Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Sikovanyecz (4 db)

Igen, a férjem megkérdezte. A válasza pedig amennyit szánunk. Jó válasz :)

Mennyibe kerül dr. Sikovanyecz Jánosnál - Szeged- a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én ugy tudom hogy 7 ezer a vizsgálat a szülés meg 70 ezer 7 éve szültem nála nem volt vele semmi gond elég rendes orvos, csak egy baj van vele hogy nincs humorérzéke.

Szia! Én ugy tudom hogy 7 ezer a vizsgálat a szülés meg 70 ezer 7 éve szültem nála nem volt vele semmi gond elég rendes orvos, csak egy baj van vele hogy nincs humorérzéke.
Sziasztok! Én úgy tudom, hogy nincs tarifája, sõt, olyanról is tudok, aki a baba fényképét tette szülés után a borítékba, és az is rendben volt. Ha nem ismeritek, kérlek ne alkossatok róla véleményt! Én hozzá járok, nagyon lelkiismeretes, alapos, türelmes, kedves orvos. Üdv. 14 hetes kismama
Én nálla szültem nem rég! Nincs jó véleményem, sok beteget vállal és nem tud velük már foglalkozni, kicsit nagyra nött szerintem a zsebe! Minden orvos jó orvos mig simmán zajlik minden, nállam ez nem volt igy. Apró dolgon megcsúszott és egy hónappal hamarabb jött igy a fiam, ráadásúl császárral amibe én szinte bele voltam betegedve. Sokat császározik, ez a leg egyszerübb, ez gyorsan halad! Én a következõ gyereket biztos nem nálla szülõm!
Ezt nem mondjátok komolyan , hogy a doki megszabja a tarifát, és az alatt nem vállal? Ez magán dolog vagy normál korházi alkalmazott?


Mennyibe kerül egy vizsgálat és szülés Szegeden Dr. Sikovanyecz Jánosnál?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem hogy egy vizsgálat 6000 ft és a szülés pedig a tízszerese 60000.Remélem segítettem.Egyébként nagyon jó doki nagyon kedves.De volt olyan betege aki mondta hogy nem tudja kifizetni ezt az összeget és attól nem fogadott el csak egy képet a babáról.

Én úgy emlékszem hogy egy vizsgálat 6000 ft és a szülés pedig a tízszerese 60000.Remélem segítettem.Egyébként nagyon jó doki nagyon kedves.De volt olyan betege aki mondta hogy nem tudja kifizetni ezt az összeget és attól nem fogadott el csak egy képet a babáról.
7000ft.És a szülés osszege rád van bizva!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!