Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Inszemináció (14 db)

Hogyan működik egy inszemináció és mennyibe kerül a beavatkozás?

Ha nem javul a párom eredménye,sajnos ez vár ránk!!

Legjobb válasz: Megkapod a stimuláló gyógyszereket, peteérés figyelõ uh-ra kell járni, aztán mikor megvan a tüszõrepedés, apa leadja a cuccot, és egy vékony katéteren keresztül befecskendezik Neked. Nem fáj, és nem tart tovább, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat. Utána kicsit feküdni kell, aztán mehetsz haza. Másnap ismétlõdik az egész mûvelet. (Legalábbis Pécsen így mûködik.) Hogy mibe kerül, az egyénenként is változik, pl., hogy milyen problémátok van, meg attól is, hogy milyen intézményben csináltatod. Nálunk csak nekem kellettek pé serkentõ gyógyszerek, az került 30.000 Ft-ba. (És mielõtt valaki leugatna, mert sajnos volt már rá itt példa, a Clostilbegyt magában semmit nem csinált, azért kellett a több, erõsebb, drágább gyógyszer.) Nálunk nekem nem volt petetérésem, azért lett volna rá szükség, de aztán spontán összejött az elsõ inszem elõtt. Ezt kívánom Nektek is! Sok sikert!

Megkapod a stimuláló gyógyszereket, peteérés figyelõ uh-ra kell járni, aztán mikor megvan a tüszõrepedés, apa leadja a cuccot, és egy vékony katéteren keresztül befecskendezik Neked. Nem fáj, és nem tart tovább, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat. Utána kicsit feküdni kell, aztán mehetsz haza. Másnap ismétlõdik az egész mûvelet. (Legalábbis Pécsen így mûködik.) Hogy mibe kerül, az egyénenként is változik, pl., hogy milyen problémátok van, meg attól is, hogy milyen intézményben csináltatod. Nálunk csak nekem kellettek pé serkentõ gyógyszerek, az került 30.000 Ft-ba. (És mielõtt valaki leugatna, mert sajnos volt már rá itt példa, a Clostilbegyt magában semmit nem csinált, azért kellett a több, erõsebb, drágább gyógyszer.) Nálunk nekem nem volt petetérésem, azért lett volna rá szükség, de aztán spontán összejött az elsõ inszem elõtt. Ezt kívánom Nektek is! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!! Nálunk úgy néz ki a helyzet hogy apával van a baj, mert nem jó a sperma eredménye!! Most szed vitaminokat hátha.... 3 hónap múlva kontroll és ha akkor sem jó, inszem!! Hát ez van!!
Ne keseredj el, össze fog jönni, meglátod. Ha nem elõtte, akkor az inszemmel tuti sikerül! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! Nagyon remélem hogy így vagy összejön mert már régóta vágyunk egy babára!!
Elsõ gyereknél az én férjem is kapott gyógyszert. Sikerült is a baba pár hónap alatt Bár nekem is kellett Closty és Bromocriptin is, szóval nem volt egyszerû A lányomnál elég volt a Closty is

Mennyibe kerul privatban az inszeminacio? Kulfoldon elek es hazamennenk, ha olcsobb lenne. Csak a ferjemnel van a gond, keves spermaszam.

Legjobb válasz: Most hetfon lett meg az eredmeny: 10 millio, aminek a 65 %-a mozog. Tul vagyunk 2 tesztoszteron kuran, Fer14-en Maca viben, E,C vitaminon es Cinken. Nala csak hormon gondok vannak, de a kurak ellenere nem javult a szam. A mozgas egy kicsit jobb lett, de ennyi.Mar nem tudok es nem akarok tobbet varni. En 30, a ferjem 36 eves. Nalatok mi volt a gond? Ja es mennyit kell varni, hogy idopontot adjanak?

A kérdező hozzászólása: Most hetfon lett meg az eredmeny: 10 millio, aminek a 65 %-a mozog. Tul vagyunk 2 tesztoszteron kuran, Fer14-en Maca viben, E, C vitaminon es Cinken. Nala csak hormon gondok vannak, de a kurak ellenere nem javult a szam. A mozgas egy kicsit jobb lett, de ennyi.Mar nem tudok es nem akarok tobbet varni. En 30, a ferjem 36 eves. Nalatok mi volt a gond? Ja es mennyit kell varni, hogy idopontot adjanak?
Én a pesti Kaáli Intézetbe járok. Ott 45 ezer Ft-ba kerül + a gyógyszerek, injekció. Mindennel együtt 60 ezer Ft. Mennyi a spermaszámotok?
Én úgy tudom, hogy 3 inszemitáció teljesen ingyenes, ha terhességmegtartó gyógyszert adnak hozá az pedig csak pár száz forint.
Ez egyrészt intézményfüggõ, másrészt attól is függ, hogyan reagál a szervezeted az injekciókra. Ideális esetben 12-14 napig stimulálnak, aztán kapsz egy tüszõrepesztõt, majd a beavatkozás után hüvelykapszulát a beágyazódás segítéséért. Nálam pl. nagyon sokba került, mert csak a 24. napra lettek megfelelõ méretû petesejtjeim, így elõre nem tudod. Hivatalosan 15-30 ezerrõl beszéltünk, de nekünk mindenestõl kb. 80 ezer volt. Még jó, hogy elsõre sikerült:) Maga a tüszõrepesztõ, amit egyszer kapsz, az pl. 7-8 ezer Ft, a többi gyógyszer mennyiségét az orvos dönti el a folyamatos UH kontrollok után. Remélem, segítettem. 15 hetes kismama
Kb. 80 e Ft egy inszem tokkal vonoval.


Magánorvosnál kb. mennyibe kerül a meddõségi kivizsgálás, esetleges inszemináció, stb? Eddig túlvagyunk a spermavizsgálaton, ill a 3. clostys hónapon - eddig a klinikára jártam, de gondolkozok, azon, hogy magán úton folytassam.

Úgy értem, hogy összesen, hány konzultáció, ill. hogy pl. egy peteérés figyelésnél (úgy tudom 2 naponta uh-oznak hozzá), minden alkalommal kell fizetni, amikor nézik? Aki végig csinálta, mennyi lett a vége?

Legjobb válasz: Nem tudok válaszolni, de megkérdezhetem, hogy miért választasz? Mi decemberben kezdtünk a Klinikán, ezért érdekel minden információ

Nem tudok válaszolni, de megkérdezhetem, hogy miért választasz? Mi decemberben kezdtünk a Klinikán, ezért érdekel minden információ
A kérdező hozzászólása: Még csak gondolkozok rajta, megnyugtató lenne, hogy van saját orvosom, de szerintem sajnos anyagilag nem tudom megoldani, mert ott nemcsak a konzultációkért kéne fizetni, hanem még pluszba a vizsgálatokért is. Ezért érdeklõdtem. Eddig amúgy nekem jó tapasztalataim vannak, jövõ hónapban kell visszamennem, ha most sem sikerül. Te is Debrecenbe jársz, kinél voltál?
Mi Budapestre járunk. Igen tök jó lenne a saját orvos, mert itt hiába nagyon profik, sok a beteg, futószalag az egész és nem igazán tudok kérdezni... Viszont szerintem nekünk sem férne bele minden magánban, bármilyen jó lenne is. A férjem spermavizsgálata lesz magánban február közepén.
Miért nem mész tb által finanszirozott meddöségi központba. Ott saját orvosod van minden kezelést vizsgálatot ö dönt el és csak a gyógyszerekért kell fizetni.
Sziasztok!! Én a Budai Meddõségibe járok a János Kórházba, és nagyon megvagyok velük elégedve, kedvesek, alaposak, az orvosok nagy tudásúak, csak ajánlani tudom õket!!Nekem egy komplex teljes kivizsgálás meglett 3 hónap alatt, úgy hogy a páromat is ott vizsgáltattuk.
Nekem magándoki: inszem : 50.000 Ft, minden egyes vizsgálat 5000 Ft, gyógyszer kb.10.000 Ft.. kb. 70.000 Ft / hónap..
Én is a János kórházban kezdtem, de nekem állandóan halogatták. Mindig kitaláltak valamilyen fertõzést, mint kiderült aztán nem is volt semmi bajom. Magánorvosnál folytattam, két hónapon belül megvolt mindenem, igaz kemény pénzekbe kerül. Végül mit választottál?
A kérdező hozzászólása: Végül a Klinikán csináltuk végig, semmi rosszat nem mondhatok, meg voltam elégedve velük. 1 inszeminációm volt, abban a hónapban nem, viszont a sok hormonnak köszönhetõen a kövektezõ hónapban sikerült. 10 hetes terhes vagyok :) )

Mennyibe kerül az inszemináció a Kaáliba ha nincs peteérésem? (peteérés elősegítéssel+maga a beavatkozás)

Kinek milyen módszerrel segítették el? a peteérést? Hányadikra sikerült? Mit ajánlootak a sikeresség növeléséhez? Esetleg tapasztalat a miskolci Kaáliban? Nem csak feltétlenül a miskolci érdekel! Köszönöm!

Legjobb válasz: http://kaali.hu/arlista/

Én ilyen problémával több, mit 5 évig jártam ide-oda (persze nem is tudták igazán mi a bajom), majd a Kaáliban felfeküdtem az asztalra, azonnal megmondták mi a baj és 4 hónap múlva ott volt a baba a hasamban. Épp a miskolciba jártam. Az inszemináció ára 45 ezer Ft körül volt, ez tartalmazta az ultrahangokat is. Nem ez volt a drága, hanem a stimulációhoz használt gyógyszerek. Ennek az ára attól függ, hogy milyen dózisra és hány napig van szükséged. Nekem nem volt szerencsém. Az elsõ hónapban kb. 200 ezer Ft értékben szúrtam injekciót és még így sem volt peteérés. A 2. hónaptól ugyanazt a dózist kiegészítették Clostylbegyttel, így már volt peteérés és meg tudták csinálni az inszeminációt. Ekkor kb. 110-120 ezerbe kerültek a gyógyszerek. (Az elsõ hónapban azért volt több, mert próbálták emelni az injekció dózisát és több napig szúrtam, mielõtt leállítottak) Nekünk a 3. inszemináció sikerült. Ha van kedved add össze. Azt tudom, hogy nekem az átlagnál nagyobb dózis kellett, tehát van esély rá, hogy jóval olcsóbban megússzátok. Az is lehet, hogy nektek sikerül az elsõ.
Ha nincs peteérésed arra nem az intézmény a megoldàs. 3. napi hormon soros és a terhesléses cukor+inzulin vizsgàlatod milyen lett.
Csak hogy kezeletlen pcos-el minimális a teherbe esés esélye és ha netán még is sikerül 70% feletti a vetélés kockázata. Másrészt ha a pcos-edet nem kezelik elöbb utóbb cukor beteg leszel én tuti nem játszanék ezzel.
A kérdező hozzászólása: Én meg vagyok elégedve Dr. Molnár Imrével. Nagyon kedves és korrekt orvos. És ha õ ezt ajánlotta én bízom benne, hogy így jó is lesz. Õt ajánlották és sokan is járnak hozzá, és ez biztos nem azért van mert rossz orvos! Biztos mindent el fog mondani, mit miért tesz, még nem beszéltem vele, majd csak a hónap végén lesz esedékes a dolog. Egyébként én ha lehet most szeretnék babát nem évek és hosszú kezelések után, ha így is van mód rá kockázat nélkül miért ne lehetne? Gondolom õ is tisztában van mit kell csinálnia. Remélem a legjobbakat!
Én ismerem ezt az orvost és ért hozzá. Gondolom az eset konkrét ismeretében döntött a felajánlott kezelés mellett. Biztos, hogy ismeri a PCOS-s esetek 90%-ában használt gyógymódot, mert nekem van olyan személyes ismerõsöm, akinek azt ajánlotta és segített is neki. Én azt javaslom a Kérdezõnek, hogy ha bízik benne, akkor menjen hozzá, ha nem akkor keressen másik orvost. Nekem nincs érdekem abban, hogy Õt ajánljam, csak annyit tudok, hogy én maximálisan elégedett vagyok vele és van egy egészséges kislányom.
Nem, de az esetk 90%-ban igen, és ahogy olvasom ott még szó sem volt legalább 1 évig tartót 3 as kezelésrõl szigorú diétával és heti 4szeri sporttal.
A leírtak alapján akkor gondolom Te jobban értesz ehhez és ismered a konkrét esetet, hogy így diagnosztizálsz. Nekem is van PCOS-m, meg más bajom is és rajtam végül a stimuláció és az inszemináció segített. Nem minden PCOS-es betegnek elég bekapni pár szem Merckformint, meg tartani a diétát.
Hát a leírtak alapján nagyon nincs jó kezekben, mert aki pconél inszemet javasol meg stimulációt ahelyett, hogy a betegségét kezelné az nem ért hozzá.
Dr. Molnár Imre endokrinológus is, úgyhogy nagyon jó kezekben van a Kérdezõ, ha PCOS-e van.
Akkor mielöbb keress egy rendes dokit. Mert a pcos egy jól kezelhetõ betegség és semmi szükség nincs inszemre, ráadásul az inszem siekreének is alacsony az esélye, ha nem kezelik rendesen. Keresd fel Debrecenben Valicskó doktornõt vagy Bp-en a Mensmentist.
Köszönöm, nektek pedig szorítok!
A kérdező hozzászólása: Én is hozzá járok! :) Gratulálok a picihez! És sok örömet kívánok nektek! :)
2011 végén jártunk a Kaáliba, Dr. Molnár Imréhez. Én a terhesség alatt is hozzá jártam és nála is szültem augusztusban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ Utolsó! Legalább van viszonyítási alapom, hogy mire is számíthatok! Persze gondolom majd a Doki mindent el fog mondani, csak nehéz kivárni, hiszen már régóta szeretnénk babát. Megkérdezhetem melyik orvoshoz jártál itt? És mikor történt mindez? Egyébként nekem most volt lapar mûtétem. Végül is kiderült, hogy PCOS-m van, ugye nincs peteérésem. Amikor kijöttem a kórházból a doki azt mondta, hogy ha megjön a menzeszem jelentkezzek nála és jöhet az inszem. Hát most erre várok. A hónap végén kell megjönnie, aztán majd kiderül hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: Biztos fog rá megfelelõ kezelést elõírni! Még csak most derült ki egy hete hogy mi a gond. Õszintén szólva én nem félek emiatt, mármint tudom hogy jó kezekben vagyok. Az orvos sem játszana egy élettel!

Szegedi Kaáli intézetben mennyibe kerül egy inszemináció?

Nagyon rég óta várunk az els? babánkra és most azt mondta az orvosom, hogy javasolja az inszemet. Aki volt már ott, annak mennibe került?

Legjobb válasz: 45E vagy de lehet már 50E is mióta nem voltam.

45E vagy de lehet már 50E is mióta nem voltam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Minden kismamának Jó egészséget, aki meg még csak vár a babájára annak pedig mielõbbi babásodást!
Én is másik megyében lakok, nem ahhoz a körzethez tartozom. Mégis oda járok a nõi klinikára és ott csinálták az inszeminációt, ingyen, tb alapon. Szerintem érdemes lenne egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatot is csináltatni, mert sokszor az a ludas. Nálunk is ez volt a baj. 32hkm
Ha van 100E forintod rá az biztosan elég lesz. 15 a konzi, utána amit venni kell hormonokat, de az nem olyan sok mint lombiknál, és magát az eljárást kell kifizetni ami kb 50E. Nekem volt már ott 6 inszemem. Csak most utána derült ki hogy van nálam még probléma amit kezelni kell.
Mondom: az elsõ az egy konzi, és tizenpárezer Forintot kell érte fizetni, aztán jön a többi: hormonok, meg ha a doki megvizsgál, sperma vizsgálat, stb.
A kérdező hozzászólása: Még csak érdeklõdöm. A nõgyógyászom javasolta. Még nem voltunk ott egyszer sem. Csak szeretnék már úgy odamenni, hogy ha kimondják az összegeket ne essen le az állam. Van rá félre téve pénz, de szeretek mindenre elõre felkészülni.
Elhiszem.... Nagyon kemény, én tudom. NEkem 4 inszemem volt. A lényeg, hogy ha a leleteid 6 hónapnál nem régebbiek, akkor elfogadják a Kaáliba. Egyébként baromi sokat kell várni. Mikor mentek? Kihez kerültetek? Ha jól emlékszem az elsõ alkalom egy konzílium, csak beszélgetésbõl áll, és 16.000Ft, vagy 12.000Ft már nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Nagyon kevés az lh hormonom erre sokadik closty kúrát kapom, de még semmi. Minden vizsgálatot elvégeztek már mindkettõnkön, de semmit más bajt nem találtak. Egyedül IR-es vérvételen nem voltam, mert a dokim szerint szükségtelen. 5 és fél éve nem jön a baba. El vagyok már nagyon keseredve.
szia! az inszemért magáért nem kell fizetni, csak a hormonokért. tb alapon a vizsgálatokat el lehet intézni, úgy ingyenes, és nem a kaáliba csináltatni, mert úgy pénzes. Megkérdezhetem mi a gond nálatok?
A kérdező hozzászólása: Megköszönném ha még írnátok válaszokat, tapasztalatokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én nem abban a városban lakom, sõt másik megyében (csak ez van a legközelebb hozzánk) ezért, nem mehetek a nõi klinikára.
Nekem úgy volt inszeminációm Szegeden, hogy a dokim ott dolgozik a Nõi Klinikán, megcsináltatott minden vizsgálatot tb alapon és az inszemért sem kellett fizetnünk. 4 volt, a lombikért kellett volna majd fizetnünk. Konkrétan az inszeminációkért nem fizettünk, de a hormonokat természetesen ki kellett fizetnünk. 32hkm
Jelentkezz be valahová Csongrád megyébe ideiglenesen és menj a klinikára elõször. Keress egy normális orvost, mert a Kaáliban sem fenékig tejfel minden, és ráadásul piszok drága.

Mennyibe kerül egy inszemináció egy magándokinál?

Legjobb válasz: 50.000 volt a kaáli intézetben, benne van egy sprmiogramm is. De a szükésges gyógyszereket még e fölött értendõk (asszem úgy 5-10 ezer volt)

50.000 volt a kaáli intézetben, benne van egy sprmiogramm is. De a szükésges gyógyszereket még e fölött értendõk (asszem úgy 5-10 ezer volt)
Szia!Nekem a héten volt inszeminációm a Kaáliban 45000Ft volt maga az inszem+22000Ft volt 4 Merional szuri 1 Ovitrell szuri +3 doboz Utrogestan!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget.Mi most vágunk bele az inszeminációba.A páromnál minden rendben , nekem az IR-em javulóban van.

Mennyibe kerül a győri Kaáliban egy inszeminácio?

Gyógyszerekkel együtt amit peteérésre szedni kell, férfi spermavizsgálattal, ultrahangokkal szoval mindennel együtt ha nem fizet a biztosito? Köszi!

Legjobb válasz: Ha beírod a keresõbe a Kaáli-t vmelyiknél aszem a pécsinél hoz ki táblázatot. Ha nincs TB( nincs munkád, és nem vagy regisztrált munkanélküli) akkor se keseredj el, mert ha fizetsz valamennyit havonta a TB-nek úgy hallottam régen kb. 5000Ft akkor biztosítottá válsz. Sajnos, akkor sincs minden ingyen. A gyógyszerek kb. 10-20 ezer Ft, a petesejtleszívás 210 ezer, hûtés...stb. Sajnos, még csak én is ott tartok a folyamatban, hogy idõpontom van és egy csomó vizsgálatom van hátra. Remélem tudtam segíteni. Ja, amit tudsz, azt csináltasd a Kaálin kívül, mert Pl. egy UH 9000 Ft és lehet, hogy nem is mindig szükséges, csak szedik a pénzt.

Ha beírod a keresõbe a Kaáli-t vmelyiknél aszem a pécsinél hoz ki táblázatot. Ha nincs TB( nincs munkád, és nem vagy regisztrált munkanélküli) akkor se keseredj el, mert ha fizetsz valamennyit havonta a TB-nek úgy hallottam régen kb. 5000Ft akkor biztosítottá válsz. Sajnos, akkor sincs minden ingyen. A gyógyszerek kb. 10-20 ezer Ft, a petesejtleszívás 210 ezer, hûtés...stb. Sajnos, még csak én is ott tartok a folyamatban, hogy idõpontom van és egy csomó vizsgálatom van hátra. Remélem tudtam segíteni. Ja, amit tudsz, azt csináltasd a Kaálin kívül, mert Pl. egy UH 9000 Ft és lehet, hogy nem is mindig szükséges, csak szedik a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Szia. én nem lombikra akarok menni hanem inszemre. Gondolom azért az sokkal olcsobb. én szlovákiai vagyok ezért is kérdeztem hogy mennyibe kerulne, mert igy minden nekunk kell álni. te lombikra készulsz? Ott a Kaáliban?
Igen, lombikra. IVF-nek hívják. A szegedi Kaáliba rengeteg erdélyi és egyébb náció is megfordul. A doki nem mutatott árjegyzéket? Van egy honlap ehol eredményességi ráták és elvégzett vizsgálatokról van adat. Vannak még infók az infertility-n is, asszem ott is olvastam hasznosat. Sajnos, én meg csak a kivizsgálásoknál járok, úgyhogy nekem sincs pontos árlistám, ezek kórházanként változnak. Remélem, ír majd vki, aki tudja. Sok sikert, jó gyûjtögetést!
Itt az elõzõ. Lehet, hogy olcsóbb lenne, ha magyar státusz kérnél. Most megadják fûnek, fának. Kell a szavazat a Fidesznek. Na, nem politizálok...

Mennyibe kerül az inszemináció gyógyszerekkel, mindennel együtt?

Legjobb válasz: Ezt a választ egy másik kérdésbõl másolom be, nem én írtam: "Hello Mi Tapolcára jártunk. És egyáltalán nem kerülnek sokba agyógyszerek. Felírta a Clostyt a mensi 3. napjától 5 napon át 2*1-et,a 10-11 nap körül Uh,hogy megfeleõen érnek e a sejtek,ha igen,felírta a tüszõrepesztõ szurit,és 2 nap múlva inszem. Reggel apuci leadta az anyagot,és 3 óra múlva kellett visszamennünk. Nem rosszab mint egy sima nõgyógy. kenetvétel. Utiktsg papírt le kell pecsételtetni a dokival. A TB 23 Ft/ km-rel fizeti a benzint.Nekünk egy oda vissza út kb 160 km. a 4 alkalomra kaptunk majdnem 18.000 Ft-ot. A gyógyszerek meg:a z egy doboz closty:800 ft a tüszõrepesztõ szuri 2400 asszem.Ennyi volt az össz gyógyszerköltség havonta. Ha minden igaz,nekünk nem kell menni többet,ugyanis + lett a tesztem jupijéééééé"

Ezt a választ egy másik kérdésbõl másolom be, nem én írtam: "Hello Mi Tapolcára jártunk. És egyáltalán nem kerülnek sokba agyógyszerek. Felírta a Clostyt a mensi 3. napjától 5 napon át 2*1-et, a 10-11 nap körül Uh, hogy megfeleõen érnek e a sejtek, ha igen, felírta a tüszõrepesztõ szurit, és 2 nap múlva inszem. Reggel apuci leadta az anyagot, és 3 óra múlva kellett visszamennünk. Nem rosszab mint egy sima nõgyógy. kenetvétel. Utiktsg papírt le kell pecsételtetni a dokival. A TB 23 Ft/ km-rel fizeti a benzint.Nekünk egy oda vissza út kb 160 km. a 4 alkalomra kaptunk majdnem 18.000 Ft-ot. A gyógyszerek meg:a z egy doboz closty:800 ft a tüszõrepesztõ szuri 2400 asszem.Ennyi volt az össz gyógyszerköltség havonta. Ha minden igaz, nekünk nem kell menni többet, ugyanis + lett a tesztem jupijéééééé"
nekunk kb 150 eur - ba kerult

Mennyibe kerül az inszemináció, ha nincs semmi bajunk? Pár sikertelen hónap után megcsinálhatja ezt a doki?

Legjobb válasz: Csak akkor csinálják,ha igazoltan szükség van rá!Sajnos (ne sértõdj meg),de türelmetlenség miatt nem csinálják!Tudom mit jelent ez ,mert 5 évet vártam a babára!Üdv:22 hetes kismama

Csak akkor csinálják, ha igazoltan szükség van rá!Sajnos (ne sértõdj meg), de türelmetlenség miatt nem csinálják!Tudom mit jelent ez , mert 5 évet vártam a babára!Üdv:22 hetes kismama
szia nalunk ket eve nem jon a baba ? egy evet jartam egy dokihoz akinel elvegeztunk mindenfele vizsgalatot de amikor kertem hogy csinaljunk inszeminaciot azt mondta varjunk meg ezzel , mert minden rendben van es jonni fog magatol is , de en mar elegge kivoltam ( es vagyok ) ettol a sok varakozastol, igy ebben a honapban elmentem egy masik dokihoz aki egybol inszemet javasolt , amit jovo honapban fogunk megcsinalni .
Szia! Tuti nem csinálja meg! Egy csomó vizsgálat után, ha kiderûl valami probléma csak abban az esetben csinálnak inszemet!
Ez a kérdés aktuális nálam is. Mi 2 éve próbálkozunk, 1, 5 év után kezdtünk vizsgálódni: hormonok, spermavizsgálat, átjárhatósági, peteérés nyomonkövetése, és minden rendben. (1 év után voltak + tesztjeim, de meg is jött utána.) Az átjárhatóságit a Kaáliban csinálták, és inszemre mentünk volna, de aztán szinte utolsó pillanatban meggondoltam magam. Ha minden rendben, nem akarom kitenni magam ennek az óriási hercehurcának, bár azért ebben a döntésben az anyagiak is óriási szerepet játszanak most. A sikeresség esélye nem olyan nagy, és nincs alkalmanként 60-80 ezer forintunk most rá. Így már nem görcsölök, próbálunk egészségesen élni, vitaminokat fogyasztok, folsavat szedek, elkezdtem enni a barátcserjét, és egyszer minket is kiválaszt Valaki! Próbálj meg te sem görcsölni rajta, pláne, ha mindketten egészségesek vagytok!
Mi egy év sikertelenség után mentünk dokihoz, jöttek a vizsgálatok: HSG, vérvételek, páromat vizsgálták, végülis nekem volt annyi gondom, hogy el voltam záródva, de a HSG után már nem, plusz peteérésem nem nagyon volt. Ezért elõször pár hónapig csak Clostit szedetett velem, mivel ez nem volt hatásos, ezért jött az inszem. Nekünk elsõre sikerült, mivel kórházban csinálták, ezért a tb támogatta, így az injekciókkal meg az ultrahangkövetéssel együtt kb. 25 ezerbe került. Ja, és mikor el kezdtünk járni a dokihoz onnantól másfél év volt mire megfogantak az ikrek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mi is régóta várunk rá! Igaz viszonylag hamar (3-6 hónap) alatt összejön a baba, de már 2x elvetéltem. Most a 3. próbálkozásnál tartunk és 2.-ra is negatív lett a tesztem. A kivizsgálásoknál minden ok nálam és a férjemnél is. Ezért gondoltam, hogy hátha inszemmel fel lehetne gyorsítani.
Nekem csináltak 3-at, de sikertelen lett.Utána bekerültünk a Kaáliba, és ott csináltak még egyet, hogy az ottani orvosom is lássa, mi is történik. Nekem ez 40.000.- -ba került 2008-ban. Ez is sikertelen lett, és ezek után jöttek a beültetések.A 3.sikerült.:) ))) 8 hós kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!