Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Gábor (16 db)

Mennyiért szül Dr Lázár Gábor és mennyit kér a szülésznője?

Legjobb válasz: Hát Gábor biztos nem szül..... Bocs, nem hagyhattam ki :)

Hát Gábor biztos nem szül..... Bocs, nem hagyhattam ki :)
Budapest országban?
Gábor:70-10000. szülésznõ 30000.én Gábornál szültem, de szülésznõt nem választottam, mindegyik nagyon aranyos.
Gondolom az utolsó válaszoló úgy akarta írni, hogy 70-100000(lemaradt egy 0, ami ebben az esetben igen sokat számít).
Ez durva.... Nálunk a legdrágább orvos 55-öt kér.
A kérdező hozzászólása: Ehhez jön még a terhesgondozás, alkalmanként 15 000Ft? A vérvétel, CTG benne van? Az asszisztensnõjének a magánrendelõben kell adni és mennyit?
A kérdező hozzászólása: Emelkedtek az árak Lázáréknál: 18-20000 Ft a vizsgálat, 70-100000 Ft a szülés, vérvétel:2000 Ft CTG: 3000 Ft Szülésznõ: 40 000 Ft és jó ha viszel apróbb ajándékokat és 2 napi hideg élelmet.Várakozás szempontjából rosszabb mint egy SZTK. Nem ér ennyit a doktor és csapata.
Azért ez durva!2 gyereket szültem, volt magán dokim, de pont az a lényege a privát dokinak(szerintem), hogy a terhességem felét ne a rendelõben várva töltsem...igazad van, hogy nem õt választod.Az árai sem pitik.Az én dokim 70000 ft-ért vállalja a szülést(mindegy, h sima, vagy császár), a szülésznõ 30000 ft-ért(Bp.Szt.István khz, itt ennyi a fogadott szülésznõk tarifája).

Dr. Szabó Gábor ( Kecskemét) mennyit kér a vizsgálatért magán úton? Ebben az árban benne van az ultrahang is?

Be vagyok jelentkezve, csak nem szeretnék ott meglep?dni.Arra is kíváncsi lennék, hogy bejöhet -e a férjem.Ismeri valaki?

Legjobb válasz: szia! sajnos nem ismerem de van egy jó doki Kecskeméten akit nagyon ajánlok Dr Tankó András! ö 9000ft kér nagyon jó doki a legjobb Kecskeméten!

szia! sajnos nem ismerem de van egy jó doki Kecskeméten akit nagyon ajánlok Dr Tankó András! ö 9000ft kér nagyon jó doki a legjobb Kecskeméten!
Kinek mi , vagy ki a legjobb!Nem ez volt a kérdés!Hát én már vagy két éve is van , hogy jártam nála, akkor 7000 ft-ot kért, úgyhogy egy 10000 ft-ot azért vigyél magaddal, biztos, ami biztos!
én 1 éve jártam a Szabónál és 10.000 volt.Nekem a Tankó elcseszett egy pár dolgot(mûtétnél), és így a Szabónál maradtam, de hát ízlések és pofonok.

Zalaegerszegen Dr. Sohár Gábor endokrinológus magánrendelése mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 4-6 ezer forint körül van egy vizsgálat. Attól függ, hogy ír-e receptet, elsõ alkalom-e vagy kontroll.

4-6 ezer forint körül van egy vizsgálat. Attól függ, hogy ír-e receptet, elsõ alkalom-e vagy kontroll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információt!


Mennyit kér egy-egy vizsgálatért a magánrendelésén dr. Nyulasi Gábor?

Ma voltam nála, elég szimpatikusnak tûnik, de nem szerettem volna rögtön letámadni pénzügyi dolgokkal.

Legjobb válasz: Van magánrendelése?

Van magánrendelése?
A kérdező hozzászólása: Igen, van, a 9. kerületben.

Debreceni klinikán Dr Juhász Gábor vagy dr Bartha Tünde? Mennyit kérnek?

Legjobb válasz: attól függ kölcsönös francia csak 1500 míg a kutyapóz 3000

attól függ kölcsönös francia csak 1500 míg a kutyapóz 3000
A kérdező hozzászólása: Vicces. Ha-ha

Dr Nyitray Gábor magánrendelésén mennyibe kerül egy vizsgálat?

Legjobb válasz: Világos. És melyik dr. Nyitray Gáborról van szó?

Világos. És melyik dr. Nyitray Gáborról van szó?
A kérdező hozzászólása: róla: http://drnyitraygabor.hu/Maganrendelo/Fooldal.html

Vleskó Gábor a SOTE II-n mennyit kér a szülésért?

Legjobb válasz: Én nem kérdeztem rá az összegre és õ sem mondta. Nem tudom ha megkérdeznéd tõle mondana-e konkrét összeget egyáltalán. Én másfél éve szültem nála, amennyit tudtunk annyit adtunk, amúgy nagyon rendes, lelkiismeretes doki, terhesgondozásra is hozzá jártam.

Én nem kérdeztem rá az összegre és õ sem mondta. Nem tudom ha megkérdeznéd tõle mondana-e konkrét összeget egyáltalán. Én másfél éve szültem nála, amennyit tudtunk annyit adtunk, amúgy nagyon rendes, lelkiismeretes doki, terhesgondozásra is hozzá jártam.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is nagyon szimpatikus, hozzá járok én is. Te magánrendelésen voltál vagy a Jókain?
Mi a sote2-re jártunk hozzá, ott is szültem. Nem is tudtam, hogy van magánrendelése, szerintem akkor még nem volt, gondolom mondta volna.
Te hova jársz?
A kérdező hozzászólása: Én a XVI ker sztk-ba. (Jókai utcai) Területileg a Flórba tartozom, jókat hallottam róla, de az orvosom a Sote-n dolgozik, amirõl nem túl szépeket meséltek, viszont nem bánnám ha ennél az orvosnál szülhetnék. Nehéz eldönteni! :)
Szerintem nem gáz a sote. Van koraszülött osztálya (ne adj Isten) jól felszerelt, szépek a szülõszobák, van hozzá zuhanyzó, a gyermekágyas osztály sem rossz de ott kérhetsz külön szobát. Nem azt mondom, hogy olyan, mint egy magánkórház, de azért mégis nõgyógyászati klinka. De ez csaj az én véleményem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy Vleskóhoz a Jókai szakrendelõbe is lehet menni - TB alapon - ha az ember nála akar szülni? Elvállalja? Természetesen a szülésért fizetnénk. Van errõl valakinek tapasztalata? Továbbá õ vizsgálatokra ugye nem a SOTÉ-ra utal be, hanem a szakrendelõben megcsinálják? A SOTÉ-hoz annyit, hogy valószínûleg nem a legszínvonalasabb kórház, viszont nagyon felkészültek az orvosok, és ez fontosabb.

Mennyit kér dr. Papp Gábor szülésnél?

Azt tudom hogy a magánrendelési dija 10ezer ft.
25000.-
A kérdező hozzászólása: 25.000?????? ez komoly?:O
Lehet alkudni is. Csak vicceltem. Azt sem tudom, hogy ki ez a Balogh Gábor. De egy 10000-re saccolnám, minimum. De Te adod a pénzt, Te viszed az anyagot, nyugodtan kérdezd meg tõle.
A válasz 8000 Ft

Dr. Szabó Gábor az SOTE I. Nöi Klinikán mennyit kér a szülésért? Milyen orvos?

Egyelöre árat nem közölt, 2 hét múlva kell hozzá mennem. Most szeretnék rá váltani, mert a dokim akihez járok/jártam terhesgondozásra nagyon jó orvos, viszont 80 ezer nála a szülés és mi eléggé csórók vagyunk. Szabó doktort anyu munkatársnöje ajánlotta, de tarifát ö sem tudott mondani. Szült már valaki nála esetleg? 36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Két éve szültem a klinikán, õ volt az ügyeletes orvos. Amíg a dokim nem érkezett meg, õ vizsgált, vele mentem le a szülõszobára. Nagyon kedves volt, a szülés után meg is látogatott a gyermekágyon. Pénzt nem kapott tõlem, hiszen volt választott orvosom. De végig figyelemmel kísért, sokszor bejött hozzám a vajúdás alatt, a szüléskor is ott volt, és úgy gratulált, mintha õ lett volna a dokim. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, a következõt szerintem nála szülöm...:)

Két éve szültem a klinikán, õ volt az ügyeletes orvos. Amíg a dokim nem érkezett meg, õ vizsgált, vele mentem le a szülõszobára. Nagyon kedves volt, a szülés után meg is látogatott a gyermekágyon. Pénzt nem kapott tõlem, hiszen volt választott orvosom. De végig figyelemmel kísért, sokszor bejött hozzám a vajúdás alatt, a szüléskor is ott volt, és úgy gratulált, mintha õ lett volna a dokim. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, a következõt szerintem nála szülöm...:)
A kérdező hozzászólása: dejó!:) köszönöm a gyors és pozitív választ! Örülök, hogy jó tapasztalatod van vele kapcsolatban! Érthetö, hogy így nem adtál neki pénzt, viszont nagyon pozitív ahogy hozzád állt.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!