Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül belépő egy (19 db)

Mennyibe kerül egy belépő az ELMŰ Sporttelepre?

Legjobb válasz: Ha nincs ELMÜ (vagy ÉMÁSZ) belépõ kártyával rendelkezõ ismerõsöd( aki persze menne is Veled amikor belépsz) akkor nem tudsz bemenni.Ha betudsz akkor 600FT.( persze attól függ mire veszed a belépõt-ez a "strand" belépõ külsõsnek).

Ha nincs ELMÜ (vagy ÉMÁSZ) belépõ kártyával rendelkezõ ismerõsöd( aki persze menne is Veled amikor belépsz) akkor nem tudsz bemenni.Ha betudsz akkor 600FT.( persze attól függ mire veszed a belépõt-ez a "strand" belépõ külsõsnek).
A kérdező hozzászólása: Hát én egy ott megtartott koncert miatt mennék be
Ha augusztus 29-én szombaton lesz a koncert akkor az nem nyílvános.ELMÜ-ÉMÁSZ nap lesz és csak a belépõkártyáddal tudsz bemenni.céges belépõ kártyáddal, vagy családtag vagy ( de ebben az esetben minden program ingyenes).
A kérdező hozzászólása: Hát én nem az ELMÜ-ÉMÁSZ nap-ra mennék, hanem a Barbee koncertre, s akkkor arra is kell kártya?
A Barbee koncert az szombaton at ELMÜ napon lesz....-tehát ha nincs ELMÜ belépõ kártyád akkor errõl a koncertrõl lemaradsz sajna!
A kérdező hozzászólása: Értem, s mennyiért lehet csináltatni egy ilyen belépõ kártyát, s mennyi idõ alatt csinálják meg?
Nem lehet csináltatni, az ELMÜ-nél kell dolgoznod:-)

Mennyibe kerül a bécsi vidámparkba a belépő egy felnőt személy részére?

Legjobb válasz: Nem olyan mint pesten,hogy veszel egy belepöt es akkor felülhetsz mindenre...Ott ugy van,hogy be mehetsz ingyen es csak arra kell fizetned amire felülsz.Az oriaskerek egy 10+ Euro a többi dolog pedig olyan 2-5 Euro között van.A gyerekeknek olcsobb egy kicsit de nem sokkal.

Nem olyan mint pesten, hogy veszel egy belepöt es akkor felülhetsz mindenre...Ott ugy van, hogy be mehetsz ingyen es csak arra kell fizetned amire felülsz.Az oriaskerek egy 10+ Euro a többi dolog pedig olyan 2-5 Euro között van.A gyerekeknek olcsobb egy kicsit de nem sokkal.

Mennyibe kerül egy Marilyn Manson koncert belépő?

Legjobb válasz: A honlapján (http://marilynmanson.com/) a Tour menüben megnézheted hol lesz koncert és mennyi a jegy. :)

A honlapján (http://marilynmanson.com/) a Tour menüben megnézheted hol lesz koncert és mennyi a jegy. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)


Mennyibe kerül egy jobb szórakozóhelyre vagy discoba egy belépő?

Legjobb válasz: kinek mi számít jobbnak... általában 2000 Ft vagy kevesebb vagy több, nehéz meghatározni annyiból hogy "jobb"

kinek mi számít jobbnak... általában 2000 Ft vagy kevesebb vagy több, nehéz meghatározni annyiból hogy "jobb"
Abszolút helytõl függ. Van ahol ha idõben mész (pl. 21-ig) ingyen van, van ahol a lányoknak ingyen van, van ahol a 30 felettieknek ingyen van. Amúgy 1500..2500 Ft körül.

Budapesti színházba mennyibe kerül egy diák belépő egy alkalomra?

Normál és "elit" színház ára is érdekel, úgy kb.

Legjobb válasz: édes vagy. köszi. nem magad miatt mennél színházba??? hanem ki miatt???

édes vagy. köszi. nem magad miatt mennél színházba??? hanem ki miatt???
ha ennyire sem vagy tisztában azzal, hogy színházban nincs különbség a diák és felnõtt jegyek árában, akkor javaslom, hogy egyelõre ne menj színházba... egyébként úgy kb meg tudod nézni az adott színház honlapján.
A kérdező hozzászólása: ELSÕ! Szerencséd, hogy nem vagy testközelben, különben felképelnélek. Hogy jössz te ahhoz, hogy engem akarj itt kioktatni? Nem is magam miatt mennék színházba...
A kérdező hozzászólása: Akinek örömöt tudok vele szerezni, hogy elviszem, mondd, minek kell egybõl bunkóskodni?
http://www.jegymester.hu/HUN/40000/eventclick/4004375/-Teved.. http://www.barka.hu/p/jegyek.html http://www.thalia.hu/index.php?option=com_content&view=artic.. http://trafo.hu/programs/1961 Bárhova is mégy (menj te is :) , jó szórakozást! A drága elsõ válaszolónak meg üzenem: vannak diákkedvezmények, képzeld. Ha járnál színházba tudnád, de tõled csak arra telik, hogy itt bunkóskodj tudatlanul.. Pffff..
hello. oda járok. hány èves vagy? am az ár változó. èn 2500 ft fizetek/ hónap

Mennyibe kerül a belépő a Mecsextrém pécsi kalandparkba? Egy 9-18 év közötti gyereknek?

Mik tartoznak ingyen a belépőjegyhez? Mennyiszer? Jó a park?

Mennyibe kerül egy belépő a muránói üvegmúzeumba és hol található pontosan?

Honlapot esetleg tudtok linkelni?

Legjobb válasz: 6,5 euró és a pénztárban található.

6, 5 euró és a pénztárban található.
Itt mást írnak, mint a magyar oldalon, bocs! http://museovetro.visitmuve.it/en/pianifica-la-tua-visita/ti..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!