Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül autót (266 db)

Mennyibe kerül autóm üzembentartójának megváltoztatása?

Az üzembentarót változtatnánk meg, a tulajdonos marad.

Legjobb válasz: 6000 Ft-ért kapsz új forgalmit, amire már az új üzembentartó nevét jegyzik be, meg talán kell fizetni vagyonszerzési illetéket is, autó cm3-jétõl függ, hogy mennyit.

6000 Ft-ért kapsz új forgalmit, amire már az új üzembentartó nevét jegyzik be, meg talán kell fizetni vagyonszerzési illetéket is, autó cm3-jétõl függ, hogy mennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Utána nézek ennek a vagyonszerzési adónak. Remélem nem olyan sok cm3-nként!

Mennyibe kerül autóval eljutni Miskolcról a horvát vagy bolgár tengerpartra? Benzinköltség, autópálya díj stb.

Legjobb válasz: Ez azért függ egy-két dologtól. Ha tudod mennyit fogyaszt az autó, és azt is, hogy hova akarsz pontosan menni, akkor megtudod nézni neten az hány km, és kitudod számolni hány liter benzin kell rá. Autópályában sajnos nem segíthetek.

Ez azért függ egy-két dologtól. Ha tudod mennyit fogyaszt az autó, és azt is, hogy hova akarsz pontosan menni, akkor megtudod nézni neten az hány km, és kitudod számolni hány liter benzin kell rá. Autópályában sajnos nem segíthetek.

Mennyibe kerül autóval hazajönni Angliából?

Legjobb válasz: Drága. Amennyibõl hazajössz, annyiból bõven hazajönnél British Airways-sel.

Drága. Amennyibõl hazajössz, annyiból bõven hazajönnél British Airways-sel.
A kérdező hozzászólása: Kb mégis mennyi? Megéri ott venni bal kormányos kocsit venni és hazahajtani?
Nekem nagy álmom, hogy veszek itt egy kocsit és azzal látogatok majd haza, de tényleg rohadt sokba kerülne. Egyszer úgy nagyjából kiszámoltam, ha jól emlékszem bõven 300 font feletti összeg jött ki, benzinnel, autópályadíjjal, csalagúttal. És akkor még nem vettem hozzá egy éjszakára szállást, mert én magamat ismerve biztos nem vezetnék végig 20 órát egy húzásra. Egyszer biztos megcsinálom az utazás élménye miatt, de repülõvel sokkal jobban megéri. Persze ha van útitársad, akkor oszlik a költség értelemszerûen.
Nekünk olyan 400-450 font között szokott lenni. 2l diesel és olyan 5-6 között fogyaszt autópályán. De mindennel együtt cakli pakli egy oda vissza út ennyire jön ki. Szóval csak akkor éri meg, ha többen vagytok és szétosztjátok a pénzt. Akkor viszont a csomagok miatt jó, mert azt többet lehet vinni, mint repülõvel. A költségek, amivel számolnod kell: benzin, komp v vonat, autópályadíjak
A kérdező hozzászólása: Akkor egy irányban meg lehet járni 200-250 fontból kb komplett?
Mondjuk. De a legegyszerubb, ha fogsz egy szamologepet, kiszamolod a kocsid fogyasztasat Anglia es Mo kozott, megnezed mennyiert tudsz atkelni a csatornan, valamint megnezed mennyi a palyadij az osztrakokhoz, es a magyarokhoz. Osszeadod es megvan az eredmeny.


Használt autó vásárlásával lennének kérdéseim. Mi hogyan működik és mi mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ugyebár kell az adásvételi szerzõdés, ezt már letöltöttem internetrõl. Ezek után ha megírtuk az adásvételit, akkor a volt tulajdonosa ide adja a forgalmit és törzskönyvet. Ezek után el kell menni eredetiségvizsgálatra. Ehhez mi szükséges? Mennyibe kerül? Ha ez megvan, akkor el kell menni egy okmányirodába igaz? Ott mit kell tennem? A papírozást csak abban az okmányirodában végezhetik el, ahova lakcímem szerint tartozok? A súlyadó megkötése elrendezés hogyan mûködik? Mi kell hozzá? Az autó átírásánál mi mennyibe kerül kb?

A kérdező hozzászólása: Ugyebár kell az adásvételi szerzõdés, ezt már letöltöttem internetrõl. Ezek után ha megírtuk az adásvételit, akkor a volt tulajdonosa ide adja a forgalmit és törzskönyvet. Ezek után el kell menni eredetiségvizsgálatra. Ehhez mi szükséges? Mennyibe kerül? Ha ez megvan, akkor el kell menni egy okmányirodába igaz? Ott mit kell tennem? A papírozást csak abban az okmányirodában végezhetik el, ahova lakcímem szerint tartozok? A súlyadó megkötése elrendezés hogyan mûködik? Mi kell hozzá? Az autó átírásánál mi mennyibe kerül kb?
Ha megvan az adásvételi, kifizetted és a papírokat megkaptad akkor.. szerencsésebb elõször az eredetiségvizsgálatot megcsinálni, ez amúgy is az eladó dolga lenne ami egyébként a legtöbb helyen egy 20-as. Adásvétel után elõször biztosítást kell kötni, mert ha bármi kárt okozol az cink, fõleg ha az eladó lobogtatja az adásvételit, hogy õ eladta és semmi köze hozzá. Ha van eredetiségvizsga, adásvételi, biztosítás akkor választasz egy szimpatikus okmányirodát, ahol van kapacitás ( ez sincs mindenhol, van ahova hetekkel elõre be kell jelentkezni ), ott kapsz egy csekket a vagyonszerzési illetékrõl és az új forgalmiról amit ha befizetsz, akkor a nevedre írják az autót. A forgalmit ott megkapod, a törzskönyv jön majd postán. Az átírás ( ha még nem emelkedett) akkor 1800 köbcentiig 18ft/ccm a felett 24 ( ebben nem vagyok biztos, rég írattam már át autót ), a biztosításhoz ott vannak a kalkulátorok pl netrisk, az eredetvizsgát számolhatod egy huszassal, az új forgalmi+törzskönyv asszem 12 000.
Ha nem akarod megszívni, akkor a sorrend: - eredetvizsga - ha ok, akkor adásvételi + fizetés + kocsi átvétele - biztosításkötés (akár neten is, pl. netrisk.hu) - 15 napon belül okmányirodában átíratás.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor eredetiség vizsga(ez 20 000 körül van) Adásvételi szerzõdés megkötése, kifizetem(a volt tulajdonosnak milyen papírokat kell átadnia? Csak a törzskönyvet?). Megkötöm a biztosítást. Bemegyek egy okmányirodába(mindegy hogy melyikbe, vagy csak oda mehetek, ahova lakcim alapján tartozom?). Az okmányirodában mit kell, hogy megcsináljanak? Õk adják ki a forgalmit az én nevemen? Még aznap megcsinálják? A törzskönyvet akkor meg majd kiküldik. De addig is törzskönyv nélkül tudom használni az autót igaz? Hogy mûködik a súlyadó?
Üzembentartós autó esetén lemondó nyilatkozat is kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, fõképp az utolsó elõttit, sokat segített. A súlyadót értem, hogy az Önkormányzat küldik majd ki mindig a csekket, de nekem kell menni beregisztrálni az Önkormányzatnál igaz? Az eredetiségvizsgálat során mit vizsgálnak?
önkormányzatjoz nem kell menned, kapják az infot az okmányirodából. Eredetvizsgára elvileg nem mehetsz be. Festék vastagságot mérnek, km-ert és kocsit fotóznak.Alváz, és motorszám ellenõrzés. Amit sokan nem tudnak: ha egy autónak már volt eredetvizsgája (mert eladták már), akkor a következõ eredetvizsgás, az elõzõ eredetvizsgás adatait is látja, és ha pl szabálytalanságot lát, akár fel is jelentheti. Ha teheted, fizetés elõtt eredetvizsga (kb 1 óra) ára pedig függ a cm3-tõl. 1400 cm3-ig: 17000 Ft 1401 és 2000 cm3 között: 18500 Ft 2000 cm3 felett: 20000 Ft
A kérdező hozzászólása: Nagyszerû, köszönöm a választ, szóval az önkormányzatot értesíti az okmányiroda, tehát az eredetiségvizsga igencsak fontos dolgok. És ha a km óra megvan tekerve, akkor azt megtudnák állapítani ilyenkor?
"És ha a km óra megvan tekerve, akkor azt megtudnák állapítani ilyenkor?" Ha megvan a szervizkönyv, akkor nem tudnak átverni. Ha nincs meg, oda tekerik, ahova akarják.

Szeretnék május környékén egy autót venni ( használtat ). Mire számítsak, mennyibe kerül az átírás? Mik a kötelességeim, fizetni miért kell, milyen adók vannak, azok mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Az elõzõ válasz nem a mai díjakat tartalmazza. Mi a 4 napja vettünk autót. Az eredetiség vizsga, 2000 cm3 felett 20 000 ft, a vagyon szerzési illeték, 24,40½ft * a cm3 és 6000 ft az új forgalmi+ 6000 a törzskönyv. Tehát nekünk a 2500 cm3-s autó kb 80 000 ft ba kerül.

Az elõzõ válasz nem a mai díjakat tartalmazza. Mi a 4 napja vettünk autót. Az eredetiség vizsga, 2000 cm3 felett 20 000 ft, a vagyon szerzési illeték, 24, 40½ft * a cm3 és 6000 ft az új forgalmi+ 6000 a törzskönyv. Tehát nekünk a 2500 cm3-s autó kb 80 000 ft ba kerül.

Mennyibe kerül egy autó kölcsönzés? (Pécsen)

Örülnék, aki kölcsönzött már, hogy zajlik stb! Pécsr?l Pestre kéne menni és autó volna a legjobb!

Legjobb válasz: Szolnokon 5500-7500Ft 24 óra. Jogsi személyi lakcímkártya kell hozzá de van ahol kaupciót is kérnek. Azt visszaadják csak kellemetlen ha nincs ennyi félretett pénze az embernek. Az autót telitankal viszed el telitankal adod vissza. Persze minél komolyabb autót luxusautót bérelsz annál drágább a bérletidíja. Suzukit opel astra f et 5000Ft-tõl szokták bérbeadni. Ujabb autókat reális áron olyan 7 ezertõl. Ezt onnan tudom hogy én is nemrég béreltem. Szerintem még így se sokkal drágább mint a tömegközlekedés és háztól házig mész arra ahol te akarsz és ott állsz meg ahol te akarsz kényelmes tuti van ülõhelyed a holmid is elfér.

Szolnokon 5500-7500Ft 24 óra. Jogsi személyi lakcímkártya kell hozzá de van ahol kaupciót is kérnek. Azt visszaadják csak kellemetlen ha nincs ennyi félretett pénze az embernek. Az autót telitankal viszed el telitankal adod vissza. Persze minél komolyabb autót luxusautót bérelsz annál drágább a bérletidíja. Suzukit opel astra f et 5000Ft-tõl szokták bérbeadni. Ujabb autókat reális áron olyan 7 ezertõl. Ezt onnan tudom hogy én is nemrég béreltem. Szerintem még így se sokkal drágább mint a tömegközlekedés és háztól házig mész arra ahol te akarsz és ott állsz meg ahol te akarsz kényelmes tuti van ülõhelyed a holmid is elfér.
Ja és nekem pl még autópálya bérlet is volt a kocsin ennyi pénzért.
Maga a bérlés nem olyan egetrengetõ, cska ne kérne szinte mindenki kauciót ("p" nélkül:D) Bár visszakapod, de nem biztos, hogy hirtelen van 20e Ft-od, amit a kölcsönzõnél tudsz parkoltatni...:(
Ja, és a kölcsönszerzõdés legyen nálad végig, mert azzal tudod igazolni a rendõrnek, hogy miért is ülsz te az XY Kft. nevére bejegyzett autóban:)
A kérdező hozzászólása: Nekünk úgy kéne, hogy Péntek du-tól Vasárnap du-ig, vasárnap vissza tudjuk adni?
Nem biztos, ezt kölcsönzõje válogatja. Amit általában el lehetett mondani a kölcsönzésrõl, azt itt már elmondtuk, a részletekért konkrét cégnél érdeklõdj. Még annyit, hogy kizárólag az a személy vezetheti az autót, aki kölcsönözte. Különben rendõr is beleköthet, ha pedig balesetnél kiderül, más ült a volán mögött akkor a biztosító egy centet sem fog fizetni, nektek kell minden költséget állnotok, mivel szerzõdést szegtetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha van egy külföldi papíros autó amit megvásárolok arra igényelhetek P-s rendszámot? Mik a P-s rendszám feltételei, mennyibe kerül, mire jogosít fel, mennyi ideig lehet azzal közlekedni?

Legjobb válasz: Azt nem úgy adják, hogy tessék itt van erre az autóra. A P-s rendszám egy szervízeknek, és egyéb autóval foglalkozó cégeknek van, mert ha te úgy ítéled meg, hogy az autó közelekdésre alkalmas akkor bármilyen autóra rárakhatod. Van egy gépkönyve ami beírod a szükséges adatok (mint a menetlevélbe). Biztosítás és egyéb adók pedig nagyon drágák, hiszen nagyobb a kockázat.

Azt nem úgy adják, hogy tessék itt van erre az autóra. A P-s rendszám egy szervízeknek, és egyéb autóval foglalkozó cégeknek van, mert ha te úgy ítéled meg, hogy az autó közelekdésre alkalmas akkor bármilyen autóra rárakhatod. Van egy gépkönyve ami beírod a szükséges adatok (mint a menetlevélbe). Biztosítás és egyéb adók pedig nagyon drágák, hiszen nagyobb a kockázat.
Ja és ahoz, hogy P-s rendszámod legyen egyértelmûen papírodnak kell lenni arról, hogy létasíthetsz szervízt vagy kereskedést. Szóval lenni kell egy cégednek aminek a tevékenységai között szerepelnie kell ennek. TE mint magánember felejtsd el a P-s rendszámot. Akkor éri meg ha van vagy 3-4 nagyköbcentis autód és azokkal úgy járni, vagy ha ezzel foglalkozol
A kérdező hozzászólása: Értem, én sem gondoltam hogy ez olyan egyszerû, csak már azért kérdeztem meg, mert nem egy olyan magán autón láttam P rendszámot ami egyértelmûen most lett behozva külföldrõl, vagy olyan eset is volt, hogy a srác gyorsulásokra járt a kocsival, eredetileg osztrák autó volt. vmi olyat magyarázott hogy évi 300ezret fizet érte és menetlevéllel oda megy vele ahová csak akar az országon belül. Mondjuk akinek van pénze lehet jobban megéri mint a regadóra kifizetni több 100ezret+ mûszaki meg minden papír, fõleg ha csak 1-2évre tervez a kocsival

Egy autó névre íratása kb mennyibe kerül?

wartburg 1.3 vagy lada 1200 ez még nincs elöntve.

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=%C3%A1t%C3%ADr%C3%A1si+d%C3%ADj+kalkul%.. Ez az átírás díja, biztosítási kalkulátort is találsz a neten. A biztosítás kiszámításánál mindent figyelembe vesznek - tényleg mindent. Az korodat, a nemedet, a lakhelyedet, az autó típusát, az autóval történõ biztosítási esetek számát, az autó korát és még sokminden mást. Mivel a Wartburg egy nyugodtabb autó, ezért várhatóan kevesebb lenne. Az ezerkecske meg egyébként is elég kétes hírû jármû, bár a kettõ közül én is azt választanám. :)

http://lmgtfy.com/?q=%C3%A1t%C3%ADr%C3%A1si+d%C3%ADj+kalkul%.. Ez az átírás díja, biztosítási kalkulátort is találsz a neten. A biztosítás kiszámításánál mindent figyelembe vesznek - tényleg mindent. Az korodat, a nemedet, a lakhelyedet, az autó típusát, az autóval történõ biztosítási esetek számát, az autó korát és még sokminden mást. Mivel a Wartburg egy nyugodtabb autó, ezért várhatóan kevesebb lenne. Az ezerkecske meg egyébként is elég kétes hírû jármû, bár a kettõ közül én is azt választanám. :)

Hol tudom megnézni az autók rendszáma alapján hogy melyik mennyibe kerül használtan?

Ha jól tudom be vannak sorolva úgymond egy árintervallumba. Pl: az A bet?vel kezd?d?k érnek 50-100 ezer Ft-ot, a K bet?sök meg 1 milliót. Csak egy példát hoztam fel nem valós adatok. Ezek alapján ajánlanátok vmi oldalt ahol utána nézhetnék?

Legjobb válasz: Mi ez a hülyeség??? Rendszám alapján akarod megnézni mennyit ér? :D Ne egyedül vegyél autót, mert nagyon át fognak b..szni. Már meg sem lepõdöm, hogy miért nem tudsz rákeresni az neten hogy: HASZNÁLT AUTÓK. Lehet tudni hány éves vagy? Had tippeljek: 12lány. Ugye?

Mi ez a hülyeség??? Rendszám alapján akarod megnézni mennyit ér? :D Ne egyedül vegyél autót, mert nagyon át fognak b..szni. Már meg sem lepõdöm, hogy miért nem tudsz rákeresni az neten hogy: HASZNÁLT AUTÓK. Lehet tudni hány éves vagy? Had tippeljek: 12lány. Ugye?
alánézel menyirehasznált
õ rendszámtáblát akar venni, és nem autót. de rohadt mindegy, tuti õ a hülye. amúgy nem tudom.
rosszul tudod, kérdezõ, nagyon rosszul... :D a rendszámból max annyit lehet megállapítani, hogy milyen évjárat körüli lehet az autó, persze ha új korától magyar rendszámot visel. Ebbõl max annyit deríthetsz ki, hogy mondjuk "zsír új L-es rendszámos" valszeg többet ér mint egy ugyanolyan "K-s rendszámos" kocsi.
Rendszámtáblát használtan???
Akkor az LMN-es rendszámú ezerkettes zsiguli ára is millió felett van? :D

LEXUS RX 400h kocsi szervizeltetése érdekelne, 100000-180000km közti, mennyibe kerül a szerviz? Mi megy leggyakrabban tönkre benne? Mennyire megbízható autó

Legjobb válasz: a luxusauto hasznaltan is luxusauto, luxus alkatreszarakkal. ha egyaltalan felmerul a kerdes hogy mennyire draga a szervize, ne vedd meg. egy szett gumi tobb szazezer ra... [link] a lexus a legmegbizhatobb autok egyike egyebkent, de ha valami megis tonkremegy benne, az nem tul olcso.

a luxusauto hasznaltan is luxusauto, luxus alkatreszarakkal. ha egyaltalan felmerul a kerdes hogy mennyire draga a szervize, ne vedd meg. egy szett gumi tobb szazezer ra... [link] a lexus a legmegbizhatobb autok egyike egyebkent, de ha valami megis tonkremegy benne, az nem tul olcso.
Fõnököm feleségének ilyen van, elõtt RX300 volt, évek óta én szervizelem.Én Angliában élek, de az alkatrészárak szinte azonosak. Soha, semmiféle baj nem volt az autóval. Fékbetét, olaj, olajszûrõ, segédszíj, ennyi, a féktácsák elõl-hátul gyáriak. 4.50p az olajszûrõ, ha érdekel megkeresem a számlát is. Érdekességként, van a családjukban egy Smart Fourfor is, a pollen-levegõ-olajszûrõ a 4x-be kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszodat, érdekelne a szàmla, meg hànyezer km-nél kell cserélni az addot dolgokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!