Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül belépő egy Forma-1-es (1 db)

Mennyibe kerül a belépő egy Forma-1-es futamra?

Legjobb válasz: A legolcsóbb az állóhely a forma1 club-on keresztül. Mi idén összesen 17 ezer Forintot fizettünk 1 fõre. Ha ülõhelyet szeretnél, akkor az attól is függ, hogy hová szól a jegyed. Euróban van megadva a jegyár, idén a legdrágább 400 euró (kb. 96-100 ezer Ft), a legolcsóbb, nem club-on keresztül vásárolt ülõhely 230 euró (kb. 55-57 ezer forint). A nem clubon keresztül vásárolt állóhely 110 euró volt (26-27 ezer forint). A club tribünre az ülõhely 33 ezer forintba került. Jövõre emelni fognak az árakon, szerintem 10%-ot simán, a legdrágább ülõhely 450 euróba fog kerülni

A legolcsóbb az állóhely a forma1 club-on keresztül. Mi idén összesen 17 ezer Forintot fizettünk 1 fõre. Ha ülõhelyet szeretnél, akkor az attól is függ, hogy hová szól a jegyed. Euróban van megadva a jegyár, idén a legdrágább 400 euró (kb. 96-100 ezer Ft), a legolcsóbb, nem club-on keresztül vásárolt ülõhely 230 euró (kb. 55-57 ezer forint). A nem clubon keresztül vásárolt állóhely 110 euró volt (26-27 ezer forint). A club tribünre az ülõhely 33 ezer forintba került. Jövõre emelni fognak az árakon, szerintem 10%-ot simán, a legdrágább ülõhely 450 euróba fog kerülni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki várja már monacot?

6

Innen jön valaki a Hungaroringre WTCC-re?

Van valamelyikötöknek közös képe Norbival? Mikor lehetne találkozni vele a paddockban, vagy esetleg versenyeken kívül?
Én most megyek harmadszor, imádom, de még egyszer sem találkoztam vele sajnos, és most lehet, h veszek paddockbelépőt is és akkor már jó lenne egy fénykép vele.

1

Hogyan lehetek Forma1-es pilóta?

9

Hol találok ilyet? ! FONTOS

Hol talalok a XVIII. keruletben versenyszeru fitness oktatast?(Lany)

5

Schumacher vagy a Ferrari volt ilyen jó?

Az tény, hogy a Ferrari 2002 és 2004-ben verhetetlen volt.
De mondjuk 2000-ben és 2003-ban is megvolt a technikai előnyük, vagy Schumi képességei kellettek?

5

Gitározás/zenélés, vagy sport/súlylökés? Ti mit tennétek? (többi lent)

Meg szeretnék tanulni gitározni, de a tanárom szerint jó súlylökő lennék, és mondta, hogy gyakoroltatja velem, esetleg versenyre is mehetnék.Én szeretem a súlylökést, de a zenélést is (már játszok szintetizátoron és kicsit dobolni is tudok, de csak kicsit). A szüleim viszont nem engedik mindkettőt egyszerre, és ők inkább a súlylökést támogatnák. Most meg már azzal is piszkálnak, hogy miért nem sport suliba adtam a jelentkezést (már felvettek rajz szakra egy művészeti suliba). A barátaim fele a zenét, a másik fele a sportot támogatja.Már gitárt is elkezdtem keresni,és az egyik haverom gitárján néha próbálok játszani,de tanár nélkül nem megy,és a haverom se mindig ér rá (próbák,tanulás,munka...).Szóval ti mit tennétek?

9

Szerintettek melyik a leggyorsabb f1 auto? Napjainkban

9

Ez komoly, hogy tavaly nem nyertünk aranyérmet vizilabdában az Olimpián?

Tudom, hogy már rég volt, de azt mondták most, hogy 5.-ek lettek. Én azt hittem, hogy nyertek.

De akkor miért küldték ki őket az olimpiára? Én azt hittem, hogy azért küldték ki őket, hogy nyerjenek.

9

Milyen véleménnyel vagytok Jules Bianchi-ról?

Szerintem a jelenlegi F-1-es mezőnyből ő a legnagyobb tehetség az újoncok között. Méltó lehet egy komolyabb szerződésre, remélem egyszer Ferrarit fog vezetni.

3

Mi a feltétele, hogy küzdősport versenyt rendezzek?

Szeretnék egy kisebb körben K1/MMA verseny szervezni.Termet bérelni,felszerelést hozni.A jegybevétel + nevezés minden jótékony célra menne.

Mik a feltételei,hogy versenyt szervezhessen az egyesület? Gondolok itt az orvosi stábra hasonló...

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!