Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Vichy normaderm (3 db)

Mennyibe kerül a Vichy normaderm arckrém? és meddig elég?

Legjobb válasz: Normaderm Hidratáló Krém ajánlott fogyasztói ára 3990 Ft. Normaderm Nuit Éjszakai Krém ajánlott fogyasztói ára 4799 Ft. A Vichy termékeket a patikákban és gyógyszertárakban lehet kapni.

Normaderm Hidratáló Krém ajánlott fogyasztói ára 3990 Ft. Normaderm Nuit Éjszakai Krém ajánlott fogyasztói ára 4799 Ft. A Vichy termékeket a patikákban és gyógyszertárakban lehet kapni.

Hol lehet Vichy normaderm tisztító gélt kapni és mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)

Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )

Mennyibe kerül a Vichy Normaderm Promat?

Legjobb válasz: Egy honlapon 19 euro-ért láttam...

Egy honlapon 19 euro-ért láttam...
Hát, mi egy kis csomagba vettük, amibe 2 fajta krém volt. 5000 valamennyi volt ;)
olyan nagyon régen nem vehetted, mert ez új termék, max.a sima normadermet vetted!
Húha nagyon régen vettem...3500 és 4500 között van...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
4000 az 50 ml-es 2800 körül van a 30ml-es


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!