Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül agyhártyagyulladás (7 db)

Mennyibe kerül agyhártyagyulladás és a kullancs elleni oltás 16 éves fiúnak?

Legjobb válasz: ez nem egy alkalmas, hanem úgy kell hogy elõször kapsz egyet holnap aztán utána 3 hó múlva, aztán 6 hó múlva aztán 1 év és utána 3 évente az emlékeztetõ. Injekció receptre 5500 forint, háziorvos által beadás is kerül valamibe, de az háziorvos függõ mennyit kér

ez nem egy alkalmas, hanem úgy kell hogy elõször kapsz egyet holnap aztán utána 3 hó múlva, aztán 6 hó múlva aztán 1 év és utána 3 évente az emlékeztetõ. Injekció receptre 5500 forint, háziorvos által beadás is kerül valamibe, de az háziorvos függõ mennyit kér

Mennyibe kerül az agyhártyagyulladás elleni védőoltás és érdemes-e beadatni 4 év fölötti gyerekeknek, ha nincs járvány az oviban, ill. iskolában? Ha igen, akkor hány részletben adják be?

Legjobb válasz: Kétféle agyhártyagyulladást (is) okozó kórokozó ellen van védõoltás. Nem tudom, melyikre vonatkozott a kérdés. Az egyik a Meningitis, ez ellen 1 év fölött 1 részletben oltanak és 3000 Ft körül van az oltás. A másik a Pneumococcus (ez az, amit reklámoznak), errõl sajnos nem tudok pontos adatokat, de ha jól rémlik, talán 15.000-be kerül az oltás. Az biztos, hogy drága. Errõl nem tudom, hogy hány részletben adják, csak gyanítom, hogy egy. Én a Meningitis ellenit most fogom beadatni a fiamnak, a gyerekorvos javasolta, pedig nincs járvány itt sem. Szerintem inkább egy szúrás, mint a betegség. A pneumococcus ellenit is be fogom neki adatni késõbb. (Valami rémlik, hogy valahol olvastam, hogy ezt 5 év fölött adják be) Mivel az én információimban elég sok a hiány, ezért szerintem kérdezd meg a gyerekorvosodat!

Kétféle agyhártyagyulladást (is) okozó kórokozó ellen van védõoltás. Nem tudom, melyikre vonatkozott a kérdés. Az egyik a Meningitis, ez ellen 1 év fölött 1 részletben oltanak és 3000 Ft körül van az oltás. A másik a Pneumococcus (ez az, amit reklámoznak), errõl sajnos nem tudok pontos adatokat, de ha jól rémlik, talán 15.000-be kerül az oltás. Az biztos, hogy drága. Errõl nem tudom, hogy hány részletben adják, csak gyanítom, hogy egy. Én a Meningitis ellenit most fogom beadatni a fiamnak, a gyerekorvos javasolta, pedig nincs járvány itt sem. Szerintem inkább egy szúrás, mint a betegség. A pneumococcus ellenit is be fogom neki adatni késõbb. (Valami rémlik, hogy valahol olvastam, hogy ezt 5 év fölött adják be) Mivel az én információimban elég sok a hiány, ezért szerintem kérdezd meg a gyerekorvosodat!
A Pneumococcus elleni oltás ingyenes lesz októbertõl, és 2 év alatt kell beadni!! Tehát ha elmúlt 2 éves, akkor azt már nem adható be neki.

Mennyibe kerül az agyhártyagyulladás elleni védõoltás?

Legjobb válasz: Ingyenesen választható oltás a Prevenar.

Ingyenesen választható oltás a Prevenar.
A Prevenar-ra gondolsz vagy a Meningitecre? Az elsõ ingyenes, a második 2300 receptre, 12 hónapos kor után 1 oltás elõtte 2 db kell.
Szerintem a kérdezõ a Meningitec ill. Menjugate injekcióra gondol. Ezek olyan 2300-2500 ft között vannak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A Meningitec-re gondoltam. Valahol azt olvastam, hogy 6000.- Ft, amit kicsit sokalltam.
Igen annyi , recept és támogatás nélkül. De ha a gyerekorvos írja fel eü. támogatásra, receptre akkor csak 2400 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a recept meg van. :)


Agyhártyagyulladás elleni védőoltás mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 2 éves kor felett 1X 6500ft körül,2 éves kor alatt 3X1940ft É legalább is ennyit fizettem tavaly (2X1940ft),a harmadikat majd december körül kapja,mondjuk addig szerintem drágább lesz.Nekünk a Meningetic-et írta fel.

2 éves kor felett 1X 6500ft körül, 2 éves kor alatt 3X1940ft É legalább is ennyit fizettem tavaly (2X1940ft), a harmadikat majd december körül kapja, mondjuk addig szerintem drágább lesz.Nekünk a Meningetic-et írta fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
Én gyerekeim a menjugate nevût kapták, 1 év felett 1 darab kell (kb 2500 ft), 1 év alatt 2 oltás kell belõle pár hónap különbséggel.
Mióta kerül pénzbe? 4 és 2 éves gyermekeim anno még ingyen kapták meg.
4_es amire te gondolsz a phneummococcus(nem bizos, h így írják), az még mindig ingyenes.
2800
Halihó, közel 2000.- ha gyerekorvos ríja ki, na viszont nekem is háziorvos írta ki elõször ugye kijött valami 6000.-ra mondom én úgy hallottam hogy lehet az 2000.- is ja igen nézzük csak és valamit beikszelt a gépén, így lett nekem is ilyen olcsó, még jó hogy a neten olvastam róla más anyáktól hogy ilyen is van hisz ha nem tudom akkor bukok kétszer 4ezer forintot, most a 18.havi oltással kapják meg de 12 hónapos koruktól nincs emlékeztetõ oltás így csak eyet kapnak ha 18 vagy ha 24 hós az ár és a db ugyanaz:) )
Neked elsõ hogy -hogy 2800.- ??
egy oltás csak
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom hogy 2 év fölött nincs már támogatás
2 év fölött nincs támogatás, úgy tudom 7 ezer körül van így
A meningoccucs elleni oltásra 2 év fölött nincs támogatás, úgy 2 hete beszélte errõl a gyerekorvossal, õ mondta ha be akarom adatni a kicsinek még 2 éves kora elõtt tegyem meg, utána kb 8ezer körül lesz. Elõtte 2 ezer körlit mondott.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm
Mi most irattuk fel a 4 éves lányomnak. Két év fölött nincs támogatás, így 6500 Ft körül van, és majd kamaszkorban kell ismétlõt adni neki.
7740 ft
Mi beadattuk. Az ár függ attól, hogy mennyi idõs a baba 1 éves kor alatt a legolcsóbb ha jól emlékszek 3000 Ft körül volt. Két éves korig valamivel drágább.Kétéves kor után teljesárú 7000 felett van az ára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!