Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül belépő egy Forma-1-es (1 db)

Mennyibe kerül a belépő egy Forma-1-es futamra?

Legjobb válasz: A legolcsóbb az állóhely a forma1 club-on keresztül. Mi idén összesen 17 ezer Forintot fizettünk 1 fõre. Ha ülõhelyet szeretnél, akkor az attól is függ, hogy hová szól a jegyed. Euróban van megadva a jegyár, idén a legdrágább 400 euró (kb. 96-100 ezer Ft), a legolcsóbb, nem club-on keresztül vásárolt ülõhely 230 euró (kb. 55-57 ezer forint). A nem clubon keresztül vásárolt állóhely 110 euró volt (26-27 ezer forint). A club tribünre az ülõhely 33 ezer forintba került. Jövõre emelni fognak az árakon, szerintem 10%-ot simán, a legdrágább ülõhely 450 euróba fog kerülni

A legolcsóbb az állóhely a forma1 club-on keresztül. Mi idén összesen 17 ezer Forintot fizettünk 1 fõre. Ha ülõhelyet szeretnél, akkor az attól is függ, hogy hová szól a jegyed. Euróban van megadva a jegyár, idén a legdrágább 400 euró (kb. 96-100 ezer Ft), a legolcsóbb, nem club-on keresztül vásárolt ülõhely 230 euró (kb. 55-57 ezer forint). A nem clubon keresztül vásárolt állóhely 110 euró volt (26-27 ezer forint). A club tribünre az ülõhely 33 ezer forintba került. Jövõre emelni fognak az árakon, szerintem 10%-ot simán, a legdrágább ülõhely 450 euróba fog kerülni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Határon túliak indulhatnak magyar színekben az olimpián?

4

A tájfutás miért nem olimpiai sportág?

6

Hogy tudnál elképzelni egy budapesti olimpiát?

Hol lennének a versenyek,olimpiai falu stb

12

Van reális esély pl. egy Cseh Lászlóból, Gyurta Dánielből, Szilágyi Áronból, Sidi Péterből stb. bajnok öttusázót faragni 4 év alatt?

15

Emberek voltmár janics natasa 200 m döntöje? Hogyha nem akkor mikor lesz? Ha pedig már volt akkor hanyadik lett?

3

Egy magyar sportoló az olimpiai aranyéremért hány forintot kap az államtól?

Úgy értem, hogy az államtól mennyi jutalmat kap.

6

A szlovákok miért ilyen gyengék az olimpián?

Hokin kívül tényleg mást nem ismernek?Van egy ismer?söm,aki szlovákiai,és azt mondja,ott mindenki a hokit isteníti

7

Van valahol egy lista a hazai országúti kerékpárrendezvényekről és versenyekről?

1

Az olimpiákon és egyéb nagy világversenyeken van valami módszer amivel a hasmenést megelőzik?

Nem komolytalan kérdésként teszem fel, de ha egy több órás teniszdönt?, vagy 50km-es gyaloglás, 10km-es úszás olimpiai dönt? közben rámjönne a cifrafosás hát meg?rülnék. Kíváncsi vagyok biológiai szempontból ilyenre is figyelnek egyáltalán vagy sem ill. hogy az étrendjüket kell esetleg komolyabban ehhez igazítani.

3

Roma sportolók miért nincsenek az olimpián?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!