Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Ferrari (4 db)

Mennyibe kerül egy ferrari fxx evoluzione?

az új és a használt

Legjobb válasz: A program kezdetekor az FXX-ekért 1,8 millió dollárt kellett leszurkolni. A használtpiacon - hogy, hogy nem - nem nagyon jelent meg a jármû publikus módon. 2006-ban árultak kettõt, az egyiket 2,7 milló, a másikat 3,3 millió dolláros áron. De érdekes ez az ár, ugyanis az FXX-ek (és ez által az FXX Evoluzione változatok) nem vásárolhatóak meg. A tulajdonos nem viheti õket haza a garázsba, a jármûvet a Ferrari tárolja és szervizeli. Ezzel a szép, nagy összeggel "csak" arra szerez jogot az elõzetesen jól kiválogatott vevõ, hogy az autót a Ferrari által szervezett pályanapokon használja.

A program kezdetekor az FXX-ekért 1, 8 millió dollárt kellett leszurkolni. A használtpiacon - hogy, hogy nem - nem nagyon jelent meg a jármû publikus módon. 2006-ban árultak kettõt, az egyiket 2, 7 milló, a másikat 3, 3 millió dolláros áron. De érdekes ez az ár, ugyanis az FXX-ek (és ez által az FXX Evoluzione változatok) nem vásárolhatóak meg. A tulajdonos nem viheti õket haza a garázsba, a jármûvet a Ferrari tárolja és szervizeli. Ezzel a szép, nagy összeggel "csak" arra szerez jogot az elõzetesen jól kiválogatott vevõ, hogy az autót a Ferrari által szervezett pályanapokon használja.

Körülbelül egy újfajta ferrári mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 50-60 milliótól indul kb

50-60 milliótól indul kb
attól függ milyen az a berlinetta szerintem 100+
60 millióért Mercedes SLS/Audi R8 van. A Ferrari azon kevés márka amely átlag 1 millió dollárért elérhetõ,

Mennyibe kerül egy vadonatúj ferrari?

Legjobb válasz: Van pár típus, melyikre gondolsz?

Van pár típus, melyikre gondolsz?
A beszerzés módjától változhat az ár , de a legolcsóbb 30-35 millió egy nagyon komoly pedig 80 milliónál fullad ki.
A kérdező hozzászólása: direkt nem írtam típust, intervallumra lennék kíváncsi, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, olyan ferrari, amit ma gyártanak, és nem használt. tudja valaki a választ? köszi elõre is.
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: köszi a tippet, de a hasznaltauto.hu-n nincs új ferrari, 36 db van fent, és mindegyik használt.
Pl egy fullos Ferrari F430 úgy $280.000, de vannak már "olcsóbb" modellek $187.000-ért is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Mennyibe kerül egy Ferrari szervizelése?

Arra gondolok, hogy egy, a kilencvenes évek közepe táján gyártott Ferrari, pl 355, mekkora szervizköltséggel tartható fenn, ha az éves karbantartást vesszük, mert kevés km-t fut. Komoly válaszokra várnék, kalandorok és frusztráltak kíméljenek.

Legjobb válasz: "kalandorok és frusztráltak kíméljenek." :D erre egy szervíz kimerítõ választ tud adni!

"kalandorok és frusztráltak kíméljenek." :D erre egy szervíz kimerítõ választ tud adni!
Szerintem azért eléggé a zsebedbe kell nyúlni, mert a ferrari nem olyan gyakori itt magyarországon, mint pl. az opel, amihez, szinte a sarki ABC-ben megkapsz mindent. Ritkák az alkatrészek, külföldrõl kell rendelni = drága mulatság.
Ha nincs elég gondod akkor vegyél csak egy olasz autót...
2. hozzászóló! ha már van pénze egy ferrarira, akkor szerintem a szervizelést is simán ki tudja fizetni úgyhogy nem értem miért tette fel ezt a kérdést :D
A kilométerhez kötött nagyszervíz a 355-höz 2000 dollár körül van (jelenleg 280-300 khuf. Persze ha cserélni is kell valamit, akkor az hozzájön). Egyébként nem olyan drága egy használt 355-ös, 15 milláért már egész jó karban levõt lehet venni (ha ügyes az ember, 10-12-ért is). Ez persze nem olcsó, de ha hozzávesszük, hogy egy új Ferrari mennyi, akkor már nem olyan sok.
Te ha épeszû vagy akkor megmaradsz a Porsche mellett örökké! Pláne ha nem faszhosszabbításra kell, hanem élményautózásra! Különben mivel faszt úgyse tudsz vele hosszabbítani és a nõk azzal és anélkül is töketlennek gondolnak ha okot adsz rá ezért teljesen mindegy h a 2 közül melyik autód van, de a német autó olasszal szemben akkor is egyértelmûen nyerõ. Ja és a legközelebbi hozzáértõ szervíz Ferrarihoz Bécsben van, ott érdeklõdj...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem pótszer, szerencsére a párkapcsolatommal nincsenek gondok (10 évesek leszünk a jövõ héten :-)). Amúgy a nagy kedvenc a Porsche és amúgy is a német technikában hiszek. A "Ferkó" csak tetszik. A múlt hétvégén néztem egy DVD filmet, amiben sokat szerepelt egy 355-ös és úgy "hatott rám". Nem annyira, hogy cseréljek, csak felkeltette a kíváncsiságomat, hogy vajon milyen egy Ferrarival "együtt élni". Amúgy azokon én is szénné röhögöm magamat, akik fiatalítónak vesznek pótszerként sportkocsit...
És aki azon töpreng hogy a buzuki vagy a lógan éri e meg jobban az járjon bkvval? Hagy érdeklõdjön má szegény...
Erre hallottam egyszer egy nagyon jó választ egy olasztól:" Akinek azon kell töprengnie hogy mennyibe kerül egy Ferrari fenntartása annak nem szabad Ferrarit vennie!"
A kérdező hozzászólása: Sztereotíp magyar "bugyutaság" azt mondani, hogy akinek van pénze megvenni, annak mindegy a szevizköltség. Jelenleg a konkurrens német márkát használom (P.....E), és azért, mert azt meg tudtam venni, azért megnézem, hogy a ráköltések ésszerû határon belül mozogjanak és nem vagyok annyira hülye, hogy valamire a szükséges tízszeresét költsem el.
egyik ismerõsömnek ( ferrari 360 modena spider) a 60 ezres nagyszervíz 2 és fél millába fájt. de ez ettõl eltérhet pluszba és minuszba is pár százezerrel, de ez a kocsi nem a spórolásról szól...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!