Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Clearblue (3 db)

Mennyibe kerül a clearblue terhességi teszt?

Legjobb válasz: Sokba, és sokszor álpozitív.

Sokba, és sokszor álpozitív.
Nekem jó volt, amikor még a többin alig látszott az egyértelmûen pozit mutatott. Dmben vettem, 2000 volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos itt nincs dm csak gyógyszertár! Szerintem itt is kb annyi ! Hát én most negatívnak jobban örülnék :S (lelkem méltén viszont pozitívnak :$ :S)
Én 1959 ft-ért vettem gyógyszertárban, pedig neten sokkal olcsóbban láttam. Gondolom attól függ, hol mennyit tesznek rá. Nekem azt mutatta, hogy 2-3 hét a fogantatástól és ha jól számolok, akkor épp 3 hetesen csináltam meg. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! Én az eszem szerint még korainak tartom a 2. Babát de szivem szerint nagyon örülnék neki!

Mennyibe kerül a Clearblue terhes teszt?

Legjobb válasz: Én 1500,-Ft -ért vettem a gyógyszertárban, de a DM-ben 1600.-Ft! Szerintem nagyon jó! Remélem azt mutatja amit szeretnél! :)

Én 1500, -Ft -ért vettem a gyógyszertárban, de a DM-ben 1600.-Ft! Szerintem nagyon jó! Remélem azt mutatja amit szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ma megis veszem azt hittem hogy nagyon drága de annyit megér!Még 2 napom van a mensiig és szeretném már tudni mi a helyzt van -e pocaklakom!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Jah és a DM-ben tuti hogy van?
Én amikor a múlt héten voltam akkor láttam, bár én Bp-en jártam DM-ben, ott volt! De a Pestiekben azt hiszem már az összesben láttam! De a gyógyszertárban biztos, hogy van! Sok sikert!

Hol lehet venni Clearblue tesztet? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A DM-ben és a Rossmannban lehet venni, ott 1700 Ft körül van.

A DM-ben és a Rossmannban lehet venni, ott 1700 Ft körül van.
Én gyógyszertárban vettem.
En se a DM-ben, se a Rossmanban nem kaptam. Ott azok a Lilly meg ilyen noname teszteket talaltam. Patikaba menj, ott van minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!