Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül bérelni a (10 db)

Mennyibe kerül szervert bérelni a honlapjaimnak?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó, elsõsorban attól függ, hogy mennyire nagy látogatottságúak azok a honlapok, azaz mennyire erõs gép kell alájuk. A legolcsóbb szerverbérlés kb. 20 ezer Ft-tól kezdõdik, de akár 80 ezer Ft is lehet, és sok helyen egy éves hûségnyilatkozatot íratnak alá. Ezek a gépek azonban nem túl sok memóriával rendelkeznek (1 giga a legtöbb, úgy láttam), márpedig elsõsorban a memória egy webszerver sebességének meghatározója. Talán meg sem éri bérelni, érdemesebb egy sajátot hostolni, mert annak ára is kb. 20 ezer Ft, és akkor az igényeidnek megfelelõ gépet tudsz a honlapjaid alá rakni - már ha szándékozol befektetni egy összegben egy gép árába.

Ez nagyon változó, elsõsorban attól függ, hogy mennyire nagy látogatottságúak azok a honlapok, azaz mennyire erõs gép kell alájuk. A legolcsóbb szerverbérlés kb. 20 ezer Ft-tól kezdõdik, de akár 80 ezer Ft is lehet, és sok helyen egy éves hûségnyilatkozatot íratnak alá. Ezek a gépek azonban nem túl sok memóriával rendelkeznek (1 giga a legtöbb, úgy láttam), márpedig elsõsorban a memória egy webszerver sebességének meghatározója. Talán meg sem éri bérelni, érdemesebb egy sajátot hostolni, mert annak ára is kb. 20 ezer Ft, és akkor az igényeidnek megfelelõ gépet tudsz a honlapjaid alá rakni - már ha szándékozol befektetni egy összegben egy gép árába.
Nem elég tárhely a honlapjaidnak? Muszáj szerver egybõl? Mert nagyon jó tárhelyszolgáltatók vannak... SF

Mennyibe kerül a CINEMA CITY Alba-ban a 3D-s szemüveg? Meg kell venni, vagy bérelni is lehet?

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom de azt tudom hogy bérelni a jegyáron felül általában 200-400 forint.

Pontosan nem tudom de azt tudom hogy bérelni a jegyáron felül általában 200-400 forint.


Kérd el a múlthavi számlákat XDDD Vagy félsz megkérdezni a bérbeadótól :) )
A kérdező hozzászólása: Nem félek :) Csak december 1tõl fogunk odaköltözni, én pedig elõre szeretnék kalkulálni.

Somogy megyében lakom, albérletbe szeretnék menni a kislányommal. KB mennyibe kerül egy 1 szobás lakást bérelni? 80 ezer ft-ból ki tudnék jönni?

Legjobb válasz: Sztem kevesebbõl is kijönne egy 1 szobás garzon, fõleg ha nem távfûtéses.Kb 60-70 ezernél nem lenne több rezsivel együtt.

Sztem kevesebbõl is kijönne egy 1 szobás garzon, fõleg ha nem távfûtéses.Kb 60-70 ezernél nem lenne több rezsivel együtt.
Szia! Nem tudom, jár-e Neked a Somogyi Hírlap, vagy szoktad-e olvasgatni. Rengeteg albérletes ajánlat van benne, és nagy átlagban 25-30ezer+rezsi árakban vannak. Sok sikert a költözéshez :)

Mennyibe kerül a Magyar Postán postafiókot bérelni?

Legjobb válasz: 1 éve itthon vagyok a babámmal, de asszem 3000 Ft/negyedév körül van.

1 éve itthon vagyok a babámmal, de asszem 3000 Ft/negyedév körül van.
3900 ft naptári negyedévenként egy fõfiók, az alfiók hozzá 3150
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Horvátországban lehet motort bérelni, amin két személy utazhat? Ha igen, kb mennyibe kerül? Elég hozzá a jogsi?

Legjobb válasz: A jetski árából kiindulva elég drága buli lesz :D Amúgy szerintem a feltételek azonosak a hazaival.

A jetski árából kiindulva elég drága buli lesz :D Amúgy szerintem a feltételek azonosak a hazaival.

Esküvő a Lánchídon? Ki lehet bérelni a Lánchidat egy estére egy esküvő kedvéért? úgy értem, hogy lezárják az esküvő időpontjára, de legyenek a fények felkapcsolva, stb. ezt a kerületi önkormányzatnál lehet kérni? Kb mennyibe kerül? 2-3M?

Legjobb válasz: Nem leszek népszerû... Normális magyar ember vagyok, aki fizeti az adót és tiszteli a törvényt. Vannak még ilyen emberek az országban, én tudom, és velük együtt mi miandannyian birtokoljuk a Lánchidat. Valahogy az ötlet maga, nem is irigységet, inkább az igazságtalanság érzetét kelti bennem. Amiért (jól élek, de) nincs pénzem a Lánchidat kibérelni, és hogy csak a pénz miatt kivételeznek valakivel, aki talán semmivel nem jobb nálam.

Nem leszek népszerû... Normális magyar ember vagyok, aki fizeti az adót és tiszteli a törvényt. Vannak még ilyen emberek az országban, én tudom, és velük együtt mi miandannyian birtokoljuk a Lánchidat. Valahogy az ötlet maga, nem is irigységet, inkább az igazságtalanság érzetét kelti bennem. Amiért (jól élek, de) nincs pénzem a Lánchidat kibérelni, és hogy csak a pénz miatt kivételeznek valakivel, aki talán semmivel nem jobb nálam.
2-3 millió nagyon kevés ehhez, szerintem. Csak a BKVnak ilyen kiesésre kell fizetni 5-6 milkát és akkor jön még a többi költség, önkormányzat , villamosmûvek, rendõrség, engedélyeztetés.
Akkor sokkal inkább egy uszályon kellene, vagy egy hajón... Filmforgatásokra is kibérelték már ugyan, és ha zuhog az esõ és szélvihar lesz?:)
Biztosan van az a pénz, amennyiért kibérelhetitek, de mivel a fõváros egy forgalmas területérõl van szó (mind közlekedési mind pedig turisztikai szempontból), szerintem 2-3 "milliócskánál" biztosan több. Mellesleg eszembe jutott valami. Egyik unokatesóm esküvõjén limuzint béreltek, az se olcsó mulatság, átlagos anyagi lehetõségek mellett vállalták be, fehér limuzin, fehér esküvõ, fehér táj, mint egy filmben, aztán 1 év múlva elváltak. Persze mindenkinek olyan esküvõje legyen, amit akar, de szerintem a rongyrázás nem biztosíték semmire, és ennyi pénzt jobb célokra is lehet költeni. Ebbõl is látszik, hogy nagyon nincs egyensúly.
Ilyet még nem hallotam de jó ötlet. Gondolom önk.-tól V.ker. v fõvárosi. Bár sok esélyt nem látok mivel a Margit híd lezárása óta nagyobb a forgalma. De szép esküvõt kívánok Nektek!!!!
Ja és készülj fel a pocskondiázó , irigy válaszokra!!!!
Én nem vagyok irígy, csak szimplán kissé cikinek/szánalomraméltónak érzem, hogy valakinek ez legyen álmai netovábbja (amire ennyi pénzt ki is akarna dobni), hogy a lánchídon esküdjön... Ja és minél nagyobb a felhajtás, annál inkább nem a lényegrõl szól ez az egész.. Szóval garantálható, hogy rövid idõn belül fuccs lesz a nagy szent házzasságnak.
Fúj a szél, hideg van, (nyáron csak fúj a szél), szar a megvilágítás, csak éjszakára tudod kibérelni, (akkor mikor lesz a lagzi, ha az esküvõ éjfélkor)... stb. Mátyás templom, ha elcsépelt is, sokkal szebb.
Szerintem minden lánynak van egy álma az esküvõvel kapcsolatban.Én sem szeretnék egy egyszerû, semmilyent:) Akkor inkább kivárok:) Amúgy szerintem van rá esélyetek, ha tényleg van rá pénzetek.És jó ötlet!
gondolom meg lehet oldani áll. a Citadellán sem lehetne esküvõt tartani és mégis megoldották Tehát például a város mûködése szempontjából szerinted a Citadella és a Lánchíd egyenrangú? Könyörgöm, mielõtt állatságokat írtok, legalább GONDOLKOZZATOK, tudom, mennyire nehezére esik manapság mindenkinek, de olyan jó lenne... !
jó ötlet, innen le lehet lépni könnyen, ha mégse akarna a szegényebbik egyben normálisabb fél (az, akit rá kellett beszélni erre a lánchidazásra) örökre a sznobizmus kísértetiesen sivár béklyójában tengõdni élethossziglan...magyarán leugorhat inkább :)
gondolom meg lehet oldani áll. a Citadellán sem lehetne esküvõt tartani és mégis megoldották
Kedves utolsó, a többiek csak reálisan gondolkoznak. Nem fogjátok fel, hogy ennyi erõvel bármelyik pénzes idióta kénye-kedvére kibérelhetné a Lánchidat?? És ami azt illeti, ha nekem dolgom van Pesten, én nem valami flancos esküvõ miatt szeretnék kerülni, és szerintem ezzel nem én vagyok így egyedül.
Latom sokan negativan allnak hozza a dologhoz, de ne hallgass senkire es foleg ne azokra akik azt mondjak h gondold el mit szolnak a masok?! Miert masoknak kell h tetszen minden hat nem az en eletemrol van szo az en eskuvomrol. Szerintem oriasi otlet megmosolyogtam ugyan de ha az embernek vannak almai akkor meg el benne a gyermeki lelek es fantazia. Gratulalok, eredeti otlet. Annyit meg hozzaraknek ugyan h mivel hidrol van szo, kozlekedesugyileg nem tudom h kivitelezheto e. de maga az otlet eszbonto. SOk BOldogsagot! remelem osszejon
Ha sikerül is, majd ne lepõdj meg ha jó páran megdobálnak tojással. Így is tragédia a közlekedés a városban, nem hiányzik még neki egy plusz híd-lezárás.
nyáron hétvégente le volt zárva a híd , rendezvény miatt :-)
biztos, de nem 2-3 milláért. minimum 10-20 millás nagyságrendben gondolkodj. ezt nem kis embereknek találták ki... és ha még az esõ is elered?...
Én mondtam , hogy2-3 milla nem elég:-))
... persze akkor külön pénzbe fog kerülni, hogy kivilágítsák a Várat meg a Parlamentet... De ez a kicsinység már csak nem lesz akadály?!!
Jah, és hajnalban kéne tartani, amikor már nincs se autó, se BKV forgalom. De gondolom, nem problema?:)
A kérdező hozzászólása: jaj, nem kell lehurrogni! ez csak egy felvetés volt. az egyik legromantikusabb építménynek tartom a hidat, ezért kérdeztem, mellesleg a panoráma is fontos. másrészt sok a nem magyar rokon, így nekik is maradandó élmény lehetne. nagyon romantikus, de sajnos megvalósíthatatlan. ez van. de a folyó mentén (pl a greshamben) lehet esküvõzni, gondolom. vagy máshol


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!