Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül a búvárvizsgát (1 db)

Mennyibe kerül letenni a búvárvizsgát?

Legjobb válasz: http://www.buvarkodas.hu/main.php?menu=05 Ez csak egy a lehetõségek közül.

http://www.buvarkodas.hu/main.php?menu=05 Ez csak egy a lehetõségek közül.
Én külföldön tettem le a vizsgát a tengeren. Nekem 400 000 volt (NÉGYSZÁZeZER). Bár abban minden benne volt (felszerelés, oktatás, vizsga, plusz két könyv amibõl tanulni kellett a vizsgára (tk+mf).)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdesem ilyenkor az élő tiszán harcsázni?

Gondolkozunk rajta , hogy elmegyünk pár napra horgászni, és gondoltam arra, hogy éjszaka egy botot bedobok nadállyal , vagy iszapgilisztával harcsára. Lenne értelme szerintetek?

1

Mi a véleményetek a Mezőkövesdi katonai tóról (horgászat szempontjából)?

0

Van értelme nappal a Balaton déli partján a nádas mögé menni és a nyíltvíz felé dobálva balinra pergetni? Ha igen, mivel?

1

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

10

Mi a finomszerelékes horgászat?

3

Igaz, hogy magán tavon nincs szükség Jet-Ski jogosítványra?

pl:dunaharaszti jet tó, vagy esetleg más tó.

2

Ugye sárkányhajóval nem lehet beborulni?

Az van, hogy ma megyek sárkányhajózni, és attól félek, hogy beborul a hajó. Pontosabban nagyon félek. Nem sokára indulnék és nagyon be vagyok rezelve :(

3

Körforgó/támolygó?

2

Hogyan fűzzem fel helyesen a pelletet?

Vettem egy haldorádó pelletet amiben van kicsi, közepes és nagy pellet is. Ehhez vettem szilikon gyűrűket is, de amikor a bojli fűzővel át akarom szúrni kettéreped a pellet. Miért?

3

Használ valaki decathlonos vízálló mp3 lejátszót? Mik a tapasztalatai?

Arra lennék kívácsi, hogy mennyit bír az akksija, hogy szól, mennyire kényelmes stb... Én most egy grundigot használok, de kezdi megadni magát (elvégre beépített akksis) és a decathlon is árul, de nem ismerem a márkát. Fülbe dugni a boltban meg nem lehet.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!