Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Szent (31 db)

Mennyibe kerül a Szent Imre Kórházban egy szülés? Mennyi ha VIP szobában történik?

Mármint arra vagyok kiváncsi, hogy mennyi a fix összeg, amit kell adni a kórháznak (ha van ilyen). Tudom, hogy mi döntjük el, hogy az orvosnak és a szülészn?nek mennyi.

Legjobb válasz: Manapság már kerek-perec megszokták kérdezni a dokit, és õ megmondja a fix árat! :))

Manapság már kerek-perec megszokták kérdezni a dokit, és õ megmondja a fix árat! :) )

Mennyibe kerül egy hónapra ellátni egy tengerimalacot? úgy gondoltam ennivaló, forgács, széna stb.

Legjobb válasz: Egy tengerimalacról nem tudok nyilatkozni, mivel illik õket párban (azonos nemûeket!) tartani. Egy hónapban kb. 5-6 forgácscsere: 1000 Ft Széna kb. 700 Ft Táp kb. 800-1000 Ft

Egy tengerimalacról nem tudok nyilatkozni, mivel illik õket párban (azonos nemûeket!) tartani. Egy hónapban kb. 5-6 forgácscsere: 1000 Ft Széna kb. 700 Ft Táp kb. 800-1000 Ft
Ez nagyban függ attól is, hogy mit honnan szerzel be. Én a forgácsot fateleprõl hozom, 250 Ft egy nagy zsák, az bõven elég egy hónapra, de ha állatkereskedésben veszed, akkor lehet akár 1000-2000 Ft is. Nálunk (2 malac van) elfogy még kb 1-1 kg alma, répa, uborka, paradicsom, vagy mikor mi van, ezeknek idénytõl függõen változó az ára, télen nyilván sokkal több. A szénát 375-ért veszem, 30 literes, 1 malacnak kb elég 1 hónapra. A Versele Laga tápot is a nagykerbõl szerzem, így csak a bolti ára felébe kerül, kb 200 ft lehet havonta. Nyáron ha tudsz szedni füvet, máris olcsóbb, ha még meg is tudod szárítani télire, akkor már tényleg nem kerül sokba a tartása.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Nekem kb 1500 ft/hónapra jön ki két állatra. De nem számoltam bele az itthon talált répa, zöldségeket.
Ha nem forgacsot hasznalsz, sokat sporolsz! En furdoszobaszonyeget teszek a ketrec aljaba, az ala pedig pelletet/preselt forgacsot. A kakit napi 1-2 alkalOmmal kiboritom a kukaba es max ket naponta a pisis reszt feltoltom uj pellettel! 3 malacom van, en nagykerben veszem nekik a szenat, 6 csomag (6*30 liter) 1800 ft es nalunk kitart 2, 5 honapig! Tapbol a Versele Lagat hasznalom, ez 1200-1300 ft korul van, nem eskuszom meg h fel kilo vagy egy kilo, de mivel naponta 1-1 evokanallal kapnak, ez is 1, 5 honapig kitart! Emellett zoldseget/gyumolcsot napi 2x de csak 2-2-2 karikat es egy alkalommal egy fajtat! A repat amit tegnap vettem 250 ftert adtak a Lidlben es eleg lesz egy jo darabig, mert volt benne 6-8 db+a zoldje! Telen en paprikat is szoktam nekik adni, mivel c vitaminra van szukseguk! Emellett Cebion c vitamin cseppet is kapnak, kb heti egyszer, az is sokaig eleg! Nekem 3malacom van, neked ketto lesz, de olyan nagy kulonbseg arban nincsen:)
Elõzõ hozzászóló, te milyen szénát veszel? Nem találtam még olyat, aminek kifogástalan lenne a minõsége.
Vitapol szénát használok! Én egyszerre egy zsákot szoktam venni (8 zacskó van benne) és eddig még nem olyan, ami rossz lett volna (sem poros, sem rothadt, sem rossz minõségû nem volt). Az enyémnek nem ilyen a csomagolása, de ugyanez: http://www.allati-fincsi.hu/index.php?module=webshop&target=..


Tengerimalac alá használhatok szénát alomnak átmenetileg? A forgács mennyibe kerül állatkereskedésben?

Legjobb válasz: Szénát ne, mert azt megeszik. De szalmát nyugodtan. Azthiszem egy 5 literes forgács 1000Ft körül van...

Szénát ne, mert azt megeszik. De szalmát nyugodtan. Azthiszem egy 5 literes forgács 1000Ft körül van...
én asztalostól veszem 300ft egy nagy zsák, ami hónapokig elég.
Persze használhatsz, csak az nem olyan jó nedvszívó ezért hamar büdi lesz. De ha idejében takarítod nem lesz az. Meg még a másik gond, hogy megeheti a malacka a saját ....-jával együtt és hát az neki se túl jó.
Nyugodtan használhatsz alá szénát.Nekem most halt meg a tengerimalacom és néha én is azt használtam csak kb. 2 nap alatt büdi lett.Egy 2 literes forgács pedig 200 Ft körül van.:)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy mégsem kell, holnap megpróbálok venni forgácsot. Azért köszi!
pepe 15 literes forgács 400 ft (ilyen préselt, és kisebb forgácsok vannak benne, sztem ez a legjobb)
A kérdező hozzászólása: Vettem 300 ft-ért, nem tudom milyen, kb. 2 takarításhoz elég. Házit szoktunk használni, de apukám kórházban van és nem tud csinálni. :(

Mennyibe kerül nálatok 1 mázsa fa? És a szén?

Legjobb válasz: A fa 2000-2200 ft/mázsa, attól függõen, hogy hasított vagy rönk, ill. szállítás vagy anélkül. A szenet nem tudom. Dunakanyarban lakom.

A fa 2000-2200 ft/mázsa, attól függõen, hogy hasított vagy rönk, ill. szállítás vagy anélkül. A szenet nem tudom. Dunakanyarban lakom.
A vegyes a 1600-2500ig!Akác 1800-akár3000ig is megehet!De köbméterbe olcsóbb !Én most vettem 10köböt 100.000ért!Kb 1 köbbe 7-8 mázsa akác van!házhozszállítással ennyi volt!Bácskiskunban mindenhová ennyiért viszi a cég!
Utolsó: a köbméteres jó ár. Nállunk Borsodban egy köbméter 17500-nál kezdõdik, ez fûrészelt, vegyes fa (irtásból), a szállítás km-tõl függ.
A kérdező hozzászólása: Nálunk a vegyes 1500ft/mázsa+ falun belül 1000-ért házhoz hozzák! A barna szénnek meg 2200 ft/zsák:50 kg!!
Akác: 1200Ft/mázsa Vegyes keményfa (fõleg tölgy, bükk, gyertyán): 1000-1100Ft/mázsa. Ezek az árak házhoz szállítással, kuglizott fára vonatkoznak. Ja és én Pécsen lakom, itt vettem ennyiért. Persze számlát nem kaptam a fáról... A szén már húzósabb, olyan 5000Ft mázsája + szállítás.

Mennyibe kerül átlagban a vizipipába a dohány és a szén?

Legjobb válasz: Attól függ, h milyen pipát szeretnél venni, milyen dohánnyal (pl:dubai, stb.) milyen szénnel. www.vizipipa.eu Itt mindent megtudhatsz.

Attól függ, h milyen pipát szeretnél venni, milyen dohánnyal (pl:dubai, stb.) milyen szénnel. http://www.vizipipa.eu Itt mindent megtudhatsz.
Én még 3 éve vettem mindennel együtt 5000-ért, csak aztán felkapott lett a dolog, gondolom azóta má jóval drágább...

Hol vettetek fülbevalót újszülött kislányotoknak, ha már a kórházban kilövettétek a fülét? Szent Imrében mennyibe kerül, ha egyáltalán csinálják? Ha nem, hova érdemes vinni a picit?

Van olyan anyuka, aki nem szeretne fülbevalót a kislányának?

Legjobb válasz: Szia. En nem szertnek. Szerintem nagyon szep ha kislanynak van fulbevaloja, de nem nem tetettem a lanyomnak. Egyetlen oka van, hogy felesleges.....van 3 folbevaloja is, sot en is betehetnem (kozmetikus vagyok), de majd ha O keri.

Szia. En nem szertnek. Szerintem nagyon szep ha kislanynak van fulbevaloja, de nem nem tetettem a lanyomnak. Egyetlen oka van, hogy felesleges.....van 3 folbevaloja is, sot en is betehetnem (kozmetikus vagyok), de majd ha O keri.
Ezen agyalok én is. A kislányunk 2 hónapos. Van egy aranyos kis babafülbevaló, anyóstól kaptuk, arany, szív alakú, szép. A kórházban be akartam tetetni, de ott már nem lyukasztják ki a babák fülét mert volt valami per ebbõl amit egy anyuka megnyert, azóta õk nem vállalják ( kórházban kilyukasztották az újszülöttnek, otthon beleakadt a baba ujja a fülbevalóba s leszakadt egy pici rész a baba fülébõl ). Lenne kozmetikus aki kilyukasztaná. De azon gondolkodom hogy ha megteszem, akkor lehet az a baba akarata ellenére lenne. Lehet nem tetetem be majd ha Õ nagyobb lesz s kéri, akkor.
Igen, 25kg-ot tüzelek el naponta.
A kérdező hozzászólása: vegyestüzelésû kazán
Biztosan olcsóbb lesz mint a gáz, de senki sem fogja tudni megmondani, hogy mennyi fogy, mert ugye nem mindegy, hogy 80m2-t vagy 200 m2-t akarsz kifûteni, milyen fûtésrendszered van, hány fokot akarsz elérni stb...
Mennyi kéne? Ocsón megszámíttom!
egyiket sem árulják g-os tételekben a H2 N2 -tgázpalackokban forgalmazzák, ~200 bar nyomásra komprimálva lásd Lide, Messer cégeket Szenet akár hipermarketben is vehetsz pl faszén formájában
A kérdező hozzászólása: AZ lenne a feladat, hogy a periódusos rendszer x elemének megtudjam az árát azonos mennyiségben.
A kérdező hozzászólása: egyest kapnék
erre nem lehet válaszolni ez nagyon sok mindentõl függ. Pl tisztaságtól. Míg a háztartási NaCl <100 Ft, addig az analitikai 1000 Ft felett van
A kérdező hozzászólása: Ha valaki adna egy oldalt, ahol sok ilyen elem van fent, azt megköszönném. nem érdekel, hogy tiszta vagy nem, csak az legyen.
szerintem próbálkozz a fémes anyagok árfolyamaival, google-be beütöd : arany árfolyam, ezüst árfolyam, nikkel..alumínium stb :D
Épeszû ember az aki ilyen "feladatot" ad? Annyit se tud hogy az anyagok ára nem molra gramra mért?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!