Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül apasági teszt (3 db)

Mennyibe kerül egy apasági DNS teszt Magyarországon és külföldön?

egy oldalt találtam ahol 38e. mennyi ha ausztriából, vagy németországból rendelem? nem bíroság álltal hanem családon belûl szeretnénk elintézni.

Legjobb válasz: igen ez az, de ha abban a laborban amit ír 300 dollár a teszt + szállítás, akkor kétlem, hogy ez korrekt teszt 38 ezerért

igen ez az, de ha abban a laborban amit ír 300 dollár a teszt + szállítás, akkor kétlem, hogy ez korrekt teszt 38 ezerért
Ha a bíróság rendeli el akkor 300 ezer! Csak, hogy legyen viszonyítási adatod. Nekünk 1 éve volt!!
38 ezerért kétlem, hogy csinálnak teljes tesztet. Mindegy hogy honnan rendeled. Na, megnéztem, csak duo teszt és az USA-ban csinálják.... Érdekes, az amerikai oldalon 300 dollár (a hivatalos 500) Írja, hogy érdeklõdj kedvezményrõl, de kétlem, hogy a felét elengednék és még ingyen is szállítják http://www.dnacenter.com/paternity/legal-testing.html
A kérdező hozzászólása: www.dnskozpont.hu/
én 80 ezerért láttam 2 éve Magyarországon...
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az érdekelne, ha egy apa az apasági nyilatkozatot nem a gyerek születésekor teszi meg csak később akkor az mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nekünk ingyenes volt, csak akkor nem kerül az õ nevére a baba.

Nekünk ingyenes volt, csak akkor nem kerül az õ nevére a baba.
Szerintem sem kerül semmibe, de érdemesebb elõre nyilatkozni, ha az apa nevére szeretnétek a babát.

Mennyibe kerül egy apasági teszt?

Legjobb válasz: Huuuh 2 éve még 150 000ért csinálták volna meg nekünk....

Huuuh 2 éve még 150 000ért csinálták volna meg nekünk....
Ma 3 szolgáltató 3 árát lehet a piacon elérni. 16 markeres vizsgálathoz apa-gyermek opcionálisan anya ára: 1. 78 000 Ft. http://www.dnsteszt.fw.hu T.: 30 9429 320 kiszállás ingyenes, V. ker. 2. 95 000 Ft. http://www.genoid.hu T.: 30-475-3070, kiszállás 25 eFt. XII. ker. 3. 99 000 Ft. http://www.genetech.hu T.:20 5329851 kiszállás fizetõs ? I. ker. Az elsõnél van tapasztalatom, korrektek, a többinél sem lehet semmi-gondolom.
Budapesten az V. kerületben 72 000 Ft-ért feltételezett apa és gyermek között DNS.tesztet már megcsinálják. eredmény 99.9%-os pontosságú és pár nap alatt a laboreredményt megkapod. Vannak persze ennél jóval drágább szolgáltatók, de õk is 16 markert vizsgálnak.
Apasági és más DNS azonosítási szolgáltatások szükséges minták / bruttó HUF Trió teszt az apaság megállapítása az anya, a gyermek és a feltételezett apa DNS mintája alapján/115 200 Anyai minta nélküli apasági vizsgálat szülõség megállapítása a gyermek és a feltételezett szülõ DNS mintája alapján /126 000 Nagyapasági vizsgálat az apaság megállapítása az anya, a gyermek és a feltételezett apai nagyszülõk DNS mintája alapján /192 000 Iker vizsgálat meghatározza, hogy az ikrek egy- vagy kétpetéjûek/105 600 Testvér vizsgálat megmutatja a valószínûségét, hogy vajon a vizsgált személyek testvérek-e (anyai mintával eredményesebb)/201 600 Y-Kromoszóma vizsgálat két férfi apai ági rokonságának bizonyítása /240 000
Br. 53 800 Ft-ért megcsinálják a GENEZIS Center -nél. Teljesen korrekten megcsinálták nekem. Akinek kell hajrá! Jót fog tenni, ha pont kerül az i-re...
tavaly láttam egy ilyen apásági tesztes "számlát" 250000 Ft-ról. Ja és mindig a vesztes fél fizet, vagyis a te esetedben ha beigazolódik, hogy az az apa akit te megneveztél akkor a pasi fizeti a "számlát", ha nem akkor te fizeted. De szerintem tutira tudod, hogy õ az apa, ahogy írtad, úgyhogy nyugodtan pereled be, és ha nem ismeri el a bíróságon sem akkor kérd az apasági tesztet:-)
A kérdező hozzászólása: És ki lehet a per vesztes???
Gyerektartást visszamenõleg FÉL évre követelhetsz, ennyi idõ után elévül az adott idõszakra vonatkozóan a követelés. Az apasági tesztet hivatalból elrendelhetik, azonban a bíróságnál szakértõi költségként kerül könyvelésre, és a pervesztes fél fogja megfizetni. Tehát nem az az apa akire te azt mondod, hogy õ az apa. Mert ha nem õ, te vagy a pervesztes, és téged fognak a bírósági költségek megfizetésére kötelezni. Tehát tesztet térítés nélkül nem készítenek, max. nem neked kell megfizetni. A másik dolog: Ne gyerektartásra perelj, hanem kérd az apaság megállítását a bíróságtól.
Akkor keress egy ügyvédet és a gyerektartásért pereld be.De csak a gyermek elsõ születésnapja után csinálnak ilyen tesztet.Viszont utána az apuka egy évre visszamenõleg ki kell, hogy fizesse a gyerektartást.Így neked nem kell kifizetni a tesztet, de ott az ügyvéd tiszteletdíja, ami nem tudom, hogy mennyi.
A kérdező hozzászólása: Az apa nem akarja elismerni a gyerekét.
Ha nagyon rossz az anyagi helyzeted (pl. egyedülálló vagy és csak gyest, vagy kevés gyedet kapsz), akkor térítésmentes is lehet. Ha per is van, és az apa nem akarja elismerni, hogy övé a gyerek, de a teszt bizonyítja, akkor õ fizet.
Nem tudom, hogy hogyan is van ez, de nálunk a faluban volt olyan, hogy egy anyuka nem igazán tudta, hogy melyik hapsitól fogant meg a gyerek.Nem volt egy tiszta erkölcsû nõ...És ott hivatalból megcsinálták, hogy tudják ki is az apa. De ha nincs ilyen rendezetlen háttér, akkor neked kell fizetni érte.
Apasági vizsgálatot vagy DNS-tesztet Budapesten 72000 Ft-ért lehet csináltatni. Én saját tapasztalatomból tudom. Diszkrétek, precízek, eredmény egyértelmû. Persze vannak drágább szolgáltatók is.Keress rá a google szolgáltatásoknál.
Apasági vizsgálatot DNS tesztet Magyarországon br.78 000 Ft-ért csináltathatnak, elérhetõek a belvárosban Budapesten. Apa, gyermek -opcionálisan anya- kell hozzá.Fájdalommentes mintavétel nyálból. A neten keressenek rá, õk most a legolcsóbbak.
Most 2 magáncég is akciót tart nyár végéig - az eddigiek feléért elérhetõek az apasági vizsgálatok. ld. Google
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!