nem drága, mert az egyik oszitársamnak rendes van és csak a fölsõ 100.000 volt. Egyenlõre kényelmetlen, de mindent meg lehet szokni. Nekem tetszik :)
Bátyám gödöllõn csináltatta, 30ezerért. Azthittük nem fog beválni, de most 20 éves, 2éve leszedték neki, és a tökéletesen egyenletlen fogait teljesen rendbehozta. Azóta sem állt vissza neki, most keztem el én is, és semmi problémám nincsen vele, sõt kifejezetten szeretem, és már látom a változást. Nekem 25ezerért csinálja gödöllõn. Ne az nyilatkozzon aki nem tudja hogy van ez.
én voltam a 55000 ft-os belsõ fogszabályzós :D Vácon kaptam, és úgy kerülhetett ilyen olcsóba, mert én voltam az elsõ, akinek ilyet csinált, és azt mondta, olyan bonyolult kezelni neki, hogy többet nem nagyon vállal ilyet. Egyébként nekem kényelmes volt. :) Doktornõ: Dr. Pétery Zsuzsanna Cím: Vác, Hattyú u. 47/a De az csak az a költség volt, hogy kb 6 alsó fogamra kellett és még pluszba jött a 2-3 év során vagy 20000ft.
lécci nekem is küldjétek el hol találtatok 55ezer ért belsõ fogszabályzót meret télleg nagyon kéne!!!! elõre is köszi
amiket mondtok 55e meg 26e az nem a belsõ fogszabira vonatkozik, az egyszer biztos.. azok a készülékek méregdrágák, félmillába kerülnek. A legolcsóbb készülék (hagyományos, fém) kerül 26ezerbe TB támogatással, ami csak a 18 éves kor alattiaknak van..
Hogyhogy 55.000ft? Megmondanád hova jársz?
Bnõm felszaggatta a nyelvével a fogszabályzót, aztán ömlött a szájából a vér, s majd más nap mehetett csak orvoshoz.... Árat nem tudok.
Én is örömmel venném a fenti két hozzászóló (55, 26e Ft) segítségét. [email protected] - re küldjetek légyszi elérhetõséget. Köszi!
Legyetek szívesek, akik azt írtátok, h 55000 meg 26000 Ft a belsõ fogszabályzó, adjatok információt, hogy hova jártok fogszabályozásra! Nagyon fontos lenne! [email protected] Nagyon szépen köszönöm
Nekem csak 26.000. :)
Tudsz nekem elérhetõséget írni a Gödöllöi fogszabishoz?? :) Fontos lenne! Köszi!

Mennyibe kerül átlagosan az ivóvíz bekötése, külső- belső munkálatokkal együttesen?

Legjobb válasz: Együttesen, a külsõ és belsõ munkálatokkal 126 545 Ft.

Együttesen, a külsõ és belsõ munkálatokkal 126 545 Ft.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy számoltad ki ennyire pontosan?
legolcsóbban kb 4500
Reálisan meg egy 8-10, ha nem mindenbõl a legolcsóbbat veszed.
A kérdező hozzászólása: Meg gondolom, a szervizdíjra is kell még számolnom legalább 1000 Ft-ot, igaz? Sajnos fontos lenne, mert anyagilag most nagyon, nagyon nem állok jól, a bicikli viszont kell, mert az a közlekedési eszközöm!
külsõ gumiból legolcsóbbat már lehet kapni 1000-1500ft ért belsõ az kb 400-700 ft lánc is kb 1000-1500 ft am csak a lánc cseréért vidd szervizbe többit meg otthon csináld meg nem bonyolult mûvelet külsõt + belsõt cserélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Lánc:1000, de ha már itt tartasz valószínû kell a racsnit is cserélni , mert ugrani fog.Külsõ szerintem 1800.Tömlõ 750. 1300-ért kapsz láncbontót, így szervizdíj 0.


Egy újszülöttnek mennyi mosható pelenkát vegyek (külső, belső meg ami kell) és ez kb mennyibe kerül?

Nagyon szeretnék majd moshatót használni a picimnek, de nagyon félek, hogy bonyolultabb használni, mint az eldobhatót. De már a megvásárlása is eleve olyan bonyolult. Látom, hogy vannak küls?, bels? részek, betétek stb. Melyikb?l mennyire van szükség? Minden részt mosni kell? Tényleg nem kell annyi popsiken?cs mint az eldobhatónál?

Legjobb válasz: ha sporolni szetetnél és a minõségre is szeretnél adni akkor javaslom a narancs sárga pampers a sleep end play eldobható pelenka ebbõ legaláb 4csomag biztos h kel az 320db és az elég lesz 1 hónapra biztos h elég kb 12000ft a mosható pelusrol nemtudok semmit

ha sporolni szetetnél és a minõségre is szeretnél adni akkor javaslom a narancs sárga pampers a sleep end play eldobható pelenka ebbõ legaláb 4csomag biztos h kel az 320db és az elég lesz 1 hónapra biztos h elég kb 12000ft a mosható pelusrol nemtudok semmit
10 darabot vettem, és pelenkázásra, de nagyon hamar rájöttem hogy az eldobható, az a befutó.Gondoltam, hogy ezekkel majd spórolhatok, otthon majd ellesz benne a gyerek.El is volt idei óráig, aztán meg jól kipirosodott a sudokrém ellenére is!!!ami nagy dolog mert szinte csodákra képes.Az eldobható pelenkával pedig szinte alig használok bármilyen krémet is, nagyon ritkán kell bekenjem, csak ha antibiotikumos kezelés alatt áll és a kaki állandóan jön és kicsípi, csak akkor.Ha ajánlhatom ne a gyereken spórolj, meg a Te idõdön.Nem kényelmes, hogy állandóan pelenkázz, moss, jól öblítsd ki, meg néha napján fõzzed is a pelenkát, mert hypozni nem szabad....ez mind rengeteg idõ és energia, na meg azért vasald is ki õket, mert az fertõtlenít és a gyerekedre azért csak jobban vigyázol.
A kérdező hozzászólása: Én azt olvastam, hogy hypózni, vasalni kimondottan tilos ezeket a pelenkákat. És sok helyen azt írták, hogy mivel természetes anyag, nem pedig mûanyag, kevésbé irritálja a baba bõrét. Mindenesetre várok még válaszokat, hátha idetéved olyan is, aki ilyet használ. Nyilván nem a gyereken akarok spórolni, de nagyon nem mindegy, hogy havonta 12ezer a pelenka, vagy csak mosási költség van. Sajnos ez nagy pénz
A spórolási részrõl annyit, h ilyen-olyan részek kellenek hozzá, már az pénz, mert ugye nemelég a 30 db textilpelus, mint régen. Vannak olyanok, akik szerint ez a természetes a legjobb, de igazság szerint ez olyan, h moshatsz minden ruhát a kiváló magyar caola mosószappannal forgótárcsás mosógéppel (mert kevesebb vizet fogyaszt) , meg a mosógépeddel is. Melyiket választanád vajon? A mai eldobható pelusok szinte mindegyike puha bevonattal van gyártva (még a teszkós is), meg vannak ezek a dada pelenkák ár alatt, szóval.....:)
Szia! Szerintem az elsõ pár hétben felesleges moshatót használni, mert épp elég lesz szoptatnod és ellátni a babát és kihasználni az alvási lehetõségeket, regenerálódni. Pár hét után, mikor már beálltak a dolgok, már lehet gondolkozni a mosható pelusokon. Mi Bumgeniust (10 db) és Tots Bots Elitet (12 db) vettünk (Nem tudom Mo-on miket lehet kapni, mi Angliában élünk). 4 hónapon keresztül használtam õket. Nyáron hamar megszáradnak az udvaron, a mosás sem kacifántos. Csak berakod õket és kiteregeted, meg amikor megszáradtak összerakod õket. De én most már eldobhatót használok egyrészt mert hideg van, nehezen száradt a mosható a lakásban. Elkezdtük a hozzátáplálást is. Mivel én fõzök neki, ezért ezzel nagyon sok idõ elmegy. Így nekem már túl sok volt a mosható pelusokat is rendezni. Most hogy nem használom õket, már nem olyan vagyok mint egy kergebirka a lakásban, aki túl sokat vállalt és nem gyõzi csinálni. De! A legfõbb ok, ami miatt nem használom az az, hogy mindig átáztak a lábánál. 1, 5 óránként cserélni kellett és még így is sok pisis ruha lett, pedig mindenféle trükköt kipróbáltam! (Kuki állás, pelusbetétek variációi, pelusnagyság állítás, szorosság állítás) Utána olvastam, valószínûleg azért nem mûködtek, mert a kisfiam vékony és hosszú és ezért folyt ki mindig. A másik, hogy nagyon sokat pisilt, szerintem azért, mert sokat is evett tápszerbõl. Olyan mennyiség ment egyszerre, amit a pelus nem tudott befogadni. Elraktam õket, tervezem, hogy tavasszal elõveszem õket, mert már combosodik a babám. Szóval a mostani állás szerint én nem vettem volna...... De! Látva így hogy egy-egy hét után mennyi eldobható pelus gyûlik össze, és mennyi szemetet csinálunk, nagyon sajnálom, hogy nekünk nem jött be a mosható. :( Ha spórolni akartok, akkor csak pár hónap után vegyél mosható pelust, amikor már kialakult a babád testfelépítése (pl nálunk ducin született és az elsõ héten sokat fogyott, aztán megmaradt vékonynak, nagyon sokat nyúlott és a 3. hónaptól már nagyon sokat pisilt is) és akkor is csak 1-2 darabot és próbáld ki, hogy mûködik e, ha igen vegyél többet.
Itt olvasgass:) , és ezzel egyetértek:"Ha spórolni akartok, akkor csak pár hónap után vegyél mosható pelust, amikor már kialakult a babád testfelépítése (pl nálunk ducin született és az elsõ héten sokat fogyott, aztán megmaradt vékonynak, nagyon sokat nyúlott és a 3. hónaptól már nagyon sokat pisilt is) és akkor is csak 1-2 darabot és próbáld ki, hogy mûködik e, ha igen vegyél többet."(mi is moshatóztunk, végig a pelusos korszkaban, én nagyon szerettem) http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=22678
Én menet közben álltam át fokozatosan. Azt tûztem ki magamnak, hogy havonta az eldobható pelus árának a felét költöm el maximum. Próbálgattam a különbözõ típusokat, aztán hamarosan meg is találtuk, hogy mi a nekünk legmegfelelõbb.

Mennyibe kerül kb. a belső fogszabályzás? És mennyi ideig kell viselni, ha 23 évesen szeretnék csináltatni?

Legjobb válasz: Én 29 vagyok,akartam fogszabályzót,van egy szemfogam azt kellene "helyretenni".A fogorvos azt mondta 100ezerrõl indulunk:)

Én 29 vagyok, akartam fogszabályzót, van egy szemfogam azt kellene "helyretenni".A fogorvos azt mondta 100ezerrõl indulunk:)
Ezt nagyban befolyásolja a fogak állapota. Jó volna egy képet linkelni.

Mennyibe kerül kb. egy régebbi telefonba a belső képernyő javítás?

Legjobb válasz: Mennyi egy régebbi autó javítása? Ilyen a kérdésed. Milyen telefon? Az sem mindegy.

Mennyi egy régebbi autó javítása? Ilyen a kérdésed. Milyen telefon? Az sem mindegy.

Mennyibe kerül egy személy autó belső kárpitozása?

Van nekem egy 1997-es Volkswagen Ventom,a belseje nem kimondottan szép már,mennyibe kerülhet egy teljes belső kárpitozás?Nem feltétlen bőrrel képzeltem el ,akár valamilyen sima szövetből is jó lenne, a lényeg h világos barna és fekete kombinációját szeretném az utastérbe?

Legjobb válasz: Hát, te otthon biztosan nem csinálhatod meg a kárpitot, mivel ha kiszeded az ülést és nem jól teszed vissza és balesetkor pedig kiesel vele az eléggé cink... Amúgy munka anyaggal,munka díjjal kb: 50-60 ezer ft.

Hát, te otthon biztosan nem csinálhatod meg a kárpitot, mivel ha kiszeded az ülést és nem jól teszed vissza és balesetkor pedig kiesel vele az eléggé cink... Amúgy munka anyaggal, munka díjjal kb: 50-60 ezer ft.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem otthon szeretném véghezvinni az operációt... mindenféleképpen szakemberhez vinném a vasat.
Ez tuti kuka.
Belsõ? Olyan nincs. Ezt mindenképp el kell dobnod. Ennek a guminak vége.
Ez mikori gyártás? Elég retronak néz ki, valószínûleg már el van öregedve, ezért is repedt meg a peremnél. Kukába vele, és ha régi gyártás (DOT számot nézd meg), akkor az egész garnitúra kuka.
Ezzel sajnos már nem tudsz mit kezdeni.

Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó?

Legjobb válasz: Azthiszem olyan 5000ft körül van, szóval nem drága a külsõ viszont annál inkább, nekem 75.000 volt.

Azthiszem olyan 5000ft körül van, szóval nem drága a külsõ viszont annál inkább, nekem 75.000 volt.
5 ezer???? inkább 500 :DD a külsõ az 18 év alatt támogatott, az "csak" 70-80 ezer.
Nekem támogatott volt, a belsõ 7000 volt.
hidd el, az nem az volt, arra még megy egy rakat költség :) ha ilyen olcsó lenne, mindenki olyat kérne. Vagy azt hiszed, hogy passzióból fizeti mindenki a többet? a jóval többet???
A kérdező hozzászólása: Atyavilág, nem drága ez egy kicsit???
de az. de ennyibe kerül. a brilliáns gyûrû is drága. sõt, a fogtömésért is sok a minimum 15 ezer. ennyibe kerül.
A kérdező hozzászólása: Nálunk 30 euro a fogtömés!
Nekem külsõ volt alul-felül összesen 100.000 volt. A belsõ szerintem 30.000 lehet, de nem tudom... :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!