Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Sz (20 db)

Végleges szõrtelenítés, vagy mi? Mi mennyibe kerül?

Sziasztok! 16/f vagyok.. mindenol szõrös vagyok!! Mit udtok ajánlani? igazából sehol sem zavar, de hátul a nyakamon nagyon. Borotvával leszedem 2-3 naponta, de csak erõsebb és több lesz mindig. Régebben kövér voltam aztán megnyúltam és szõrös lettem. Mit tudok tenni ilyenkor? Gyanta nyilvánvalóan nem, mert akkor várni kell hogy visszanõljön. Anya nem visz engem kozmetikushoz sem. Nincs pénzem sem. Mit tehetek? köszönöm

Legjobb válasz: Borotválni ne borotváld, mert tényleg csak rosszabb lesz:s a végleges szõrtelenítés megoldás lehet, keressetek kuponos akciót, mert tök jó ajánlatokat ki lehet fogni, amúgy nagyon drága. :s Nem mindenkinek jön be az sem, de egy próbát megér, hátha.

Borotválni ne borotváld, mert tényleg csak rosszabb lesz:s a végleges szõrtelenítés megoldás lehet, keressetek kuponos akciót, mert tök jó ajánlatokat ki lehet fogni, amúgy nagyon drága. :s Nem mindenkinek jön be az sem, de egy próbát megér, hátha.

Henna hajfestékkel lehet szõkébõl csokibarnát csinálni? És ha igen, hogyan? És mennyibe kerül kb a henna festék és az indigó?

Legjobb válasz: Éjfél után megmondom (akkor mosom ki a hajamból). Barnás szõke a hajam mondjuk.

Éjfél után megmondom (akkor mosom ki a hajamból). Barnás szõke a hajam mondjuk.
Nnnna. Én Lush terméket használtam, nagyrészt indigó, kisrészt henna. A neve "caca brun". A hajam szõkés-barnából hivatalosan is barna lett, bár nem csokoládé barna. Mutatom mibõl kb. mi lett. [link] A felsõ képen a jobb oldaliból. [link] Ilyen. Szóval nem túl nagy a váltás, de lehet én kentem fel rosszul vagy nem tudom. Állítólag az indigó 24 óra múlva nyeri el a végleges színét.
Én Neha hennát használok, igaz én csak magában a hennát. Elvileg ha nagyobb részt indigót használsz, akkor lehet belõle szép, akár sötétebb barnát is csinálni. Érdemes rákeresni neten, nagyon sokan írnak errõl. Elõször én is a Lusht próbáltam ki, de az lepkefing. Világosbarna hajam van, vagyis ilyen szõkésbarna-világosbarna, a Lush hennája adott neki egy kis fényt, de amúgy semmit nem ért. A Neha nekem 4 órát volt fent, és barnából vörös lettem, jól látható a színváltozás, mint egy rendes hajfesték után. Minél tovább áll a henna, annál rosszabb a színezõereje, és a Lush tömbök elég sokáig állnak, mire megveszed... A Lush csak annak jó, aki nem vágyik nagy változásra. Mondjuk ha nagyon világos a hajad, akkor lehet jobban befogja, anyukám õsz haját végül is elég rendesen befogta.

Kb mennyibe kerül a skót juhászok szûrése betegségekre? Ha jól tudom akkor ezt két féle módon is el lehet végezni 8 hetes koráig.

Szeretnék egy ilyen kutyát de nem tudok érte kiadni 70-80 ezreket.arra gondoltam hogy a kiválasztott kiskutyának fizetném a vizsgálatot ha a gazdi belemegy. Csak az a baj hogy még kb-ra sem tudom hogy ez mennyibe kerûl. Valakinek tapasztalat?

Legjobb válasz: 8hetesen elég kevés dologra lehet még szûrni. Általában a szülõket szokták szurni es abbol állapítják meg h milyen lesz a kicsi.. Nekünk a röntgen 20ezer volt most annal a kutyánál akinel nem kertem h hiteles legyen a masiknak 40ezer körül ott meg kértük. Egyeb vizsgálatok meg gondolom genetikai vizsgálatok lennének valószínûleg meghaladná a teljes kivizsgálás egy kölyök árát.

8hetesen elég kevés dologra lehet még szûrni. Általában a szülõket szokták szurni es abbol állapítják meg h milyen lesz a kicsi.. Nekünk a röntgen 20ezer volt most annal a kutyánál akinel nem kertem h hiteles legyen a masiknak 40ezer körül ott meg kértük. Egyeb vizsgálatok meg gondolom genetikai vizsgálatok lennének valószínûleg meghaladná a teljes kivizsgálás egy kölyök árát.
Elsõ körben még olvasgass egy kicsit utána, eszik vagy isszák-e ezeket a szûréseket, meg úgy egyáltalán hogy öröklõdnek ezek a betegségek. Skótjucit egyébként nem fogsz kapni 70-80 körül tenyésztõtõl, 100 felett gondolkozz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.:) azért írtam a 8 hetet mert a skót juhászok ha jól tudom hajlamosak a szem betegségekre és azt olvastam hogy az idõhöz van kötve. Sajnos pontos árat sehol sem találtam:( akkor marad a gyûjtögetés:)
Amire Te gondolsz az a CEA, collie eye anomaly és ott az a lényeg ha szülõk szûrve legyenek - létezik olyan h mentes egy kutya, hordozó vagy beteg. Két mentesnek mentes kölykei lesznek, egy mentesnek és egy hordozónak is-is és hordozó-hordozóból mindhárom lehet, tehát beteg is és akkor van gebasz... Az alapötlet eléggé elvetélt ötlet mivel Magyarországon nem csinálnak ilyen szûrést, a legtöbbször a tenyésztõk is összeállnak h többet küldjenek ki egyszerre mert úgy olcsóbb. Optigenben csinálnak pl. De nem gondolom, h ezt megcsinálnád - ráadásul mire kész az eredmény a kutya már 4-5 hónapos....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg erre gondoltam csak a menete nem volt tiszta:) nagyon köszönöm!
A skótokat általában csak klinikailag szokták szûrni CEA-ra és egyéb szembetegségekre, ez 10-15 ezer körül van, emellett van még a DM és az MDR1, az is legalább 15-20 ezer forint(ha a szülõk eredményei ismertek, akkor ezeket megspórolhatod, a szemszûrést NEM). De ez csak egy dolog, hogy mentes ezekre a dolgokra, diszpláziára például nem tudsz leszûrni egy 8 hetes kölyköt, illetve ez nem mutatja meg, hogy milyen idegrendszerû és mennyire fajtatiszta a kutya. Ne vegyél szaporítótól, ne támogass olyanokat, akik kizsákmányolják a kutyáikat! Skótot 80-100 ezer körül már lehet venni normális tenyésztõtõl, szerintem ez egyáltalán nem magas ár egy minõségi kiskutyáért. Jó esetben 15 évig fogsz vele élni, gondolom nem mindegy, hogy lesz egy gyönyörû, egészséges, jó idegrendszerû skót juhászod, vagy egy beteges, idegbajos, csúnyácska kis keveréked.

Mennyibe kerül átlagosan egy szõnyegtisztítás?

gépi gyártmányú, rojtnélküli

Legjobb válasz: Nézd meg a Fóti úti szõnyegtisztítók honlapján.

Nézd meg a Fóti úti szõnyegtisztítók honlapján.
[link]

1. sz. Nõi klinika érdekelne, kinek milyenek a tapasztalatai? A technikai része érdekel inkább, nem a személyzet, és hogy van-e alapítványi szoba és mennyibe kerül? Apa mikor lehet ott ahol, és mikor nem?

Legjobb válasz:
Gyakorlati tapasztalatom nincs, csak januárban fogok ott szülni. De a szülésznõnk bevitt a szülõszobába - az elképesztõen jól felszerelt, nagyon biztonságos és kellemes volt egyszerre. A bababarátság az orvosodtól és a szülésznõtõl függ majd. A szülõszobáktól pár méterre van a császáros mûtõ - bármi van, azonnal tudnak lépni. Az alapítványi szobákat elõre nem lehet lefoglalni - nálunk természetes szülés lesz, programcsászár esetén gondolom megoldható. Amikor bemész szülni, akkor a szülésznõk megkérdezik, hogy szeretnél-e utána alapítványi szobába menni, ha van hely, akkor lefoglalják neked. Az 1 ágyas 12,000, a 2 ágyas 9,000/éjszaka. Maximum 72 órát kell bent tölteni, tehát max. 3 éjszakával kell számolni. Mi az 1 ágyast kérdeztük meg, oda sem szeretik beengedni az apukákat. 2 ágyasba értelemszerûen nem jöhetnek be. Látogatók a folyosón lehet fogadni - egy elég huzatos, szûk hely. Tekintettel arra, hogy január lesz, én biztosan nem fogom kivinni oda a gyerekemet a sok köhögõ, influenzás ember közzé.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gyakorlati tapasztalatom nincs, csak januárban fogok ott szülni. De a szülésznõnk bevitt a szülõszobába - az elképesztõen jól felszerelt, nagyon biztonságos és kellemes volt egyszerre. A bababarátság az orvosodtól és a szülésznõtõl függ majd. A szülõszobáktól pár méterre van a császáros mûtõ - bármi van, azonnal tudnak lépni. Az alapítványi szobákat elõre nem lehet lefoglalni - nálunk természetes szülés lesz, programcsászár esetén gondolom megoldható. Amikor bemész szülni, akkor a szülésznõk megkérdezik, hogy szeretnél-e utána alapítványi szobába menni, ha van hely, akkor lefoglalják neked. Az 1 ágyas 12, 000, a 2 ágyas 9, 000/éjszaka. Maximum 72 órát kell bent tölteni, tehát max. 3 éjszakával kell számolni. Mi az 1 ágyast kérdeztük meg, oda sem szeretik beengedni az apukákat. 2 ágyasba értelemszerûen nem jöhetnek be. Látogatók a folyosón lehet fogadni - egy elég huzatos, szûk hely. Tekintettel arra, hogy január lesz, én biztosan nem fogom kivinni oda a gyerekemet a sok köhögõ, influenzás ember közzé.
Hú, bocsánat, hogy csak most! Itt segítenek a szoptatásban, ha kell napi 5-6x is. Ha kimész és szólsz nekik, maximum 5 perc és jönnek. A mellettem lévõ ágyon az anyának nem volt teje, még a gyerekorvos is segített neki. Ilyen szempontból is abszolút megbízható szerintem! :)
Szia, bocs az offért, de engem is minden érdekel a Klinikával kapcsolatban, mert én is ott fogok szülni márciusban, elsõ baba nálunk is. :-D Ha gondolod írj privit. :D
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, hogy a csecsemõsök olyanok, amilyenek, túl sok idejük nincs kéretlen tanácsokat osztogatni, kedvesek is meg nem is... Szoptatni hogy fogok megtanulni? :/ Ha kérem mutassák meg, segítsenek, akkor segítenek, ugye?? Ettõl félek amúgy a legjobban, más nem aggaszt csak a szoptatás
Igazság szerint a 3 napért nem adnék ki ennyi pénzt, ez simán kibírható a 4 ágyasban is. És a csecsemõsök tényleg pillanatok alatt ott vannak, még akkor is, ha azt mondják 10 perc, én sosem vártam annyit. A legtöbb talán 2 perc volt. Jó, hogy elmehetsz zuhanyozni anélkül, hogy beadnád, mert vigyáz rá másik 3 anyuka. Így hallod azt is, ha sír (legalábbis nálunk mindenki megismerte a sajátja sírását). Elsõvel tényleg jó volt, a másodikkal már lehet, hogy megfontolnám az 1 ágyast, mert már megvan a kellõ rutin. De pihenni nem fogok attól többet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves válaszoló. Igazság szerint azért kérdezõsködtem, mert elsõ babám lesz, és eddig nem nagyon tudtam dönteni, hogy hogy s mint legyen. Szeretnék pihenni, nem akarom, hogy a más babája zavarjon, ugyanakkor jól jön a sok segítség és tanács, amit kaphatok. Mindenhol vannak pozitív és negatív dolgok, én fõleg azt szeretném, ha apa a lehetõ legtöbb idõt tölthetné velem meg a picivel, õ is ezt szeretné, de valószínûleg nem lesz megoldható. Mindenesetre hajlok a 4 ágyas szoba felé, úgyh végül lehet, ezt fogom választani. A szobák elrendezését már ismerem, egy hetet feküdtem benn, mert majdnem vetéltem, és szerencsére én a kézmosó felõli oldalon laktam.. Persze akkor még kis pocakkal. Képzelem milyen lesz majd lógó hassal átkecmeregni a wc mellõl a kézmosóhoz. Köszönöm szépen a részletes írásod, sokat segített
Elõzõ vagyok Még annyi, hogy szerintem felesleges az 1 ágyas szoba. Egyrészt hátul vannak, ahol a megõrzõ van, tehát sírást ígyis-úgyis hallani fogsz. Márcsak azért is, mert vannak akik este a folyósón sétálgatnak a picivel, mert nem tud aludni valamiért. Másrészt annyira nincs katasztrófa nagy zaj, mi nagyon jól aludtunk mind a 4-en. Azért a legtöbb anya odafigyel, hogy a többiek tudjanak pihenni. Ha meg sikerül szoptatni, nem a másik gyereke fog felkelteni. A második éjszaka meg tuti nincs alvás... Amikor mi bent voltunk a második éjszakáját minden gyerkõc végigsírta.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Augusztus végén szültem ott, csak õk vették észre, hogy 1 héttel korábban indítani kell. Mi teljesen meg voltunk elégedve! 12 órát vajúdtam, apa bármikor bejöhetett, szülésnél is ott lehetett. Én semmit nem fizettem nekik, mégis úgy éreztem, mintha nagy összeget nyújtottam volna át elõre, olyan szakértelmet és figyelmet kaptam. Az ügyeletes szülésznõ félóránként benézett, mikor úgy látta jobbnak, felültetett. Folyamatosan nézték, hogy hogy van a pici, de feleslegesen nem zaklattak. Éjszaka egy picit hideg volt, de párom szólt nekik, és pár órára jó idõ lett. (Mondjuk az idõérzékem teljesen elvesztettem, úgyhogy lehet, hogy kevesebb vagy több idõ volt :) ) A látogatási idõ kötött, ilyenkor általában tele van a folyósó, de hamar lecseng a nagy zajongás. A picit kiviheted a folyósóra, hogy a család láthassa, de arra nagyon figyelnek, hogy messzebb ne. Látogatási idõ után a biztonsági õr körbejár és figyelmezteti a látogatókat, hogy kezdjék meg a hazamenetelt. Ettõl függetlenül, ha leadod a babát megõrzésre, akkor 1-2 órát az aulában beszélgethettek. A gyerkõc végig veled van (kivéve, ha valamiért beadod). Én 4 ágyas szobában voltam, és elsõ gyerekesként jól jött a segítség a többi anyukától, akiknek már második született. Persze a csecsemõsök is 2 percen belül ott vannak, ha segítséget kérsz! Az egyetlen negatív (tapasztalatom és a velem egy szobában lévõk szerint) az a fürdõszoba. Én pont a vécé felõli bejáratnál lévõ szobában kaptam helyet, és olykor igen nehézkes volt a bejutás. Fõleg azoknak, akiknek nem ment le azonnal a pocak. Csak a szülõszobai és a gyermekágyas részlegrõl tudok nyilatkozni, mert az ambulanciáról azonnal indítottak, így elõtte nem feküdtem bent. De ha lesz második pici, vele is biztosan oda fogok menni! Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, most csak ennyi jutott hirtelen eszembe...
A kérdező hozzászólása: értem. Köszönöm a választ :)
Erre nehéz válaszolni. Azt olvasom itt és a többi fórumon is, hogy aki megengedheti magának, az nagyon nem bánja meg az 1 ágyas szobát. Elsõsorban amiatt, hogy tudsz pihenni, nyugodtan szoptatni - már 2 ágyasban is gondot okoz, hogy a 2 baba közül valaki nagy valószínûséggel mindig ébren lesz :) . Egy olyan anyukával találkoztam, aki 4 ágyasban volt. Õ szüléstõl a hazamenetelig max. 20 perceket aludt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Látod pont emiatt kérdeztem. A szülõszobát ismerem látásból, töltöttem ott 22 hetesen 2 éjszakát, de azt, hogy milyen lehetõségeim vannak ott, azt nem tudom még egyenlõre. Gondolom a szülésznõ majd mindent szépen elmesél. Én márciusban szülök ott, elsõ baba, és pont apa miatt akartam egyágyasat, azt hittem, bent lehet velem, benn is alhat, mert más kórházakban úgy van. És hiába március, akkor is simán lesz még influenza, úgyh én sem hiszem h ki fogom vinni a babát a folyosóra... lehet h csak én fogom látni a babát :D 27+4 hkm ^^ de akkor szerinted sem éri meg az a 12 ezer, így, ilyen körülmények között??
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!! :)

Kb mennyibe kerül egy közepes testû, hosszú szõrû kutya fürdetése, nyírása stb egy kutyakozmetikusnál?

Legjobb válasz: A stb nagyon tág fogalom, az is, hogy milyen fazonra és milyen hosszúra kéred, az is, hogy milyen állapotban van most. Ezek mind számítanak az ár végénél.

A stb nagyon tág fogalom, az is, hogy milyen fazonra és milyen hosszúra kéred, az is, hogy milyen állapotban van most. Ezek mind számítanak az ár végénél.
Meg az is számít, hogy hol lakik a kozmetikus és milyen népszerû. Közepes testû a huskym, fürdés-szárítás 3-6 ezer forint között, attól függ, melyikhez viszem.

Az arany Marlboro cigaretta fehér szûrõs? Mennyire erõs? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Barna, hát a közepes cigiknél talán egy leheletnyit erõsebb, de lehet ezt csak én gondolom így. 1000-1100Ft között van az ára. Legalább is vidéken.

Barna, hát a közepes cigiknél talán egy leheletnyit erõsebb, de lehet ezt csak én gondolom így. 1000-1100Ft között van az ára. Legalább is vidéken.
Én 1150-ért szoktam venni és ahogy az elsõ válaszoló is írja barna szûrõs.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM. Marlboro-ból van fehér szûrõs?
Ahham. Marlboro Silver (ha még van olyan) Marlboro Flavour Plus, Marlboro Touch, ezek biztos fehér szûrõsök.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A sima az barna szûrõs, a pattintós fehér:) szerintem közepes erõsségû, nálunk 1020Ft:)

A bichon frise szõre nyírása mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kozmetika függõ.Valahol teljes csomagot lehet venni,valahol meg minden mûveletet külön számláznak.Nekünk mosás nélkül 4000 Ft,ebben benne van a köröm,fül,bûzmirigy is.Kb ilyen árban lesz máshol is.

Kozmetika függõ.Valahol teljes csomagot lehet venni, valahol meg minden mûveletet külön számláznak.Nekünk mosás nélkül 4000 Ft, ebben benne van a köröm, fül, bûzmirigy is.Kb ilyen árban lesz máshol is.

A tüdõszûrés díja, EÜ-i biztosítás nélkül, mennyibe kerül?

40 év felett, de ennek valószínû itt nincs jelentõsége.

Legjobb válasz: Budapesten Lõrincen 1700 Ft, de ha nem tartozik oda valaki akkot beutaló is kell.

Budapesten Lõrincen 1700 Ft, de ha nem tartozik oda valaki akkot beutaló is kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!