Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül anyajegy (31 db)

Mennyibe kerül anyajegyet levetetni?

van 2 anyajegyem az arcomon amik nagyon zavarnak..

Legjobb válasz: Nekem az sztk-ban ingyen levették, s nem is lett csúnya.

Nekem az sztk-ban ingyen levették, s nem is lett csúnya.
16/L vagyok, a nõvéremtõl, aki orvos (és mivel nekem is kellesz ezért tudom tõle), hogy addig NEM nyúlnak hozzá, pláne NEM veszik le, ameddig azon gyulladás, gennyezés, vagy valamilyen más elváltozás jelentkezik. Nekem van 1 anyajegyem a lábfejemen, olyan helyen, hogy egyszerûen semmit nemtok a lábamra felvenni anélkül hogy ne érne hozzá. Ezért nekem elkezdett nõni és begyulladni. És még csak most fognak hozzányulni. De elõbb mindenképpen el kell menned egy bõrgyógyászhoz, aki megmondja hogy levehetik v sem. Hiszen õ adja az engedélyt rá!!! :) Egyébként ingyenes, én legalábbis úgy tudom az sztk-ban. (( sajnos nemtom az árát, nekem rendesen vmi klinikában fogják v nemtom, de nem az sztkban, nekem akkoris ingyenes, de lehet h csak a protekció miatt!! :$ ))

Mennyibe kerül egy lézeres anyajegy műtét?

Illetve ha tudtok debreceni szakembert akkor kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Az orvos dönti el, hogy lézerrel eltávolítható-e az anyajegy. Vannak esetek, amikor a kimetszéses módszer az egyetlen lehetséges megoldás, mivel szövettant csak így lehet csinálni (a legtöbb bõrgyógyász a kimetszést részesíti elõnyben, mivel így maradéktalanul eltávolítható az anyajegy) Úgy tudom, ha az eltávolítás egészségügyi okból történik (ha elváltozás gyanúja áll fenn vagy irritációnak kitett helyen van), akkor ingyenes. A kozmetikai célú eltávolításért fizetni kell. Ezt kérdezd meg a bõrgyógyászaton, mert ez kórházanként eltérõ lehet.

Az orvos dönti el, hogy lézerrel eltávolítható-e az anyajegy. Vannak esetek, amikor a kimetszéses módszer az egyetlen lehetséges megoldás, mivel szövettant csak így lehet csinálni (a legtöbb bõrgyógyász a kimetszést részesíti elõnyben, mivel így maradéktalanul eltávolítható az anyajegy) Úgy tudom, ha az eltávolítás egészségügyi okból történik (ha elváltozás gyanúja áll fenn vagy irritációnak kitett helyen van), akkor ingyenes. A kozmetikai célú eltávolításért fizetni kell. Ezt kérdezd meg a bõrgyógyászaton, mert ez kórházanként eltérõ lehet.

Bármilyen anyajegyet le tudnak szedni? Mennyibe kerül?

Ne legyen se heg,és ne is n?jön vissza. (bár lehet ez lehetetlen) Megoldható? (Sok apró van rajtam,lehet a szolitól jött ki. Hagyjam abba?)

Legjobb válasz: egyik kolléganõmnek volt a kezén egy nagy anyajegy, leszedette és most van a helyén egy nagy heg, pedig már 2 éve, lehet, h nem is fog elmúlni az anyajegyekkel vigyázz, mert lehet, hogy melanóma, én megmutatnám egy bõrgyógyásznak és a szolit hanyagolnám :S necces

egyik kolléganõmnek volt a kezén egy nagy anyajegy, leszedette és most van a helyén egy nagy heg, pedig már 2 éve, lehet, h nem is fog elmúlni az anyajegyekkel vigyázz, mert lehet, hogy melanóma, én megmutatnám egy bõrgyógyásznak és a szolit hanyagolnám :S necces
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vészes, csak zavar, de akkor most jó dilemmába kerültem. A szolit nem szeretném hanyagolni, de ha nyáron napoznék akkor is elõjönne az anyajegy?
A szoli nagyban közrejátszhatott ebben. Most választhatsz, hogy inkább sápadt leszel, vagy anyajegyes. :) Egyébként szerintem mehetsz idõnként szoliba, csak mértékkel. Én azt hallottam, hogyha leszedetsz egy anyajegyet, akkor több fog kijönni másutt. Aki mesélte, annak állítólag bõrgyógyász mondta.
Igen le. Ha az anyajegy és nem más. Az ár az függõ. Ha állami korházba mész akkor akár ingyen is leszedhetik. Ha megán helyre akkor 20 as körül van egy. De akkor jobb esélyekkel nem marad heg meg nem nõ vissza.
(ELÕZÕ) Nem az orvoskat minõsítem ezzel, hanem a körülményeket ahol dolgozniuk kell. Egy napra nagyon sok beteget kapnak, és ezért gyorsan kell dolgozniuk, ami nem biztos hogy alegjobb. Meg ami még más, az a cérna. Nem mindegy mivel varrnak össze.


Lézeres anyajegy eltávolítás, mennyire fájdalmas és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mivel érzéstelenítik,nem nagyon fáj csak a szúrás.De ha valóban anyajegy, a lézeres eltávolítás nem a legjobb megoldás!!!

Mivel érzéstelenítik, nem nagyon fáj csak a szúrás.De ha valóban anyajegy, a lézeres eltávolítás nem a legjobb megoldás!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a doki javasolta ...
Akkor az vagy szemölcs, vagy a doki a józsefvárosin szerezte a diplomáját. Anyajegyet TILOS lézerrel eltávolítani, abból lesz a bõrrák.
Igen, hallottam már olyat, h lézerrel távolították el. De ahogy elõttem írták, azt nem lenne szabad, mert Melanoma kialakulására hajlamosíthat!

Mennyibe kerül kb. egy szemölcs vagy egy anyajegy leszedetése/leműtése?

az eltávolítást kórházban vagy b?rgyógyásznál csinálják?

Legjobb válasz: Bõrgyógyásznál,hozzáértõ embert kell keresni,mert nem mindenik anyajegyet jó leszedni.

Bõrgyógyásznál, hozzáértõ embert kell keresni, mert nem mindenik anyajegyet jó leszedni.

Anyajegy eltávolítása mennyibe kerül?

Olvasgattam kérdéseket, van aki azt írta ingyen leszedték van akinek fizetnie kellet ezt szeretném megtudni hogy is van akkor.

Legjobb válasz: Nekem is mûtöttek már le anyajegyet.Egy fillért sem fizettem.Volt idõpontom "kismûtétre"a sebészeten.Leszedték, és ennyi.Ja, igaz én állami korházban voltam, nem magán helyen.

Nekem is mûtöttek már le anyajegyet.Egy fillért sem fizettem.Volt idõpontom "kismûtétre"a sebészeten.Leszedték, és ennyi.Ja, igaz én állami korházban voltam, nem magán helyen.
Barátnõmnek 20 ezerért szedték le a kezérõl.
Bõrgyógyász megnézi, megítéli, hogy ártalmas-e, ha nem, ír egy ajánlást, amit sebész vagy plasztikai sebész ingyen eltávolít. Ez Miskolcon így van.
Sztk-ban ingyen leszedik, magán bõrgyógyásznál fizetni kell. Nem is keveset!

Mennyibe kerül az anyajegy leszedetés?

Legjobb válasz: Nem az az érdekes, hogy mennyibe kerül, hanem hogy visszajön-e, és hogy mekkora lesz? És hogy a helye milyen lesz uána? Tehát mindenképpen jó helyre menjél ahol ORVOS elõször megnézi (még a leszedés elõtt) NAGYÍTÓVAL. Így nem lesz belõle rák. Utána pedig plasztikai sebész szedi le, és különleges (láncvarrat, vagy mi a neve: pici kis gyûrûkbõl áll, egyesével) öltéssel varrja össze. Így lesz a legkisebb a nyoma, és nem nõ vissza. Egyébként kb. 20efT anyajegyenként.

Nem az az érdekes, hogy mennyibe kerül, hanem hogy visszajön-e, és hogy mekkora lesz? És hogy a helye milyen lesz uána? Tehát mindenképpen jó helyre menjél ahol ORVOS elõször megnézi (még a leszedés elõtt) NAGYÍTÓVAL. Így nem lesz belõle rák. Utána pedig plasztikai sebész szedi le, és különleges (láncvarrat, vagy mi a neve: pici kis gyûrûkbõl áll, egyesével) öltéssel varrja össze. Így lesz a legkisebb a nyoma, és nem nõ vissza. Egyébként kb. 20efT anyajegyenként.
Más az anyajegy és a nagyobb naevusok leszedetése. Nekem magánrendelõben a kisebbeket 2000ft/dbért égették le lézerrel. De volt egy elég nagy kidudorodó naevus, azt plasztikai sebész szedte le, volt beutalóm, az ingyen volt, de olyan volt, hogy kimetszette, összevarrta, és eléggé fájt. Keresztanyámnak a nagyobb szemölcsöket szedték 20-30ezerért le.
Elõzõ hozzászóló vagyok: menj el bõrgyógyászhoz elõször, õ tudja csak megmondani h egyátalán õ leszedheti-e vagy plasztikai sebészhez kell fordulnod!
Nekem leszedett ingyen vagy tizet a plasztikai sebész...kell egy beutaló a bõrgyógyásztól és egy állami kórházban ingyen megcsinálják!
Nekem is ingyen szedtek le 4-et persze azért adtunk neki egy ötezrest! Agusztusba lesz 1 éve szerencsére nem jött vissza bár a vágás helye még látszik de egyre jobban halványul!
én elmentem megnézetni orvossal hogy le-e kell szedni, azt mondta hogy nem kell, de én mégis leszedettem mert zavart és nem volt szép látvány! Ingyen megcsinálta de adtam neki hálapénzt!
Nekem bõrgyógyász csinálta teljesen ingyen. Volt egy "gyanús" anyajegy a karomon(nagyon nagy volt), és engem zavart is, elmentünk bõrgyógyászoz, õ mondta hogy ki kell vágatni, mert elrákosodhat. Sajnos nagyon lassan gyógyul, lassan már egy éve leszedték, a heg egy kicsit még most is észrevehetõ, az elsõ 3 hónapban meg kifejezetten zavaróan látszott, szóval ha te is ilyesmire adnád a fejed, számíts arra is, hogy valószínûleg sok idõ lesz mire eltûnik a heg :)
A Heim Pálban vették le tegnap nekem és magyarország egyetlen gyermekplasztikai sebésze végezte, ingyen volt...bár lehet hof yillet volna pénz adni majd mindjárt felteszem valahol ezt a kérdést...
tudom hogy ez egy régi kérdés, de nekem hatvan ezer ft volt két évvel ezelõtt és még mindig van egy baromi nagy hegem. ami nem fog eltûnni szerintem soha az életben
nállam is ugyan ez volt mint az elöttem íronak
nekem tavaly októberben vettek le kettõt is, de mivel még 18 éven aluli vagyok, ingyen volt. nekem az a baj vele, hogy még most júliusban is piros, meg minden... a doki azt mondta, h ilyen a szervezetem: nehezzen gyógyulok.. :S
1 vizsgálat álltalában mennyibe kerül????Miskolcon?

Magánúton mennyibe kerül egy anyajegy eltávolítása?

Legjobb válasz: olyan 20-25ezer. nekem plasztikai sebész csinálta ennyiért. ha többet vetetsz le, akkor már olcsóbb, pl 2 darab nem 50ezer, hanem 30. azért ilyen sok, mert az egységcsomagok, steril anyagok, eszközök kerülnek ennyibe, persze hazsna is van rajta. a kimetszés kerül ennyibe, égetés, fagyasztás gondolom olcsóbb. nekem az államon volt, a plasztikai sebész azt mondta, hogy nem javasolja, mert sokszor visszanõ és nem szép az eredmény. az enyémnek mára hûlt helye.

olyan 20-25ezer. nekem plasztikai sebész csinálta ennyiért. ha többet vetetsz le, akkor már olcsóbb, pl 2 darab nem 50ezer, hanem 30. azért ilyen sok, mert az egységcsomagok, steril anyagok, eszközök kerülnek ennyibe, persze hazsna is van rajta. a kimetszés kerül ennyibe, égetés, fagyasztás gondolom olcsóbb. nekem az államon volt, a plasztikai sebész azt mondta, hogy nem javasolja, mert sokszor visszanõ és nem szép az eredmény. az enyémnek mára hûlt helye.
Elég drága, de simán bõrgyógyász által tovább küldött sebészet esetén meg ingyenes és ott is szép a végeredmény.Menj bõrgyógyászhoz hogy elõbb õ vizsgálja meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hát, akkor ebbõl SZTK lesz, mert nõgyógyászhoz és endokrinológushoz is járok szinte hetente, szóval most nincs annyira még fölös 25 ezrem, mert így is vagyonokat hagyok a dokiknál. Nem tudjátok, hogy SZTK-ban hogy mûködik ez? Elég ronda az anyajegyem, sebesedik.

Melyik sebésznél tudnám leszedetni az anyajegyeimet? Mennyi idő alatt távolít el 1et? Mennyibe kerül 1?

olyan 1-2 mm esek és már nagyon zavarnak

Legjobb válasz: annyit tudok, hogy bõrgyógyász leszedi, de nem mindegyiket, inkább csak azokat amiket õ is jobbnak lát

annyit tudok, hogy bõrgyógyász leszedi, de nem mindegyiket, inkább csak azokat amiket õ is jobbnak lát
Elvileg most már csak szikével, kimetszéssel lehet bármilyen anyajegyet eltávolítani. Én két különbözõ bõrgyógyásznál is voltam, mind a kettõ ugyanezt mondta. A bõrgyógyásznak elmondod a problémád, hogy szeretnéd leszedetni (akár kamuzz, hogy már többször leégtél és rettegsz a bõrráktól), mire õ ad egy idõpontot a plasztikai sebészhez. Én az Ilka Egészségházban voltam (Budapest), összvissz kb. 50 ezer volt kettõ eltávolítása vizittel, mûtéti díjjal, szövettannal együtt. Mivel neked nagyon picik, szerintem olcsóbban megcsinálják neked, érdeklõdd meg :) Ja, a mûtét: Én rögtön következõ hétre kaptam idõpontot mûtétre, ami abból állt, hogy bementem a rendelõbe, 5 perc után behívtak, póló le, asztalra fel, érzéstelenítõ injekció be (pár pillanat alatt hat), husi kivág (:P), varrás, tapasz a helyére és kész is. Kb. 20-30 percig tartott, egyáltalán nem vészes, nem kell félni :) A vicc az, hogy amíg a varratok benn voltak, nem is fájt, pedig mozogtam rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Mennyibe kerül, mennyire fáj eltávolítani 2 anyajegyet?

Egyáltalán egyszerre csinálják vagy külön kell bemenni? Kb. 5 cm-re vannak egymástól, a hasamon. 18 éves kor alatt hogy megy ez, kell hozzá szül?i engedély, vagy anélkül is lehet? Nincs vele semmi egészségügyi baj csak esztétikai okok miatt, mert (szerintem) nagyok, és picit kidudorodnak.

Legjobb válasz: Nagyon fájt. Nekem :( 3 x 20 mp-ig nyomta rá azt a nagyon hideg valamit. De végül is olyan volt mintha elevenen sütöttek volna :s

Nagyon fájt. Nekem :( 3 x 20 mp-ig nyomta rá azt a nagyon hideg valamit. De végül is olyan volt mintha elevenen sütöttek volna :s
A kérdező hozzászólása: Nem levágják vagy lemûtik? Mert apukámnak úgy volt, igaz az elég régen volt.
Régen igen. Ma már fagyasztják. Ez sokkal hatásosabb.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm
Az anyajegyet fagyasztják? Nem szemölcsre gondoltak véletlen az elõzõ válaszadók? Tudtommal az anyajegyet lézerrel, vagy sebészi úton lehetséges eltávolítani.
A kérdező hozzászólása: Ahaaa... Akkor most hogy is van?
Rólam 11 anyajegyet távolítottak el (4-et az arcomról), úgyhogy van tapasztalatom. Szóval az anyajegyeket lézerrel mûtik, vagy kivágják. Ha nagy, és kidudorodó, akkor általában vágják (nekem mindet így csinálták). 18 éves kor alatt kell hozzá szülõi engedély. Ha bõrgyógyásszal utaltatod be magad, akkor ingyenes, ha plasztikai sebésszel csináltatod, akkor változó (én az arcomról plasztikai sebésszel szedettem le, 45ezer volt az elsõ, és minden további 15ezer. A plasztikai sebész mindig sokba kerül, de az arcon nem mindegy, hogy milyen heg van). Általában egyszerre le tudják venni, fõleg, ha egy helyen vannak. Az érzéstelenítõ beszúrása kellemetlen (arcin kifejezetten fáj, a hason csak kellemetlen), de ki lehet bírni. Ha bármi kérdés felmerülne, akkor szívesen válaszolok :)
Ingyenes !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!