Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül a teljes (67 db)

A Mens Mentisnél mennyiben kerül a teljes vizsgálat?

25 éves vagyok, sz?rösödöm, a menstruációm nem épp rendszeres, bár nincsenek drasztikus kimaradások, sovány vagyok, és nagyon nehezen hízok, faggyútúltermelésem van (haj, b?r). Ha van itt olyan, aki mostanában volt ezekkel a tünetekkel, és le tudná írni, hogy milyen vizsgálatok kellettek, illetve hogy mennyibe került a teljes csomag, nagyon örülnék:).

Legjobb válasz: http://mensmentis.hu/arlista/ itt az árlista, az elsõ konzultció 12e, ezt követõen nehéz megmondani, hogy mennyit fogsz még fizetni, hiszen a rendelt vizsgálatoktól függ egyébként elfogadják a máshol végzett vizsgálati eredményeket is, én már úgy mentem hozzájuk, hogy kezemben volt egy friss vérkép, uh és egyéb szakorvosi leletek, ezekbõl dogozott a doki, nem is kért más vizsgálatot. Elmondta, hogy idõrõl-idõre szüksége lesz laborértékekre, de bárhol megcsiáltathatom. Tehát én csak egy konzultációs díjat fizettem, azóta a távkonzultációval elvagyok, az alkalmanként 3 e Ft.

http://mensmentis.hu/arlista/ itt az árlista, az elsõ konzultció 12e, ezt követõen nehéz megmondani, hogy mennyit fogsz még fizetni, hiszen a rendelt vizsgálatoktól függ egyébként elfogadják a máshol végzett vizsgálati eredményeket is, én már úgy mentem hozzájuk, hogy kezemben volt egy friss vérkép, uh és egyéb szakorvosi leletek, ezekbõl dogozott a doki, nem is kért más vizsgálatot. Elmondta, hogy idõrõl-idõre szüksége lesz laborértékekre, de bárhol megcsiáltathatom. Tehát én csak egy konzultációs díjat fizettem, azóta a távkonzultációval elvagyok, az alkalmanként 3 e Ft.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is láttam, azért kérdeztem, hogy valaki tudja esetleg, hogy milyen (labor)vizsgálatok szükségesek.
azt a doki dönti el a tüneteid, a manuális vizsgálat alapján pl, kérhet pajzsmirigy hormonokat, de én így a gépem elõtt ülve nem tudom megmondani, hogy fog-e kérni, hiszen nem látom a nyakad, nem tudhatom, hogy van-e strúmád pl. A doki megvizsgál, kikérdez alaposan, megnyomogatja a nyakad, az alapján dönt a vizsgálatokról. Többet ne mfog kérni, mint amire szükség van a megfelelõ diagnózis felállításához.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy szórakozásképpen nem fog pluszvizsgálatokat végeztetni:) . Neked a családorvos tudta, hogy mik kellhetnek, és adott beutalót "mindenhová, mindenre", hogy a szakorvosi vizsgálatot követõen nem kellett egyéb?
nem, nekem régóta megvolt a problémám, tudtam , hogy milyen betegséggel küzdök, csak 6 endokrinológusnak nem sikerült megtalálnia rá a megoldást, mert összetett volt a probléma. Így kerültem a MensMentishez, újabb endokrinológudhoz. Vittem az addigi leleteimet és csináltattam elõtte egy friss vérképet. Semmi más lelet nem kért, alaposan kikérdezett és az alapján írt fel gyógyszert, ami szerencsére végre hat 12 hósszú orvoshoz járós év után végre 1 éve rendben vagyok. Nyilván, ha nem tudod, hogy mi a baj, akkor is elsõ körben csak a konzultációt fizeted, aztán ha jobbank látod, elmész uh-ra, meg vérvételre az sztk-ba, a MM-es dokid ír majd beutalót és e-mailen elküldöd a leleteidet, õ pedig néhány napon belül válaszol, hogy mit kell szedni vagy milyen kiegészítõ vizsgálat kell még az eddig elkészült leletek alapján. Ha gyógyszer kell, hagy a recepción receptet vagy ki is postáztathatod, annak nem tudom a költségét, én mindig bemegyek a receptért.

Meg tudnátok nekem irni, hogy mennyibe kerül a teljes árú buszjegy Miskolc-Eger között?

Nekem nem jön be a táblázat.

Legjobb válasz: menetrend szerint kb. 67km távolság, táblázat szerint 70km 1300 Ft

menetrend szerint kb. 67km távolság, táblázat szerint 70km 1300 Ft

Mennyibe kerül a teljes árú buszjegy Pécs->Siófok és utána Siófok->Balatonföldvár?

Legjobb válasz: Megnézed, hány kilométert megy a busz, majd a díjszabási tájékoztatóban lecsekkolod.

Megnézed, hány kilométert megy a busz, majd a díjszabási tájékoztatóban lecsekkolod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy én vagyok analfabéta, vagyis valószínûleg... de én itt nem tudom lecsekkolni. csak egy mondatot ír a teljes árú jegyrõl és ennyi... :$
A kérdező hozzászólása: oké sikerült.... :D köszi még egyszer. :)
2300 Ft körül van, ha jól emlékszem. Siófok Földvár meg olyan 350 Ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Van olyan tetoválás, ami pár év alatt kikopik? Pontosan mennyibe kerül? A helye látszani fog vagy teljesen kikopik?

Legjobb válasz: Nekem is volt egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de választ nem igazán kaptam. Kozmetikai tetoválásnak hívják... általában ezt csinálják szemöldökön, szemhéjon meg csinálnak szájkontúrt is, de van egy pár hely, ahol rendes tetoválást is csinálnak. De nem tudom, hogy pontosan hol. Pesten tudom, hogy van egy hely, de nekem az messze van és ha jól emlékszem 35000 és 110000 Ft között van az ára. Gondolom ugyanúgy, mint a rendes tetkóknál, attól függ az ár, hogy mennyi ideig készül és mennyi alapanyag kell hozzá. A tetoválás készítése után 1 hónappal meg kell erõsíteni a színeket. A tartóssága 1-5 év, attól függõen, hogy milyen a bõrfelület, és mennyire gyorsan kopik a bõr, mivel ezt ugyanúgy a bõr alá csinálják, de nem olyan mélyre, így egy idõ után teljesen lekopik és nem látszik a helye.

Nekem is volt egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de választ nem igazán kaptam. Kozmetikai tetoválásnak hívják... általában ezt csinálják szemöldökön, szemhéjon meg csinálnak szájkontúrt is, de van egy pár hely, ahol rendes tetoválást is csinálnak. De nem tudom, hogy pontosan hol. Pesten tudom, hogy van egy hely, de nekem az messze van és ha jól emlékszem 35000 és 110000 Ft között van az ára. Gondolom ugyanúgy, mint a rendes tetkóknál, attól függ az ár, hogy mennyi ideig készül és mennyi alapanyag kell hozzá. A tetoválás készítése után 1 hónappal meg kell erõsíteni a színeket. A tartóssága 1-5 év, attól függõen, hogy milyen a bõrfelület, és mennyire gyorsan kopik a bõr, mivel ezt ugyanúgy a bõr alá csinálják, de nem olyan mélyre, így egy idõ után teljesen lekopik és nem látszik a helye.
Van olyan, kozmetikai tetkónak hívják, bár ez a szó inkább szemöldökre, száj ill. szemkontúrra használatos. Lényege, hogy nem üti be mélyre a festéket, az irharétegbe, hanem direktbe a bõr alá, aztán ahogy kopik lefele a bõröd, úgy jön ez is ki. Fontos, hogy tudd, hogy nem egyenletesen fog kikopni, láttam már olyat, hogy pl a minta alsó része még megvolt a teteje már nem, vagy valahol hiányoztak belõle részek, hát egyátalán nem szép látvány.Ha teljesen kikopik majd, általában ez kb öt év, de mondom csak általában, akkor nem szabad, hogy maradjon helye. Valamivel drágább mint a hagyományos tetkó, de az ár függ a minta méretétõl bonyolultságától. Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen... hm... meggondolandó.. :D
Arra is vigyázz hogy nehogy átverjenek, egyik barátnõm 17 évesen csináltatott egy ilyen tetkót, most 32, és nem kopik...a tetkó jó drága volt, mivel elvileg eltünõ tintával csinálták...hát ez még mindig nem tûnik..

A fogamzásgátló tabletta felírásához pontosan milyen vizsgálatok szükségesek? Ez körülbelül mennyibe kerül? Egy teljes nőgyógyászati kivizsgálás mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy a doki felírjon neked tablettát, elkell menned vérvételre, laborba és csinál egy rákszûrést. Nekem tök ingyen van. De lehet azért, mert 18 alatt vagyok. De persze az elsõ a nõdoki. Hozzá menjél elsõként mindenképpen.

Ahhoz, hogy a doki felírjon neked tablettát, elkell menned vérvételre, laborba és csinál egy rákszûrést. Nekem tök ingyen van. De lehet azért, mert 18 alatt vagyok. De persze az elsõ a nõdoki. Hozzá menjél elsõként mindenképpen.
Én tegnapelõtt voltam nõgyógyásznál, mivel áttérek a gyógyszerre.Semmi vizsgálat nem kellet(csak az aujjával nyúlt fel, és megnyomkodta a hasamalját, majd a mensimrõl kérdezett), és tök ingyen volt...
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát nekem elég lenne a vérvétel is, elég bizalmatlan vagyok a gyógyszerekkel szemben :S
Sztem orvos válógatja... :o/
Szia! Ez is dokifüggõ. Szerintem úgy vannak vele, h próbálj ki 1 fajtát, és ha az nem válik be, elküldenek vérvételre és új fajta tabit írnak fel. Olyan dokit keress, aki kér vérképet is. Bár halkan mondom (mert mindenki szerint kéne vérvétel), h szerintem sem olyan nagy baj, ha nem vesznek vért. Ha nem jó a tabi, úgyis egyéb jelei vannak pl. pecsételõ vérzés. Egyébként még májfunkciót is lehet kérni, mert azt roncsolhatja a tabi. De szerintem ezt már csak a nagyon hipohonderek kérik :-) Utolsó válaszadó voltam
A kérdező hozzászólása: értem, és ha nem magánrendelésre megyek, ott lehet kérni, hogy szeretnék vérvételt is? vagy ezt teljesen az orvos dönti el?
Szia! Valóban jó lenne, ha minden doki elküldene vérvételre meg hasonlókra. De a legtöbb nem teszi (még magánrendelésen sem - nekem is úgy írták fel a tabit, mondjuk semmi bajom tõle szerencsére). Szóval nem magánrendelés ingyenes, ha van taj-kártyád. Magánrendelésen nekem 7000 Ft volt a rákszûrés + tabi felírás.
ha magánredelésre mész akkor annyiba kerül amennyit õ kér... ha nem és 18 alatt vagy akkor ingyenes! de sztem mivel már nics vizitdij 18 felett is ingyenes
A kérdező hozzászólása: én szeptemberben töltöm a 19et...gondolom így már fizetõs
ha fizeted a tb-t, akkor ingyenes, és laborvizsgálatot végeznek, általában megvizsgál a nõgyógyász ott lennt. Megkérdi mire kell a gyógyszer: aktív szexuális élet, gyerek ellen, pattanások ellen, hormonzavar ellen, rendszertelen menzesz és hasgörcs ellen, vagy túl erõs vérzés ellen, vagy hízni szeretnél stb. A depressziósok nem nagyon szedhetik az ilyen gyógyszereket. Rákszûrést végez a doki egy kenetbõl, plusz érdeklõdik van e cukrod, vérnyomás problémád, dohányzol e, néhány bogyónál az emlõket is meg kell vizsgálni, nincs benne csomó stb.

Van egy NOKIA7610 SUPERNOVA telefonom! A képernyője azt csinálja hogy teljesen sőtét és csak akkor csinál valamit ha a tenyeremhez ütőm! Akkor viszont le fől szaladgálnak szines csikok! Mi lehet a baja és mennyibe kerül a javittatása?

Legjobb válasz: Hát szerintem elromlott :P Megment a képernyõje,nem tudom mennyibe kerül egy új képernyõ de szerintem vidd el egy szervízbe,ott biztos többet tudnak mondani.

Hát szerintem elromlott :P Megment a képernyõje, nem tudom mennyibe kerül egy új képernyõ de szerintem vidd el egy szervízbe, ott biztos többet tudnak mondani.

Mennyibe kerül a lábgyanta? (teljes)

vidék vagy Bp.? mennyi id?t vesz igénybe?

Legjobb válasz: Én vidéken dolgozok,egyedül nem szalon,így 1500-ért vállalom a teljes lábat.Ha szalon akkor drágább.Én 20 perc alatt legyantázom.

Én vidéken dolgozok, egyedül nem szalon, így 1500-ért vállalom a teljes lábat.Ha szalon akkor drágább.Én 20 perc alatt legyantázom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

A Cinema Citykben, mennyibe kerül egy "teljes" jegy, valamint egy diák (igazolvánnyal), a 1D - This is us-ra? :-) ( Szeged )

Előre is köszönöm . :-D

Legjobb válasz: GOOGLE KERESÕ! Teljes árú jegy 1.190 Ft Diák-, gyerek jegy 990 Ft Ez nem 3D. http://www.cinemacity.hu/szeged

GOOGLE KERESÕ! Teljes árú jegy 1.190 Ft Diák-, gyerek jegy 990 Ft Ez nem 3D. http://www.cinemacity.hu/szeged
Én Gyõrbe voltam és a gyerek jegy már egy jó ideje nem 990 Ft. Itt a teljes 1490, diákigazolvánnyal pedig 1050. Nem hinném, hogy minden cinema cityben más árak vannak:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . 1 . Igen , tudom mi az a Google keresõ , de nem találtam . Mindenesetre , köszi . És , egyébként , baromira jó film . Ahwww *_*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!