Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül babaúszás foglalkozás (2 db)

Egerben mennyibe kerül a babaúszás? Jók a foglalkozások?

Legjobb válasz: Szia! Off lesz csak sajnos,de én holnap akartam felhívni az iszit,meg szombaton levinném a lányom de csak megnéznénk egy órát ha lehet! Holnap megírom!5 hós a lányom,ti mekkorák vagytok?

Szia! Off lesz csak sajnos, de én holnap akartam felhívni az iszit, meg szombaton levinném a lányom de csak megnéznénk egy órát ha lehet! Holnap megírom!5 hós a lányom, ti mekkorák vagytok?
Elõzõ vagyok. Úszópelenkát. Ezenkívül neki más nem kell! Vigyél testápolót, hogy a babát a végén át tudd kenni! Én sokáig kenegettem ott!
És milyen felszerelést kell beszerezni a babának pontosan?
Mi már fél éve járunk! Gyertek nyugodtan! A víz tiszta, mert frissen van cserélve, szombat reggelre az uszoda is ki van takarítva melegebb is, mert ez az elõírás! Kötelezõ az úszósapka és a zuhanyozás! Két turnus van: 9 (3/4 9) és 9:30 (9:15) Mi nagyon szeretjük! Pötyi néni egy angyal, imádja a gyerekeket! A kisfiunk rengeteget fejlõdött! Gyertek el holnap!!! Megéri!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi az infot, lehet hogy mi is megyünk, de még nem tudom hogy alakul a hétvégénk:)
Sziasztok! Sikerült felhívnom, szombaton van, 9-tõl és 9:30-tól! aki 9-re megy annyk fél kilencre kell ott lenni, mert háromnegyedtõl gyógytornász nézi a babákat!Aki a fél 10-esre megy annak 9-re kell ott lenni!Öaltözõben csak a babások vannak! van bérlet 4 alkalmas 7500 és ez átruházható vagy nincs idõkorlát a felhasználásra! Egy alkalom 2200 ft! Mi megyünk szombaton, remélem hamarosan találkozunk! Üdv
Na az elsõ válaszolót én is megnézem mit ír holnap, mert ez engem is érdekelne. Máris mennyien mehetnénk együtt usziba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkét véleményt. Az én babám 5 és fél hós és én is vinném , ha már van lehetõség.
Szia! Elsõ vagyok!Igaz hogy az én idõmben még babákat nem hordtak, de én 3 éves koromtól úsztam!16 éves koromig, egészségügyi okok miatt kellett abbahagynom!De én örülök, hogy van ilyen lehetõség, és nagyon fejlesztõ hatású, és a kötõdést is erõsíti! Ennyi erõvel strandra se, meg játszótérre se menjünk!? Nem bántani megbántani akartam, csak ez a véleményem!
Picit off, de ez is egy vélemény. Én nem vinném, mert nem tiszta a víz. Úszó ismerõsöm se viszi ide be a kislányát, mert a sulisok is ebben a medencében tanulnak úszni, és amúgy is bárki mehet abba a medencébe. Én is abba úsztam , mert a nagy medence nekem hideg. Hát nem voltam elájulva a tisztaságtól én sem
Elsõ vagyok! Voltatok úsziban? Mi sajna nem mert tegnap este hõemelkedése volt és éjjel is 2, 5 órát ébren volt!Fogzunk! Remélem nektek sikerült elmenni!Milyen volt mesélj ha voltatok! Köszi

Mennyibe kerül egy-egy babaúszás foglalkozás?

Legjobb válasz: Nekük 2-3 ezer volt és nem kellett külön uszodabelépõt fizetni.

Nekük 2-3 ezer volt és nem kellett külön uszodabelépõt fizetni.
Helytõl függ. Nálunk 5 alkalmas bérlet van, ami 15 ezer Ft, de állítókag mi "drágák" vagyunk. Viszont nálunk ezen kívül nincs semmi más költség, például nincs "kísérõjegy" Apának, viszont óra végén bejöhet õ is a vízbe, ha akar. Hallottam már 1800 Ft-os alkalmankénti árat is, szerintem a nagy uszpdáknál olcsóbb, mint a magánházaknál. Viszont magánházaknál csak a babák és a szülõk mennek a vízbe, és általában olyan technikával tisztítják a vizet, ami kíméli a babák szemét. (Tehát szûrnek, és nem klóroznak. Nálunk is így van.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!