Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül anyajegy leszedetés (4 db)

Mennyibe kerül kb. egy szemölcs vagy egy anyajegy leszedetése/leműtése?

az eltávolítást kórházban vagy b?rgyógyásznál csinálják?

Legjobb válasz: Bõrgyógyásznál,hozzáértõ embert kell keresni,mert nem mindenik anyajegyet jó leszedni.

Bõrgyógyásznál, hozzáértõ embert kell keresni, mert nem mindenik anyajegyet jó leszedni.

Mennyibe kerül az anyajegy leszedetés?

Legjobb válasz: Nem az az érdekes, hogy mennyibe kerül, hanem hogy visszajön-e, és hogy mekkora lesz? És hogy a helye milyen lesz uána? Tehát mindenképpen jó helyre menjél ahol ORVOS elõször megnézi (még a leszedés elõtt) NAGYÍTÓVAL. Így nem lesz belõle rák. Utána pedig plasztikai sebész szedi le, és különleges (láncvarrat, vagy mi a neve: pici kis gyûrûkbõl áll, egyesével) öltéssel varrja össze. Így lesz a legkisebb a nyoma, és nem nõ vissza. Egyébként kb. 20efT anyajegyenként.

Nem az az érdekes, hogy mennyibe kerül, hanem hogy visszajön-e, és hogy mekkora lesz? És hogy a helye milyen lesz uána? Tehát mindenképpen jó helyre menjél ahol ORVOS elõször megnézi (még a leszedés elõtt) NAGYÍTÓVAL. Így nem lesz belõle rák. Utána pedig plasztikai sebész szedi le, és különleges (láncvarrat, vagy mi a neve: pici kis gyûrûkbõl áll, egyesével) öltéssel varrja össze. Így lesz a legkisebb a nyoma, és nem nõ vissza. Egyébként kb. 20efT anyajegyenként.
Más az anyajegy és a nagyobb naevusok leszedetése. Nekem magánrendelõben a kisebbeket 2000ft/dbért égették le lézerrel. De volt egy elég nagy kidudorodó naevus, azt plasztikai sebész szedte le, volt beutalóm, az ingyen volt, de olyan volt, hogy kimetszette, összevarrta, és eléggé fájt. Keresztanyámnak a nagyobb szemölcsöket szedték 20-30ezerért le.
Elõzõ hozzászóló vagyok: menj el bõrgyógyászhoz elõször, õ tudja csak megmondani h egyátalán õ leszedheti-e vagy plasztikai sebészhez kell fordulnod!
Nekem leszedett ingyen vagy tizet a plasztikai sebész...kell egy beutaló a bõrgyógyásztól és egy állami kórházban ingyen megcsinálják!
Nekem is ingyen szedtek le 4-et persze azért adtunk neki egy ötezrest! Agusztusba lesz 1 éve szerencsére nem jött vissza bár a vágás helye még látszik de egyre jobban halványul!
én elmentem megnézetni orvossal hogy le-e kell szedni, azt mondta hogy nem kell, de én mégis leszedettem mert zavart és nem volt szép látvány! Ingyen megcsinálta de adtam neki hálapénzt!
Nekem bõrgyógyász csinálta teljesen ingyen. Volt egy "gyanús" anyajegy a karomon(nagyon nagy volt), és engem zavart is, elmentünk bõrgyógyászoz, õ mondta hogy ki kell vágatni, mert elrákosodhat. Sajnos nagyon lassan gyógyul, lassan már egy éve leszedték, a heg egy kicsit még most is észrevehetõ, az elsõ 3 hónapban meg kifejezetten zavaróan látszott, szóval ha te is ilyesmire adnád a fejed, számíts arra is, hogy valószínûleg sok idõ lesz mire eltûnik a heg :)
A Heim Pálban vették le tegnap nekem és magyarország egyetlen gyermekplasztikai sebésze végezte, ingyen volt...bár lehet hof yillet volna pénz adni majd mindjárt felteszem valahol ezt a kérdést...
tudom hogy ez egy régi kérdés, de nekem hatvan ezer ft volt két évvel ezelõtt és még mindig van egy baromi nagy hegem. ami nem fog eltûnni szerintem soha az életben
nállam is ugyan ez volt mint az elöttem íronak
nekem tavaly októberben vettek le kettõt is, de mivel még 18 éven aluli vagyok, ingyen volt. nekem az a baj vele, hogy még most júliusban is piros, meg minden... a doki azt mondta, h ilyen a szervezetem: nehezzen gyógyulok.. :S
1 vizsgálat álltalában mennyibe kerül????Miskolcon?

Milyen egy anyajegy leszedetés? Fáj? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: ha sztk-ban csináltatod semennyibe, magán bõrgyógyásznál szerintem legalább egy 20-as, ha nem több. annyi történik, hogy körbe szúrják érzéstelenítõvel, ez max kellemetlen, utána már nem érzel semmit. amikor elmúlik az érzéstelenítõ hatása, akkor elég kellemetlen, de másnapra már semmi az egész. én mondjuk elájultam, de az azért volt, mert be voltam szívva és ahogy lüktetett megnéztem és a fájdalom, a látvány és a beszívás együtt megtette hatását. :) (ez már bõ 10 éve volt, elévült! :) )

ha sztk-ban csináltatod semennyibe, magán bõrgyógyásznál szerintem legalább egy 20-as, ha nem több. annyi történik, hogy körbe szúrják érzéstelenítõvel, ez max kellemetlen, utána már nem érzel semmit. amikor elmúlik az érzéstelenítõ hatása, akkor elég kellemetlen, de másnapra már semmi az egész. én mondjuk elájultam, de az azért volt, mert be voltam szívva és ahogy lüktetett megnéztem és a fájdalom, a látvány és a beszívás együtt megtette hatását. :) (ez már bõ 10 éve volt, elévült! :) )
Semennyibe, nem nem fáj csak az érzéstelenitõt érzed abból is max 2 szúrást, de az orvos ugyis megkérdezi, hogy érzi-e még. Miután kiment az érzéstelenitõ (nekem köbö 1 óra) utánna eléggé kellemetlen lesz de nemgáz. :) 16l


Anyajegy, májfolt leszedetése mennyibe kerül? Fájdalmas? És milyen technikákkal lehet leszedetni?

Van a fejemen 4-5db a nyakamon 3(1májfolt) és leszeretném szedetni ?ket, zavarnak és a borotválkozásnál plusszba kell rájuk figyelnem(hogy meg ne sebesítsem)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj nekem 4anyajegyet szedtek le de nem fájt..sõt még jól is éreztem magam:D de télleg

Egyáltalán nem fáj nekem 4anyajegyet szedtek le de nem fájt..sõt még jól is éreztem magam:D de télleg
A kérdező hozzászólása: :D:D és mennyi ideig kellet eltakarnod? mertismertem egy gyereket akinek tapaszt kellet rárakni és nem érhetett vízhez vagy vmi ilyesmi volt....
jah hát vízálló ragaztót kellett rárakni de nem naon emlékszem már de nem volt vészes azért


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!