Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Rota vírus (4 db)

A Prevenar és a Rota vírus elleni ajánlott védőoltás mennyibe kerül Németországban?

Legjobb válasz: A rotavirus elleni 70eu körül volt,ha jol emlékszem. De a mi betegbiztositonk pl fizette utólag. (barmer)

A rotavirus elleni 70eu körül volt, ha jol emlékszem. De a mi betegbiztositonk pl fizette utólag. (barmer)
A kérdező hozzászólása: 70 Euró összesen vagy darabja? Mi az AOK-nál vagyunk biztosítva, nem tudod véletlen, hogy az fizeti-e?
Egy alkalom került annyiba, ha jol emlékszem. De kérdezd meg a patikában, az a biztos. Talán azt is tudjak majd, hogy aok fizeti e. Én sajnos nem vagyok biztos benne. Kicsit ugy rémlik mondtak, h másik állami nem fizetni. De kérdezz rá!a gyermekorvos is rögtön tudni fogja. Merre éltek?
Szia! Ezt találtam egy fórumon. "Ich lasse meinen Sohn gerade gegen Rotaviren impfen und gehe dann zur AOK und dann bekomme ich die Kosten (ca. 200) erstattet. Ich habs also noch nicht zurück, man hat mir aber bei der KK im Vorfeld gesagt, dass ich die Kosten wieder bekomme." Szerintem fizeti a betegbiztosítód. Olvastam a neten 60 eurót is, szóval lehet, hogy nem emlékszem teljesen jól, de nagyjából 60-70 euró egy alkalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Mi Oedheimben élünk (Bad-Würtemberg).

Rota vírus ellen beoltattátok a babátokat? Mellékhatások? Mennyibe kerül? Vagy ingyenes már ez is?

Legjobb válasz: szia! 2 szájon át adható oltásból áll. 18000 Ft/db :( utánna egy hétig fájdogált a hasa. Nem volt vészes. 24 hetes koráig kell mindkettõt beadni 4 hetes különbséggel.

szia! 2 szájon át adható oltásból áll. 18000 Ft/db :( utánna egy hétig fájdogált a hasa. Nem volt vészes. 24 hetes koráig kell mindkettõt beadni 4 hetes különbséggel.
Szia, én beoltattam a picit.Van 2 és van 3 db-ból álló oltás is, mi a 2 db-osat adattuk be, az 18000 Ft/db, mint ahogy elõttem is írták.Sajnos ez nem ingyenes. Nálunk nem volt mellákhatás, 6 hós korig kell beadatni 2 hós kor után, 4 hét különbséggel.
Szia! Mi is beadattuk. 2*18ezer volt, plusz a dokinak alkalmanként egy ezrest kellett fizetni, mivel nem kötelezõ oltás volt. Nálunk semmi mellékhatás nem jelentkezett!
Nekünk most kapta meg az elsõt és semmi mellék hatás. 2*18000 Ftba kerül+ dokinak alkalmanként 1000ft.
Mi beadattuk, a 2 db-osat. Az 1. után enyhén csökkent az étvágya, de másnap semmi baja nem volt. 2x17000 Ft körül volt. A dokinak nem fizettünk külön, mert a kötelezõkkel kapta: ilyenkor felénk (Szeged) nem kell fizetni. Meg ez szájon át adandó amúgy is.
Mi most töltjük a 4.hónapot és úgy döntöttem hosszas gondolkodás, utánaérdeklõdést követõen, hogy én nem adatom be.Mind a dokináni, mind a védõnõ azt mondta, hogy inkább csak olyan babáknak ajánlatos aki huzamosabb idõt tölt társaságban(bölcsi)
Én csak a kötelezõeket adatom be neki, hogy azokkal dolgozzon a kis szervezete elõször és alakuljon ki a rendes védettség...

Mi okozza a rota vírust? Mennyibe kerül az oltás?

Legjobb válasz: Itt választ kapsz: http://kismamaknak.freeblog.hu/archives/2008/10/07/Ajanlott_..

Hasznos az oldal, pl. azert, hogy tudjam, melyik oltas kulonleges neve mit is jelent igazabol.
18.000 Ft az oltás, de hogy mi okozza? Passz...


Mennyibe kerül a Rota vírus elleni védőoltás, kell-e ismétlő belőle és milyen idős korban kell beadatni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 2 oltást kapnak egymás után. És asszem 18000 ft egy db! de ha tévedek Bocsi!

Én úgy tudom 2 oltást kapnak egymás után. És asszem 18000 ft egy db! de ha tévedek Bocsi!
Az egyik fajta összesen 39000Ft 2 oltásból áll, és 6 hónapos kora elött kell megkapnia a babának
18000 darabja és 2 kell 1 hónapos különbséggel, legkésõbb 6 hónapos korig be kell fejezni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az infokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!