Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül bérelni (25 db)

Mennyibe kerül bérelni egy teamspeak szervert? és hogy tudok?

Legjobb válasz: Vannak ingyenesek is, ahol saját szobád lehet.. szerintem felesleges bérelni

Vannak ingyenesek is, ahol saját szobád lehet.. szerintem felesleges bérelni

Mennyibe kerül szervert bérelni a honlapjaimnak?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó, elsõsorban attól függ, hogy mennyire nagy látogatottságúak azok a honlapok, azaz mennyire erõs gép kell alájuk. A legolcsóbb szerverbérlés kb. 20 ezer Ft-tól kezdõdik, de akár 80 ezer Ft is lehet, és sok helyen egy éves hûségnyilatkozatot íratnak alá. Ezek a gépek azonban nem túl sok memóriával rendelkeznek (1 giga a legtöbb, úgy láttam), márpedig elsõsorban a memória egy webszerver sebességének meghatározója. Talán meg sem éri bérelni, érdemesebb egy sajátot hostolni, mert annak ára is kb. 20 ezer Ft, és akkor az igényeidnek megfelelõ gépet tudsz a honlapjaid alá rakni - már ha szándékozol befektetni egy összegben egy gép árába.

Ez nagyon változó, elsõsorban attól függ, hogy mennyire nagy látogatottságúak azok a honlapok, azaz mennyire erõs gép kell alájuk. A legolcsóbb szerverbérlés kb. 20 ezer Ft-tól kezdõdik, de akár 80 ezer Ft is lehet, és sok helyen egy éves hûségnyilatkozatot íratnak alá. Ezek a gépek azonban nem túl sok memóriával rendelkeznek (1 giga a legtöbb, úgy láttam), márpedig elsõsorban a memória egy webszerver sebességének meghatározója. Talán meg sem éri bérelni, érdemesebb egy sajátot hostolni, mert annak ára is kb. 20 ezer Ft, és akkor az igényeidnek megfelelõ gépet tudsz a honlapjaid alá rakni - már ha szándékozol befektetni egy összegben egy gép árába.
Nem elég tárhely a honlapjaidnak? Muszáj szerver egybõl? Mert nagyon jó tárhelyszolgáltatók vannak... SF


Mennyibe kerül a CINEMA CITY Alba-ban a 3D-s szemüveg? Meg kell venni, vagy bérelni is lehet?

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom de azt tudom hogy bérelni a jegyáron felül általában 200-400 forint.

Pontosan nem tudom de azt tudom hogy bérelni a jegyáron felül általában 200-400 forint.
Kérd el a múlthavi számlákat XDDD Vagy félsz megkérdezni a bérbeadótól :) )
A kérdező hozzászólása: Nem félek :) Csak december 1tõl fogunk odaköltözni, én pedig elõre szeretnék kalkulálni.

Mennyibe kerül egy széket bérelni egy magánpraxisban? Fogorvos!

Minden költségével együtt, mennyi a havidíja egy széknek?

Legjobb válasz: Nekem van egy fogászati szolgáltatásokat nyújtó rendelõm. 3 szék,külön rendelõk, korszerû felszereléssel (Top Dental) Rendelõ lízing van, minimum 1 évre. A havidíj tartalmazza a "szék" bérleti díját, havi egyéb költségeket (közös költség,területi szorzó, személyzet fizetése illetve a létesítmény fenntartást takarítás-parkgondozás stb.) Amit biztosítok mint tulajdonos: korszerû és innovatív hátteret. Jelentõs ügyfél kört. Egyebeket privátban.

Nekem van egy fogászati szolgáltatásokat nyújtó rendelõm. 3 szék, külön rendelõk, korszerû felszereléssel (Top Dental) Rendelõ lízing van, minimum 1 évre. A havidíj tartalmazza a "szék" bérleti díját, havi egyéb költségeket (közös költség, területi szorzó, személyzet fizetése illetve a létesítmény fenntartást takarítás-parkgondozás stb.) Amit biztosítok mint tulajdonos: korszerû és innovatív hátteret. Jelentõs ügyfél kört. Egyebeket privátban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!