Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Zepter (3 db)

Mennyibe kerül egy zepter-es indukciós főzőlap?

Legjobb válasz: És a zepteres az más fizikát alkalmaz az indukcióhoz? Csak mert nyolc-kilencezer forintba kerül az indukciós fõzõlap, amin nincs zepter embléma :P De hát akinek megéri, mert az biztos "jobban tudja a fizikát" :)

És a zepteres az más fizikát alkalmaz az indukcióhoz? Csak mert nyolc-kilencezer forintba kerül az indukciós fõzõlap, amin nincs zepter embléma :P De hát akinek megéri, mert az biztos "jobban tudja a fizikát" :)
200 ezer ft körül van edény készlettel! csak maga a fõzõlap olyan 30-40 ezer lehet!

Van egy zepter air therapy légtisztító berendezés, fehér színü és a közepén van egy csik, mennyibe kerül újonnan?

Legjobb válasz: 150.000 ft körül mozog az ára-láttam használtan is,úgy ki lehet fogni 60.000 körül a neten-persze csak megbízható eladótól.

150.000 ft körül mozog az ára-láttam használtan is, úgy ki lehet fogni 60.000 körül a neten-persze csak megbízható eladótól.
Én ma voltam árubemutatón és csak most, csak nekem, csak 199 ezer, amit megkapok 48 havi részletre havi 6.500 pénzzért. Így csak ma, csak nekem, csak 312 ezer forint. Ugye mekkora bomba üzlet ez? Csak nem nekem...

Mennyibe kerül egy Zepter wok?

Legjobb válasz: Szia! Én egy ilyen bemutatón voltam ott 65 rongyért akarták rám sózni. A teszveszen láttam 58-ért is.

Szia! Én egy ilyen bemutatón voltam ott 65 rongyért akarták rám sózni. A teszveszen láttam 58-ért is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!