Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül a 4D ultrahang (39 db)

Mennyibe kerül a 4d ultrahang Pécsen? Tudtok ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Pécsen két lehetõséged van: Da Vinci magánklinika: 18-22 ezer Ft között van a 4D a honlap szerint, kb 20 perc. (ez az ex-medison) Vagy mehetsz a klinikára: 10 ezer Ft (kb 20 perc) Én nagyon tudom ajánlani a mohácsi 4D-t is, mi ezen voltunk, másfél órát foglalkozott velünk a doki. 4 kép, DVD, lelet jár, mint máshol, és szintén 10 ezer Ft. Hétvégén fogad a doki elõzetes bejelentkezés alapján.

Pécsen két lehetõséged van: Da Vinci magánklinika: 18-22 ezer Ft között van a 4D a honlap szerint, kb 20 perc. (ez az ex-medison) Vagy mehetsz a klinikára: 10 ezer Ft (kb 20 perc) Én nagyon tudom ajánlani a mohácsi 4D-t is, mi ezen voltunk, másfél órát foglalkozott velünk a doki. 4 kép, DVD, lelet jár, mint máshol, és szintén 10 ezer Ft. Hétvégén fogad a doki elõzetes bejelentkezés alapján.
szia. a szülészeti klinikán 10000 Ft volt tavaly, DVD-t adnak róla. jó elõre be kellett jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!;-)

Egri kismamák, mennyibe kerül a 4D ultrahang és hol csinálnak ilyet?

És mennyi idősen érdemes elmenni?Meg tudják 100%-ra mondani a nemét?Adnak dvd-n felvételt,képet is?Vagy mit?

Legjobb válasz: A kórházban van 4D uh. Az sztk-s uh-n van kitéve info róla (tel. szám ilyenek). Ha jól emlékszem 10 e Ft. Ha úgy helyezkedik és nem takargatja magát, akkor biztos meg tudják mondani a nemét. Ma megyek úgyis az sztk-ba, ha gondolod megnézem neked!

A kórházban van 4D uh. Az sztk-s uh-n van kitéve info róla (tel. szám ilyenek). Ha jól emlékszem 10 e Ft. Ha úgy helyezkedik és nem takargatja magát, akkor biztos meg tudják mondani a nemét. Ma megyek úgyis az sztk-ba, ha gondolod megnézem neked!
Bejelentkezés személyesen az SZTK -ban az uh-n (107.szoba) vagy telefonon a 36/411-444 2513-as melléken Ára : 10 000 Ft ebben benne van a szûrõvizsgálat lelettel, 15-20 perces dvd felvétel, 1 színes és egy fekete-fehér kép 3D-s színes kép: 2000 Ft 3D-s fekete-fehér kép: 1000 Ft vizsgálat helye: kórházrész 2. em uh labor
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Rákérdezek amúgy majd pénteken én is.
Szívesen! Amúgy kb a 24. héttõl érdemes menni, akkor már van rajta husi, korábbi hetekben még kis "csontváz".
A kérdező hozzászólása: Na szegény picik :D 30.hétre terveztem majd kb, a nagymama ajándéka lesz, mert nem telik rá nekünk sajnos.

Székesfehérváron a kórházban mennyibe kerül a 4D ultrahang? Melyik doki csinálja?

Legjobb válasz: Köszi! Én is úgy hallottam,hogy a Csetényi doktor végzi! voltál is nála 4D-n? Mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is úgy hallottam, hogy a Csetényi doktor végzi! voltál is nála 4D-n? Mi a véleményed?
Szia!A Kórházban nincs 4D!Mi az egészségcentrumban voltunk és 11000ft-ot fizettünk!
Csinálnak a kórházban! DR.Csetényi Zsolt csináljak 12000ft.
Akkor bocsi, én tudtam rosszul!


Ózdon mennyibe kerül a 4D ultrahang?

Dvd-vel képpel együtt kérdezem.Fontos lenne!

Legjobb válasz: Én 2 hete voltam.6400ft,10 perc és kapsz egy színeset és 2 feketefehéret,meg 10 perc dvd-n. De nekünk "nem sikerült olyan nagyon jól", ezért 4000et kért,kaptunk 2 színes felvételt,sok feketefehéret,meg vagy 20 perc dvd-t. Azt megjegyzem,h az orvos szerint nem sikerült jól,szerintünk igen.látszik rendesen a baba:)

Én 2 hete voltam.6400ft, 10 perc és kapsz egy színeset és 2 feketefehéret, meg 10 perc dvd-n. De nekünk "nem sikerült olyan nagyon jól", ezért 4000et kért, kaptunk 2 színes felvételt, sok feketefehéret, meg vagy 20 perc dvd-t. Azt megjegyzem, h az orvos szerint nem sikerült jól, szerintünk igen.látszik rendesen a baba:)

Mennyibe kerül a 4d ultrahang Jászai Ildikónál Nyíregyházán?

Legjobb válasz: En most fogok menni par heten belul. 12000Ft. De van weblapjuk, rajuk tudsz keresni google-lel. Ebben benne van 1db foto meg egy darab DVD. Minden tovabbi extra fotoert kulon kell fizetni, de nem tudom mennyi, nem kerdeztem ra.

En most fogok menni par heten belul. 12000Ft. De van weblapjuk, rajuk tudsz keresni google-lel. Ebben benne van 1db foto meg egy darab DVD. Minden tovabbi extra fotoert kulon kell fizetni, de nem tudom mennyi, nem kerdeztem ra.

Veszprémben dr. Csongrády Attilánál mennyibe kerül a 4d ultrahang és mennyivel előtte érdemes bejelentkezni?

Legjobb válasz: Szia.Barátnõm volt nála tavaly,akkor volt 12000ft és kb.1hónappal elõtte bejelentkezett,nagyon sokan járnak hozzá:-).Kaptak dvd-t meg sok képet a babáról,kb.30percnyi anyag van róla:).Üdv

Szia.Barátnõm volt nála tavaly, akkor volt 12000ft és kb.1hónappal elõtte bejelentkezett, nagyon sokan járnak hozzá:-).Kaptak dvd-t meg sok képet a babáról, kb.30percnyi anyag van róla:) .Üdv
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszönöm szépen.Esetleg elérhetõséget is tudsz küldeni?
Szia én idén voltam, 25 hetesen mentünk el, egy héttel elõbb jelentkeztünk be, pedig nyár volt. 12000 ft volt a DVD lemezt nekünk kellett vinni. Nagyon rendes volt , csak ajánlani tudom. Rengeteg képünk lett , és 40 percet voltunk kb nála , a pici szinte végig mutatta magát. 35 km
Utolsó vagyok, a honlapján van két szám is , én a 30 as mobilt hívtam , délután 6 körül fel szokta venni.
A kérdező hozzászólása: Én is kerestem a honlapját hátha van, de nem találtam.Megírjátok nekem?Elõre is köszi!!!És köszi a segítséget is!!!:)
Dr. Csongrády Attila 8200 Veszprém, Kossuth u. 1. +36 30 9 476-510

Győrben a Kyncs Kft-nél mennyibe kerül a 4d ultrahang 2012-től? Mennyi idövel elötte kell bejelentkezni? Csekket ide is a védönötöl kell kérni?

Legjobb válasz: azt nem tudom drágább lett e nekünk tavaly ha jól emlékszem 10 v.11e Ft volt plusz a fotó amennyit kérsz, de azt nem tudom mennyi mert ajándékba kaptunk egyet, mivel 36.héten még nem tudtuk a nemét és a szonográfus azt mondta ha meg tudja mondani ajándékba lesz róla a kép. Nekem kb 2-3 nap múlva már tudtak idõpontot adni és szombaton is vannak. Amúgy a legjobb Gyõrben nem érdemes máshova menni nem drágább mint máshol.

azt nem tudom drágább lett e nekünk tavaly ha jól emlékszem 10 v.11e Ft volt plusz a fotó amennyit kérsz, de azt nem tudom mennyi mert ajándékba kaptunk egyet, mivel 36.héten még nem tudtuk a nemét és a szonográfus azt mondta ha meg tudja mondani ajándékba lesz róla a kép. Nekem kb 2-3 nap múlva már tudtak idõpontot adni és szombaton is vannak. Amúgy a legjobb Gyõrben nem érdemes máshova menni nem drágább mint máshol.
Hihetetlen, hogy a Kyncs Kft. nem veszi fel a telefont, se a mobilt, se a vezetékest! Talán át kellene nevezni magukat, Kyncs, ami nincs! -re.
Egyetértek!:) nagyon kedves és aranyos!:)
Igen! Akkor Õ az én emberem!! Nagyon szeretem Macát, megyek is hozzá jövõ héten a kórházban! Õ a legjobb szonográfus!!!
vagyis nem szerintem hanem biztosan a telt rövid vörös hajú:)
hát én csak úgy ismerem hogy Maca:) szerintem a telt rövid vörös hajú. Õ van a kórházban is azt mondta, hogy a kyncsben sokkal jobban szeret uh-zni mert sokkal szebb. A genetikai uh-t meg doki kell csinálja, nekem a Nagy Sándor csinálta, ahhoz nem elég a szonográfus de a babamozihoz igen, amit kell ilyenkor tudni õ is el fogja mondani. A kórházi 18 hetes uh-ra is ha észrevettétek mindig sokkal késõbb lehet bekerülni mint egyéb uh-kra sorszámmal is, mert azt csak doki csinálhatja és nem mindig van épp bent orvos is.
Én a Bajcsi Máriával futottam össze egyszer, de nekem most a genetikai uh a 12 heteset, egy nagyon kedves fiatal úr csinálta:) most is meg mutatta hogy milyen 4d be a pici, oylan volt mint egy kis ufo!
Megkérdezhetném, melyik hölgy van ott?
Elsõ vagyok a kyncsben van az ország egyik legjobb legmodernebb gépe. A kórházi se rossz a György ultrahang rendelõ botrány semmi szakértelem oda nem kell menni. És a kyncsben szintén a kórházi szonográfus nõ van
500 ft egy kép!és kb a 20 héten kell bejeltkezni ha a 24 héten szeretnétek megnézni! de én is a kórházba nézetem majd meg!mert azt mondják ott jobb!:)
A kérdező hozzászólása: A kórházban 15000 Ft lett a 4d ultrahang, januártól a kép az alighanem maradt 500 Ft.
Szerintem meg a kórházban a legjobb. Nagyon jó szonográfus van ott, lelkiismeretes, kedves, nagyon jó szakember. Most nem reklámozom a hölgy nevét, de én megint oda megyek, mert újra babát várok. Ott 2 éves volt 10 ezer, plussz 500 egy kép. Addig néztek, míg meg nem mutatta a drágám, hogy kiscsaj. :)
Sziasztok, mi is Gyõrben voltunk a kórházi 4D-n, ha egyrõl beszélünk akkor a "Maca" hivatalos neve Wilhelmné :) imádtam, nagyon aranyos, kedves és alapos. a mi dvd-nk 16perces, a vizsgálat 10.000 Ft volt és képenként +500. mi választhattuk ki a lementett képek közül, hogy melyiket szeretnénk. Kicsit homályos de ez nem a hölgy, illetve a gép hiába, hanem a mi kicsiként teljesen belebújt a méhlepénybe és nem akarta, hogy leselkedjünk :) de a hölgy addig noszogatta, míg egy kicsit mutatott magából. amúgy minden más nagyon szépen látszott a felvételen :)

Miskolcon a megyeiben mennyibe kerül a 4D ultrahang, és kb. mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: szia!ugy tudom 10-15-ig tart a 4-D uh 1db foto 1500ft. 3db foto 3000ft

szia!ugy tudom 10-15-ig tart a 4-D uh 1db foto 1500ft. 3db foto 3000ft
Mi a semmelweisbe voltunk, 12000Ft volt, kb 20-25percig moziztunk. Kaptunk egy dvd-t, meg 2 db 3D-s fotót.

Mostanában átlagosan mennyibe kerül a 4d ultrahang?

Legjobb válasz: Miskolcon 9-14 ezer között van!Ebbe benne van egy 30-40 perces dvd meg 1db fénykép!17 hetes kismama

Miskolcon 9-14 ezer között van!Ebbe benne van egy 30-40 perces dvd meg 1db fénykép!17 hetes kismama
http://4dgenesis.hu/ 10500, sztem õk a legjobbak.
Itt a mi környékünkön, zala-somogy, igen változó! Az én dokim 16000Ft-ért csinálja, találtam 10000Ft-ért is (bár erre panaszkodtak többen, hogy nem valami alapos volt.) Én N.kanizsára megyek, itt voltam az elsõ terhességem idején is, 9000 Ft. 15-20 p DVD, CD-re 3D-s képeket raknak és még papírképeket is kapunk. Viszont inkább baba-mozi az egész, mert orvosi papírt nem adnak a vizsgálatról, persze ha rendellenességet lát a doktornõ azt közli. Szóval azt kell tudnod miért szeretnéd a 4d-s uh-ot. Genetikai szûrésért elsõsorban, vagy csak bepillantást tenni a picurhoz. Boldog babavárást! 24h kismama
Lehet kérni dvd film nélkül, hogy csak képeket kapsz , illetve mozizól kb 15-20 percet.Ez általában a felébe kerül.Mi igy voltunk már többször is, és még egyett tervezünk februárra.Érdemes rákérdezni a dokitól, mert ha nem olyan nagy a baba akkor szerintem felesleges a dvds babamozi.

Gyulán Jurdi Imadnál mennyibe kerül a 4D ultrahang?

Legjobb válasz: 12.000.-, ikresek:14.000.- Ebbe benne van,1db kép+a 20perces dvd és papír a méretekrõl és adatokról.

12.000.-, ikresek:14.000.- Ebbe benne van, 1db kép+a 20perces dvd és papír a méretekrõl és adatokról.
Akkor jó azért majd írd meg milyen volt és hogy minden ok-e!!!!! Sok szerencsét és szép napot! Pihenj sokat ebben a kánikulában.
A kérdező hozzászólása: Ok, megírom :) Köszi!Neked is szép napot!
Szió!mi volt az uh-on?minden ok, jól vagytok?
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi az érdeklõdést, minden a legnagyobb rendben van.A babucim nagyon édes volt :) , szunyókálós kedvében kaptuk el és ami a legjobban tetszett, hogy törökülésben ült. :) Én szinte mindig abban szoktam.Sajnos a nemét nem láttuk, de ezt már nem is tartom annyira fontosnak, az a lényeg, hogy minden oké vele.A doki kedves volt.4 képet kaptam, abból egy színes kinagyított volt.A felvétel 15 perces.Most indulnom kell dolgozni, délután teszek fel képet :)
Ok, akkor megkaptál mindent.Látod nincs semmi baj!A neme valóban nem fontos, legalábbis én is így gondolom, az a fõ, hogy szépen fejlõdik, egészséges. Örülök!Szép napot!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100716/beolvas_s0001_www.kepfelt.. http://kepfeltoltes.hu/view/100716/beolvas_s0004_www.kepfelt.. Nagyon jó volt látni a babucit ismét, nem bántam meg, hogy elmentem. Kellemes hétvégét nektek!
Nagyon édi baba!Kis csöpp még, de majd szépen fejlõdik.Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra!Fõleg ebben a melegben, én már 30 hetes vagyok, de nem túl jól viselem. Ha valami segítség kell, valamit nem értesz, szólj.Amúgy melyik nõdokihoz jársz és hova? Üdv:"a legelsõ válaszoló"
A kérdező hozzászólása: Szia!Orosházára járok Svarsnighoz, nagyon jó orvos megvagyok elégedve vele.Én is nehezen viselem a meleget, de gondolom neked sokkal rosszabb lehet.A vérnyomásom is nagyon alacsony szokott lenni, gondolom a meleg miatt.Nagyon sokat szenvedek vele és nem is tudom, hogy mit tudok csinálni ellene.Volt már, hogy 70/50-re leesett.Most pl.78/60.Ilyenkor megiszok egy fél kávét, de félek mert tudom, hogy nem jó a babának.Esetleg lenne valami tanácsod rá? Köszönöm a dicséretet, nagyon büszke vagyok a babucira.6 évet vártunk rá és nagyon boldogok vagyunk :)
Nem valami jó a kávé, de ha csak ritkán megiszol egy nem túl erõset, semmi baj nem lesz.Sõt!Én is szoktam, fõleg ha vendég jön akkor mindig megkívánom.Arra vigyázz, hogy ne tegyél hirtelen mozdulatokat, szóval ne állj, vagy ülj le hirtelen, ha viszont rosszul vagy, keress mihamarabb valami ülõkét, nehogy elájulj és megüsd magad.Azt mondják inkább alacsonyabb legyen a vérnyomás mint magas. Nem vagy esetleg vérszegény?Majd kérdezz rá és nézess egy vérképet, ha kell akkor kapsz vasat pótlásra. Ja, és tudod sok folyadék!!!(Nekem már a könyökömön jön ki, mert nem tudok annyit inni) És a nagy melegben ki ne mozdulj, pihenj.
A kérdező hozzászólása: Vasat szednem kell, 2X1 tardiferon folt.Soha nem kávéztam és nem is szeretem, de rájöttem, hogy csak ez használ.1-2 naponta iszok egy felet.Tényleg az ájulás kerülget ilyenkor, de szerencsére hamar észere veszem és mindig leülök addig amíg jobban nem vagyok.Néha elég kellemetlen pl volt, hogy az obiban lettem rosszul és 10 percig a virágföldeken ültem.
A kérdező hozzászólása: Én nem rosszindulatból írtam!!!Már be is jelentkeztem hozzá, csütörtökön megyek :) Köszönöm a segítséged, neten keresztül jelentkeztem be hozzá, úgy ahogy írtad! Jó éjt!
A legeslegelsõ vagyok!!! Jó ne haragudj, már elnézést csak segíteni próbáltam.!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem igazán érdekel a mozizás, csak az, hogy ne legyen semmi baj a babócával.A szomszédom is a 12. héten ment és nagyon élvezte a dolgot.Az eredményeim jók, de nem is ez bánt, hanem amit már leírtam.
Bocsi az off.-ért, de én is Békés megyei vagyok, és a közeljövõen szeretnénk menni mi is 4D-re. Elsõtõl kérdezném, hogy mennyi idõvel kell korábban kérni idõpontot?Milyen minõségben csináálja?És hol található meg aki készíti az uh felvételt? Köszi, és bocsi:) ) 22h km
Online jelentkeztem be hozzá, én választhattam az idõpontot, hogy mikor szeretnék menni.És nyugi az online idõpont kérés is biztos, mert én felhívtam utána a dokit magát és megerõsítette, hogy igen ekkor meg ekkor kell mennem.(www.jurdi.net)De tudok tel.számot is adni:0630-9458-723(de ez is rajta van a honlapján is.A buszpályaudvaron van a rendelõ, az újságos bolttal majdnem szembeni tömbben, de kit is van a táblája. Uh.oz és utána ki is adja pár perc alatt a dvd is. Remélem tudtam segíteni. Ja és nagyon jó, mindent részletesen megmutogat, nyugodtan kérdezhetsz ha valami nem tiszta és végtelenül kedves doki.:-))))
Hová valósi vagy?Hány hetesen mész?Én 21.héten voltam.De nekem javasolta a nõgyógyászom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Én a héten szeretnék idõpontot kérni, ma vagyok 12 hetes.Mindenkitõl azt hallom, hogy ne menjek ennyire hamar, de volt egy ismerõsöm aki nagyon késõn ment és akkor derült ki a baj.Én szeretnék megnyugodni minél hamarabb.
Szerintem is hamar van.Bár jobban lát mindent ez tény, de akkor a film is amit kapsz nem olyan jelentõs.Nekem a 18 hetes genetikai uh után javasolta a dokim, hogy menjek el a 4d-re, de azt már az õ uh-ján is láttuk, hogy semmi gond, csak megnyugtatásként volt a 4d. De te tudod, vizsgálat szempontjából jó, de mozini még hamar van...
a 4d-s uh-n az a lényege, hogy amikor már nagyobbacska 20-25hetes elmész megnézed milyen is lesz...késõbb már nem érdemes mert nem fér bele a képbe :) a bajokról pedig a 2-3d-s ultrahang is megtudja mondani, hogy baj van-e
elõzõ vagyok! Egyébként a héten még van doki aztán szabadságon lesz, de hogy meddig, azt nem tudom!!
Az elsõ válaszoló vagyok.Kedden és csütörtökön van rendelés 4d-re.13.-ára még 4 hely volt de 15.-re csütörtökre még van legalább 6 idõpont.
még mindig elsõ vagyok.De amúgy nem értem miért akarsz a 4d-ért most fizetni, miért nem kérsz beutalót és idõpontot a gyulai kórházba az uh.os rendelésre, ha baj van akkor azon az uh-on is látható már.Késõbb 18 hetesen úgyis mész az afp eredménnyel.Arról meg szólnak ha nem jók az eredmények.Eddigi leleteid milyenek?
Kösz kedves elsõ:) Utána is járok, és megyek is!
Szegény.Tudom milyen.Egyél sok gyümit, meg zöldséget.A kávé 1-2 naponta attól nem lesz bajod.Hallottam olyat , hogy valakinek a doki javasolt napi 2 tejeskávét alacsony vérnyomásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!