Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül a karon a (14 db)

Nálatok mennyibe kerül a karácsonyfa? Mennyit költötök karira?

luc x ft, ezüst x ft.

Legjobb válasz: A fa fajta mindig más. Mindig 2-2,5 méter. Durván 10000-15000 Ft.. Lakásdísz, fa dísz évrõl évre ugyanaz. Ajándékok durván 35000-45000 Ft.. Ennyi. :)

A fa fajta mindig más. Mindig 2-2, 5 méter. Durván 10000-15000 Ft.. Lakásdísz, fa dísz évrõl évre ugyanaz. Ajándékok durván 35000-45000 Ft.. Ennyi. :)
Mi Douglas fenyõt szoktunk venni, nagyjából 200-220 cm magasat, ez tavaly 11 ezer ft volt. Idén biztos emeltek rajta, szerintem 12-13 ezerért jutunk majd hozzá. Az ezüst is ilyen árban van, a többit nem tudom, azokat nem szeretjük, meg se nézem õket. Lakásdekorra néhány ezret költünk minden évben. Régóta megvannak a díszeink, csak akkor veszünk meg valamit, ha nagyon megtetszik, vagy ha egy égõsor tönkremegy, na meg ugye töménytelen mennyiségû teamécses kell ilyenkor. Néha veszünk újabb díszt a karácsonyfára, de úgy komplett nem szoktuk lecserélni évrõl-évre az egész dekort odabent, mert feleslegesnek tartom, még ha meg is engedhetnénk magunknak. Szeretem a már meglévõ díszeinket. Szóval azt mondanám, hogy max. egy tizes megy el dekorra, a fa árát írtam, számoljunk 20 ezer forinttal, amit ilyenkor dekorációra költünk. Ennél nem nagyon szokott több lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Ma Magyarorszagon mennyibe kerul a pszichologia kar egy evre ( foleg Debrecen erdekelne)? Illetve, hogy nem magyar allampolgaru szemely kaphat-e osztondijat?

a valaszokat elore is koszonom:)

Legjobb válasz: Valamilyen ösztöndíjat biztosan megpályázhat, ilyen minden egyetemen van. Hogy mennyi a tandíj, arról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Valamilyen ösztöndíjat biztosan megpályázhat, ilyen minden egyetemen van. Hogy mennyi a tandíj, arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
230 000 forint/félév. Tehát egy évre 460 ezer forint. http://www.felvi-hu-n megtalálod, h melyik szak mennyibe kerül.
Látom régi már a kérdés, de azért válaszolok: Szegedi Tudományegyetemen "csak" 180 ezer és szerintem ez a legjobb egyetem pszichológia tekintetében, nagyon dícsérik az ottaniak és benne van a legjobb európai egyetemek rangsorában(egyedül az ELTE-vel).

A Miskolc Egyetem Gazdaságtudományi karán mennyibe kerül egy tanévre a tandíj és a tankönyvek, valamint az egyéb kiadások?

Legjobb válasz: szia! Tandíj akkor van, hogyha költségesre vettek fel. 120-130 ezer körül van egy félév. Könyvek, jegyzetek viszonylag olcsók, én egy könyvet se vettem meg, mindig a netrõl szedtem le jegyzeteket, onnan tanultam! Viszont van, mikor ilyen 2-300 ftos munkafüzeteket kell venni, de az belefér :) egy 200 oldalas Pénzügytan könyv meg 1400 ft volt nekem, szóval viszonylag könnyen ki lehet jönni. Kollégium, nem tudom pontosan 12-18 ezer körül van egy hónap, attól függ hol kapsz szobát (gazdászkollégium az E/6os) más... bérlet, 3200 ft egy tanuló busz/villamos ezenkívül még utazás, nem tudom hol laksz. Még ami felmerülhet, az vizsgaidõszakba IV és dékáni méltányossági díj, a dékáni 3000 ft, az IV díjak meg 1500 ft. Más hirtelenjébe nem jut eszembe :)

szia! Tandíj akkor van, hogyha költségesre vettek fel. 120-130 ezer körül van egy félév. Könyvek, jegyzetek viszonylag olcsók, én egy könyvet se vettem meg, mindig a netrõl szedtem le jegyzeteket, onnan tanultam! Viszont van, mikor ilyen 2-300 ftos munkafüzeteket kell venni, de az belefér :) egy 200 oldalas Pénzügytan könyv meg 1400 ft volt nekem, szóval viszonylag könnyen ki lehet jönni. Kollégium, nem tudom pontosan 12-18 ezer körül van egy hónap, attól függ hol kapsz szobát (gazdászkollégium az E/6os) más... bérlet, 3200 ft egy tanuló busz/villamos ezenkívül még utazás, nem tudom hol laksz. Még ami felmerülhet, az vizsgaidõszakba IV és dékáni méltányossági díj, a dékáni 3000 ft, az IV díjak meg 1500 ft. Más hirtelenjébe nem jut eszembe :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sokat segítettél! :)
Szeptembertõl én is odajárok majd. :D Mennyibe kerül az UNI hotel egy hónapra majd? :D Meg ha nem abba a városba való vagyok akkor is vehetek majd bérletet? :D Egyébként hogy van ez a bérletigazolványos mizéria? Mert nekem még nincs új bérletigazolványom, nekem simán diákom van + helyi bérletem. Akkor most csináltassak újat majd Miskolcon, vagy hogy? Ebben kérek még segítséget! :D
A kérdező hozzászólása: Jaja, azt csináltass újat. Én kocsival járok majd.


Se a bogyó se a karika nem zavar.
nem zavarja egyátalán a látást.. nemtudom honnan jött ez.. . " ha jó helyre kerül" nem látod.. ezis hülyeség.. ha lenézel az orrodra látod, de csak homáloysan mivel túl közel van a pc a szemedhez.. így csak homályos.. próbálj egy ceruzát az orrodhoz rakni és nézd meg hogy milyen élesen látod a hegyét.. kb ugy fogod a pc-t is látni..
egy normál méretû nem tud zavarni, viszont, ha akkora, h beteríti a fél arcodat, nah az zavaró lehet xD
az elsõ 10 percbe tûnt fel h ott van.

Mennyibe kerül egy ajakpiercing (karika) és a behelyezése? Nagyon roncsolja a fogat? Illetve az ilyen ajak pc-t ki lehet venni otthon és vissza rakni amikor szeretné az ember?

Legjobb válasz: nem mindegy milyen karika: van pálcazáras és van golyózáras is belõle. a golyózárast szerintem könnyebb ki be rakosgatni, mint a pálcazárast, persze ez is gyakorlás kérdése. szalononként eltérõ, hogy mennyiért szúrnak. nekem több, mint 3éve van ajakpiercingem és semmi baja a fogaimnak. ha a megfelelõ méret van az ember szájában, akkor nem lehet gond.

nem mindegy milyen karika: van pálcazáras és van golyózáras is belõle. a golyózárast szerintem könnyebb ki be rakosgatni, mint a pálcazárast, persze ez is gyakorlás kérdése. szalononként eltérõ, hogy mennyiért szúrnak. nekem több, mint 3éve van ajakpiercingem és semmi baja a fogaimnak. ha a megfelelõ méret van az ember szájában, akkor nem lehet gond.

Mennyire kérik számon művészeti kar alkalmassági felvételijén a művtörit?

Kaposvári egyetem képi ábrázolás szakára jelentkeztem, és ettől a résztől tartok a legjobban...

Mennyibe kerül kb a karon a gyantázás? és mennyire fáj?

sokat borotváltam, mostmár nagyon sz?r?s mindenhol a karomon és hát jó lenne, ha nem kéne vele ennyit foglalkozni, de mikor egyszer magamnak gyantáztam, az egész véraláfutásos lett és undorító... ja és vérz? sebes... szóval elmennék kozmetikushoz, de mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Figyelj, nagyon sajnálom, h borotválással kezdted!! :S Epilálás... sõt, ami még ennél is jobb, szõkítés. Pont a kezeden.. :S Szerintem eszedbe ne jusson gyantázni, viszont ha epilálod, egy idõ után "elhalványodik" a szõr, és teljesen puha lesz. Olyat is hallottam, h jó hosszú idõ után már meg is ritkul. SOk sikert ehhez, jól döntsd!

Figyelj, nagyon sajnálom, h borotválással kezdted!! :S Epilálás... sõt, ami még ennél is jobb, szõkítés. Pont a kezeden.. :S Szerintem eszedbe ne jusson gyantázni, viszont ha epilálod, egy idõ után "elhalványodik" a szõr, és teljesen puha lesz. Olyat is hallottam, h jó hosszú idõ után már meg is ritkul. SOk sikert ehhez, jól döntsd!
Az én kozmetikusom kb fél évvel ezelött 600Ft-ért csinálta, ha jól emlékszem, de lehet h kevesebb. Meg mindeg kozmetikus már áron is dolgozik. Ne félj a gyantától, a hatás ugyan az mint epilálással, ugyan úgy ritkul, annyi a különbség hogy a gyantával kevesebb ideig fáj, hamarabb megvan. Epivel egy pár fél órát, órát szenvednél. Amúgy meg nem vészes annyira. Ne félj tõle.
én epilálom a karomat , és teljesen jó. anyukám amúgy kozmetikus ugyan elég drága õ 2000 Ft.ért csinálja
Nekem a gyanta vált be. Nem fáj annyira. És pár húzásból meg van. Én is borotváltam egyszer kétszer elõtte. De így sokkal egyszerûbb. Letépem és kész :D Én MAGAMNAK csinálom.

Mennyibe kerül kivarratni a karom könyöktől vállig úgy hogy a felét fedje? Körülbelül. Szinek nélkül.

Legjobb válasz: Úgy bírom az ilyen kérdéseket. Hol szeretnéd csináltatni? Nagyon különbözõ árak vannak. Pl ahol én csináltattam kb 15-20 ezer

Úgy bírom az ilyen kérdéseket. Hol szeretnéd csináltatni? Nagyon különbözõ árak vannak. Pl ahol én csináltattam kb 15-20 ezer
A kérdező hozzászólása: Én Müller Csabánál szeretném csináltatni ha van mód rá. Nála jobb tetoválót nem ismerek Magyarországon.
Hát én nem tudom ki az... Akkor ha tudod hogy vele akarod csináltatni, akkor kérdezd meg õt.
A szomszedom varrono ingyen megcsinalja csak a cernat kell fizetned.
Müllner Csabi óradíja elég magas... írj neki egy emailt és kérdezd meg, mennyiért vállalja el a kívánt témát, valószínûleg csak akkor vállalja el, ha lát benne fantáziát (fotorealisztikus, portré, stb). Maorival, nonfival meg se próbálkozz :) Egyébként szerintem is õ az isten, imádom a munkáit és magát az embert is. egy tetováló
A kérdező hozzászólása: Neeem amúgy ilyenek eszembe se jutnának hogy nonfigurativ. Én egy kezet szeretnék ami kártyákat tart pergamen csavarodik rá két oldalt dobó kockák meg négy levelû lóhere az egész a sorsot szimbolizálja. Szerinted elvállalna egy ilyet? Megnéztem az oldalát és...mondom ez elképesztõ alapjaiban változtatta meg az elképzelésem a tetoválásokról. Nem gondoltam volna hogy ilyen részletesen és valósághûen meg lehet csinálni.
hát az nekem is "minden" pénzt megérne :)
Hát errõl meg csak annyit, hogy biztos nem vagy már 17éves...elfogadod ezt az állapotot vagy gletteled az arcod örökké....akinek tetszel annak tetszel bárhogy....
A kérdező hozzászólása: Nem gondolkodnék beavatkozáson ha nem lenne ilyen mély a karika! 12 ÓRÁT alszom majdnem minden nap.És Maybelline a korrektorom és mást is probáltam de nem fedik el teljesen.Na meg.. de jól érzem magamat amikor késésben vagyok és rohannék... de nekem ki KEll kennem az arcom. És az érzés amikor valaki elõször lát smink nélkül..
Igen.....az a neve az eljárásnak, hogy:ALVÀS!!!!!
08-13 11:59 Igen, de nem lehet örökké alapozóval élni... Arról nem beszélve, hogy rohadtul nem egészséges, ha állandóan le van kenve, mert nem lélegzik a bõr, stb. Nekem nincs ilyen problémám (más van, ami miatt kell az alapozó, de azt is ha lesz rá lehetõségem, helyre hozatom, ha sikerül, nem is kell többet alapozó...), de barátnõmnek is ilyen a szeme alatt, és már õ is unja, hogy alapozó nélkül "nem mehet ki" az utcára. Sajnos ez sem olyan jó megoldás.
Igen, van. Hyaluronsavas feltöltéssel megszüntethetõ. Ez max 1, 5 évig hat. Ambulánsan végzik, csak pár tûszúrás az egész. Teljesen veszélytelen. Az orvostól és mennyiségtõl függõen olyan 50-70 ezer forint körül van. Ha azt veszed egy fogfehérítés csak fél évig tart ki és az 120 ezer körül van, tehát relatíve nem is sok és sokkal látványosabb annál.
Korrektol-alapozó púder satöbbi. Nem kell méregdrága orvosi kezelés, amikor itt vannak ezek. Nekem is vannak (szinte mindenkinek van) a szeme körül sötét karika, de az alapozó, púder szépen eltünteti. Nem vagyok plasztikai mûtét sem bármilyen más kezelés ellenes, sõt, de ez valóban felesleges dolog lenne.
de amúgy érdemes lenne vas szintet nézetni...lehet vashiány okozza...
A kérdező hozzászólása: :) :(
ugyszintén:D de egyebkent en se tudom sajnos hogy letezik-e ilyen...:(
Létezik, én is ki fogom próbálni! Ha jól emlékszem, szemzug feltöltés a neve, írd be google-ba! Sok sikert :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!