Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül babaúszás (16 db)

Babaúszás Debrecenben mennyibe kerül?

Legjobb válasz: www.babauszas-debrecen.hu.Itt megtudhatsz mindent,most az elsõ alkalom ingyenes ha jól tudom.

http://www.babauszas-debrecen.hu.Itt megtudhatsz mindent, most az elsõ alkalom ingyenes ha jól tudom.
elsõ alkalom ingyenes, a 10 alkalmas bérlet 17.500 ft. Az egyszeri jegy nem tom, mennyi, régebben volt 2600 ft, de azóta felment az ára.

Kb. mennyibe kerül 1 alkalom babaúszáson?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Nálunk a 4 alkalmas bérlet 4000 Ft plusz a kisérõnek 400 a belépõ. Igy egy alkalom ha csak én megyek a babámmal 1400 Ft. Ha jön apa is akkor 1800. Pesten hallottam olyan is, ahol 3-4000 egy alkalom. Vagy van a lotti babauszás ami több városban is van, õket meg tudod keresni a neten.

Ez nagyon változó. Nálunk a 4 alkalmas bérlet 4000 Ft plusz a kisérõnek 400 a belépõ. Igy egy alkalom ha csak én megyek a babámmal 1400 Ft. Ha jön apa is akkor 1800. Pesten hallottam olyan is, ahol 3-4000 egy alkalom. Vagy van a lotti babauszás ami több városban is van, õket meg tudod keresni a neten.
Mi most a harmadik helyre járunk, egyik sem Budapest, de mindhárom Pest megye. 1. helyen 2400Ft, 2. helyen 3000 Ft volt, most a 3-on 2000 Ft. Nem a pénz miatt váltottunk, hanem a színvonal miatt. Nem mindig a legdrágább a legjobb! :)


Van most valahol Pécsett babaúszás? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: én az orvosi rendlõnkben láttam a plakátot h a Bánki suli uszijában van(uránváros), 5hós kortól babaúszás. ár nem volt kiirva. az SZTK gyerekorvosi rendelõben van kint a plakát

én az orvosi rendlõnkben láttam a plakátot h a Bánki suli uszijában van(uránváros), 5hós kortól babaúszás. ár nem volt kiirva. az SZTK gyerekorvosi rendelõben van kint a plakát
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, már fel is hívtam õket! Ha valakit még érdekel esetleg, szombat délelõtt 9-3/4 10-ig van az 1 év alattiaknak, és 1400 Ft/alkalom.

Tudja vki hogy mennyibe kerül a babaúszás a Pólus Hotel ben?

Legjobb válasz: Szia! Mi szeptember óta oda járunk úszni. Küldj privit és megírom mennyibe kerül.

Szia! Mi szeptember óta oda járunk úszni. Küldj privit és megírom mennyibe kerül.
Én az állandó szemölcskezelések miatt felhagytam ezzel az ötlettel.
http://www.babauszi.hu/elerhetoseg.html Mi ide jártunk! Soha semmi bajaunk nem volt, másfél évet jártunk. Mikor 2 éves lett a fiam (3 hónapja) akkor hagytuk abba, mert õ elkezdte a bölcsit, én visszamentem dolgozni, plusz a férjem és én is iskolába járunk. Ha valaki tud anyagi keretet biztosítani akkor nem olyan drága (5 alkalmas bérletük van, mi ezt annó 2 hónap alatt hasznátuk fel általában). Igényesek, rendezettek, és a fiam nagyon imádta! Egy kis rendszer is volt ez az életében, plusz jó kis testmozgás neki is meg nekünk is :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk ez nagyon drága:(. 2000-ért is találtunk, de az messze van (most oda járunk). Valaki közelebb, jó áron??
Kispeti uszodába járunk, minden szombat délelõtt havi 5400 ft, ez 4-5 alkalom, attól függ, hogy jönnek ki a napok. Kortól függõen 3 csoport van, mi az utolsóba járunk f10-re. Az enyém már 2 éves múlt, IMÁDJA!!
elõzõ http://www.aquakids.hu/ Voltunk itt is 2 alkalommal, egyáltalán nem tetszett és drága is volt
Szia! Mi a szetnmihályi uszodába járunk, 2600 Ft egy alkalom. Nagyon kedvesek, aranyosak az oktatók! http://www.uszodak16.hu/szentmihalyi/media/szm_baba-mama_n.jpg

Babaúszást mikor érdemes elkezdeni? Aki jár annak milyen tapasztalata van? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: én úgy tudom, 3hónapos kortól érdemes kezdeni. Az árakat nem tudom, mert az honlapra nincs kiírva a tatabányai Gyémánt fürdõnek. de hallottam, hogy valami 1800Ft/fél óra. Hát remélem nem ilyen drága. Én is nagyon várom már, mi is tervezzük, szerintem szupi lesz :) Az meg aki asztmával riogat, arra ne figyelj oda szerintem. Bár Te tudod, mennyire hiszel a statisztikáknak, és hiszel-e ebben. Remélem elmeritek kezdeni, és csodálatos közös programotok lesz! :) 6hetes tündérke anyukája :)

én úgy tudom, 3hónapos kortól érdemes kezdeni. Az árakat nem tudom, mert az honlapra nincs kiírva a tatabányai Gyémánt fürdõnek. de hallottam, hogy valami 1800Ft/fél óra. Hát remélem nem ilyen drága. Én is nagyon várom már, mi is tervezzük, szerintem szupi lesz :) Az meg aki asztmával riogat, arra ne figyelj oda szerintem. Bár Te tudod, mennyire hiszel a statisztikáknak, és hiszel-e ebben. Remélem elmeritek kezdeni, és csodálatos közös programotok lesz! :) 6hetes tündérke anyukája :)
Budapesten kb 2.000 ft-tól indul, fél óra. Ez az idõtartam egyébként elég is. De kétségtelenül drága. Mi 4 hónaposan kezdtük, de 3 hós kortól el lehet már kezdeni. Babája válogatja, hogy milyen élmény lesz. A fiamnál nagyon változó. Van, hogy pancsol és élvezi, van hogy a nyakamat el sem engedi v. ha elveszem, sír. Függ attól, hogy épp milyen kedve van (éhes, álmos, nyûgös, fúj a szél, stb.). Egyébként szerintem nagyon jó kis program és csodálatos látni a babát, amikor élvezi a vízben létet :) .
Kispesti uszodában 5200 forint egy hónap, szombat délelõtt, addig maradsz amíg akarsz, a foglalkozás 3/4 órás egyébként. Mi egy órát szoktunk maradni, vagy többet. 3 csoport van kor szerint. 6 hónapos korától járunk, most 14 hónapos. Jártam más heléyre is, ott 220 ft volt egy alkalom, egy nagy rakás fos volt.
A kérdező hozzászólása: 16:43 a Kispesti hol van? Van esetleg netes elérhetõségük?
Mi fehérvárra járunk, 6 alkalmas bérlet 13000 ft, 2 felnõtt és a baba. Háznál van, csak gyerkõcök vannak. Addig maradsz, ameddig a baba bírja, egyénileg foglalkozik mindenkivel az oktató.:) Mi nagyon szeretjük.
Mi 3 hónapos korunk óta járunk Kalovits módszerrel tanít a foglalkozás vezetõnk, 10000/hó ez 4 alkalmat jelent. Nagyon nagyon szereti a lányom ez elsõ alaklom óta. Már másfél éve járunk, és hihetetlenül sokat jelent az úszás. A kislányom 10hónaposan járt, 12 hónaposan beszélt és biztos vagyok benne, hogy az úszásnak ebben is nagy szerepe volt. Fantasztikus látvány, hogy nincs még 2 éves a kicsikém és 5-6 métereket úszik önállóan:) Arról nem is beszélve, hogy nagyon jó program amikor együtt töltünk minden szombat délelõttöt, úgy hogy csak egymással törõdünk. Én mindenkinek nagyon ajánlom.
Fiam is járt anno a Kalovits módszeres úszásra, semmi különöset nem tapaszaattam nála 11 hónaposan elindult, amikor bölcsibe került, akkor kezdett folyékonyan beszélni 2 évesen. 10000 ezer forint rengeteg, nekem inkább lehúzásnak tûnik. Kispesti uszoda: http://kispestiuszoda.hu/ Minden hónapo elsõ szonbatján lehet elvileg csatlakozni, de szerintem bármikor. Nagyon rugalmas, aki tartja. Július végéig van úszás. 16:43-as voltam

Hol van Békés Megyében babaúszás? És mennybe kerül?

Legjobb válasz: Úgy tudom Gyulán van, de hogy mennyi?! Nem tudom. Talán 3000 egy óra. Nem biztos. Csak hallomásból tudom.

Úgy tudom Gyulán van, de hogy mennyi?! Nem tudom. Talán 3000 egy óra. Nem biztos. Csak hallomásból tudom.
Én biztos forrásból meg tudom érdeklõdni. Remélem még ma írok ide :) Megkérdem tõle.
Békéscsabán a Belvárosi suliban van, de az árát sajna nem tudom.
Nah itt vagyok :) Ahogy ígértem, biztos info: Békéscsabán, Belvárosi suliban, vasárnap reggelente 8:15-tõl, 900Ft/alkalom. Nem kell elõre kifizessél egy hónapot!!! Majd amikor mentek, akkor kell az aznapit kifizetni! Jó úszkálást.
A szigligeti oviban is most indul.

Mennyibe kerül a babaúszás tanfolyam a ceglédi Best Western Aquarellben?

Aki már részt vett ilyenen, annak milyen tapasztalatai vannak? Hasznos volt? Tényleg segíti a mozgásfejl?dést, és fejleszti az idegrendszert? Mennyi id?s volt a babátok, amikor vittétek?

Legjobb válasz: Hívd fel õket telon,.

Hívd fel õket telon, .
A kérdező hozzászólása: Köszi, hasznos választ adtál. :-/ Szerinted, ha méltóztatnák felvenni a telefont, kiírnám a kérdést? Szerinted õk tapasztalatokról adnak érdemleges választ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!