Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül alkalom (43 db)

Mennyi alkalom után vehető észre javulás a Dévény tornánál? És mennyibe kerül 1 alkalom?

Legjobb válasz: Szerintem attól függ, mennyire komoly a baj a babával. Nekünk szerencsénk volt mert csak kötött izmok miatt kellett vinni a kisfiam és már pár kezelés után érezhetõ volt a hatása. Mi összesen 10x voltunk. Nem olcsó, kezelésenként nekünk 5000 Ft volt :-( de megérte, mert sokkal ügyesebb lett és szépen alakult azután a mozgása. De azt hiszem lehet rá kérni bizonyos betegségeknél támogatást és akkor olcsóbb. A pontos árat akkor talán a védõnõ meg tudja mondani, de a gyógytornász biztos akihez vinnéd a babát.

Szerintem attól függ, mennyire komoly a baj a babával. Nekünk szerencsénk volt mert csak kötött izmok miatt kellett vinni a kisfiam és már pár kezelés után érezhetõ volt a hatása. Mi összesen 10x voltunk. Nem olcsó, kezelésenként nekünk 5000 Ft volt :-( de megérte, mert sokkal ügyesebb lett és szépen alakult azután a mozgása. De azt hiszem lehet rá kérni bizonyos betegségeknél támogatást és akkor olcsóbb. A pontos árat akkor talán a védõnõ meg tudja mondani, de a gyógytornász biztos akihez vinnéd a babát.
utolsó vagyok Az elsõ 2 alkalmat végig ordította. Aztán szépen lassan csökkent a sírások száma. Most, hogy már ilyen ügyes, szinte egy hangja sincs:)
Szia! Mi 9.5 hósan kezdtük. Ingyenes a kezelés, mivel a neurológus írta a beutalót és itt csak ingyenes kezelések vannak, ahova csak a beutaltak járhatnak. Nagyon erõs törzsi és végtag hipotóniával kerültünk tornára. Már az elsõ alkalom után új mutatványt produkált a kisfiam, pedig csak 15 perc egy kezelés. Minden egyes alkalom után újabb és újabb tudománya lett. Most 1 éves és szépen behozta a lemaradást, pedig csak 2 hetente járunk. Szóval, 9.5 hósan még alkartámasz sem volt, nem nyomta fel magát, nem állt 4kézlábra, nem mászott, nem tudott semilyen módon ülni. Most felül, ül, mászik, feláll és lépeget a bútorok mentén, a járássegítõvel száguldozik. Szóval 3 hónap alatt 6szor voltunk, és ez lett az eredménye.
21.18-as vagyok. nagyon bízom én is benne hogy lányom hamarosan fordulni fog. a tornász szerint max 2 hónap. de nem aggódom még, hsizen ugye 3 hónapos lenne. s igen, azért sírnak a babák mert nem azt csinálhatják amit szeretnének :)
nálunk 50 perc 4000 Ft. A fiamat azért vittük, mert 10 hónaposan még nem mászott, csak kúszott és bútorok mellett lépegetett. Enyhe fokú nyaki hipotóniát állapított meg nála a gyógytornász. 2 alkalom után mászott. Amikor késõbb visszavittük, mert még nem indult el egyedül, akkor pedig 1 alkalom után felállt önállóan (kapaszkodás nélkül a szoba közepén), a második alkalom után pedig elindult. Nálunk nagyon gyors volt a javulás.
5 hónapos kor alatt érdemes elkezdeni. ha korán kezdik, nagyon gyorsan hat. Minél késõbb, annál lassabb a felõdés és annál több kezelés kell. Nekünk 3800 Ft/alkalom, Miskolcon. Már az elsõ kezelés ALATT észrevehetõ vol a javulás, 5 hónapos volt akkor.
2. vagyok, nálunk is nagyon sírt, de nem azért mert fájt neki, hanem mert nem azt csinálta, amit õ akart. De a végén már ezért hagytuk abba, mert meglátta a gyógytornászt és már akkor elkezdett sírni, pedig egy végtelen kedves fiatal lány volt. És hát ugye már nem is igazán volt szükség az órákra. Akkor már kúszott, rá pár napra már mászott is.
ja, igen, utolsó vagyok. a lányom minden alkalmat végig sírt, erre készülj fel. azaz egyszer fél óra múltán kezdett sírni, és egyszer 15 perc után. volt izomláza is a tornától.
Lányom 5 hónapos, koraszülött let 32.hétre. nekünk mondhatni szerencsénk van mert "csak" 3500Ft / alkalom. az elsõ alkalom után a lábát szép magasra emelte. aztán észrevehetõ volt hogy a kezeit szépen használja, próbál nyúlni a dolgokért. õ még nem csinál semmi különöset, azaz nem fordul, a buksit is csak nehezen emeli, de hiszen ugye 2 hónappal született hamarabb. Eddig 4-szer voltunk, szerintemmég ennyiszer fogunk menni. neki a vállánál, nyakánál kötöttek az izmai, sazerencsére nem nagy mértékben. az ár helyiségenként eltérõ, sajnos a Tb nem támogatja.
A kérdező hozzászólása: Mi most kezdjük pénteken, 10 hósak vagyunk. Azt hallottam, hogy nagyon sírnak a babák, csak kíváncsi vagyok, hogy hány alkalom után fogok észrevenni eredményt.
Nálunk volt, hogy már aznap egyedül próbálgatta a fordulást és reggel is azzal kezdte a napot. 3, 5 hósan kerestem gyógytornászt, hogy nézze meg, a karja és a háta volt enyhén hipotón, ezért járt hozzánk. 3 ezer volt egy alkalom, maszek úton. 3 hónapig járt hozzánk, heti 1-szer, de a vége felé, már szinte többet is "tudott", mint a korához képest kellett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, én is bízom a gyors javulásban. Még nem kúszunk, nem mászunk és az önálló ülés sem nagyon megy, ezért javasolták a tornát.

Kb. mennyibe kerül 1 alkalom babaúszáson?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Nálunk a 4 alkalmas bérlet 4000 Ft plusz a kisérõnek 400 a belépõ. Igy egy alkalom ha csak én megyek a babámmal 1400 Ft. Ha jön apa is akkor 1800. Pesten hallottam olyan is, ahol 3-4000 egy alkalom. Vagy van a lotti babauszás ami több városban is van, õket meg tudod keresni a neten.

Ez nagyon változó. Nálunk a 4 alkalmas bérlet 4000 Ft plusz a kisérõnek 400 a belépõ. Igy egy alkalom ha csak én megyek a babámmal 1400 Ft. Ha jön apa is akkor 1800. Pesten hallottam olyan is, ahol 3-4000 egy alkalom. Vagy van a lotti babauszás ami több városban is van, õket meg tudod keresni a neten.
Mi most a harmadik helyre járunk, egyik sem Budapest, de mindhárom Pest megye. 1. helyen 2400Ft, 2. helyen 3000 Ft volt, most a 3-on 2000 Ft. Nem a pénz miatt váltottunk, hanem a színvonal miatt. Nem mindig a legdrágább a legjobb! :)

Dr Leskó Tibornál és dr Petróczi Ottónál mennyibe kerül manapság egy szülés? És mennyibe kerül egy alkalom a magánrendelésükön?

Az is érdekelne, hogy mi a véleményetek róluk. 9 hetes ikerterhességem van és nem tudok dönteni kettejük közt.

Legjobb válasz: Melyik város?

Melyik város?
Mennyi volt Fábiánnál egy alkalom?
Meglett azóta a baba?
A kérdező hozzászólása: Végül Fábiánnál kötöttem ki, de nem bántam meg! Nem voltam komplikáció-mentes, reménykedem benne, hogy a terhesség további része már élvezhetõ lesz! :) Azért érdekelne a Petróczi téma, mert nekem végtelenül szimpatikus az a doki! Neked milyen a terhességed?
Nem tudom, hogy választottál-e már közülük, de én szerdán fogok menni Petrózci Ottóhoz, ha gondolod leírom mi a véleményem róla. 23 hetes ikres mami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ez elég megnyugtató!
Nem tudok sokat róla, csak mait órán leszûrök, hogy sokat tud, és eléggé megköveteli, hogy mindenkinek meglegyen a megfelelõ tudása, aki egészségügyi pályát választott.
A kérdező hozzászólása: Már ez is segítség, köszönöm szépen! :) Esetleg ha olvasod még és tudnál többet írni róla, szívesen venném!
Bocsi, árat nem tudok, de engem Dr Leskó tanít a fõiskolán, és nagy tudású szakember.
A kérdező hozzászólása: Elnézést! :) Nyíregyháza
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ne haragudjatok, nem kaptam értesítést az új kommentekrõl. Tudom, hogy már nem aktuális, de hátha látjátok... Igen, köszönöm! Megszülettek a babák. Két fiam lett. :) Fábián doktornár 10 ezer forint egy terhesgondozás. (Hátha mást is érdekel az infó)


AHA savas mélyhámlasztás kb. mennyibe kerül? És hány alkalom kell a látható eredményhez?

Legjobb válasz: Az AHA nem mélyhámlasztás. Az ár kozmetikustól, h hány alkalom kell, a bõrödtõl függ.

Az AHA nem mélyhámlasztás. Az ár kozmetikustól, h hány alkalom kell, a bõrödtõl függ.
A kérdező hozzászólása: Hát amikor n kérdeztem a kozmetikusom, h csinál-e mélyhámlasztást, azt a választ kaptam, hogy igen, ezt az AHA savasat. És kb. milyen árban mozog? Szóval csak egy általános árat kérek, h tudjam mire számítsak.
Az én kozmetikusomnál 7000 egy alkalom, plusz szokott ajánlani arclemosót, bõrradírt, éjszakai hidratálót és fényvédõt, összesen kb 30.000-ért, de azt nem muszáj megvenned, ha vannak saját kedvenc termékeid, amikhez ragaszkodsz, maradhatsz azoknál.

Szfvár Vegera doktor magánrendelését tudja vki hol van ill. mennyibe kerül egy alkalom?

Legjobb válasz: A Gyümölcs utca 2-ben van azt hiszem 16 vagy 17:00- tól 18:00 óráig lehet menni (a kezdésben nem vagyok biztos) és 7000 Ft egy alkalom.

A Gyümölcs utca 2-ben van azt hiszem 16 vagy 17:00- tól 18:00 óráig lehet menni (a kezdésben nem vagyok biztos) és 7000 Ft egy alkalom.

Jár valaki Kerekítő foglalkozásra? Mennyibe kerül egy alkalom? A honlapon nem találom.

Legjobb válasz: Ahova én jártam, ott 1000 forint volt egy alkalom. (Budapest, IX, Grund)

Ahova én jártam, ott 1000 forint volt egy alkalom. (Budapest, IX, Grund)
A 13. kerületben, ha veszel bérletet, akkor 900 Ft/alkalom (a bérlet 10 alkalomra szól=9ezer Ft), bérlet nélkül 1200 Ft/alkalom. Nekünk már ez a 3. év, hogy járunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezek szerint nem egységes... Mi a XI. kerületbe mennénk.
Igaz én messzebb lakom, Vas megyében de itt 600ft/alkalom.
Pest megye =INÁRCS, itt 800Ft alkalom vagy 3500Ft az 5 alkalmas bérlet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Voltunk, 1000ft/alkalom.

Mennyibe kerül egy alkalom a műkörmösnél?

most mennék el?ször. az els? alkalom drága? vagy minden alkalom 1árban van?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ alkalom 4500 Ft volt, azóta havonta 5500 Ft. Ez azt jelenti, hogy 4000 Ft a töltés, majd 1500 Ft két hét után az összereszelés.

Nekem az elsõ alkalom 4500 Ft volt, azóta havonta 5500 Ft. Ez azt jelenti, hogy 4000 Ft a töltés, majd 1500 Ft két hét után az összereszelés.
Nálunk az elsõ 3500, majd 2800 havonta a töltés.
Szerintem attól függ, kihez mész. (Mellesleg megjegyzem, minden mûkörmös más termékkel csinálja! Az egyik ismerõsöm mûkörmös, és tudom, hogy a kollégája pl, mit csinál, elkér ugyanannyit és szarul dolgozik.. ami persze nem látszik elsõ alkalommal. Magyarul érdemes megkérdezni sok embert, hogy ki kit ajánl. Nem mindegy.)
Én nem járok, de már utánakérdeztem, ugyanis tervben van... Az elsõ alkalomról a következõket mondták, árra: -4000Ft, de elõtte manikûrözz, meg ha akarsz rá festetni, az még 500, de vigyél lakkot, ha csak átfestetni akarod az ugyanúgy 500, ha meg töltetni az 2000 -2000ft, rendberakja a körömágyad, a körmöd szépen megcsinálja, ráépít zselével, kifesti amilyen mintára akarod, késõbb 600ért tölti meg festi, csak festéshez ha viszel lakkot akkor 300 -hát nekem ingyen csinálja a csaj, mondjuk mindig elb*** és négyszer kell megcsinálni, meg mindig nekem kell lakkot vinni, ja még csak tanuló
Nekem 2800 - volt De sajnos nagyon bénán csinálta meg..... tiszta görbére
figyu!Pesten nagyon drága!Dunakeszin van egy jó körmös ha érdekel és normális árakon dolgzik!Szépek és tartósak a munkái
nekem nagyon jó munkát végez a körmösöm 2700 volt az elsõ a töltés pedig 2000!
15:58-nak: meg tudnád adni a dunakeszin lévõ mûkörmös elérhetõségét? köszi!

Kb mennyibe kerül a családi napközi ha csak délelőttre vinném heti 1-2 alkalommal 2 éves lányomat (Bp. )?

Igényli a társaságot, de állami bölcsibe nem adom, mert itthon vagyok a 7 hónapos babánkkal. Gondoltam, heti 1-2 alkalommal délel?tt elvinném, de nem igazán vagyok tisztában az árakkal. Tapasztalatok? Ki mennyit fizet egy hónapra?

Legjobb válasz: a barátnõm viszi a fiát heti kétszer vahi 20 e be kerül. ez 8-12 ig van.

a barátnõm viszi a fiát heti kétszer vahi 20 e be kerül. ez 8-12 ig van.
Nálunk, Pilisvorosvaron 2300 ft/fél nap, 3 etkezessel. beveszik heti két napra is.
oh, most látom, hogy régen írtad ki a kérdést :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!