Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Revalid és (3 db)

Mennyibe kerül a Revalid és a Béres szépség vitamin? Hogyan kell őket használni?

Legjobb válasz: A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz,30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább,de a béres szerintem sokkal jobb,mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is,az se rossz,abból kb. 1400 egy 40 db-os adag,abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom,de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.

A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz, 30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább, de a béres szerintem sokkal jobb, mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is, az se rossz, abból kb. 1400 egy 40 db-os adag, abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom, de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.
Valóban nem olcsó a Revalid, de én 10 év alatt egy dekát sem híztam tõle, és gyönyörû derékig érõ hajzuhatagom lett, valamint egészséges hosszú körmeim. Az olcsóbbakat nem próbáltam, de nem lehetetlen, hogy vannak olyan jók. Érdemes akkor azokat megpróbálni elõször.

Valaki megtudná nekem mondani, hogy mennyibe kerül a revalid ampulla és tabletta?

és aki használja mit tapasztal? használ? Köszönöm a válaszokat.:)

Legjobb válasz: 3000 ft körül láttam, szóval drága. Én sörélesztõ tablettát használok, azóta sokat nõ a hajam, erõsödik, a körmöm nagyon hosszúra megnõ (bár ezzel azelõtt sem volt problémám) Ugyan az a funkciója, mint a revalidnak, de olcsóbb. Nekem több fodrász ajánlotta, ezután döntöttem mellette.

3000 ft körül láttam, szóval drága. Én sörélesztõ tablettát használok, azóta sokat nõ a hajam, erõsödik, a körmöm nagyon hosszúra megnõ (bár ezzel azelõtt sem volt problémám) Ugyan az a funkciója, mint a revalidnak, de olcsóbb. Nekem több fodrász ajánlotta, ezután döntöttem mellette.
A kérdező hozzászólása: Nekem is no csak vasalom mindennap letorik. Megtudnad mondani, hogy ez a tabletta amit te szedsz mennyibe kerul es, hogy hol szerezhetem be?:) koszi a valaszodat:) es bocsi h ekezet nelkul irtam csak a telefonomon nincs ekezet.:)
Bocsi, hogy késõn válaszolok! Dm, Rossmann és hasonló üzletekben szerezheted be az ára 1000 ft körül mozog. kb 150 db van benne. Amit én szedek abból napi 3x3 adag a javasolt, de ezt nem tartom be, nekem a kevesebb is bevált.

A revalid kapszula mennyibe kerül egy hónapra? És tényleg hatásos?

Nekem csak azért kéne hogy a hajam gyorsabban n?jön. Tényleg jó? Vélemények?

Legjobb válasz: 1700-ért*

A kérdező hozzászólása: 1700-ért*
Jó, hatásos, de nagyon drága, mivel naponta 2-3 szemet is be kell belõle veni, így kb 8-10e ft havonta. De jó hír, hogy azt, amit a revalid, azt bármelyik B-vitamin komplex tabletta tudja, pl a dm saját márkása is, ami egy hónapban maximum 1-2e ft..
Nem is 8-10 ezer... A 90 db-os kiszerelés, ami 1 hónapra elég ( napi hármat kell bevenni), 4699... A 30 darabos 1699. Így se olcsó, de hatásos.:)
A kérdező hozzászólása: hmm..értem. Azt hittem jóval olcsóbb. És 1900ért megérné ha napi egyet kéne bevenni :) de drága, szóval inkább várok míg magától nõ a hajm :) azért köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!